Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Şimdi tam yazacaktım Jalapenoo cum yazdi gerek kalmadı :)

Pgt yaptırıp yaptırmama konusunda biz bişey diyemeyiz . Hem maddi açıdan hemde manevi açıdan . Ama aşılama ile pgt nin bi bağlantısı yok bunu söyleyebilirim yani düşük olmadığı için .

Pgt yi tekrarlayan düşükler ve ileri yaş için muhakkak öneriyorlar zaten . Bir de ekstra olarak sağlıklı embriyo olduğunu biliyorsunuz ve hamile kalındığında genetik bir sıkıntısı olmadığını biliyorsunuz ya onun rahatlığı oluyor.

Tutunup tutunmama olasılığı ise bambaşka bir mevzu olduğunu düşünüyorum kişisel olarak bazen pgt li sağlıklı embriyolar da tutunmayabiliyor.

Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bol embriyolariniz olur .

Karar vermesi zor olcak ben direk transfer olur ztn diye düşündüğümden pgt hesabı yapmamıstım hiç ama mademki zaman olcak maddi olarakda ayarlayabilirsek denemek lazım gibi geliyor hayırlısıyla opudan sonra daha net karar veririm inşallah teşekkürler cevap için..

Evet cok iyi denk geldi valla sağol 2 ay mı geciyor baya cokmus beklemek hesapta yoktu ya hayırlısı bakalım opu bir geçsin iyi giderse herşey o arada düşünürüm opudan sonra kacıncı günde pgtye göndermek gerekiyor bide transfer bu sekillde ertelenince dondurma parası hemen mi veriliyor

Dondurma ücreti ilk transferi olduğunuz gün kalan embeiyolar için ödeniyor. Allah yardımcınız olsun bol sağlıklı embriyolarınız olsun inşallah.

Bu arada 17-18 ml boyları sayısı değil eksik yazmısım sayısı 9-10civarı birkaç da antral var dedi 15i geçerse garanti transfer ertleniyor dedi doktor bu durumda ertelenmeyedebilir aslında dimi

Hamile arkadaşlar gebelik haftası hesaplanırken transfer tarihine göre mi yoksa son regl tarihine göre mi hesaplama yapılıyor?

Bir de ben mayıs ayının 9 u akşamı regl oldum,hastane Ayın 10 Unu ilk gün kabul ediyor yoğun kanama o gğn geliyor diye..şimdi benim son adet tarihim ayın 9 u mu 10 u mu oluyor acaba

Bu kişiden kişiye değişebilecek bir süreç aşağı yukarı bu şekilde. Benim geçen yıl 16 ağustosta opu oldu transfer 2.adetin 20.günü 18 ekimde olmuştu. Şartlar uygun olursa taze transfer istediğinizi söylersiniz. Sayı olarak 15in üstü yumurtada ohss riski oluşursa çatlatma iğnesini de son anda değiştirebilirler bunu yine yarınki kontrolde sor. Eğer lucrin kullanırsan çatlatma için o zaman taze transfer ihtimali ortadan kalkıyor.
Pgt konusu çok gerekli görülmüyor sizin durum için. Bir de çok sayıda embriyo olursa (inşallah ) baya külfetli de olur. Ama imkanınız varsa tekrar tekrar transfer stresleri yaşamaktansa iyi bir imkan pgt.

Canım bi şey sormak istiyorum 1 temmuz doğum yapacam inşallah sezeryan ve spinal olacak ben genel aneztesi istemiştim doktor istemedi baya afalladım korktum da açıkcası sen nasıl yaptın normal mi yoksa sezeryanmı

Canım bi şey sormak istiyorum 1 temmuz doğum yapacam inşallah sezeryan ve spinal olacak ben genel aneztesi istemiştim doktor istemedi baya afalladım korktum da açıkcası sen nasıl yaptın normal mi yoksa sezeryanmı
Spinal sezaryen oldum canım. Bence genel anestezi olma eğer panik atağın yoksa çünkü onlar uyanınca aşırı ağrıları oluyor ama ben akşama kadar bacakları hissetmediğim için ağrım olmadı sonra da ağrı kesici yapıyorlar .çok heyecanlı bebeğin çıkışını görmek bence bunu görmelisin ayrıca genel anestezi de bebeğe narkoz geçiyor spinalde geçmiyor

Ozaman aşağı yukarı belli olur eğer iğne de değişrse ztn yapcak bisey yok.pgt de keşke okadar pahalı olmasaydı cok sağol bilgiler için gercekten :)

Bir de ben mayıs ayının 9 u akşamı regl oldum,hastane Ayın 10 Unu ilk gün kabul ediyor yoğun kanama o gğn geliyor diye..şimdi benim son adet tarihim ayın 9 u mu 10 u mu oluyor acaba
Googleda tüp bebek gebelik haftası hesaplama türü artırsan orda da çıkar. Son adet tarihine hemen hemen aynı gün oluyor zaten.1-2 gün farm çıkar en fazla. O nedenle 9u veya 10 ü olması da çok farketmez. Bunlar çok küçük ayrıntılar. Keseyi gördün mü ne yaptın?

Ozaman aşağı yukarı belli olur eğer iğne de değişrse ztn yapcak bisey yok.pgt de keşke okadar pahalı olmasaydı cok sağol bilgiler için gercekten :)
Dolar da aldı başını gitti evet malesef. Son fiyatları hesaplamadım bilmiyorum ama 1 transfer ücreti yaklaşık 3 embriyo pgt ücreti demek. 3 embriyon var diyelim sana en kaliteli görüneni transfer edecekler. Negatif olursa transfer ücreti ödeyeceksin diğer en kaliteli transfer edilecek. Tekrar bu transfer ücretini ödemektense pgt yapıldığında 1 tane de çıksa sağlıklı olan transfer edilir çünkü içlerinde belki en kötüsü sağlıklı diğerleri değil. Ya da en iyisi sağlıksız diğerleri sağlıklı. Biraz kafa karıştırıyorum sanki. İnşallah olmaz ama negatif bir sonuçta ya da düşükte insan acabalara boğuluyor. Sağlıklı embriyo ile de hiç bişey garanti değil ama en azından embriyoda sorun olmadığını bildiğinde diğer nedenleri araştırmaya yöneliyorsun. Belki taze transfer olacaksın sağlıkla devam edecek bunun da çok örneği var. Hayırlısı ne ise Allah sizi ona yöneltsin inşallah.

Yok yok kafam zaten karışık öğrendikce daha iyi oluyor aksine Sonradan deneseydim dememek için yapmalı galiba bakalım opu sonrası gidişata göre allah bizi en hayırlısına götürsün inşallah

cnim herşeyi birebir yaşayıp bebeğin çıkacağına tanık olacaksın.kizimda lokal olmuştu çok çok güzel bi duyguydu.Sağlıcakla kucağına al inşa )))

Rabbim isteyen herkese nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…