Memorial ın en güzel taraflarından biri demiştik daha önce de. Mutlaka her gün doktor oluyor. Pazar bayram yıl başı resmi tatil farketmiyor. Hiç bir işlem tatile göre planlanmıyor. Pazar günü gibidir muhtemelen yani öğleye kadar. Ama hangi gün hangi doktor olur hiç bilemiyorum. En az 2 doktor olur gibi geliyor bana. Adetin 2.günü kontrolünde kist falan var mı diye bakıyorlar gerekirse kan da alıyorlar. Yani fazla stres yapma bu durumu. Hadi hayırlısı.Arkadaşlar merhaba,
Belki daha önce yazan soran olmuştur ama arefe bayram vs doktor vardır değil mi ? Tek doktor mu olur? Programı biliyor musunuz? Hemşire hattını arafım hep meşgul bir süredir. Transfer başlangıcı için regl bekliyorum, muhtemelen bayrama denk gelecek 2. Gün ilk kontrolü.
Gözün aydın olsun. Hayırlar bereketler getirsin evinize inşallah. Darısı da tüm bekleyenlere olsun. Bebeği soy göğsüne yatır. Uyuyorsa bile orda uyusun. Ten teması yapın. Süt salınımı daha hızlı olacaktır.
All
ah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğin ömürlü olsun çok geçmiş olsun. Emeklerinin karşılığı kocaman bir hayat ellerinde. Allah ünşallah o günleri görmeyi bizede nasip eder. gözlerin aydın tebrik ederim
MâşâAllah canım darısı bize İnşâAllah sütün de gelir yavaş yavaş sakın kimseyi kafaya takma gerekirse mama da vereceksin sarılık olmasın diye öyle öyle büyüyecek İnşâAllah:)
Ayyy çok sevindimmmmmm darısı başıma
Çok Sagolun kızlar darısı Burda bekleyenlere inşallah bu aradaGözün aydın arkadaşım. Sağlıklı , sıhhatli , hayırlı evlat olur inşallah. Sütün içinde stres yapma gelecektir inşallah.
Canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı günlerde. Çok sevindim burda başından beri takip ettik seni hamileliğini, doğumun hemen peşine bizi unutmayıp yazman da ayrıca güzel :)Çok şükür aldım bebeğimi sütüm daha gelmedi inşallah darısı başınıza olsun.sen transfer oldun mu ? Inşallah tutar canım dua ettim sizler için
Sizleri unutmamak için çok sebebim var inanın duamdada unutmadım Rabbim büyük olacak siz de tadacaksınız inşallahCanım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı günlerde. Çok sevindim burda başından beri takip ettik seni hamileliğini, doğumun hemen peşine bizi unutmayıp yazman da ayrıca güzel :)
Hayırlı haberlerini alırız inşallah arkadaşım Dualarımız seninle. Kucağın Çifter Çifter bebişlerle dolar inşallahKızlar Salı günü transferim var, dualarınızı beklerim. Umarım bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allah.. Hakkımda hayırlısı.
Cnm hayırlı uğurlu olsun bebişin bol bol sütün gelsin inşallah.Rabbim burda hepimize bizde kucağımıza sağ salim aldık bebeişlerimizi demeyi nasip etsin inşallahÇok şükür aldım bebeğimi sütüm daha gelmedi inşallah darısı başınıza olsun.sen transfer oldun mu ? Inşallah tutar canım dua ettim sizler için
Cnm hayırlı olsun şimdiden inşallah. Rabbim sağlıkla sıhatle hayırla büyüteceğimiz uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize.kucağımızda seveceğimiz evlatların iyi ve sağlık haberlerini almayı vermeyi Rabbim herbirimize yaşatsın inşallah.”Niyet hayır akıbet hayır” cnm inşallah pozitif sonucunu da alırız burdan.Kızlar Salı günü transferim var, dualarınızı beklerim. Umarım bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allah.. Hakkımda hayırlısı.
Cnm üzülme doktorun biraz germiş seni ölçümler çok milimetrik oluyoo sen bizden öndesin daha ii bilirsin çokta aklına takılacaksa istersen bi perinatolağa randevu al bi de o baksın bahçelievler şişlide cihat şen var yada yine şişlide recep Hasın muaynehanesi var.ayrıntılı ultrason için gidebilirsin.bu arada her bebek çok iri olaacak diye bi kaidede yok eskiler zayıf olsun canı içinde olsun derlermiş.bebişin yeterki sağlıklı olsun bu arada bebişlere muz süt bulgur pilavı ceviz ve kaşar peynirinin kilo aldırdığını duydum.ben daha denemedim çünkü biz daha küçük haftalardayız yine de elhamdulillah şükür.burdan yine haberleşelim kendini yıpratma stres daha çok etkiler seni.Herbirimiz,bebişlerimiz Allaha emanet.Merhaba arkadaşlar
Evet bugün doktorla uzun uzun görüştüm. Bebek sağlıklı sadece olması gerekenden küçük doğacak dedi. Her şeye özenip dikkat ettiğimi söyledim neden olabilir dedim. Eşin veya sen kısa olsaydınız genetik olabilir derdik. Ama ikinizde gayet boylusunuz dedi. Ben troid hastasıyım 10 yıl önce tüm bezler alınmıştı. Düzenli ilaç kullanıyordum. Ondan dolayı olabilir dedi. Ve iki haftada bir kan tahlili doz takibi yapılacak. Bugün 125mg lık dozu 150mg a çıkarttı. Veya yaştan dolayı olabilir diyebiliriz. Bu iki ihtimal var. Stres yapma şimdilik sıkıntı yok. Biz gereken takipleri yapıyoruz. Emin ellerdesin dedi ve gönderdiler beni. İki hafta sonra hem ultrason hemde kan tahlilim var. İnşallah ilerleme kaydederiz.Teşekkürler arkadaşlar. Allah hepimizin yüzüne baksın. Hamile kalmak güzel bir duydu ama 9 ay boyunda sabretmek güçlü olmak ayrı bir durum. Allah herkese sıkıntısız dertsiz hamilelikler nasip etsin. Verdikleriyle büyük sınavlara tutmasın rabbim.
Sağol canım. Ben londrada yaşıyorum. Özel doktor türk bir tane var oda perinatolok değil normal takip doktoru. Benim bildiğim. Hastane takiplerini arttırdı. Dediğin gibi küçük olsun canı içinde olsun. 26 hazirranda tekrar ultrason var. Triodden olabilir çünkü değer çok yükselmiş TSH değerim 8.47 olmuş normal olması gereken maximum 4.2 Onu düzene koyunca bebekte hızla gelişir diye düşünüyorum. Allah ne nasip ederse o gelecek elimize. Dualarla sağlıklı bir şekilde domasını dilemekten başka bir şey gelmez elimizden. Muz kaşar peyniri aksatmadan yerim. Genel anlamda yediklerime dikkat ederim. iki hafta sınra daha iyi olacağına inanıyorum. Benim güçlü savaşçı kızım annesini bırakmayacak.Cnm üzülme doktorun biraz germiş seni ölçümler çok milimetrik oluyoo sen bizden öndesin daha ii bilirsin çokta aklına takılacaksa istersen bi perinatolağa randevu al bi de o baksın bahçelievler şişlide cihat şen var yada yine şişlide recep Hasın muaynehanesi var.ayrıntılı ultrason için gidebilirsin.bu arada her bebek çok iri olaacak diye bi kaidede yok eskiler zayıf olsun canı içinde olsun derlermiş.bebişin yeterki sağlıklı olsun bu arada bebişlere muz süt bulgur pilavı ceviz ve kaşar peynirinin kilo aldırdığını duydum.ben daha denemedim çünkü biz daha küçük haftalardayız yine de elhamdulillah şükür.burdan yine haberleşelim kendini yıpratma stres daha çok etkiler seni.Herbirimiz,bebişlerimiz Allaha emanet.
bende tiroid ilacı kullanıyorum ki tsh 3.5 falandı dahiliyeci 1,5 altında olması gerekiyor gebelikte dedi 25lik kullanıyordum şimdi 50lik kullanıyorum tiroid ilacını siz kullandığınız halde mi böyle mi yükselmiş?Sağol canım. Ben londrada yaşıyorum. Özel doktor türk bir tane var oda perinatolok değil normal takip doktoru. Benim bildiğim. Hastane takiplerini arttırdı. Dediğin gibi küçük olsun canı içinde olsun. 26 hazirranda tekrar ultrason var. Triodden olabilir çünkü değer çok yükselmiş TSH değerim 8.47 olmuş normal olması gereken maximum 4.2 Onu düzene koyunca bebekte hızla gelişir diye düşünüyorum. Allah ne nasip ederse o gelecek elimize. Dualarla sağlıklı bir şekilde domasını dilemekten başka bir şey gelmez elimizden. Muz kaşar peyniri aksatmadan yerim. Genel anlamda yediklerime dikkat ederim. iki hafta sınra daha iyi olacağına inanıyorum. Benim güçlü savaşçı kızım annesini bırakmayacak.
Evet benim triod bezlerim alınmıştı on yıl önce değerlerim ilaçla normal gidiyordu. şimdi çok yükselmiş. İlk hamile kaldığımda çarpıntımın artmasıyla doz arttırıldı 100 mg den 125 oldu. 125 mg kullandığım halde şimdi 150 mg başlayacağım yarın. iki haftaya tekrar kan tahlili doz kontrolü. sıkı takip.bende tiroid ilacı kullanıyorum ki tsh 3.5 falandı dahiliyeci 1,5 altında olması gerekiyor gebelikte dedi 25lik kullanıyordum şimdi 50lik kullanıyorum tiroid ilacını siz kullandığınız halde mi böyle mi yükselmiş?
Canım ilaç yoluna sokacaktır değerleri inşallah, sen kalbini ferah tut. Görümcem hamileyken de doktoru ona bacak boyu ile alakalı kısa falan demişti gelişmiyor diyip korkutmuştu. Son ana kadar da hep öyle deniyordu.. Ama şimdi 1 yaşında, gayet de sağlıklı kilosu normal ve boyu bacağı da kısa değil..Evet benim triod bezlerim alınmıştı on yıl önce değerlerim ilaçla normal gidiyordu. şimdi çok yükselmiş. İlk hamile kaldığımda çarpıntımın artmasıyla doz arttırıldı 100 mg den 125 oldu. 125 mg kullandığım halde şimdi 150 mg başlayacağım yarın. iki haftaya tekrar kan tahlili doz kontrolü. sıkı takip.
Amin inşallah canım. İki haftaya düzelmesini umut ediyorum. Sanada bol şans diliyorum rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürsün. Ay sonu göreceğin pozitif değer 9 ay güzel devam etsin sıkıntısız hamilelik nasip olsun inşallah.Canım ilaç yoluna sokacaktır değerleri inşallah, sen kalbini ferah tut. Görümcem hamileyken de doktoru ona bacak boyu ile alakalı kısa falan demişti gelişmiyor diyip korkutmuştu. Son ana kadar da hep öyle deniyordu.. Ama şimdi 1 yaşında, gayet de sağlıklı kilosu normal ve boyu bacağı da kısa değil..
Belki biraz içini rahatlatır diye yazayım dedim canım
Merhaba arkadaşlar
Evet bugün doktorla uzun uzun görüştüm. Bebek sağlıklı sadece olması gerekenden küçük doğacak dedi. Her şeye özenip dikkat ettiğimi söyledim neden olabilir dedim. Eşin veya sen kısa olsaydınız genetik olabilir derdik. Ama ikinizde gayet boylusunuz dedi. Ben troid hastasıyım 10 yıl önce tüm bezler alınmıştı. Düzenli ilaç kullanıyordum. Ondan dolayı olabilir dedi. Ve iki haftada bir kan tahlili doz takibi yapılacak. Bugün 125mg lık dozu 150mg a çıkarttı. Veya yaştan dolayı olabilir diyebiliriz. Bu iki ihtimal var. Stres yapma şimdilik sıkıntı yok. Biz gereken takipleri yapıyoruz. Emin ellerdesin dedi ve gönderdiler beni. İki hafta sonra hem ultrason hemde kan tahlilim var. İnşallah ilerleme kaydederiz.Teşekkürler arkadaşlar. Allah hepimizin yüzüne baksın. Hamile kalmak güzel bir duydu ama 9 ay boyunda sabretmek güçlü olmak ayrı bir durum. Allah herkese sıkıntısız dertsiz hamilelikler nasip etsin. Verdikleriyle büyük sınavlara tutmasın rabbim.
Çok geçmiş olsun canım sağlıkla doğsun İnşâAllahEvet benim triod bezlerim alınmıştı on yıl önce değerlerim ilaçla normal gidiyordu. şimdi çok yükselmiş. İlk hamile kaldığımda çarpıntımın artmasıyla doz arttırıldı 100 mg den 125 oldu. 125 mg kullandığım halde şimdi 150 mg başlayacağım yarın. iki haftaya tekrar kan tahlili doz kontrolü. sıkı takip.
Hayırlı olsun canım İnşâAllah güzel haberlerini alacağızKızlar selam, bugün ilk iğnemi oldum 200 doz gonal f ile başladım :) doktorum yücel bey, bende hipofiz adenomu cıktı prolaktinim yükseliyor. Dostinexe devam edip etmeyecegimi sormayı unuttum. Bilen var mı,
Doktor 8,5 ve 10,5 arası söyledi hep bu durumda dediğin gibi olabilir ben kan almadan sorarım yarın varsa isterim yoksa artık nöbetçi eczaneye kalırızAslında seni yanlış yönlendirip kafanı karıştırmak da istemem. Bugün kaç kaçtı yumurtalar? Sayıları ve büyüklükleri doktorun hemşireye yazdırdığı? Yumurtalar ideal dozda günde ortalama 2mm büyüyor. Çatlatma iğnesi için de 18i geçmesi gerekiyor. Bir kısmı 18-19 olmuş ama 16-17 civarı da yumurtalar varsa çok sayida onları da değerlendirmek için 1 gün daha iğneye devam edebilirler. Cumadan sonra seni cumartesi de çağırırlar kontrole muhtemelen. Hatta pazar da. Bilemiyorum pazartesiye sarkar mı. O senin yumurtların boyutlarına ve hormon değerlerine de bağlı. Sen cuma gidince de sor eğer kan almada varsa al. Gerek kalmazsa sonra geri verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?