Yok canım gonal-f ve cetrotide kullanıyorum suan stresten olabilir haklısın. Allah hepimize sabır ve mutlu sonuçlar versin.İğneler yapmaz canım glifor falan kullanıyorsan o yapıyor bi de çok stres oluyoruz o dönemde çok koşturuyoruz hastaneye git gel ondan mahvoluyor insan ben bide eşim izin alamıyordu her zaman yalnız gidip geliyordum otobüsle ne zor oluyor adetliyken o sancıyla bi gün öyle dalmışım ki eve dönünce durağı kaçırmışım ama nasıl yağmur yağıyor bi sonraki durak yokuş aşağı neyse indim ağlaya ağlaya eve gitmiştim yokuşu tırmana tırmana :) yağmurdan sırılsıklam olmuştum ağladığım belli olmadı yani o yokuşu çıkarken :) çok stresli dönemler Rabbim yardımcın olsun
amin cnm inş. evet bende hiç duymadığım için endileşendim. Dün akşam bir tabak çorba içebildim sabah birşey yiyemedim. Aksine normalde iştahım çok iyiydi. Hayırlısı olsun bakalım.İlk defa duydum canım bunu . Belkide stresten dır bu durumun . Kaliteli bir sürü embriyon olsun inşallah kendini rahatlatmaya çalış .
amin cnm inş. evet bende hiç duymadığım için endileşendim. Dün akşam bir tabak çorba içebildim sabah birşey yiyemedim. Aksine normalde iştahım çok iyiydi. Hayırlısı olsun bakalım.
Bende tek gidiyorum cnm eşimin izin alma konusunda sıkıntıları var. Bende çalışıyorum allahtan yöneticilerim esnek bu konuda. Perşembe cuma sanırım opu bnmde. İnş ondan sonra bu durum ortadan kalkar.Sende bnm gibiymişsin demekki.Ben normalde kilolu ve yemek yemeyi seven bir insanım maşallahım var yani :) ama o dönemde ben ağzıma su bile koyamıyordum mide bulantısı falan. Diyordum hiçbir şey yiyemiyorum nasıl sağlıklı yumurtalarım olacak. İncir ye demişti burada arkadaşlar inan öğüre öğüre zorla bir tane yiyordum. Her muayene sonrası ağla ağla dur. BendeStrongmom_ gibi eşim olmadan gitmiştim muayenelere. Eşim şehir dışındaydı. Ama hepsi strestenmiş opudan sonra anladım. Sıkma canını sende tamamen stresten. Çok fazla yükleniyoruz beyine. Opudan sorna rahatlayacaksın ama bugünlerinde keyfini çıkar benim gibi olma :)
Bende merak ettim iyilerdir İnşâAllahxra221 canım doğumu yaptın değil mi? Nasılsın, bebeğimiz nasıl ? Müsait olunca bize yaz olur mu teyzeleri merak rdiyor onu:)
D DefnekuzuuMutlu1anne arkadaşlar Allah gönül muratlarınızı hayırlı kılsın ve tüm arkadaşlarımızın hepimizin amin
Çok şükür aldım bebeğimi sütüm daha gelmedi inşallah darısı başınıza olsun.sen transfer oldun mu ? Inşallah tutar canım dua ettim sizler içinxra221 canım doğumu yaptın değil mi? Nasılsın, bebeğimiz nasıl ? Müsait olunca bize yaz olur mu teyzeleri merak rdiyor onu:)
Çok şükür aldım bebeğimi sütüm daha gelmedi inşallah darısı başınıza olsun.sen transfer oldun mu ? Inşallah tutar canım dua ettim sizler için
Çok şükür aldım bebeğimi sütüm daha gelmedi inşallah darısı başınıza olsun.sen transfer oldun mu ? Inşallah tutar canım dua ettim sizler için
ah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğin ömürlü olsun çok geçmiş olsun. Emeklerinin karşılığı kocaman bir hayat ellerinde. Allah ünşallah o günleri görmeyi bizede nasip eder. gözlerin aydın tebrik ederimÇok şükür aldım bebeğimi sütüm daha gelmedi inşallah darısı başınıza olsun.sen transfer oldun mu ? Inşallah tutar canım dua ettim sizler için
Muhteşem giden hamileliğime bazar değdi galiba bugün ultrason vardı bebeğimin gelişimi sıkıntılı göründü. Yarın doktor bakalım ne diyecek iki hafta sonra tekrar ayrıntılı bakılacam. bacak boyu ve kilosu geriden geliyor. Moraller sıfıra düştü. İnşallah iki hafta sonra normale döner herşey. Dualarınızda yer verin bize kızım gelişsin büyüsün sağlıkla gelsin.
İnşâAllah sağlıkla alırsın kucağına canım kaçıncı haftadasınMuhteşem giden hamileliğime bazar değdi galiba bugün ultrason vardı bebeğimin gelişimi sıkıntılı göründü. Yarın doktor bakalım ne diyecek iki hafta sonra tekrar ayrıntılı bakılacam. bacak boyu ve kilosu geriden geliyor. Moraller sıfıra düştü. İnşallah iki hafta sonra normale döner herşey. Dualarınızda yer verin bize kızım gelişsin büyüsün sağlıkla gelsin.
MâşâAllah canım darısı bize İnşâAllah sütün de gelir yavaş yavaş sakın kimseyi kafaya takma gerekirse mama da vereceksin sarılık olmasın diye öyle öyle büyüyecek İnşâAllah:)Çok şükür aldım bebeğimi sütüm daha gelmedi inşallah darısı başınıza olsun.sen transfer oldun mu ? Inşallah tutar canım dua ettim sizler için
inşallah canım bende öyle umut ediyorum.Çok çok geçmiş olsun canım. Dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun inşallah iki hafta sonra her şey normale döner. Sıkma canını nolur Onlar düzelicek şeyler Allahın izniyle .
27hafta 6 gün lük yarın 28 tam olacak amin inşallah çok fena oldum bügün şimdi daha iyiyim kızım içinİnşâAllah sağlıkla alırsın kucağına canım kaçıncı haftadasın
Bende şu an aynı süreçteyim ilk gün midem bulanmıştı ama ikinci günden sonra birsey kalmdı şu an 5. Gündeyim yarın cetrotide başlıcak günlük dozun ne kadarBende tek gidiyorum cnm eşimin izin alma konusunda sıkıntıları var. Bende çalışıyorum allahtan yöneticilerim esnek bu konuda. Perşembe cuma sanırım opu bnmde. İnş ondan sonra bu durum ortadan kalkar.Sende bnm gibiymişsin demekki.
İnşallah iyi gider herşeyinşallah canım bende öyle umut ediyorum.
27hafta 6 gün lük yarın 28 tam olacak amin inşallah çok fena oldum bügün şimdi daha iyiyim kızım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?