Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım çok çok üzüldüm desmek istemiyorum ama neyi var tam olarak geçecek birşey mi öncesinde haberin varmiydi . Rabbim şifalar versin inşallah .
Eşimle taşıyıcı hastalığımız var ve bebeklerim sağlıklı doğmuyor gececek birşey değil tedavisi yok kemiklerle alakalı sıkıntı oluyor. Onun için tüp bebekte yaptırdık ama tutmadı iki denememde.Doğal yollarla gebe kaldım Bu gebeliğimde herşey güzel giderken son aylara doğru hasta olduğunu öğrendik.

Amin canım Allah razıı olsun ..

Bende merak ediyorum kabızlık için bide bana kayısı hoşafı iyi geldi
Anladım ben hasekide genetik test yaptırmıstım genetik tanı bölümüne gidip mi görüşeyim bu konuyu yoksa hematoloji dahiliye filan mı?
devlet hastanesinde ya da gideceğin SGK geçen özel hastanede pozitifi alınca çıkarıyorlar canım kadın doğumcu

Rapor çıkardım derken canım? Eskiden aile hekimine yazdırmıştum ben ama şu an olmuyormuş galiba. Sen nereden nasıl aldın?
Artık aile hekimi yazamıyor ama raporlu olduğu için belki yazdırabilirim denemedim bana kadın doğumcum yazmıştı ilkin daha sonra sürekli kullanılan ilaç olduğu için rapor çıkıyor ücretsiz alıyorsun fark ödemiyorsun
Baytamını mübarek olsun kızlar. Allah tekrarını nasip etsin inşallah. Şeker tadında bayramlar dilerim :)
sağol canım seninde bayramın mübarek olsun

Rabbim şifalar versin İnşâAllah çabucak toparlanır Allah yardımcınız olsun

Beni 2. Gün 9. Gün ve 13. Gün çağırdılar. Çok erken çağıracaklarını sanmam tatilini yapabilirsin bence o arada çok da iyi gelir :)
Kontrolümü oldum, 9. Gün çağırdı, tatil deniz izni de çıktı. Çocuk gibi doktorun gözünün içine bakıyorum denize de izim verecek mi diye. Ama havuz, hamam sormadım bile girmem zaten. Transfer öncesi herhangi bir enfeksiyon riskini arttırmamak lazım sanki. Bakalım bugün 2. Gün kontrolü ile transfer serüvenine başladım bu mübarek günlerde.Dualarınızı beklerizim.

Raporum var ben aile hekimine yazdırıp aldım canım

Ayy hadi hayırlı olsun arkadaşım. Doktorun kimdi ? Naturel siklusla başladın değil mi?

Mübarek ramazan bayramınızı kutlar allahtan tüm dualarımızın kabulünü dilerim. Tedavi olanlara bol sağlıklı embriyolar. Transfer olan ve transfer bekleyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar, hamile olanlarada sıkıntısız sağlıklı huzurlu hamilelikler dilerim. Allah güzrl kalplerin duasını tez kabul etsin inşallah

Raporum var ben aile hekimine yazdırıp aldım canım
Benimde raporum var aile hekimim yazıyoo sonrasında.hatta size şunu diyim doktorum magnezyum kan hapı decavit falan vermişti toplamda 150tl falan tuttu.sonrasında öğrendikki eczaneden onlarıda karşılıyormuş bitince onlarıda yazdırıcam bakalım

amin canım hayırlı bayramlar

Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Gözünüz aydın darısı bize inşallah

Kızlar aranızda cift embriyo transferi olan varmı? Ay sonuna dogru transferim olucak..Bu sefer çifte karar verdik rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Kızlar selam, bugün 2. Kontrole girdim ve adetimin 5. Günüydü yani bitmişti. Bir yum 11mm olmuş diğerleri 8-9mmlerde 10 kadar yum varmış. Biraz az geldi gözüme ben daha cok olur diyodum

Kızlar selam, bugün 2. Kontrole girdim ve adetimin 5. Günüydü yani bitmişti. Bir yum 11mm olmuş diğerleri 8-9mmlerde 10 kadar yum varmış. Biraz az geldi gözüme ben daha cok olur diyodum

Canım gayet güzel. İdeal olan zaten 10-15 arası imiş. Rahat ol. Bazen belirtlen sayıdan fazlada toplanabiliyor. Önemli olan kaliteli yumoşların blast olması .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…