Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar çarşamba sabahı opu olcak hayırlısıyla inşallah O gün eşim hangi sırada örnek verecek yanımda sadece onun olması yeterli mi ?annem de gelmek istiyor illa .. ben gerek yok diyorum daha duygusala bağlarım gibi geliyor onu görürsem ama işte o da bana ihtiyacın olursa diye diretiyor

Hayırlı olsun inşallah bol kaliteli embriyolariniz olsun .

Esin hariç birisine ihtiyaç duymayacaksin hafif adet sancısı gibi birşey hissediyorsun sadece (15 ve üzeri yumurtan yoksa tabi )

Zaten önce seni alacaklar işleme sen odaya gelene kadar esin çoktan odaya gelmiş olacak bile .

Yani öyle yanında illa insan olsun durumu olmuyor sağlık açısından. Manevi destek olsun dersen o ayrı tabi .

Ama bu konularda esler le yalnız olmak pekistiriyor daha rahat oluyor insan yada ben öyle hissediyordum bilemeyeceğim .

İnşallah cok sağolYani bende öyle düşünerek yalnız olmak istemiştim ama sürecide bilmediğimden sormak istedim..yumurta sayısı cok olursa daha ağrılı mı oluyor

Sağlıklı sıhhatli bir avazda kolay doğumlar dilerim arkadaşım. Cennet kokulunu bizim yerimizi de kokla . Dualarımız seninle .
Allah sizlere de nasip etsin inşallah 8 yıl sonra oldu yazarken bile gözlerim doluyor şu an bir biz anlarız birbirimizden yaşadıklarımızdan

Amin canım inşallahhhhh ahh ben o transfer günü öylesine gitmiştim olmayacak yine die bak doğumu geldi bile darısı başına inşallahhhh

Bir de opu ne kadar sürüyor

Yumurta sayisi çok olunca ohss riski oluyor ve vücut şu topluyor ister istemez ağrıda artıyor doğal olarak . Sizde itle bur durum söz konusu değil diye biliyorum .

Çok uzun bir işlem değil tatlı tatlı uyuyup uyanacaksiniz inşallah sıkıntı yapmayın .

Eşin gerekli ve yeterli. Başka kimseyi götürme bence de. Çatlatma iğnesini kacta yaptıysan işleme tam o saatte alınacaksın 36 saat sonra. Yani bu akşam 10da yaptiysan sabah 10da olacak senin işlemin. Sabah bankoya gittiğinizde seni 6.kata eşini 2.kata örnek vermeye yönledirirler muhtemelen ama siz saati de göz önünde bulundurarak eşinle beraber çıkın yatış katına. Sen hazırlan seni almaya geldiklerinde beraber inseniz yeterli. Zaten senin işin bitene kadar onunki de bitmiş olur. Benim opularda anesteziden uyanıp oradan çıkışta eşim kapıda bekliyor oluyor. Odaya da beraber çıkıyoruz. Hadi hayırlısı.

Heyecanlı bir bekleyişe daha başlıyoruz o vakit. Hayırlısıyla nasip etsin inşallah Rabbim. Dualarım seninle. Sıkı sıkı tutunsun kuzun inşallah

Kızlar lütfen aranızda pkolu ve ilaçsız adet olamayan tüp bebek tedavisine başlayan varsa yardımcı olsun bana hastaneyi aradım ve bana bir numara verdiler ama bir kere bile ulaşamadım günlerce aramama rağmen ya meşgul ya da cevap verilmiyor. Ben temmuz ayında ist a gidicem şehir dışından kendi kendime adet olamıyorum söyle birşey duydum ilaçla adet olup tüp bebek tedavisine başlarsam sağlıklı bir tedavi olmazmış falan ne yapacam ben

Merhaba;bemim bir arkadaşımın amh değeri 15, ileri derecede pco ve o da ilaçsız regl olamıyordu;izmirde tüp bebek yaptırdı ve pozitifi aldı;çok detaylı bilmemekle birlikte bu şekilde olduğunu biliyorum;ayrıca doktorlar senin durumuna özel ne gerekiyorsa fazlasıyla yapıyorlar bence hiç üzme kendini:) sana verilen numara kimin numarası acaba;merkezde öyle günlerce ulaşılamayan veya dönğş sağlanmayan bir numara yok sanki; yani en azından benim aylardır her telefonum açıldı veya kısa süre sonra dönüş sağlandı.. dediğim gibi hiç üzülme doktorlar inşallah bu durumunun da çaresine bakarlar

Kızlar günaydın öncelikle dua bekleyen herkese duamı ediyorum rabbim herkese şifa versin inş benim opu işlemim cuma günü oldu ama hafif agrılarım hala var normal mi sizce bu durum birde crinone jeli sürdükten sonra hafif agrım agrım oluyor hareket etmeye de özen gösteriyorum aksine acaba bu konuda kimi arayıp sormam en doğrusu olur

Tez zamanda inşallah sizlerinde olur o mutlulukla havalara uçun inşallah
Amin cnm amin maşallah bizde 16+2 olduk şükürler olsun inşallah o büyük haftaları bizde görürüz Allahın izniyle bebişlerimizi bizde kucağımıza alırız sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürlü.Allahım doğum için gün sayanlarada,opu için bekleyenlere de,transfer süreci yaşayanlara da ve transferden sonra gün sayanlarada nasip etsin en güzelini çifter çifter versin inşallah.Rabbim kimseleri evlatla sınamasın yokluklarını acılarını göstermesin inşallah hiçbirimize.

Cnm hayırlı olsun ilk önce umarım bütün yumoşların 5.güne ulaşır inşallah kaliteli kaliteli.eğer çok yumurtan (15 ve üzeri) toplandıysa biraz ağrı olması normal.crione jelde ağrı yapabiliyo bazen cnm sıktıktan sonra biraz durup hareket etki içeride topaklanma birkme yapmasın.hastaneyi ararsandan tüp bebek hemşiresini ara cnm sana opudan sonra verilen kağıtta yada iğnelerin dozlarının yazdığı kartın üzerinde vardır numaraları.

Cavebın için teşekkür ederim cnm 9 tane toplandıgını söylemişlerdi. Birde onlardan bilgi alayım.

Kızlar bende hastanedeyim maalesef bebeğimin kalbi durmuş bugün kürtaj olcam dua edin İnşâAllah sizlere sağlıkla kucağınıza alırsınız Allah'a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…