Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bulantm olmasa ben çool su içiyorm normaldede tam kesildi derken bulantılar kusma şeklinde geri döndü allahm yardm etsn 3klo verdm toparlayamadm daha kendmi

Ah bu bulantılar su bile içirmiyor insana allahım yardımcın olsun biran önce atlatırsın inşallah canım.

15dk hareketli olmak yeterli demişlerdi bana sıkıp iki dkk snra ayağa kalkp 15dk yürüyorm 11.haftamdaym şkür skıntmz yk cnm

15dk hareketli olmak yeterli demişlerdi bana sıkıp iki dkk snra ayağa kalkp 15dk yürüyorm 11.haftamdaym şkür skıntmz yk cnm

Bende öyle yapıyorum aslında hatta 20-25 dk yürüyorum ama tortu oluyor , normalmiş olabiliyormuş. Bebişlerimize kavuşalımda artık gerisi teferruat.

Ben daha gebe değilim canım :) Yarın transferim olacak nasipse. Ama forumda mide bulantıları yaşayan arkadaşlar su bile içemediklerini söylüyorlardı. Ondan dolayı bende öyle yazdım.
Allah söyletti rabbim tutunmasnı nasip etsin inşallah cnm kusuruma bakma lütfenmübarek günün yüzü suyu hürmetine istyen herkesin kucağı dolsun sağlıklı evlatlarla bizde sağlıkla alalm kucağmza inşallah

Tamam cnm çok teşekkür ederim..

Ben de dün gece çok dua ettim hepimize arkadaşlar..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Blmyrm ki cnm antbyotk grbnda demişler
Evet antibiyotik benimde transfer öncesi olmuştu hemşireye sormuştum monurol iç dedi gece saat 10-11 nöbetçi eczane bulup almıştık yinede gidip tahlil verdim doktor iç dedi içmiştim iyi gelmişti çok şükür
Ben daha gebe değilim canım :) Yarın transferim olacak nasipse. Ama forumda mide bulantıları yaşayan arkadaşlar su bile içemediklerini söylüyorlardı. Ondan dolayı bende öyle yazdım.
Evet canım o bendim :)

Estağfurullah canım. Hadi inşallah 10 gün sonra güzel haber vermek nasip olur :)

canım çok sevındım Rabbim tamamına erdirsin inş

Ayyy bilmiyorum ki canım yaa bi garibim. Sanki bu 15 gün bir yana bugün bir yana. Biraz heyecan biraz endişe çokça merak var .. ne hissedeceğimi şaşırdım ama bir suskunluk çöktü üstüme sanki dokunsalar ağlayacağım ..

Kızlar yarın sezeryanım olacak sizlerden bebeğimin sağlığı için dua istiyorum Allah hepinizden razı olsun.
Cnm sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla kucağına al inşallah sende bizlere dua et cnm bizde alalım evlatlarımızı sağ salim hayırla sağlıkla kucaklarımıza cnmm inşallah

Bende oyleydim bugun ultrason muaynede hele aglayacaktim zor sakinlestrdim kendimi

Canımmm evet ya çok değişik duygular:) eşin elini göbeğine koysun 7 Fatiha 99 kere ya mubdiu cc çeksin hergün ya musavvir cc 21 kere akşam namazından sonra okuyun Rabbimin izniyle İnşâAllah olacak
Kızlar yarın sezeryanım olacak sizlerden bebeğimin sağlığı için dua istiyorum Allah hepinizden razı olsun.
Rabbim yardımcınız olsun sağ Salim kavuşun İnşâAllah birbirinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…