Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sabirsizlaniyorsun zman yaklastikca korku sariyor anliyorum ama biseylerle mesgul ol nebiliyim dusunmemeye calis . Evdemisin hep neler yapiyorsun?

Evet çok fena nezle oldum dışarıda çıkamıyorum iznimde test günü bitiyor çarşamba günü işe başlayacağım. Şu nezleden gözümü açabilsem dışarı çıkıcam da. Evdeyim sürekli maalesef. Arkadaşlarımda hep bayram için memleketlerine gitmişler onlarlada görüşemiyorum

Anladim canim neyse kisa sureli bi sikinti olsun ye ic yat dinlen bosverrr bugunleri ararsin sonra azcik yatsaydim diye, herseyin hayirlisi olsun oyle dua edelim ama olacak ben inaniyorummm :)

Anladim canim neyse kisa sureli bi sikinti olsun ye ic yat dinlen bosverrr bugunleri ararsin sonra azcik yatsaydim diye, herseyin hayirlisi olsun oyle dua edelim ama olacak ben inaniyorummm :)

Canım benim çok teşekkür ederim sağolasın. İnşallah hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun. Hepimiz için..

Cnm bende transferden sonra hastalanmıştım, bir yerde okumuştum embriyo tutunurken vücudun bağışıklık sistemi zayıflıyabiliyırmuş ... Hadi inş tutunma belirtisi de olabilir bu hastalık :)

Cnm bende transferden sonra hastalanmıştım, bir yerde okumuştum embriyo tutunurken vücudun bağışıklık sistemi zayıflıyabiliyırmuş ... Hadi inş tutunma belirtisi de olabilir bu hastalık :)

Ay inşallah canım benim ya. Sinüzitlerim öyle bir doldu ki şakaklarımın ve baş ağrımdan duramıyorum. Ama adet belirtilerimde artıyor inşallah hayra alamettir .

Ay inşallah canım benim ya. Sinüzitlerim öyle bir doldu ki şakaklarımın ve baş ağrımdan duramıyorum. Ama adet belirtilerimde artıyor inşallah hayra alamettir .
Kuzm ben test günü bile her an adet olacakmışım gibi kıvaranıyordum, benki yıllardır ayağıma çorap giymeyen kışın bile evde kısa kolla gezen biriyim;teansfer sonrası üşümekten günlerce 2 kat kalın çorapla gezdim;çok dua et inşallah Allah büyük hayırlı ve güzel haberler vermeyi nasip etsin;dualarımdasın inan.. Rabbimden hayırlısını isteyeelim

Allah razı olsun canım inşallah ..

Cnm ben çift embriyo transferi oldum çok şukur tuttu
Maşallah inşallah benimde bu sefer tutar. Yaşım 27 4. Transferim olacağı için çifte karar verdik rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah az kaldı bakalım naturel hazırlanıyorum rabbim yardım etsin

Negatif düşünme canım lütfen o adet sancısı gibi ağrılar oluyor zaten evdeki testlere de güvenme benim 2. Tedavimde hep pozitif çıktı ama kanda çıkmadı daha çok üzülmüştüm 3. Tedavimde söz verdim kendi kendime yapmicam diye ama senin ilk olduğu için o istek çok normal test yapma isteği ilk ve son olsun ilk çocuk için İnşâAllah

İnşallah canım bakalım hayırlısı bu saatten sonra değiştirebileceğim hiçbir şey yok ne yazık ki içimi rahatlatan tek şey eğer vakti saati geldiyse Rabbim nasip edecek. Olmadıysa da vakti gelmemiştir ne yapalım. Her nasip vaktine esirdir..

Aynen öyle kuzum İnşâAllah nasip olur elden hiç birşey gelmiyor ne yazık ki ne yaparsak yapalım dediğin gibi herşey nasip ama olcak gerçekten Allah'ın izniyle yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim

Hakkında hayırlısı olsun canim inşallah rabbim nasip eder pozitif alırsın..Dualarim seninle..

Kızlar selam bugün 10.günümdü kontrol vardı 18-17 civarında olmuslar yumurtalar ufaklarda varmış bir gün daha bekleyelim dedi doktor bugünde iğnem bitiyordu biri bırakmış artan iğnesini onu aldım eğer burdan biriyse cok cok teşekkür ederim...yücel bey yumurta sayısına göre transferi bir sonraki aya erteleyebilirz dedi arada ne kadar gün geciyor böyle olursa transfere kadar? Bir de zaman olcağı içün zaten arada pgt ye göndermelimiyiz acaba bilemiyoruz yaşım 31 ilk denememiz belirgin bir sorun olmadığı söylendi hep ama 3 aşılama olmadı..genetik testte yaptırmadım şimdi pgt yaptırsak süreç nasıl oluyor pek bilgim yok sizce ne yapmalı

Yazmayınca merak etmiştim. İyi denk gelmiş şükür sevindim senin adına. Yumurtanın bolluğuna da maşallah diyeyim.
Eğer dondurulmuş transfer olacaksa transfer opudan aşağı yukarı iki ay sonrasına denk geliyor tarih olarak. Yani ilk adet opudan ortalama 10 gün sonra oluyor 2.adet normal zamanında veya bikaç gün gecikebiliyor. Pgt ye giderse de sadece kromozom taraması olacağı için bu süreçte sonuç çıkmış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…