- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Amin Allah razı olsun inşallah hepimize nasip olsun hayırlısıyla tez vakitte :)Hayırlı olsun arkadaşım göbüşün dolu dolu ayrılmak nasip olsun hastaneden inşallah.
Haklısın şimdilik kafamı boşalttım doktorların eline verdim kendimi :) buarada dün adetimin 2. Günüydü ama döngüm kısa benim 24 gün. O nedenle doktor dedi suan 8mm bir yumurta var önden gidiyor diğerleri de 7mm ve daha kücüklermis. Sasırdı adetken yumurta büyüklüğüne sonra döngü kısa oldugundan gelismeye erken basladıgını söyledi. Bir de sağ tarafımda pco görüntüsü varmıs yani bisürü kücük yumurta. Gonal f 200 başladım 225 düşünüyordu sonra düşürdü dozu icimde bir heyecan var ilk deneme umutluyum :)Yok yok bişey olmaz Allah'ın izniyle:) şimdiden bunları düşünme
Benimde aynı döngüm 25 gün erken büyüyüp çatlıyor dezavantaj değil iyi bişey çabuk bitiyo tedavi :) pco görüntüsü de iyi bişey benimde öyleymiş yumurta sayısı açısından İnşâAllah bol bol güzel embriyolarınız olur :) umut olunca herşey oluyor zaten bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu aradaHaklısın şimdilik kafamı boşalttım doktorların eline verdim kendimi :) buarada dün adetimin 2. Günüydü ama döngüm kısa benim 24 gün. O nedenle doktor dedi suan 8mm bir yumurta var önden gidiyor diğerleri de 7mm ve daha kücüklermis. Sasırdı adetken yumurta büyüklüğüne sonra döngü kısa oldugundan gelismeye erken basladıgını söyledi. Bir de sağ tarafımda pco görüntüsü varmıs yani bisürü kücük yumurta. Gonal f 200 başladım 225 düşünüyordu sonra düşürdü dozu icimde bir heyecan var ilk deneme umutluyum :)
Benimde aynı döngüm 25 gün erken büyüyüp çatlıyor dezavantaj değil iyi bişey çabuk bitiyo tedavi :) pco görüntüsü de iyi bişey benimde öyleymiş yumurta sayısı açısından İnşâAllah bol bol güzel embriyolarınız olur :) umut olunca herşey oluyor zaten bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu arada
Amin cnm duana inşallah.Rabbim bebeğini tez vakitte sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.haftana göre erken doğum mu oldu cnm küvezde kalma sebebi o mu.hemen toparlar ve yanına gelir inşallahKızlar hepiniz yazmışsınız dularınız için saolun mesajları alıntılayamadım. Rabbim hepinizin kucağını doldursun. Şuan bebeğim yoğun bakımında dua ile bekliyoruz.
Kızlar hepiniz yazmışsınız dularınız için saolun mesajları alıntılayamadım. Rabbim hepinizin kucağını doldursun. Şuan bebeğim yoğun bakımında dua ile bekliyoruz.
Gercekten mi baya ortak yönümüz varmıs :) inşallah :) sen iğneye transferden önce mi başladın pekiBenimde aynı döngüm 25 gün erken büyüyüp çatlıyor dezavantaj değil iyi bişey çabuk bitiyo tedavi :) pco görüntüsü de iyi bişey benimde öyleymiş yumurta sayısı açısından İnşâAllah bol bol güzel embriyolarınız olur :) umut olunca herşey oluyor zaten bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu arada
Selam,Bu iğnelere transferle mi başladın?Yabu kan sulndırıcı iğneden daha önceden kullanmak zorunda kalmıştım. Hiç acıtmıyordu. Bu iğneleri değiştirmişler midir nedir aşırı acıtıyo kolay yolu yok mudur :) sanki yakıyor içindeki
Şu an havadasın o zaman ya da inmek üzeresin güzel Trabzonuma :)Çok normal böyle hissetmen canım. Her aşaması ayrı bir heyecanlı. Opuya başlarken , transfere başlarken , beklerken hep ayrı heyecanlar . Doğum heyecanlarımızıda burada paylaşacağız inşallah.
Bugün dönüyorum canım saat 3’de uçağım. Bende evime döneceğim diye heyecanlıyım. Kuzumu evimize götürüyorum :)
Yok canım transfer için hazırlığa başlıyoruz bu regl ile inşallah. Dondurulmuş iki buz bebişim var. Çok heyecanlanmya başladım. Allah bu sefer o buz bebişlerimi kalbimde, göbüşümde ruhumda ısıtıp sımsıcak edip kucağıma verir inşallah eğer hayırlı şekilde alın yazımda varsa.Hayırlı olsun canım sıfırdan mı başlayacaksınız tedaviye Rabbim gönlüne göre versin İnşâAllah.
Gerçekten bende daha önce çok merkez gezdim ama burası bambaşkaymış Rabbim hepsinden razı olsun hemşiresi, doktoru,temizlikçisine kadar
Clexana mı? O birazcık yakıyor canım evetYabu kan sulndırıcı iğneden daha önceden kullanmak zorunda kalmıştım. Hiç acıtmıyordu. Bu iğneleri değiştirmişler midir nedir aşırı acıtıyo kolay yolu yok mudur :) sanki yakıyor içindeki
Selam,Bu iğnelere transferle mi başladın?
Clexana mı? O birazcık yakıyor canım evetama çabuk geçiyor ya. Biz nelere göğüs geriyoruz sık dişini boşver.
Sen de pıhtılaşma var mı? Neden verdi? Dr. Yücel değil mi?
Kızlar selam, bugün ilk iğnemi oldum 200 doz gonal f ile başladım :) doktorum yücel bey, bende hipofiz adenomu cıktı prolaktinim yükseliyor. Dostinexe devam edip etmeyecegimi sormayı unuttum. Bilen var mı,
öyle olursa yetcek ilacım zaten..çatlatlma iğnesini bastan vermişti almıstım otrivilleBu durumda muhtemelen pazar çatlatma iğnesi günü olur. Ama cuma günü durum biraz daha netleşir. Sıkıntı zaten ilacın her nöbetçi eczanede de bulunmaması. Çatlatma iğnen belli mi onu aldın mı?
Gerçekten mi Öyle vicdansızlarki..Benim ilacı bulamama sebebim yılbaşında zam geleceği için ilacı eczanelerin stok yapmasıymış öyle vicdansızlar ki
Evet canım yakıyor çok göbekten yapıyordum ara sıra bacaktan da yapıyorum çünkü göbekte yer kalmadı mosmor oldu:)Yabu kan sulndırıcı iğneden daha önceden kullanmak zorunda kalmıştım. Hiç acıtmıyordu. Bu iğneleri değiştirmişler midir nedir aşırı acıtıyo kolay yolu yok mudur :) sanki yakıyor içindeki
Aynen canım :) transfer olduğum gün başladım apar topar semra hanım çok önceden not düşmüş ama takip doktorum transfer günü gördü ve başladım hemenGercekten mi baya ortak yönümüz varmıs :) inşallah :) sen iğneye transferden önce mi başladın peki
Oh iyi bari al gel bebişini amin İnşâAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin iki tane mi transfer olacakYok canım transfer için hazırlığa başlıyoruz bu regl ile inşallah. Dondurulmuş iki buz bebişim var. Çok heyecanlanmya başladım. Allah bu sefer o buz bebişlerimi kalbimde, göbüşümde ruhumda ısıtıp sımsıcak edip kucağıma verir inşallah eğer hayırlı şekilde alın yazımda varsa.
Allahım bu mübarek vakitte hepimizin gönlündeki heyecanları, hevesleri dolu çıkarsın. Boynumuzu bükük, başkalarının bebelerine gıptayla baktırmasın.
Hic canını sıkma ben daha tedaviye dün başladım, sürekli pıhtılaşma iğnelerini sordum ve doğru olanın transfer günü başlanması oldugunu söylediler beklemedeyyim :)Evet canım yakıyor çok göbekten yapıyordum ara sıra bacaktan da yapıyorum çünkü göbekte yer kalmadı mosmor oldu:)
Aynen canım :) transfer olduğum gün başladım apar topar semra hanım çok önceden not düşmüş ama takip doktorum transfer günü gördü ve başladım hemen
Oh iyi bari al gel bebişini amin İnşâAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin iki tane mi transfer olacak
Yok canım keşke öyle bişi olsaydı. Genetik hastalık maalesef ve yaşama yüzdesi çok düşük.Amin cnm duana inşallah.Rabbim bebeğini tez vakitte sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.haftana göre erken doğum mu oldu cnm küvezde kalma sebebi o mu.hemen toparlar ve yanına gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?