Bugün 10 civarında ise cuma 16 civarında olur cumartesi 18 pazar 20 olur ve muhtemelen cumartesi veya pazar çatlatma iğnesini verirler. Olur da pazar da iğne kullandırırlarsa kan almaya sor bağış bırakılan olabilir tek dozluk.Arkadaşlar bugün 5. Günümdü gonal f dozunu 225 ten 237,5 yaptılar cuma günü yine çağırdılar yarında cetrotide başla dediler şimdi sorum şu elimdeki gonal f cumartesi günü bitcek pazar vurulmam gerekirse bir kutu daha almam gerekecek o günde bayrama denk geliyor önceden alsam elimde kalabilir almasam da bayramda nöbetçi ezcaneden indirimli alamam sizce napsam? Bugün boyları 10 ml civarındaydı acaba çatlatma iğnesini ne zmn verirler?
Ayyy çok sevindimmmmmm darısı başımaÇok şükür aldım bebeğimi sütüm daha gelmedi inşallah darısı başınıza olsun.sen transfer oldun mu ? Inşallah tutar canım dua ettim sizler için
Canım sakın üzülme bebeği etkiler bazen öyle şeyler olabiliyor sonra düzeliyor inşallah seninde bir dahaki kontrole normale dönmüş olurrrrrMuhteşem giden hamileliğime bazar değdi galiba bugün ultrason vardı bebeğimin gelişimi sıkıntılı göründü. Yarın doktor bakalım ne diyecek iki hafta sonra tekrar ayrıntılı bakılacam. bacak boyu ve kilosu geriden geliyor. Moraller sıfıra düştü. İnşallah iki hafta sonra normale döner herşey. Dualarınızda yer verin bize kızım gelişsin büyüsün sağlıkla gelsin.
Cok sağol peki çatlatma iğnesi verilen gün yine gonal f ve ceteotide kullanılıyomu yoksa sadece çatlatma iğnesi mi yapılıyo o günBugün 10 civarında ise cuma 16 civarında olur cumartesi 18 pazar 20 olur ve muhtemelen cumartesi veya pazar çatlatma iğnesini verirler. Olur da pazar da iğne kullandırırlarsa kan almaya sor bağış bırakılan olabilir tek dozluk.
Ama cetrotide pazar için de kullanacaksın gibi hesapla öyle temin et. Onu geri alıyorlar.
Hayır. Sadece çatlatma iğnesi vuruluyor 36 saat sonra da opuya alıyorlar.Cok sağol peki çatlatma iğnesi verilen gün yine gonal f ve ceteotide kullanılıyomu yoksa sadece çatlatma iğnesi mi yapılıyo o gün
Muhteşem giden hamileliğime bazar değdi galiba bugün ultrason vardı bebeğimin gelişimi sıkıntılı göründü. Yarın doktor bakalım ne diyecek iki hafta sonra tekrar ayrıntılı bakılacam. bacak boyu ve kilosu geriden geliyor. Moraller sıfıra düştü. İnşallah iki hafta sonra normale döner herşey. Dualarınızda yer verin bize kızım gelişsin büyüsün sağlıkla gelsin.
Aslında seni yanlış yönlendirip kafanı karıştırmak da istemem. Bugün kaç kaçtı yumurtalar? Sayıları ve büyüklükleri doktorun hemşireye yazdırdığı? Yumurtalar ideal dozda günde ortalama 2mm büyüyor. Çatlatma iğnesi için de 18i geçmesi gerekiyor. Bir kısmı 18-19 olmuş ama 16-17 civarı da yumurtalar varsa çok sayida onları da değerlendirmek için 1 gün daha iğneye devam edebilirler. Cumadan sonra seni cumartesi de çağırırlar kontrole muhtemelen. Hatta pazar da. Bilemiyorum pazartesiye sarkar mı. O senin yumurtların boyutlarına ve hormon değerlerine de bağlı. Sen cuma gidince de sor eğer kan almada varsa al. Gerek kalmazsa sonra geri verirsin.Arkadaşlar bugün 5. Günümdü gonal f dozunu 225 ten 237,5 yaptılar cuma günü yine çağırdılar yarında cetrotide başla dediler şimdi sorum şu elimdeki gonal f cumartesi günü bitcek pazar vurulmam gerekirse bir kutu daha almam gerekecek o günde bayrama denk geliyor önceden alsam elimde kalabilir almasam da bayramda nöbetçi ezcaneden indirimli alamam sizce napsam? Bugün boyları 10 ml civarındaydı acaba çatlatma iğnesini ne zmn verirler?
Geçmiş olsun canım çok fazla kafana takmamaya çalış demesi kolay yaşayan bilir anca ama elden de bişey gelmiyor Rabbim büyük sağlıkla nasip eylesin İnşâAllahinşallah canım bende öyle umut ediyorum.
27hafta 6 gün lük yarın 28 tam olacak amin inşallah çok fena oldum bügün şimdi daha iyiyim kızım için
Soğuk zincir olmayan ilaçları eczane geri alıyor canım kontrole gidince de doktora sor iyice onlar seni yönlendiriyor benimde tam yılbaşına denk gelmişti cetrotide bulamazsınız dedi gönül hanım buralara bakın demişti bende çıkarken öyle unuttum ki kafa yok ki geldim mahallede 10 tane eczane gezdim birinde zor buldumArkadaşlar bugün 5. Günümdü gonal f dozunu 225 ten 237,5 yaptılar cuma günü yine çağırdılar yarında cetrotide başla dediler şimdi sorum şu elimdeki gonal f cumartesi günü bitcek pazar vurulmam gerekirse bir kutu daha almam gerekecek o günde bayrama denk geliyor önceden alsam elimde kalabilir almasam da bayramda nöbetçi ezcaneden indirimli alamam sizce napsam? Bugün boyları 10 ml civarındaydı acaba çatlatma iğnesini ne zmn verirler?
Yarın doktorun ne söyleyeceği benim için önemli bu gece sabah olmayacak. Evham yapmamaya çalışıyorım ama annelik duygusu bu durumlarda daha çok kendini gösteriyor.Strongmom_
Canım bnm dozum 225di 212,5 a indirdiler sonraBende şu an aynı süreçteyim ilk gün midem bulanmıştı ama ikinci günden sonra birsey kalmdı şu an 5. Gündeyim yarın cetrotide başlıcak günlük dozun ne kadar
Çok haklısın canım gerçekten yaşamadan anlaşılmıyor bende mide bulantım için devlete gitmiştim 6+3 te gel bi bebeğe bakalım dedi bebek görünmüyor dedi küçük bişe var ama falan filan dedi alttan baktı gördü bu seferde kalp atışı yok dedi nasıl korktum ertesi gün alttan başka devlet hastanesinde duymuştum çok şükür o stres insanı mahvediyor İnşâAllah bi sorun yoktur benim özeldeki doktorum çok pozitif bütün zor zamanlarımda o kadar umut veriyordu ki bana tek cümlesi şuydu " güzel düşünelim güzel olsun kötü düşünmek kötüyü getirir " diye hakikaten öyle miyom ameliyatımı hiç bi dr üstlenmemişti Prof dahil! Ama bu dr bana umut verdi güvendim Allah'ın izniyle herşey Allah'tan bol dua edelimYarın doktorun ne söyleyeceği benim için önemli bu gece sabah olmayacak. Evham yapmamaya çalışıyorım ama annelik duygusu bu durumlarda daha çok kendini gösteriyor.Strongmom_
Cnm merak ettim çok seni gittinmi doktora bugün.inşallah bir sorun olmayacak Allahın izniyle cnm hbrdar et bizi de olurmuMuhteşem giden hamileliğime bazar değdi galiba bugün ultrason vardı bebeğimin gelişimi sıkıntılı göründü. Yarın doktor bakalım ne diyecek iki hafta sonra tekrar ayrıntılı bakılacam. bacak boyu ve kilosu geriden geliyor. Moraller sıfıra düştü. İnşallah iki hafta sonra normale döner herşey. Dualarınızda yer verin bize kızım gelişsin büyüsün sağlıkla gelsin.
Gözün aydın arkadaşım. Sağlıklı , sıhhatli , hayırlı evlat olur inşallah. Sütün içinde stres yapma gelecektir inşallah.Çok şükür aldım bebeğimi sütüm daha gelmedi inşallah darısı başınıza olsun.sen transfer oldun mu ? Inşallah tutar canım dua ettim sizler için
Arkadaşlar merhaba,
Belki daha önce yazan soran olmuştur ama arefe bayram vs doktor vardır değil mi ? Tek doktor mu olur? Programı biliyor musunuz? Hemşire hattını arafım hep meşgul bir süredir. Transfer başlangıcı için regl bekliyorum, muhtemelen bayrama denk gelecek 2. Gün ilk kontrolü.
Muhtemelen olur bnmde opu bayramın 1. günü olacak dedi doktor öyle olsa çalışmıyoruz derdi.Arkadaşlar merhaba,
Belki daha önce yazan soran olmuştur ama arefe bayram vs doktor vardır değil mi ? Tek doktor mu olur? Programı biliyor musunuz? Hemşire hattını arafım hep meşgul bir süredir. Transfer başlangıcı için regl bekliyorum, muhtemelen bayrama denk gelecek 2. Gün ilk kontrolü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?