- 13 Şubat 2017
- 424
- 392
- 103
- 36
Aslında ben hep söylenen 14. Gün yoğunlaştım hep o tarifler de deniyorduk 2 senedir hiç erken çatlama olacağını düşünmedim o yüzden şaşırdım bu kadar erken olmasına. Etrafım da yeğenlerim hamile hepsi 18. 19. Günler Hamile kaldı aynen havalardan da olabilir gerçi beni. 27-28 günde bir regli oluyorumDaha önce farklı günlerde mi çatlıyordu o yüzden mi şaşırdınız ben tam anlayamadım.
Hava degisimlerinden dolayı bazen döngüler sasirabiliyor malum sıcaklar bastırdı. Siz testi dikkati alın ve değerlendirin .
Aslında ben hep söylenen 14. Gün yoğunlaştım hep o tarifler de deniyorduk 2 senedir hiç erken çatlama olacağını düşünmedim o yüzden şaşırdım bu kadar erken olmasına. Etrafım da yeğenlerim hamile hepsi 18. 19. Günler Hamile kaldı aynen havalardan da olabilir gerçi beni. 27-28 günde bir regli oluyorum
Canım onunla ilgili bir bilgim yok ama aklına takılıyor ise hemşirelerin numarasını ara sor istersen, belki merkeze çağırmazlar ama yakınındaki bir hastanede bi baktırmanı isteyebilirler,insanın böyle aklına takması sıkıntılı şey biliyorum ben de çok yaşadımİnşallah cnm evet biliyorum koyu çizgi oldu 10. Gün normal de silikti ama şimdi ikisi de baya koyu ama çok erken çatlıyor olması şaşırttı beni gönül hanıma da söylesem de Suan tedaviye başlamadık gelince konuşuruz diye bilir belki bir de çağırsa da çok uzaktayım ancak tedaviye gidince söyleyebilirim ama işte bir ümit belki var ya onu yaşadım denemekten vazgeçmiyorum bir de bu mübarek gün dualarım kabul olur kendiliğinden gelir ama işte okudum kadarıyla erken çatlama oldu mu gebelik olmuyormuş çok fazla
Canım genellikle takip doktorunu veriyorlarmış müsaitlik varsa ;Gönül hanım öyle demişti,benimkine de o girdi çünküYücel bey yapacak dediler ben zaten onu istiyordum ben sormadan onlar söylediler. Neye göre belirliyorlar onu bilmiyorum ama . Çok teşekkürler canım:)
Canım bizimde sebepsiz infertilite ama bende eşimde kullanmaya başladık sadece yumurta ve sperm kalitesi artsın diye, ne kadar kalite okadar başarı sonuçtaBu ari sutunu bir problem oldugundami kullanicaz acaba bende bu sikinti yok ama tup bebek yapicaz kullansammiki?
Benimde geldi hep canım merak etme alacağını alıyordur bi arkadaş sormuştu galiba doktoraArkadaşlar crinone jeli sıktıktan sonra vücut ihtiyacı olan maddeyi ne kadar sürede alıyor acaba jelden; hiç doktora ya da hemşirelere soran oldu mu? Mesela ben 3 saat kadar önce sıktım;baya bir geri gelmiş hem topaklanma şeklinde hem de beyaz bir sıvı şeklinde .. Ama vücut bu kadar sürede almıştır değil mi etkin maddeyi?? Bilgisi olan var mı?
Aynen bana da aynısını demişlerdi canım seninle aynı gidiyoruz İnşâAllah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder RabbimHastaneden aradılar kızlar ; saat 3 gibi burada olun transfer 5-6 arasında planlanıyor ama erkende olabilir biraz daha geç de olabilir yoğunluğa bağlı , sıkışık gelmeyin burada yavaş yavaş içersiniz , transferinizi Yücel Bey yapacak dediler .
Hayırlı olsun şimdiden. Allahım yüzünü güldürsün.Hastaneden aradılar kızlar ; saat 3 gibi burada olun transfer 5-6 arasında planlanıyor ama erkende olabilir biraz daha geç de olabilir yoğunluğa bağlı , sıkışık gelmeyin burada yavaş yavaş içersiniz , transferinizi Yücel Bey yapacak dediler .
Aynen bana da aynısını demişlerdi canım seninle aynı gidiyoruz İnşâAllah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder Rabbim
Hayırlı olsun şimdiden. Allahım yüzünü güldürsün.
Evet bazen öyle oluyor eskilerde geliyor gelsin boşver kafaya taktıkça stres oluyoruz :)Aminn canım inşallah. Bugün jeli uyguldım 20 dk yürüdüm sonra abdest almak için lavaboya gittim. Tortu halinde baya geri geldi. Yeni uyguladığım jel mi eski kullandıklarım mı bilemedim. Yeni jelde uygulamadım. Doğru yapmışımdır dimi ?
Kızlar bşy sorcam geçen hasta az bi idrar yolu enf vardı munrol kullandm smdi tekrar aynı şikayeti yaşyrm doktra gtmeden içsem bşy olmaz demi geçen hafta doktor vermişti
Ben almıştım reçetesiz neden vermediler acaba ama yine de doktora git istersenKızlar bşy sorcam geçen hasta az bi idrar yolu enf vardı munrol kullandm smdi tekrar aynı şikayeti yaşyrm doktra gtmeden içsem bşy olmaz demi geçen hafta doktor vermişti
Blmyrm ki cnm antbyotk grbnda demişlerBen almıştım reçetesiz neden vermediler acaba ama yine de doktora git istersen
Bulantm olmasa ben çool su içiyorm normaldede tam kesildi derken bulantılar kusma şeklinde geri döndü allahm yardm etsn 3klo verdm toparlayamadm daha kendmiGeçmiş olsun canım. Bol bol su iç. Normalde içtiğinden 1 lt fazla tüket. Ne kadar başında su olayına başlarsan o kadar çabuk atlatırsın.
Arkadaşlar crinone jeli sıktıktan sonra vücut ihtiyacı olan maddeyi ne kadar sürede alıyor acaba jelden; hiç doktora ya da hemşirelere soran oldu mu? Mesela ben 3 saat kadar önce sıktım;baya bir geri gelmiş hem topaklanma şeklinde hem de beyaz bir sıvı şeklinde .. Ama vücut bu kadar sürede almıştır değil mi etkin maddeyi?? Bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?