Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aslında ben hep söylenen 14. Gün yoğunlaştım hep o tarifler de deniyorduk 2 senedir hiç erken çatlama olacağını düşünmedim o yüzden şaşırdım bu kadar erken olmasına. Etrafım da yeğenlerim hamile hepsi 18. 19. Günler Hamile kaldı aynen havalardan da olabilir gerçi beni. 27-28 günde bir regli oluyorum

Anladım belki de sizin normal çatlama zamanınız da olabilir . Çünkü her bünye farklıdır bazıları erken bazıları geç olabilir.
Testler iyi ki bu yüzden var yoksa genellemenin içinde kaybolacagiz.

Bizzat şahit olduğum bir arkadaşım regl biter bitmez deneyip hamile kalıyor normalde o zaman tutması da çok zor bir ihtimal ama işte herkes farklı .

Canım onunla ilgili bir bilgim yok ama aklına takılıyor ise hemşirelerin numarasını ara sor istersen, belki merkeze çağırmazlar ama yakınındaki bir hastanede bi baktırmanı isteyebilirler,insanın böyle aklına takması sıkıntılı şey biliyorum ben de çok yaşadım

Arkadaşlar crinone jeli sıktıktan sonra vücut ihtiyacı olan maddeyi ne kadar sürede alıyor acaba jelden; hiç doktora ya da hemşirelere soran oldu mu? Mesela ben 3 saat kadar önce sıktım;baya bir geri gelmiş hem topaklanma şeklinde hem de beyaz bir sıvı şeklinde .. Ama vücut bu kadar sürede almıştır değil mi etkin maddeyi?? Bilgisi olan var mı?

Benimde geldi hep canım merak etme alacağını alıyordur bi arkadaş sormuştu galiba doktora

Aynen bana da aynısını demişlerdi canım seninle aynı gidiyoruz İnşâAllah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder Rabbim

Hayırlı olsun şimdiden. Allahım yüzünü güldürsün.

Aynen bana da aynısını demişlerdi canım seninle aynı gidiyoruz İnşâAllah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder Rabbim

Aminn canım inşallah. Bugün jeli uyguldım 20 dk yürüdüm sonra abdest almak için lavaboya gittim. Tortu halinde baya geri geldi. Yeni uyguladığım jel mi eski kullandıklarım mı bilemedim. Yeni jelde uygulamadım. Doğru yapmışımdır dimi ?

Evet bazen öyle oluyor eskilerde geliyor gelsin boşver kafaya taktıkça stres oluyoruz :)

Kızlar bşy sorcam geçen hasta az bi idrar yolu enf vardı munrol kullandm smdi tekrar aynı şikayeti yaşyrm doktra gtmeden içsem bşy olmaz demi geçen hafta doktor vermişti

Kızlar bşy sorcam geçen hasta az bi idrar yolu enf vardı munrol kullandm smdi tekrar aynı şikayeti yaşyrm doktra gtmeden içsem bşy olmaz demi geçen hafta doktor vermişti

Geçmiş olsun canım. Bol bol su iç. Normalde içtiğinden 1 lt fazla tüket. Ne kadar başında su olayına başlarsan o kadar çabuk atlatırsın.

Ben almıştım reçetesiz neden vermediler acaba ama yine de doktora git istersen

Geçmiş olsun canım. Bol bol su iç. Normalde içtiğinden 1 lt fazla tüket. Ne kadar başında su olayına başlarsan o kadar çabuk atlatırsın.
Bulantm olmasa ben çool su içiyorm normaldede tam kesildi derken bulantılar kusma şeklinde geri döndü allahm yardm etsn 3klo verdm toparlayamadm daha kendmi

GElmesi normal demişti doktor. Ama sıktıktan sonra iyicr yayılması için hareket edin demişlerdi.bi de günlerce kullanınca da aralarda birikip bazen bayağı parça parça düşüyor. Bunu da duydum. Ama yine de araştıracağım bunu hepimiz için. İlaç sektöründe çalışıyorum biraz aşinayım bu konulara ama çok iyi tanıdığım bi ilaç değil. Araştırayım yazacağım size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…