Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gerçekten mi Öyle vicdansızlarki..
Aynen canım ya çok zorlanmıştık
Merhaba arkadaşlar yarın yumurta toplamam var çok korkuyorum tedirginim stresten suratıma sivilceler bastı bana biraz bilgi verir misiniz nasıl geçiyor o süreç
Korkma canım ya uyuyosun uyanıyorsun herşey bitmiş :) ben ki anesteziden korkan ben öyle bi iyi geliyor ki alışkanlık yapıyor:) şaka bi yana korkulacak bişey yokmuş bende ilkinde çok stres olmuştum ama olup bitince boşuna bu kadar stres olduğumu anladım sadece uyanınca hafif adet sancın oluyor ilaç bile gerekmiyor
Hic canını sıkma ben daha tedaviye dün başladım, sürekli pıhtılaşma iğnelerini sordum ve doğru olanın transfer günü başlanması oldugunu söylediler beklemedeyyim :)
İyi bari canım kardeşim tedaviden 2 ay önce başlamıştı Doğumdan sonra da 15 gün kullandı ikinci bebeği doğal yolla sürpriz yaptı mâşâAllah öğrenir öğrenmez başladı tekrardan iğneye

Kızlar hepiniz yazmışsınız dularınız için saolun mesajları alıntılayamadım. Rabbim hepinizin kucağını doldursun. Şuan bebeğim yoğun bakımında dua ile bekliyoruz.

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim şafi ismiyle tez vakitte şifa versin kuzucuğa .

Ne güzel Allah bize de sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Peki o iğneler icin rapor mu cıkarttın? Fiyatı nedir

Merhaba arkadaşlar yarın yumurta toplamam var çok korkuyorum tedirginim stresten suratıma sivilceler bastı bana biraz bilgi verir misiniz nasıl geçiyor o süreç

İlk defa olacaksa stres yapman normal süreci tahmin edemediğin için.

Rahat ol stres yapılacak birşey yok operasyonda tatlı uyku haliyle uyanacaksın eğer yumurta sayın aşırı fazla değilse (15 ve üstü gibi mesela ) hafif adet sancısı gibi bişeyler hissedeceksin o kadar .

2 3 sat sonra normal hayatına dönersin . Boşuna stres yaptım diyeceksin sonra .

Asıl stres sonrası döllendi mi embriyolar sağlıklı mi 5. Gune kaliteli geldiler mi endişesi yaşayacaksın . Çabucak geçer o 5 gün inşallah ve çok kaliteli bol embriyoların olur umarım . Şimdiden geçmiş olsun .

Ne güzel Allah bize de sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Peki o iğneler icin rapor mu cıkarttın? Fiyatı nedir
Amin canım İnşâAllah

Evet rapor çıkardım canım 140₺ civarı 10lu kutusu rapor çıkınca fark ödenmiyor raporsuz da yazılıyor 20₺ gibi fark ödeniyor

Kızlar probiyotik yoğurtun sizce bir zararı olur mu transfer sonrası ? Ben genelde evimde kullandığım yoğurdu da probiyotik yaparım ama şu süreçte pastörize olmamış yoğurt ve süt tüketmek istemedim. şimdi activianın probiyotik yoğurdunu aldım yiyebilirim değil mi?

Amin canım İnşâAllah

Evet rapor çıkardım canım 140₺ civarı 10lu kutusu rapor çıkınca fark ödenmiyor raporsuz da yazılıyor 20₺ gibi fark ödeniyor
Anladım ben hasekide genetik test yaptırmıstım genetik tanı bölümüne gidip mi görüşeyim bu konuyu yoksa hematoloji dahiliye filan mı?

Yok canım keşke öyle bişi olsaydı. Genetik hastalık maalesef ve yaşama yüzdesi çok düşük.
Allahım görünmez yerlerden Şafi ismiyle şifalar versin evladına. O isterse herşey mümkün olmazlar olur. Dilerim tez zamanda hayırlısıyla bebeğinin güzel haberlerini alalım inşaAllah Balım amin amin amin

Yok canım bir tane transfer olacak. 2 hakkım var bakalım hayırlısı

Canımm randevun yarın kaçta ? Güzel haberlerini bekliyoruz Yolun açık olsun inşallah E Elifellam
Teşekkürler canım.
Yarın öğlene kadar çalışıyorlarmış, tam öğlen randevum. Memorial ve bize hep bayram. Yarınki randevuya göre hemen çağırmazsa tekrar tatile çıkacağım bi de onun heyecanı var şimdi. Genelde 2. Günden sonra 10. Günde falan çağrıyorlarnış galiba, bakalım.

Hiç stres yapma zaten hiç bir acı veya tedirginlik yaşamayacaksın. Yarım saat süren sedasyon denilen hafif anestezi ile öyle tatlı dalıyorsun ki ve sonra şekerlemeden uyanır gibi uyanıyorsun o kadar. Ben ağrı kesici bile kullanmadım, ağrı sızı yok. Geçmiş olsun şimdiden. Sağlıklı embriyoların oluşsun inşallah

Amin canım İnşâAllah

Rapor çıkardım derken canım? Eskiden aile hekimine yazdırmıştum ben ama şu an olmuyormuş galiba. Sen nereden nasıl aldın?

Ben de evde kombiotik yapıyorum hep. Transfer sonrasında da kullandım sıkıntı olmadı çok şükür. Vücut alışık olunca bi sıkıntı olmaz diye düşündüm. Ama 1 aydır bulantılardan mutfağa girip mayalayamadım ve kabızlık problemi yaşıyorum

Aaa seninde mi başladı bulantılar hay Allah . İnşallah çok kısa bir sürede atlatırsın canım . Leblebi iyi geliyor demişti diğer arkadaşlar ama sanırım ne yesende bir süre gidecek böyle en kolay şekilde atlatırsın inşallah.
Çok teşekkür ederim cevap için bu arada.

Beni 2. Gün 9. Gün ve 13. Gün çağırdılar. Çok erken çağıracaklarını sanmam tatilini yapabilirsin bence o arada çok da iyi gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…