- 15 Eylül 2012
- 8.434
- 6.897
- 398
Aynen canım ya çok zorlanmıştıkGerçekten mi Öyle vicdansızlarki..
Korkma canım ya uyuyosun uyanıyorsun herşey bitmiş :) ben ki anesteziden korkan ben öyle bi iyi geliyor ki alışkanlık yapıyor:) şaka bi yana korkulacak bişey yokmuş bende ilkinde çok stres olmuştum ama olup bitince boşuna bu kadar stres olduğumu anladım sadece uyanınca hafif adet sancın oluyor ilaç bile gerekmiyorMerhaba arkadaşlar yarın yumurta toplamam var çok korkuyorum tedirginim stresten suratıma sivilceler bastı bana biraz bilgi verir misiniz nasıl geçiyor o süreç
İyi bari canım kardeşim tedaviden 2 ay önce başlamıştı Doğumdan sonra da 15 gün kullandı ikinci bebeği doğal yolla sürpriz yaptı mâşâAllah öğrenir öğrenmez başladı tekrardan iğneyeHic canını sıkma ben daha tedaviye dün başladım, sürekli pıhtılaşma iğnelerini sordum ve doğru olanın transfer günü başlanması oldugunu söylediler beklemedeyyim :)
Kızlar hepiniz yazmışsınız dularınız için saolun mesajları alıntılayamadım. Rabbim hepinizin kucağını doldursun. Şuan bebeğim yoğun bakımında dua ile bekliyoruz.
Allah çok büyük cnm sabır ve şifa versin inşallahYok canım keşke öyle bişi olsaydı. Genetik hastalık maalesef ve yaşama yüzdesi çok düşük.
Ne güzel Allah bize de sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Peki o iğneler icin rapor mu cıkarttın? Fiyatı nedirAynen canım ya çok zorlanmıştık
Korkma canım ya uyuyosun uyanıyorsun herşey bitmiş :) ben ki anesteziden korkan ben öyle bi iyi geliyor ki alışkanlık yapıyor:) şaka bi yana korkulacak bişey yokmuş bende ilkinde çok stres olmuştum ama olup bitince boşuna bu kadar stres olduğumu anladım sadece uyanınca hafif adet sancın oluyor ilaç bile gerekmiyor
İyi bari canım kardeşim tedaviden 2 ay önce başlamıştı Doğumdan sonra da 15 gün kullandı ikinci bebeği doğal yolla sürpriz yaptı mâşâAllah öğrenir öğrenmez başladı tekrardan iğneye
Yok canım keşke öyle bişi olsaydı. Genetik hastalık maalesef ve yaşama yüzdesi çok düşük.
Merhaba arkadaşlar yarın yumurta toplamam var çok korkuyorum tedirginim stresten suratıma sivilceler bastı bana biraz bilgi verir misiniz nasıl geçiyor o süreç
Amin canım İnşâAllahNe güzel Allah bize de sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Peki o iğneler icin rapor mu cıkarttın? Fiyatı nedir
Rabbim şifalar versin sağlıkla mucizeni sana bağışlasın İnşâAllah canımYok canım keşke öyle bişi olsaydı. Genetik hastalık maalesef ve yaşama yüzdesi çok düşük.
Anladım ben hasekide genetik test yaptırmıstım genetik tanı bölümüne gidip mi görüşeyim bu konuyu yoksa hematoloji dahiliye filan mı?Amin canım İnşâAllah
Evet rapor çıkardım canım 140₺ civarı 10lu kutusu rapor çıkınca fark ödenmiyor raporsuz da yazılıyor 20₺ gibi fark ödeniyor
Allahım görünmez yerlerden Şafi ismiyle şifalar versin evladına. O isterse herşey mümkün olmazlar olur. Dilerim tez zamanda hayırlısıyla bebeğinin güzel haberlerini alalım inşaAllah Balım amin amin aminYok canım keşke öyle bişi olsaydı. Genetik hastalık maalesef ve yaşama yüzdesi çok düşük.
Yok canım bir tane transfer olacak. 2 hakkım var bakalım hayırlısıEvet canım yakıyor çok göbekten yapıyordum ara sıra bacaktan da yapıyorum çünkü göbekte yer kalmadı mosmor oldu:)
Aynen canım :) transfer olduğum gün başladım apar topar semra hanım çok önceden not düşmüş ama takip doktorum transfer günü gördü ve başladım hemen
Oh iyi bari al gel bebişini amin İnşâAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin iki tane mi transfer olacak
Teşekkürler canım.
Hiç stres yapma zaten hiç bir acı veya tedirginlik yaşamayacaksın. Yarım saat süren sedasyon denilen hafif anestezi ile öyle tatlı dalıyorsun ki ve sonra şekerlemeden uyanır gibi uyanıyorsun o kadar. Ben ağrı kesici bile kullanmadım, ağrı sızı yok. Geçmiş olsun şimdiden. Sağlıklı embriyoların oluşsun inşallahMerhaba arkadaşlar yarın yumurta toplamam var çok korkuyorum tedirginim stresten suratıma sivilceler bastı bana biraz bilgi verir misiniz nasıl geçiyor o süreç
Rapor çıkardım derken canım? Eskiden aile hekimine yazdırmıştum ben ama şu an olmuyormuş galiba. Sen nereden nasıl aldın?Amin canım İnşâAllah
Evet rapor çıkardım canım 140₺ civarı 10lu kutusu rapor çıkınca fark ödenmiyor raporsuz da yazılıyor 20₺ gibi fark ödeniyor
Kızlar probiyotik yoğurtun sizce bir zararı olur mu transfer sonrası ? Ben genelde evimde kullandığım yoğurdu da probiyotik yaparım ama şu süreçte pastörize olmamış yoğurt ve süt tüketmek istemedim. şimdi activianın probiyotik yoğurdunu aldım yiyebilirim değil mi?
Ben de evde kombiotik yapıyorum hep. Transfer sonrasında da kullandım sıkıntı olmadı çok şükür. Vücut alışık olunca bi sıkıntı olmaz diye düşündüm. Ama 1 aydır bulantılardan mutfağa girip mayalayamadım ve kabızlık problemi yaşıyorum
Teşekkürler canım.
Yarın öğlene kadar çalışıyorlarmış, tam öğlen randevum. Memorial ve bize hep bayram. Yarınki randevuya göre hemen çağırmazsa tekrar tatile çıkacağım bi de onun heyecanı var şimdi. Genelde 2. Günden sonra 10. Günde falan çağrıyorlarnış galiba, bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?