Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok teşekkür ederim öncelikle allah hepimizin duasını kabul etsin .Doğru yerde olduğum için sizler gibi bende çok mutluyum . evet insan kuş gibi hafifliyor ama bunu kimseye anlayamaz yani çok abartığımızı düşünüyor olabilirler ama bence yaşayan bilir derler ..
Evet yücel bey çok iyi bir insan ne yapılabileceğimizi nasıl bir yol izleyeceğimizi açık ça söledi en çok eşim o konuda çok rahatladı diyebilirim .
Evet biz de bursada yaşıyoruz dedik ama bize burada yapalım demediler çok şaşırdım şuan normalde orada yapılabilir dede değil mi ?
Çokkk teşekkür ederim inşallah hepimiz için neyse o olsun ..

Dondurma ücreti ilk transferi olduğunuz gün kalan embeiyolar için ödeniyor. Allah yardımcınız olsun bol sağlıklı embriyolarınız olsun inşallah.
Bizden hiç dondurma parası istenmedi. Pgt yapıldığı için mi acaba set-up da yaptırmıştık baya maliyetliydi.

Bilemiyorum ki öyleysede iyi ki öyle yapmışlar. Oldukça masraf bu set up falan. Meleğin nasıl oldu canım ?
Aynen canım set-up pgt falan baya maliyetliydi o yüzden olsa gerek bizden dondurma ücreti alınmadı. Meleğim daha yoğun bakımında yurt dışında ilacı varmış ankaraya rapor gönderildi cevap gelmesini bekliyoruz daha ne zaman gelir belli değil bebeğim o kadar dayanabilir mi bilmiyoruz((

Canım benim Allah büyüktür sen kendini dik tutmaya çalış. Biliyorum zor ama Rabbim yardımcın olsun inşallah. Eğer bizim yapabileceğimiz bir şey olursa yaz olur mu dualarımız sizinle ..

Allahım sağlıkla hayırla sana bağışlasın Balım amin

Hayırlı olsun canım bende hep yücel beyi tercih ettim gerçekten çok tecrübeli bizde çok sevdik eşimle.

Bu arada kardeşim evke diye bi yer varmış Bursa'da Esentepe de iki kişi 400₺ye yapılmış kromozom analizi
Ayrıca Şevket Yılmaz eah de tıbbi genetikte de yapılıyormuş 1 ayda çıkıyormuş
Rabbim hayırlı şifalar versin canım

Son düzenleme:
Canım teşekkür ederiz çok sağol evet sevket varda orası yoğun ve gitmem ben ama Uludağ üniversite yada medical yapıyorsa düşünüyoruz ama bakalım ne olucak ama geç çıkan bi test galiba bizde beklemeyelim Dedik ama artık beklycez o zaman para sorun değil ama çok ta pahalı olmasa daha iyi olur tabi ..

Bahsettiğiniz hastane neresi nasıl bi yer bilmiyorum ama sizin hastaneyle işiniz yokki zaten genetik bölümüne kan verip çıkıyorsunuz .. size yakın ve en erken nerde çıkıyorsa oraya yaptırın bence

Çok ağır bir sınavdan geçiyorsun. Allah kimseyi bu şekil sınamasın çok zor bir durum olduğundan eminim. Dilerim rabbim bebeğine ömür vermiştir yiyecek ekmeği içecek suyu vardır. Direniyor yavrum maşallah inşallah o ilaç gelir ve büyük fayda sağlar. Allah sana güç versin bebeğine uzun bir ömür i

Uludağ 6 ay sonrasına kan tahlili vermek için gün vermiş sonuçlarda yine 6 ayda çıkıyormuş yani tam bir sene Şevket'te bir ayda çıkıyormuş yine de siz bilirsiniz

Bahsettiğiniz hastane neresi nasıl bi yer bilmiyorum ama sizin hastaneyle işiniz yokki zaten genetik bölümüne kan verip çıkıyorsunuz .. size yakın ve en erken nerde çıkıyorsa oraya yaptırın bence
Ailem Bursa'da o yüzden kardeşimden bilgi aldım bahsettiğim hastane eğitim araştırma hastanesi belki arkadaşa terstir konum olarak bursa İstanbul gibi değil maalesef tüp bebek yapan devlet destekli ne özel hastane var ne de devlet hastanesi bi tek Uludağ üniversitesi var o yüzden çok yoğun oluyor herkesin hakkından hayırlısı olsun

Sen nasılsın nasıl gidiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…