İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olur inşallahKızlar yarın sezeryanım olacak sizlerden bebeğimin sağlığı için dua istiyorum Allah hepinizden razı olsun.
Canımmm evet ya çok değişik duygular:) eşin elini göbeğine koysun 7 Fatiha 99 kere ya mubdiu cc çeksin hergün ya musavvir cc 21 kere akşam namazından sonra okuyun Rabbimin izniyle İnşâAllah olacak
Rabbim yardımcınız olsun sağ Salim kavuşun İnşâAllah birbirinize
Nasıl geçti canımAllah razı olsun kuzum. Okuyacağım inşallah.
Nasıl geçti canım
Evet ya çok kibar bir doktor çok efendi kasmıyor insanı :) iyi mâşâAllah Rabbim hayırlı pozitif sonuçlar almayı nasip etsin İnşâAllah bulantısız sağlıklı gebeliklerHamdolsun canım güzel geçti yücel beyin eli hafif acı falan hissetmedim hiç :) şimdi yatıyorum uzanıyorum öyle otelde .
İster istemez bir stres birikiyor üstünde insanın. Ondandır. Hayırlara çıkar inşallah. 10 gün senin için bize bile beklemek zor, sana daha zor ama sonucu inşallah güzel olur.Ayyy bilmiyorum ki canım yaa bi garibim. Sanki bu 15 gün bir yana bugün bir yana. Biraz heyecan biraz endişe çokça merak var .. ne hissedeceğimi şaşırdım ama bir suskunluk çöktü üstüme sanki dokunsalar ağlayacağım ..
İyi akşamlar kızlar yarın büyük gün ön görüşmeye gidiyoruz allahın izniyle bugün geçmek bilmiyor sanki şuan ailemin yanındayım . Bu gece geçermi bilmiyorum namazı kıldım allah kabul etsin inşallah sizler içinde ettim .. İnşallah güzel geçer .[/ hadi işallah güzel geçer ve güzel sonuçlar alırsın canım yaz gelişmeleri mutlaka
canım hadi hayırlısı güzel haberler beklıyoruz senden :))Hamdolsun canım güzel geçti yücel beyin eli hafif acı falan hissetmedim hiç :) şimdi yatıyorum uzanıyorum öyle otelde .
Evet ya çok kibar bir doktor çok efendi kasmıyor insanı :) iyi mâşâAllah Rabbim hayırlı pozitif sonuçlar almayı nasip etsin İnşâAllah bulantısız sağlıklı gebelikler
Benim ilk transferim de ölüyorum sandım 10 cm'lik miyom artı ohss olmuşum karnımda 1-2 litre sıvı tek taraflı şişmiş karnım artı su içmişim transfer için aman Allahım hatırlamak istemiyorum doktor da spekulumu nasıl zorluyor bense kendimi resmen kilitlemişim takamadı bi türlü nerdeyse masadan kalkacaktım tutmayacağı da ordan belliydi zaten herşeyin hayırlısı
İster istemez bir stres birikiyor üstünde insanın. Ondandır. Hayırlara çıkar inşallah. 10 gün senin için bize bile beklemek zor, sana daha zor ama sonucu inşallah güzel olur.
Burası çok enterasan bir ortammış. Birbirimizi hiç tanımıyoruz ama çok iyi tanıyoruz sanki ve heyecanlanıyoruz, dua ediyoruz. Kalbim seninle Çengelköylü gerçekten. Ben de arkadan geliyorum inşallah :)
canım hadi hayırlısı güzel haberler beklıyoruz senden :))
İyi akşamlar kızlar yarın büyük gün ön görüşmeye gidiyoruz allahın izniyle bugün geçmek bilmiyor sanki şuan ailemin yanındayım . Bu gece geçermi bilmiyorum namazı kıldım allah kabul etsin inşallah sizler içinde ettim .. İnşallah güzel geçer .
Merhaba kızlar igneler sizde de iştahsızlık yaptı mı gram birşey yiyemiyorum ben hep mide bulantısı korkuyorum vitaminsiz kalıcam falan diye ne yapsam bilemedim 1 haftadır çok az az yemek yiyebiliyorum.
Çok şükür canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağ Salim kucağımıza alalım hepimiz İnşâAllahÇok şükğr hepsi geçtim canım. Bak miniğin seninle. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
İğneler yapmaz canım glifor falan kullanıyorsan o yapıyor bi de çok stres oluyoruz o dönemde çok koşturuyoruz hastaneye git gel ondan mahvoluyor insan ben bide eşim izin alamıyordu her zaman yalnız gidip geliyordum otobüsle ne zor oluyor adetliyken o sancıyla bi gün öyle dalmışım ki eve dönünce durağı kaçırmışım ama nasıl yağmur yağıyor bi sonraki durak yokuş aşağı neyse indim ağlaya ağlaya eve gitmiştim yokuşu tırmana tırmana :) yağmurdan sırılsıklam olmuştum ağladığım belli olmadı yani o yokuşu çıkarken :) çok stresli dönemler Rabbim yardımcın olsunMerhaba kızlar igneler sizde de iştahsızlık yaptı mı gram birşey yiyemiyorum ben hep mide bulantısı korkuyorum vitaminsiz kalıcam falan diye ne yapsam bilemedim 1 haftadır çok az az yemek yiyebiliyorum.
Mutlu1anne canım hayırlı olsun:) bi rahatlama geliyo değil mi insana.. haftaya güzel haberlerini de duyup hep birlikte de seviniriz inşalalhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?