Geçmiş olsun canım çok fazla kafana takmamaya çalış demesi kolay yaşayan bilir anca ama elden de bişey gelmiyor Rabbim büyük sağlıkla nasip eylesin İnşâAllah
Soğuk zincir olmayan ilaçları eczane geri alıyor canım kontrole gidince de doktora sor iyice onlar seni yönlendiriyor benimde tam yılbaşına denk gelmişti cetrotide bulamazsınız dedi gönül hanım buralara bakın demişti bende çıkarken öyle unuttum ki kafa yok ki geldim mahallede 10 tane eczane gezdim birinde zor buldum[/QUOTCe
İşte bayrama denk gelmeseydi iyiydi cetrotide var da gonal f yetmicek gibi onu da geri almazlar artık alcaz mecbur sağolGeçmiş olsun canım çok fazla kafana takmamaya çalış demesi kolay yaşayan bilir anca ama elden de bişey gelmiyor Rabbim büyük sağlıkla nasip eylesin İnşâAllah
Soğuk zincir olmayan ilaçları eczane geri alıyor canım kontrole gidince de doktora sor iyice onlar seni yönlendiriyor benimde tam yılbaşına denk gelmişti cetrotide bulamazsınız dedi gönül hanım buralara bakın demişti bende çıkarken öyle unuttum ki kafa yok ki geldim mahallede 10 tane eczane gezdim birinde zor buldum
Benimde 225 di 237,5 yaptılar boylarıda 8,5-10 civarıydıCanım bnm dozum 225di 212,5 a indirdiler sonra
Benimde bayramdan sonraya kalcak sanırım..bayramın birinci günü kontrol varMuhtemelen olur bnmde opu bayramın 1. günü olacak dedi doktor öyle olsa çalışmıyoruz derdi.
Teşekkürler canım. Nasıl gidiyor bekleyiş? Bugün 3. Günün galiba.Doktor mutlaka vardır canım şüphen olmasın. Burada okumuştum bayramda transfer olan bile vardı. Günler önemli olduğu için mutlaka doktor bulundururlar.
Teşekkürler yanıt için. Desenize bayramda oralardayız hepimiz güzel şeyler içinMuhtemelen olur bnmde opu bayramın 1. günü olacak dedi doktor öyle olsa çalışmıyoruz derdi.
Normaldir canım. Bende de farklı zamanlarda olmuştu çok bel ağrısı kasık ağrısı. Stres yapmaKızlar 11.haftamdym dün eveden beri ağrm var kasğmda belimde artmıyor uyuyorm uyandğmda geçmiş ama snra tekrar başlyo doktra gttm skntı yk ddi böyle ağrı yaşayan oldmu bu haftalarda
Bu durumda muhtemelen pazar çatlatma iğnesi günü olur. Ama cuma günü durum biraz daha netleşir. Sıkıntı zaten ilacın her nöbetçi eczanede de bulunmaması. Çatlatma iğnen belli mi onu aldın mı?Doktor 8,5 ve 10,5 arası söyledi hep bu durumda dediğin gibi olabilir ben kan almadan sorarım yarın varsa isterim yoksa artık nöbetçi eczaneye kalırız
Teşekkürler canım. Nasıl gidiyor bekleyiş? Bugün 3. Günün galiba.
Kızlar selam, bugün ilk iğnemi oldum 200 doz gonal f ile başladım :) doktorum yücel bey, bende hipofiz adenomu cıktı prolaktinim yükseliyor. Dostinexe devam edip etmeyecegimi sormayı unuttum. Bilen var mı,
Canım benim en güzel düşüncedesin bence, teslimiyet.. Ne gelirse kabulümüz, yeter ki Allah bizlerden razı olsun, hakkımızda hayırlısını versin. Belirti falan arama zaten boşver. Net bir durumu yok çünkü. Kafan dağıt, düşünme üzerine. Benim de beklenen regl dün gece son sahur için kalktığımda başladı. Yarın kontrole ve peşinden transfer sırasına giriyorum inşallah.Evet canım transfer sonrası 3. Gün. Bilmem güzel gidiyor galiba pek belirtim yok daha doğrusu belirti aramıyorum da bir fark yok:) sadece adet olmadan önceki karın guruldamalarım falan başladı:) benim adet öncesi sadece karnım guruldar ağrım falan olmaz normalde adette de ağrım olmaz :) bilmiyorum ki Trabzon’lu fiziki olarak bir şey hissetmiyorun bir fark yok ama ruhsal olarak çok umutluyum huzurluyum pozitifim..
teslimiyet duygusu olunca sanırım ne verirsen kabulümdür mevlam diyince insan rahatlıyor.
Ay ne çok yazdım benimde konuşasım varmış:)
Canım benim en güzel düşüncedesin bence, teslimiyet.. Ne gelirse kabulümüz, yeter ki Allah bizlerden razı olsun, hakkımızda hayırlısını versin. Belirti falan arama zaten boşver. Net bir durumu yok çünkü. Kafan dağıt, düşünme üzerine. Benim de beklenen regl dün gece son sahur için kalktığımda başladı. Yarın kontrole ve peşinden transfer sırasına giriyorum inşallah.
Güzel hayırlı haberlerini bekliyorum senden öncelikle
Sağolun arkadaşlar içim rahatladı.Memorial ın en güzel taraflarından biri demiştik daha önce de. Mutlaka her gün doktor oluyor. Pazar bayram yıl başı resmi tatil farketmiyor. Hiç bir işlem tatile göre planlanmıyor. Pazar günü gibidir muhtemelen yani öğleye kadar. Ama hangi gün hangi doktor olur hiç bilemiyorum. En az 2 doktor olur gibi geliyor bana. Adetin 2.günü kontrolünde kist falan var mı diye bakıyorlar gerekirse kan da alıyorlar. Yani fazla stres yapma bu durumu. Hadi hayırlısı.
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, Allah kalbinden geçeni hayırlı kılsın.Kızlar Salı günü transferim var, dualarınızı beklerim. Umarım bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allah.. Hakkımda hayırlısı.
Ne güzel dualar Allah razı olsun. Senin güzel haberlerini bekliyorum öncelikle moral için :)Hayırlı olsun canım çok sevindim. Ne mübarek günde tedaviye başlıyorsun. Rabbim geçmiş acılarını unuttursun inşallah sana ve koskocaman bir pozitifle hastaneden ayrılmak nasip olsun.
Randevu aldın mı hangi doktorlar başlayacaksın ?
Ne güzel dualar Allah razı olsun. Senin güzel haberlerini bekliyorum öncelikle moral için :)
Birazdan arayacağım randevu için.
Ay heyecanlandıö iyi mi?güya sakindim..
Sen döndün mü Trabzon'a?
Benim ilacı bulamama sebebim yılbaşında zam geleceği için ilacı eczanelerin stok yapmasıymış öyle vicdansızlar kiİşte bayrama denk gelmeseydi iyiydi cetrotide var da gonal f yetmicek gibi onu da geri almazlar artık alcaz mecbur sağol
Hayırlı olsun canım sıfırdan mı başlayacaksınız tedaviye Rabbim gönlüne göre versin İnşâAllah.Sağolun arkadaşlar içim rahatladı.
Arayacağım bugün çünkü dün gece son sahur için kalktığımda regl başladı, arefe orucu gitti ama Allah böyle nasip etti demekki.
Dediüin gibi Aslında hemşire hattı meşgul oluncs size yazayım dedim heyecanlandım ama zaten kesin vardır. Bu bizim merkezin güven veren tarafı çok ama çok iyi. Bir de insanı rahat bırakmayan sürekli arayıp soran kontrol altında tutam tarafı çok önemli benim gibi pinpirikli bir insan için. Allah onlardan da razı olsun. Sadece para için yapılmaz bu iş, insanların kalbi güzel sanki.
Tesekkur ederim insallah :) dondurulcak bu ay ağustosta transfer olucak. Bende pıhtılaşma da cıktı simdiden tutup da düşücek diye korkuyorumÇok geçmiş olsun canım sağlıkla doğsun İnşâAllah
Hayırlı olsun canım İnşâAllah güzel haberlerini alacağız
Yok yok bişey olmaz Allah'ın izniyle:) şimdiden bunları düşünmeTesekkur ederim insallah :) dondurulcak bu ay ağustosta transfer olucak. Bende pıhtılaşma da cıktı simdiden tutup da düşücek diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?