Eşimle taşıyıcı hastalığımız var ve bebeklerim sağlıklı doğmuyor gececek birşey değil tedavisi yok kemiklerle alakalı sıkıntı oluyor. Onun için tüp bebekte yaptırdık ama tutmadı iki denememde.Doğal yollarla gebe kaldım Bu gebeliğimde herşey güzel giderken son aylara doğru hasta olduğunu öğrendik.Canım çok çok üzüldüm desmek istemiyorum ama neyi var tam olarak geçecek birşey mi öncesinde haberin varmiydi . Rabbim şifalar versin inşallah .
Amin canım Allah razıı olsun ..Allahım görünmez yerlerden Şafi ismiyle şifalar versin evladına. O isterse herşey mümkün olmazlar olur. Dilerim tez zamanda hayırlısıyla bebeğinin güzel haberlerini alalım inşaAllah Balım amin amin amin
Bende merak ediyorum kabızlık için bide bana kayısı hoşafı iyi geldiKızlar probiyotik yoğurtun sizce bir zararı olur mu transfer sonrası ? Ben genelde evimde kullandığım yoğurdu da probiyotik yaparım ama şu süreçte pastörize olmamış yoğurt ve süt tüketmek istemedim. şimdi activianın probiyotik yoğurdunu aldım yiyebilirim değil mi?
devlet hastanesinde ya da gideceğin SGK geçen özel hastanede pozitifi alınca çıkarıyorlar canım kadın doğumcuAnladım ben hasekide genetik test yaptırmıstım genetik tanı bölümüne gidip mi görüşeyim bu konuyu yoksa hematoloji dahiliye filan mı?
Artık aile hekimi yazamıyor ama raporlu olduğu için belki yazdırabilirim denemedim bana kadın doğumcum yazmıştı ilkin daha sonra sürekli kullanılan ilaç olduğu için rapor çıkıyor ücretsiz alıyorsun fark ödemiyorsunRapor çıkardım derken canım? Eskiden aile hekimine yazdırmıştum ben ama şu an olmuyormuş galiba. Sen nereden nasıl aldın?
sağol canım seninde bayramın mübarek olsunBaytamını mübarek olsun kızlar. Allah tekrarını nasip etsin inşallah. Şeker tadında bayramlar dilerim :)
Rabbim şifalar versin İnşâAllah çabucak toparlanır Allah yardımcınız olsunEşimle taşıyıcı hastalığımız var ve bebeklerim sağlıklı doğmuyor gececek birşey değil tedavisi yok kemiklerle alakalı sıkıntı oluyor. Onun için tüp bebekte yaptırdık ama tutmadı iki denememde.Doğal yollarla gebe kaldım Bu gebeliğimde herşey güzel giderken son aylara doğru hasta olduğunu öğrendik.
Kontrolümü oldum, 9. Gün çağırdı, tatil deniz izni de çıktı. Çocuk gibi doktorun gözünün içine bakıyorum denize de izim verecek mi diye. Ama havuz, hamam sormadım bile girmem zaten. Transfer öncesi herhangi bir enfeksiyon riskini arttırmamak lazım sanki. Bakalım bugün 2. Gün kontrolü ile transfer serüvenine başladım bu mübarek günlerde.Dualarınızı beklerizim.Beni 2. Gün 9. Gün ve 13. Gün çağırdılar. Çok erken çağıracaklarını sanmam tatilini yapabilirsin bence o arada çok da iyi gelir :)
Raporum var ben aile hekimine yazdırıp aldım canımArtık aile hekimi yazamıyor ama raporlu olduğu için belki yazdırabilirim denemedim bana kadın doğumcum yazmıştı ilkin daha sonra sürekli kullanılan ilaç olduğu için rapor çıkıyor ücretsiz alıyorsun fark ödemiyorsun
sağol canım seninde bayramın mübarek olsun
Kontrolümü oldum, 9. Gün çağırdı, tatil deniz izni de çıktı. Çocuk gibi doktorun gözünün içine bakıyorum denize de izim verecek mi diye. Ama havuz, hamam sormadım bile girmem zaten. Transfer öncesi herhangi bir enfeksiyon riskini arttırmamak lazım sanki. Bakalım bugün 2. Gün kontrolü ile transfer serüvenine başladım bu mübarek günlerde.Dualarınızı beklerizim.
İyi bari ya hastaneye gidemezsem sağlık ocağına giderimRaporum var ben aile hekimine yazdırıp aldım canım
Benimde raporum var aile hekimim yazıyoo sonrasında.hatta size şunu diyim doktorum magnezyum kan hapı decavit falan vermişti toplamda 150tl falan tuttu.sonrasında öğrendikki eczaneden onlarıda karşılıyormuş bitince onlarıda yazdırıcam bakalımRaporum var ben aile hekimine yazdırıp aldım canım
amin canım hayırlı bayramlarMübarek ramazan bayramınızı kutlar allahtan tüm dualarımızın kabulünü dilerim. Tedavi olanlara bol sağlıklı embriyolar. Transfer olan ve transfer bekleyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar, hamile olanlarada sıkıntısız sağlıklı huzurlu hamilelikler dilerim. Allah güzrl kalplerin duasını tez kabul etsin inşallah
Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Gözünüz aydın darısı bize inşallahÇok Sagolun kızlar darısı Burda bekleyenlere inşallah bu aradaidigna35 bebek büyüdükçe doktorlar ölçümü iyi yapamıyor . Son haftalarda benim bebisinde göbek çevresi bi hafta geri çıkıyordu ama normal bi bebek
Kızlar selam, bugün 2. Kontrole girdim ve adetimin 5. Günüydü yani bitmişti. Bir yum 11mm olmuş diğerleri 8-9mmlerde 10 kadar yum varmış. Biraz az geldi gözüme ben daha cok olur diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?