Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah razı olsun kuzum. Okuyacağım inşallah.

Hamdolsun canım güzel geçti yücel beyin eli hafif acı falan hissetmedim hiç :) şimdi yatıyorum uzanıyorum öyle otelde .
Evet ya çok kibar bir doktor çok efendi kasmıyor insanı :) iyi mâşâAllah Rabbim hayırlı pozitif sonuçlar almayı nasip etsin İnşâAllah bulantısız sağlıklı gebelikler

Benim ilk transferim de ölüyorum sandım 10 cm'lik miyom artı ohss olmuşum karnımda 1-2 litre sıvı tek taraflı şişmiş karnım artı su içmişim transfer için aman Allahım hatırlamak istemiyorum doktor da spekulumu nasıl zorluyor bense kendimi resmen kilitlemişim takamadı bi türlü nerdeyse masadan kalkacaktım tutmayacağı da ordan belliydi zaten herşeyin hayırlısı

İster istemez bir stres birikiyor üstünde insanın. Ondandır. Hayırlara çıkar inşallah. 10 gün senin için bize bile beklemek zor, sana daha zor ama sonucu inşallah güzel olur.
Burası çok enterasan bir ortammış. Birbirimizi hiç tanımıyoruz ama çok iyi tanıyoruz sanki ve heyecanlanıyoruz, dua ediyoruz. Kalbim seninle Çengelköylü gerçekten. Ben de arkadan geliyorum inşallah :)

İyi akşamlar kızlar yarın büyük gün ön görüşmeye gidiyoruz allahın izniyle bugün geçmek bilmiyor sanki şuan ailemin yanındayım . Bu gece geçermi bilmiyorum namazı kıldım allah kabul etsin inşallah sizler içinde ettim .. İnşallah güzel geçer .

Arkadaşlar lenfosit aşısı diye bi şey varmış yaptıran, duyan, fayda gören oldumu acaba, tekrarlayan başarısız denemelerde yada tekrarlayan gebelik kayıplarında yapılıyormuş

Çok şükğr hepsi geçtim canım. Bak miniğin seninle. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

İnan nasıl bir rahatlatma geldiyse dün gece 11den beri kesintisiz uyuyorum yeni uyandım dahada uyurdumda jelin saati gelmiş :)
İnşallah güzel pozitif haberler veririm burayada sizlerede umut olurum. Allah razı olsun canım benim .

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım bol şans diliyorum :)

Merhaba kızlar igneler sizde de iştahsızlık yaptı mı gram birşey yiyemiyorum ben hep mide bulantısı korkuyorum vitaminsiz kalıcam falan diye ne yapsam bilemedim 1 haftadır çok az az yemek yiyebiliyorum.

Merhaba kızlar igneler sizde de iştahsızlık yaptı mı gram birşey yiyemiyorum ben hep mide bulantısı korkuyorum vitaminsiz kalıcam falan diye ne yapsam bilemedim 1 haftadır çok az az yemek yiyebiliyorum.

İlk defa duydum canım bunu . Belkide stresten dır bu durumun . Kaliteli bir sürü embriyon olsun inşallah kendini rahatlatmaya çalış .

İğneler yapmaz canım glifor falan kullanıyorsan o yapıyor bi de çok stres oluyoruz o dönemde çok koşturuyoruz hastaneye git gel ondan mahvoluyor insan ben bide eşim izin alamıyordu her zaman yalnız gidip geliyordum otobüsle ne zor oluyor adetliyken o sancıyla bi gün öyle dalmışım ki eve dönünce durağı kaçırmışım ama nasıl yağmur yağıyor bi sonraki durak yokuş aşağı neyse indim ağlaya ağlaya eve gitmiştim yokuşu tırmana tırmana :) yağmurdan sırılsıklam olmuştum ağladığım belli olmadı yani o yokuşu çıkarken :) çok stresli dönemler Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…