- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Bulantm olmasa ben çool su içiyorm normaldede tam kesildi derken bulantılar kusma şeklinde geri döndü allahm yardm etsn 3klo verdm toparlayamadm daha kendmi
15dk hareketli olmak yeterli demişlerdi bana sıkıp iki dkk snra ayağa kalkp 15dk yürüyorm 11.haftamdaym şkür skıntmz yk cnmAminn canım inşallah. Bugün jeli uyguldım 20 dk yürüdüm sonra abdest almak için lavaboya gittim. Tortu halinde baya geri geldi. Yeni uyguladığım jel mi eski kullandıklarım mı bilemedim. Yeni jelde uygulamadım. Doğru yapmışımdır dimi ?
15dk hareketli olmak yeterli demişlerdi bana sıkıp iki dkk snra ayağa kalkp 15dk yürüyorm 11.haftamdaym şkür skıntmz yk cnm
Bndede tortu var cnm siyah yeşil turuncmsu beyaz krem her renk geliyoBende öyle yapıyorum aslında hatta 20-25 dk yürüyorum ama tortu oluyor , normalmiş olabiliyormuş. Bebişlerimize kavuşalımda artık gerisi teferruat.
Amin inşallah cnm sen ne kdr oldu geçtmi bulantılarnAh bu bulantılar su bile içirmiyor insanaallahım yardımcın olsun biran önce atlatırsın inşallah canım.
Amin inşallah cnm sen ne kdr oldu geçtmi bulantılarn
Allah söyletti rabbim tutunmasnı nasip etsin inşallah cnm kusuruma bakma lütfenmübarek günün yüzü suyu hürmetine istyen herkesin kucağı dolsun sağlıklı evlatlarla bizde sağlıkla alalm kucağmza inşallahBen daha gebe değilim canım :) Yarın transferim olacak nasipse. Ama forumda mide bulantıları yaşayan arkadaşlar su bile içemediklerini söylüyorlardı. Ondan dolayı bende öyle yazdım.
Tamam cnm çok teşekkür ederim..GElmesi normal demişti doktor. Ama sıktıktan sonra iyicr yayılması için hareket edin demişlerdi.bi de günlerce kullanınca da aralarda birikip bazen bayağı parça parça düşüyor. Bunu da duydum. Ama yine de araştıracağım bunu hepimiz için. İlaç sektöründe çalışıyorum biraz aşinayım bu konulara ama çok iyi tanıdığım bi ilaç değil. Araştırayım yazacağım size.
Ben de dün gece çok dua ettim hepimize arkadaşlar..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünKardeşlerim mübarek Kadir Geceniz kutlu, dualarınız kabul olsun. Dualarda birbirimizi unutmayalım. Ben hepinize dua ettim ve etmeye devam edeceğim bu gece inşallah. Allahım yüzümüzü güldürsün, boynumuzu bükük bırakmasın inşallah
Evet antibiyotik benimde transfer öncesi olmuştu hemşireye sormuştum monurol iç dedi gece saat 10-11 nöbetçi eczane bulup almıştık yinede gidip tahlil verdim doktor iç dedi içmiştim iyi gelmişti çok şükürBlmyrm ki cnm antbyotk grbnda demişler
Evet canım o bendim :)Ben daha gebe değilim canım :) Yarın transferim olacak nasipse. Ama forumda mide bulantıları yaşayan arkadaşlar su bile içemediklerini söylüyorlardı. Ondan dolayı bende öyle yazdım.
Allah söyletti rabbim tutunmasnı nasip etsin inşallah cnm kusuruma bakma lütfenmübarek günün yüzü suyu hürmetine istyen herkesin kucağı dolsun sağlıklı evlatlarla bizde sağlıkla alalm kucağmza inşallah
canım çok sevındım Rabbim tamamına erdirsin inşArkadaşlar yarını beklemeden size güzel haberler vereyim; çok şükür pozitifi gördük;gönül hanım da teyit etti.. Hamdolsun...:))) Dua eden her arkadaşıma Bin kere Allah razı olsun diyorum... Darısı sıradaki sen olduğun için önce sanaMutlu1anne @Kavimlergocu ve sonra emek veren tüm arkadaşlarımaaaaa
Cnm sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla kucağına al inşallah sende bizlere dua et cnm bizde alalım evlatlarımızı sağ salim hayırla sağlıkla kucaklarımıza cnmm inşallahKızlar yarın sezeryanım olacak sizlerden bebeğimin sağlığı için dua istiyorum Allah hepinizden razı olsun.
EBbim yardımcın olsn cnm seninde bebişinnde inşallah sağlıkla kurtulursunKızlar yarın sezeryanım olacak sizlerden bebeğimin sağlığı için dua istiyorum Allah hepinizden razı olsun.
İnşallah cnm inşallahhh rabbim gönlüne göre versinEstağfurullah canım. Hadi inşallah 10 gün sonra güzel haber vermek nasip olur :)
Bende oyleydim bugun ultrason muaynede hele aglayacaktim zor sakinlestrdim kendimiAyyy bilmiyorum ki canım yaa bi garibim. Sanki bu 15 gün bir yana bugün bir yana. Biraz heyecan biraz endişe çokça merak var .. ne hissedeceğimi şaşırdım ama bir suskunluk çöktü üstüme sanki dokunsalar ağlayacağım ..
Canımmm evet ya çok değişik duygular:) eşin elini göbeğine koysun 7 Fatiha 99 kere ya mubdiu cc çeksin hergün ya musavvir cc 21 kere akşam namazından sonra okuyun Rabbimin izniyle İnşâAllah olacakAyyy bilmiyorum ki canım yaa bi garibim. Sanki bu 15 gün bir yana bugün bir yana. Biraz heyecan biraz endişe çokça merak var .. ne hissedeceğimi şaşırdım ama bir suskunluk çöktü üstüme sanki dokunsalar ağlayacağım ..
Rabbim yardımcınız olsun sağ Salim kavuşun İnşâAllah birbirinizeKızlar yarın sezeryanım olacak sizlerden bebeğimin sağlığı için dua istiyorum Allah hepinizden razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?