Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok canım gonal-f ve cetrotide kullanıyorum suan stresten olabilir haklısın. Allah hepimize sabır ve mutlu sonuçlar versin.

İlk defa duydum canım bunu . Belkide stresten dır bu durumun . Kaliteli bir sürü embriyon olsun inşallah kendini rahatlatmaya çalış .
amin cnm inş. evet bende hiç duymadığım için endileşendim. Dün akşam bir tabak çorba içebildim sabah birşey yiyemedim. Aksine normalde iştahım çok iyiydi. Hayırlısı olsun bakalım.

amin cnm inş. evet bende hiç duymadığım için endileşendim. Dün akşam bir tabak çorba içebildim sabah birşey yiyemedim. Aksine normalde iştahım çok iyiydi. Hayırlısı olsun bakalım.

Ben normalde kilolu ve yemek yemeyi seven bir insanım maşallahım var yani :) ama o dönemde ben ağzıma su bile koyamıyordum mide bulantısı falan. Diyordum hiçbir şey yiyemiyorum nasıl sağlıklı yumurtalarım olacak. İncir ye demişti burada arkadaşlar inan öğüre öğüre zorla bir tane yiyordum. Her muayene sonrası ağla ağla dur. Bende Strongmom_ gibi eşim olmadan gitmiştim muayenelere. Eşim şehir dışındaydı. Ama hepsi strestenmiş opudan sonra anladım. Sıkma canını sende tamamen stresten. Çok fazla yükleniyoruz beyine. Opudan sorna rahatlayacaksın ama bugünlerinde keyfini çıkar benim gibi olma :)

Bende tek gidiyorum cnm eşimin izin alma konusunda sıkıntıları var. Bende çalışıyorum allahtan yöneticilerim esnek bu konuda. Perşembe cuma sanırım opu bnmde. İnş ondan sonra bu durum ortadan kalkar.Sende bnm gibiymişsin demekki.

xra221 canım doğumu yaptın değil mi? Nasılsın, bebeğimiz nasıl ? Müsait olunca bize yaz olur mu teyzeleri merak rdiyor onu:)
Çok şükür aldım bebeğimi sütüm daha gelmedi inşallah darısı başınıza olsun.sen transfer oldun mu ? Inşallah tutar canım dua ettim sizler için

Çok şükür aldım bebeğimi sütüm daha gelmedi inşallah darısı başınıza olsun.sen transfer oldun mu ? Inşallah tutar canım dua ettim sizler için

Hadi geçmiş olsun, gözünaydın canım. Allahım analı babalı büyütsün. Sağlıklı sıhhatli uzun ömürleri olsun kızımızın. Sütünde tez vakitte gelecektir inşallah daha çok yeni.
Oldum canım:) Allah razı olsun rabbim kabul etsin dualarını inşallah.

Gözün aydın olsun. Hayırlar bereketler getirsin evinize inşallah. Darısı da tüm bekleyenlere olsun. Bebeği soy göğsüne yatır. Uyuyorsa bile orda uyusun. Ten teması yapın. Süt salınımı daha hızlı olacaktır.

All
ah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğin ömürlü olsun çok geçmiş olsun. Emeklerinin karşılığı kocaman bir hayat ellerinde. Allah ünşallah o günleri görmeyi bizede nasip eder. gözlerin aydın tebrik ederim

Muhteşem giden hamileliğime bazar değdi galiba bugün ultrason vardı bebeğimin gelişimi sıkıntılı göründü. Yarın doktor bakalım ne diyecek iki hafta sonra tekrar ayrıntılı bakılacam. bacak boyu ve kilosu geriden geliyor. Moraller sıfıra düştü. İnşallah iki hafta sonra normale döner herşey. Dualarınızda yer verin bize kızım gelişsin büyüsün sağlıkla gelsin.

Çok çok geçmiş olsun canım. Dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun inşallah iki hafta sonra her şey normale döner. Sıkma canını nolur Onlar düzelicek şeyler Allahın izniyle .

İnşâAllah sağlıkla alırsın kucağına canım kaçıncı haftadasın

MâşâAllah canım darısı bize İnşâAllah sütün de gelir yavaş yavaş sakın kimseyi kafaya takma gerekirse mama da vereceksin sarılık olmasın diye öyle öyle büyüyecek İnşâAllah:)

Çok çok geçmiş olsun canım. Dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun inşallah iki hafta sonra her şey normale döner. Sıkma canını nolur Onlar düzelicek şeyler Allahın izniyle .
inşallah canım bende öyle umut ediyorum.
İnşâAllah sağlıkla alırsın kucağına canım kaçıncı haftadasın
27hafta 6 gün lük yarın 28 tam olacak amin inşallah çok fena oldum bügün şimdi daha iyiyim kızım için

Bende şu an aynı süreçteyim ilk gün midem bulanmıştı ama ikinci günden sonra birsey kalmdı şu an 5. Gündeyim yarın cetrotide başlıcak günlük dozun ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…