Spinal sezaryen oldum canım. Bence genel anestezi olma eğer panik atağın yoksa çünkü onlar uyanınca aşırı ağrıları oluyor ama ben akşama kadar bacakları hissetmediğim için ağrım olmadı sonra da ağrı kesici yapıyorlar .çok heyecanlı bebeğin çıkışını görmek bence bunu görmelisin ayrıca genel anestezi de bebeğe narkoz geçiyor spinalde geçmiyor
Sağlıkla sıhhatle kucağına al yavrunu cnmyaa rahatladım biraz gerçekten ipne yapılınca ağrı his ettin mi
Son adet tarihine göre hesaplandığını düşündüğümden hiç tüp bebek hesaplama şeylerine bakmadım ben de,arada 4 günlük fark çıktı bende ve hafta bazında bir geriye düştü hayırlısı olsun,Googleda tüp bebek gebelik haftası hesaplama türü artırsan orda da çıkar. Son adet tarihine hemen hemen aynı gün oluyor zaten.1-2 gün farm çıkar en fazla. O nedenle 9u veya 10 ü olması da çok farketmez. Bunlar çok küçük ayrıntılar. Keseyi gördün mü ne yaptın?
Google da tüp bebekte gebelik haftası hesapla yazınca blastokis ya da embriyo transfer gününü seçiyorsun daha net çıkıyorHamile arkadaşlar gebelik haftası hesaplanırken transfer tarihine göre mi yoksa son regl tarihine göre mi hesaplama yapılıyor?
10 u oluyor canımBir de ben mayıs ayının 9 u akşamı regl oldum,hastane Ayın 10 Unu ilk gün kabul ediyor yoğun kanama o gğn geliyor diye..şimdi benim son adet tarihim ayın 9 u mu 10 u mu oluyor acaba
Benim transfer tarihiyle uyumlu çıkıyor canım sat 5 nisan ama 4 gün farkediyor ultrasonda daSon adet tarihine göre hesaplandığını düşündüğümden hiç tüp bebek hesaplama şeylerine bakmadım ben de,arada 4 günlük fark çıktı bende ve hafta bazında bir geriye düştü hayırlısı olsun,ametist senin transfer zamanın ne zman? , transfer tarihinde iki haftalık sayılıyormuş;transferden bu zamana kadar geçen günleri de onun üzerine eklemek lazımmış, internette öyle yazıyor;kızlar bizim de yarın gönül hanımla randevumuz var;inşallah keseyi görebiliriz..
canım ben hamilelık boyunca hiç belirti yaşamadım ... Yane belirtilere göre birsey söylemek yanlış olur en iyisi biraz beklemek inş bu sefer bebeğin kalp atışını duyar sağ salim kucağına alırsınSelam kızlar size birşey sorucam bugün tam 6haftalık gebelik çıkıyor hesaplamaya göre fakat bende ilk haftalardaki bütün belirtiler gitti sizde yaşadınız mı belirtiler gitmişmiydi.ne kasık ağrısı ne ağzımda acı bir tat hiçbirşey kalmadı.kalp atışı için 2hafta sonraya randevu verdi doktor ozamana kadar allah korusun bebeğin gelişimi dursa belli olur mu?benim ilk gebelikte kalp için gittik gelişimi durmuş demişti doktor
Ben bu ilacı ara ara içmiştim hafif pko vardı yücel bey vermişti çok içmedim yani opuya kadar içtim sonra bünyem kaldırmadı insülin direnci de yoktu o yüzden ağır geldi galiba baygınlığının hapla alakası olduğunu düşünmüyorum kaçıncı haftadasınKızlar bu hafta üçüncü ayım bitiyor matofni iki gün önce bıraktm az önce bayınlk geçirdm bu hapla alakalımıdır böyle bşy yşayan oldmu şeker takibi yaptrcam ztnde m ettm hap brakncamı oldu normalde problemm yk şekerle alakalı pko nedenyle vermişlerdi
İnşallah canım çok saol korkuyorum gerçektencanım ben hamilelık boyunca hiç belirti yaşamadım ... Yane belirtilere göre birsey söylemek yanlış olur en iyisi biraz beklemek inş bu sefer bebeğin kalp atışını duyar sağ salim kucağına alırsın
Kan şekeri takbi istedi doktrmda hapla alkası yktur ddi 12.haftyı bitrcem inş bu hftaBen bu ilacı ara ara içmiştim hafif pko vardı yücel bey vermişti çok içmedim yani opuya kadar içtim sonra bünyem kaldırmadı insülin direnci de yoktu o yüzden ağır geldi galiba baygınlığının hapla alakası olduğunu düşünmüyorum kaçıncı haftadasın
Naturel transferde zaten son adet tarihi yeterli bir ölçü diye düşünüyorum.Son adet tarihine göre hesaplandığını düşündüğümden hiç tüp bebek hesaplama şeylerine bakmadım ben de,arada 4 günlük fark çıktı bende ve hafta bazında bir geriye düştü hayırlısı olsun,ametist senin transfer zamanın ne zman? , transfer tarihinde iki haftalık sayılıyormuş;transferden bu zamana kadar geçen günleri de onun üzerine eklemek lazımmış, internette öyle yazıyor;kızlar bizim de yarın gönül hanımla randevumuz var;inşallah keseyi görebiliriz..
Amin inşallah dua edin bana ben hiç birinizi unutmayacam içeri girince dua edicemSağlıkla sıhhatle kucağına al yavrunu cnm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. Sonrasında ağrın sızın çok olmasın inşallah anneliğin tadını çıkarmaya direk başla..Amin inşallah dua edin bana ben hiç birinizi unutmayacam içeri girince dua edicem
Allah bi avazda sağ salim hayırla kurtarsın inşallah cnm darısı bizlere olsun inşallahAmin inşallah dua edin bana ben hiç birinizi unutmayacam içeri girince dua edicem
canım hadi inş bu sefer Rabbim tamamına erdirsin inş ...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. Sonrasında ağrın sızın çok olmasın inşallah anneliğin tadını çıkarmaya direk başla..
Benim de yarın transferim var, hem korku hem heyecan karışık duygular içerisindeyim..
İnşallah Rabbimin izniyle bebişin önce göbişe sonra kucağına gelir.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. Sonrasında ağrın sızın çok olmasın inşallah anneliğin tadını çıkarmaya direk başla..
Benim de yarın transferim var, hem korku hem heyecan karışık duygular içerisindeyim..
İnşallah canım çok saol korkuyorum gerçektendaha önce yaşadım ama kaybolduğu için tedirgin oldum
Geçmiş olsun canım benimde bu hafta 12 bitecek sanki sen benden önceydinKan şekeri takbi istedi doktrmda hapla alkası yktur ddi 12.haftyı bitrcem inş bu hfta
Kızlar merhaba ön görüşme yaptık çok yorucu geçti bayram haftası falan derken bursaya geri döndük hiç giremedim siteye öncelikle çok garip duygular yaşıyorum . Bir yanım ne olucak nasıl olucak derken diğer yarım ohh derin bi nefes aldım diyo .öncelikle o gün o anı yaşamak ...o gece hiç uyayamadım resmen her ne kadar ön görüşmede olsa ne yapıcagımı bilemiyor insan eşim olmasa rahatlayamazdım herhalde :) geçen hafta salı günüydü randevumuz yücel beyle tanıştık çok iyi sıcakkanlı bir insan bizi rahatlatması ortamın sıcaklığı çok güzeldi. bizden zaten yapılması istenen herşeyi yaptırmıştık sadace HSG yapmamıştık muayane de hiçbişey çıkmadı yücel bey eşimden kaynaklandığı için sorunumuz eşime dönelmek onun tedavisini yapıcagını tekrar sprem testi yapılıp incelenmesini istediler ..ama şansımızın yaşımızdan dolayı daha çabuk olucagını söledi . biz aşılama düşünmüştük ama onunla zaman kaybı yaşayıp daha fazla üzülmemizi sölediler . daha sonra benim hsg olmadığı için kendilerininde anlaşması olan hastaneye o gün içerisinde Zehra hanımın tavsiyesi ve ilgisi sayesinde daha kolay oldu diyebilirim :) her ne kadar korksamda gülerek çıktım Hsg den acımadı bile tabi bu arada yücel bey bana GLİFOR VE FOLBİOL verdi .seçim ve sınav nediyle bursaya dönmek zorunda kaldığımız için bu esnada ilaçların etkisini görürüz dedi tabi herşey yasak yemek yok çok kilom yok ama gene de :/ ama onun için herşey değer herşey bebeğim için Kızlar bu arada bize (periferik kanda kromozom analizi )istediler bursada yaşadığımız için bu arada yaptırmayı düşünüyoruz . Uludağ üniv de yapıyormuş ama bursada yaşayan arkadaşlar varsa nerede yaptırdınız bilgilendirseniz daha da iyi olur .. geç çıkan bir tahlilmiş sanırım temmuz ilk haftası gidecegiz işte sonrası başlıycak inşallah Allahımın izniyle inşallah hakkımızda hayırlısı olur .. bizde sizler gibi bir yola çıkmış olduk kızlar herşey gönlümüze göre verir Rabbim hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?