- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Amin inşallah dua edin bana ben hiç birinizi unutmayacam içeri girince dua edicem
Hakkınızda hayırlısı olsun inşllah bol şnslar dilerim. İlk görüşmeden çıktığımda bende çok mutluydum, bir rahatlamışlık, artık bebeğin için çaba sarfetmek ve kendini emin ellere bırakma hisse insanı çok rahatlatıyor. Omzun Tek tarafında olan o yük sanki doktorlarada verilerek bölünüyor birazda olsa.
Yücel bey çok iyi bir tercih. Çok iyi bir insandır kibardır naiftir ve eli çok hafiftir :)
Ben trabzon’da yaşıyorum periferik kanda kromozom analizini numune eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırmıştım. 2 ay sonra çıktı sonuç. Memorialin kendi bünyesnde de yapılıyor 15 günde de çıkıyor ama biraz pahalı 2000 tlye yakın bir fiyatı vardı sanırım.
Allah gönlünüze göre versin inşallah dolu dolu çıkarsınız hastaneden. Allah bu yolda emek veren herkesin kucağını doldursun hayırlısı ve sağlıkla ..
Bnmde 12btçek cnm aynyız sanrmGeçmiş olsun canım benimde bu hafta 12 bitecek sanki sen benden önceydin
Bizden hiç dondurma parası istenmedi. Pgt yapıldığı için mi acaba set-up da yaptırmıştık baya maliyetliydi.Dondurma ücreti ilk transferi olduğunuz gün kalan embeiyolar için ödeniyor. Allah yardımcınız olsun bol sağlıklı embriyolarınız olsun inşallah.
Bizden hiç dondurma parası istenmedi. Pgt yapıldığı için mi acaba set-up da yaptırmıştık baya maliyetliydi.
Aynen canım set-up pgt falan baya maliyetliydi o yüzden olsa gerek bizden dondurma ücreti alınmadı. Meleğim daha yoğun bakımında yurt dışında ilacı varmış ankaraya rapor gönderildi cevap gelmesini bekliyoruz daha ne zaman gelir belli değil bebeğim o kadar dayanabilir mi bilmiyoruzBilemiyorum ki öyleysede iyi ki öyle yapmışlar. Oldukça masraf bu set up falan. Meleğin nasıl oldu canım ?
Aynen canım set-up pgt falan baya maliyetliydi o yüzden olsa gerek bizden dondurma ücreti alınmadı. Meleğim daha yoğun bakımında yurt dışında ilacı varmış ankaraya rapor gönderildi cevap gelmesini bekliyoruz daha ne zaman gelir belli değil bebeğim o kadar dayanabilir mi bilmiyoruz((
Allahım sağlıkla hayırla sana bağışlasın Balım aminAynen canım set-up pgt falan baya maliyetliydi o yüzden olsa gerek bizden dondurma ücreti alınmadı. Meleğim daha yoğun bakımında yurt dışında ilacı varmış ankaraya rapor gönderildi cevap gelmesini bekliyoruz daha ne zaman gelir belli değil bebeğim o kadar dayanabilir mi bilmiyoruz((
Hayırlı olsun canım bende hep yücel beyi tercih ettim gerçekten çok tecrübeli bizde çok sevdik eşimle.Kızlar merhaba ön görüşme yaptık çok yorucu geçti bayram haftası falan derken bursaya geri döndük hiç giremedim siteye öncelikle çok garip duygular yaşıyorum . Bir yanım ne olucak nasıl olucak derken diğer yarım ohh derin bi nefes aldım diyo .öncelikle o gün o anı yaşamak ...o gece hiç uyayamadım resmen her ne kadar ön görüşmede olsa ne yapıcagımı bilemiyor insan eşim olmasa rahatlayamazdım herhalde :) geçen hafta salı günüydü randevumuz yücel beyle tanıştık çok iyi sıcakkanlı bir insan bizi rahatlatması ortamın sıcaklığı çok güzeldi. bizden zaten yapılması istenen herşeyi yaptırmıştık sadace HSG yapmamıştık muayane de hiçbişey çıkmadı yücel bey eşimden kaynaklandığı için sorunumuz eşime dönelmek onun tedavisini yapıcagını tekrar sprem testi yapılıp incelenmesini istediler ..ama şansımızın yaşımızdan dolayı daha çabuk olucagını söledi . biz aşılama düşünmüştük ama onunla zaman kaybı yaşayıp daha fazla üzülmemizi sölediler . daha sonra benim hsg olmadığı için kendilerininde anlaşması olan hastaneye o gün içerisinde Zehra hanımın tavsiyesi ve ilgisi sayesinde daha kolay oldu diyebilirim :) her ne kadar korksamda gülerek çıktım Hsg den acımadı bile tabi bu arada yücel bey bana GLİFOR VE FOLBİOL verdi .seçim ve sınav nediyle bursaya dönmek zorunda kaldığımız için bu esnada ilaçların etkisini görürüz dedi tabi herşey yasak yemek yok çok kilom yok ama gene de :/ ama onun için herşey değer herşey bebeğim için Kızlar bu arada bize (periferik kanda kromozom analizi )istediler bursada yaşadığımız için bu arada yaptırmayı düşünüyoruz . Uludağ üniv de yapıyormuş ama bursada yaşayan arkadaşlar varsa nerede yaptırdınız bilgilendirseniz daha da iyi olur .. geç çıkan bir tahlilmiş sanırım temmuz ilk haftası gidecegiz işte sonrası başlıycak inşallah Allahımın izniyle inşallah hakkımızda hayırlısı olur .. bizde sizler gibi bir yola çıkmış olduk kızlar herşey gönlümüze göre verir Rabbim hepimizin
Rabbim hayırlı şifalar versin canımAynen canım set-up pgt falan baya maliyetliydi o yüzden olsa gerek bizden dondurma ücreti alınmadı. Meleğim daha yoğun bakımında yurt dışında ilacı varmış ankaraya rapor gönderildi cevap gelmesini bekliyoruz daha ne zaman gelir belli değil bebeğim o kadar dayanabilir mi bilmiyoruz((
Canım teşekkür ederiz çok sağol evet sevket varda orası yoğun ve gitmem ben ama Uludağ üniversite yada medical yapıyorsa düşünüyoruz ama bakalım ne olucak ama geç çıkan bi test galiba bizde beklemeyelim Dedik ama artık beklycez o zaman para sorun değil ama çok ta pahalı olmasa daha iyi olur tabi ..Hayırlı olsun canım bende hep yücel beyi tercih ettim gerçekten çok tecrübeli bizde çok sevdik eşimle.
Bu arada kardeşim evke diye bi yer varmış Bursa'da Esentepe de iki kişi 400₺ye yapılmış kromozom analizi
Ayrıca Şevket Yılmaz eah de tıbbi genetikte de yapılıyormuş 1 ayda çıkıyormuş
Rabbim hayırlı şifalar versin canım
Bahsettiğiniz hastane neresi nasıl bi yer bilmiyorum ama sizin hastaneyle işiniz yokki zaten genetik bölümüne kan verip çıkıyorsunuz .. size yakın ve en erken nerde çıkıyorsa oraya yaptırın benceCanım teşekkür ederiz çok sağol evet sevket varda orası yoğun ve gitmem ben ama Uludağ üniversite yada medical yapıyorsa düşünüyoruz ama bakalım ne olucak ama geç çıkan bi test galiba bizde beklemeyelim Dedik ama artık beklycez o zaman para sorun değil ama çok ta pahalı olmasa daha iyi olur tabi ..
Çok ağır bir sınavdan geçiyorsun. Allah kimseyi bu şekil sınamasın çok zor bir durum olduğundan eminim. Dilerim rabbim bebeğine ömür vermiştir yiyecek ekmeği içecek suyu vardır. Direniyor yavrum maşallah inşallah o ilaç gelir ve büyük fayda sağlar. Allah sana güç versin bebeğine uzun bir ömür iAynen canım set-up pgt falan baya maliyetliydi o yüzden olsa gerek bizden dondurma ücreti alınmadı. Meleğim daha yoğun bakımında yurt dışında ilacı varmış ankaraya rapor gönderildi cevap gelmesini bekliyoruz daha ne zaman gelir belli değil bebeğim o kadar dayanabilir mi bilmiyoruz((
B BiYesilBiKahve canım transferin hayırlı olsun Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallahMutlu1anne sonucun belli mi sayfaları 2 3 atladım göremedim
Ay hadi inşallah yavrun seninledir güzel haberini alır beraber sevinirizÇarşamba günü öğreneceğim canım nasipse az kaldı:)
Ay hadi inşallah yavrun seninledir güzel haberini alır beraber seviniriz
Uludağ 6 ay sonrasına kan tahlili vermek için gün vermiş sonuçlarda yine 6 ayda çıkıyormuş yani tam bir sene Şevket'te bir ayda çıkıyormuş yine de siz bilirsinizCanım teşekkür ederiz çok sağol evet sevket varda orası yoğun ve gitmem ben ama Uludağ üniversite yada medical yapıyorsa düşünüyoruz ama bakalım ne olucak ama geç çıkan bi test galiba bizde beklemeyelim Dedik ama artık beklycez o zaman para sorun değil ama çok ta pahalı olmasa daha iyi olur tabi ..
Ailem Bursa'da o yüzden kardeşimden bilgi aldım bahsettiğim hastane eğitim araştırma hastanesi belki arkadaşa terstir konum olarak bursa İstanbul gibi değil maalesef tüp bebek yapan devlet destekli ne özel hastane var ne de devlet hastanesi bi tek Uludağ üniversitesi var o yüzden çok yoğun oluyor herkesin hakkından hayırlısı olsunBahsettiğiniz hastane neresi nasıl bi yer bilmiyorum ama sizin hastaneyle işiniz yokki zaten genetik bölümüne kan verip çıkıyorsunuz .. size yakın ve en erken nerde çıkıyorsa oraya yaptırın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?