- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Tesekkur ederim cvbn icin. İnşallah kalitelidir prolaktinim yine yükselmiş yücel hoca dostinex iç yarım yarım dediCanım gayet güzel. İdeal olan zaten 10-15 arası imiş. Rahat ol. Bazen belirtlen sayıdan fazlada toplanabiliyor. Önemli olan kaliteli yumoşların blast olması .
Cnm çok geçmiş olsun bir an önce düzelir inş bebeğin kilosu ne kadar ? Gerekirse başka bir doktorada görün. Kendini üzme dualarımız seninleinşallah canım bende öyle umut ediyorum.
27hafta 6 gün lük yarın 28 tam olacak amin inşallah çok fena oldum bügün şimdi daha iyiyim kızım için
Cnm ben çift embriyo transferi oldum çok şukur tuttuKızlar aranızda cift embriyo transferi olan varmı? Ay sonuna dogru transferim olucak..Bu sefer çifte karar verdik rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
bebek 1089 gram boyuda 35 cm haftasına göre geri ama sağlıklı dedi doktor ve daha dönmemiş popo üstü duruyormuş. 26 haziran tekrar ultrason var. Bakalım ne çıkacak. Olmazsa özel bakcazCnm çok geçmiş olsun bir an önce düzelir inş bebeğin kilosu ne kadar ? Gerekirse başka bir doktorada görün. Kendini üzme dualarımız seninle
Acele yok sabır var bazı arkadaşlarda adet olacak gibi belirtiler yaşamıştı ama pozitif görmüştü. Karamsarlık iyi değil.Zaman geçmiyor sankidüne kadar gayet hızlıydı ama dünden beri her saat sanki 180 dk
Erken test yapma niyetim en başlarda yoktu. Transferin ikinci günü yapacağım dedim. Ama eşim kesinlikle izin vermiyor. “ Doktorların bir bildiği var ki 9 gün sonra dedi yoksa 7 gün sonra demesini onlar bilirlerdi” diyip duruyor. 7. Hatta 6. Gün sonuç alan arkadaşlarım var diyorum. O da “6.ve 7. Gün negatif alıp 9. Gün kanda pozitif çıkanda var öyle değil mi ?” Diyip tüm tezlerimi çürütüyor. Zaten evde gebelik testim yok eşimde bende izinli olduğumuz için ondan gizli gidip alma lüksümde yok şuanda. Pazartesi işe başlayacak gizliden alsam mı diyorum:)
Beni bu kadar erken yapmaya iten şeyse ne yazık ki 2 gündür adet belirtilerimin özellikle her adet öncesi olan karın gurultumun belirginleşmesi oldusanırım mecburen çarşambayı bekleyeceğim
Acele yok sabır var bazı arkadaşlarda adet olacak gibi belirtiler yaşamıştı ama pozitif görmüştü. Karamsarlık iyi değil.
Ne mutlu masallah. Sisli memorial mi yaptı cift transferi? Ben de cift istiyorumCnm ben çift embriyo transferi oldum çok şukur tuttu
Erkek faktörü bizim de. Aslında bilmiyorum faktör mü? Baş anomalisi yüzde 94 normal morfoloji yüzde 2. İle hızlı Hareketli sperm yok. Yavas hızlı hareketli var yüzde 20lerde, gerisi hareketsiz. Sayı ise 170 milyon.Evet cnm hepsi memorialde oldu ilki düştü ikinci tutmadi bu üçüncü olucak erkek faktörü bizde sorun hayirlisi olsun cnm ben gonul hanim veya semra hanim istiyordum ama onlar pazar gunu yok gunseli hanim pazar gunu var transferleri nasil henuz bilgim yok
Cnm bana normal geldi. Bebeğin kilosu iyi bence. Benim kardeşim 28. Haftasında 900 gr doğdu ve şu an 20 yaşında üniversite okuyor gelişimide gayet iyi oldu hep :)) sen kendini üzme hersey Rabbimden :)bebek 1089 gram boyuda 35 cm haftasına göre geri ama sağlıklı dedi doktor ve daha dönmemiş popo üstü duruyormuş. 26 haziran tekrar ultrason var. Bakalım ne çıkacak. Olmazsa özel bakcaz
bebek 1089 gram boyuda 35 cm haftasına göre geri ama sağlıklı dedi doktor ve daha dönmemiş popo üstü duruyormuş. 26 haziran tekrar ultrason var. Bakalım ne çıkacak. Olmazsa özel bakcaz
Ne mutlu masallah. Sisli memorial mi yaptı cift transferi? Ben de cift istiyorum
Evet yaşım kücük sanırım ısrar etsem de olmazTam olarak isteğe göre çift transfer yapılmıyor. 35 yas ve üzeri ve bazı ekstra durumlarda yapılıyor .
Senin yaşın 24 -26 gibi hatırlıyorum yanılmıyorsam .
Ayrıca sperm parametrelerin söylediğin kısimlari tüp bebek için iyi düzeyde .
Evet yaşım kücük sanırım ısrar etsem de olmazbende pıhtılaşma ve prolaktin yükselmesi sıkıntısı var belkide benimdir sebep. Ama sebepsiz infertilite deniyor hersey mükemmel deniyor cıldırıyorum
İlk başta çok kötü oldum ama çok örnekler var bu şekilde şimdi sadece sağlıklı doğsun diye dua ediyorum. zayıf yada minyon olması öndmli değil artık çiftli rakamlardan geri sayıyorum. O hareket ettikçe dünya güzelleşiyor. Allahım verdiği mucizeyle sınamasın kimseyiCnm bana normal geldi. Bebeğin kilosu iyi bence. Benim kardeşim 28. Haftasında 900 gr doğdu ve şu an 20 yaşında üniversite okuyor gelişimide gayet iyi oldu hep :)) sen kendini üzme hersey Rabbimden :)
Evet 28+3 olduk ultrason olduğu gün tam 28 di. boy ortalamsı 37.5 olması gerekiyormuş bizimki 35. çok dert etmiyorum artık önemli olan sağlıkla gelmesi.Canım normal gibi değerler 28 haftalık yanlış hatırlamıyorsam .
Seni cok iyi anliyorum canim gun yaklastikca stres artiyor bende asilamada oyle olmustum kusmaya baslamistim oda bahanem oldu illa yapicam dedim yaptim negatif sonra inanamadik ikna olmadom daha strese girdim dr un dedigi gunu bekliyim o dogru bilir dedim kafayi yemistim yani bencede bekle o gunu adet belirtn insallah tuttugunun habercisidir Allah gonlune genislik versinZaman geçmiyor sankidüne kadar gayet hızlıydı ama dünden beri her saat sanki 180 dk
Erken test yapma niyetim en başlarda yoktu. Transferin ikinci günü yapacağım dedim. Ama eşim kesinlikle izin vermiyor. “ Doktorların bir bildiği var ki 9 gün sonra dedi yoksa 7 gün sonra demesini onlar bilirlerdi” diyip duruyor. 7. Hatta 6. Gün sonuç alan arkadaşlarım var diyorum. O da “6.ve 7. Gün negatif alıp 9. Gün kanda pozitif çıkanda var öyle değil mi ?” Diyip tüm tezlerimi çürütüyor. Zaten evde gebelik testim yok eşimde bende izinli olduğumuz için ondan gizli gidip alma lüksümde yok şuanda. Pazartesi işe başlayacak gizliden alsam mı diyorum:)
Beni bu kadar erken yapmaya iten şeyse ne yazık ki 2 gündür adet belirtilerimin özellikle her adet öncesi olan karın gurultumun belirginleşmesi oldusanırım mecburen çarşambayı bekleyeceğim
Seni cok iyi anliyorum canim gun yaklastikca stres artiyor bende asilamada oyle olmustum kusmaya baslamistim oda bahanem oldu illa yapicam dedim yaptim negatif sonra inanamadik ikna olmadom daha strese girdim dr un dedigi gunu bekliyim o dogru bilir dedim kafayi yemistim yani bencede bekle o gunu adet belirtn insallah tuttugunun habercisidir Allah gonlune genislik versin
Sabirsizlaniyorsun zman yaklastikca korku sariyor anliyorum ama biseylerle mesgul ol nebiliyim dusunmemeye calis . Evdemisin hep neler yapiyorsun?Çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah. Hiç böyle olmayı beklemiyordum kendimden 20 gün bekle deseler beklerim diyordum. Ama yanılmışım. Zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?