- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Hayırlı olsun cnm maşallah umarım hepsi 5.güne gelirCavebın için teşekkür ederim cnm 9 tane toplandıgını söylemişlerdi. Birde onlardan bilgi alayım.
Ah cnm benim ya çok üzüldüm neden öle olmuş ki 12.haftana falan gelmiştin galiba bütün ilaçlarını da alıyordun lekelenme kanama ağrı sızı varmıydı.Rabbimin takdiri Allahım gidenin acısını boşluğunu tez vakitte doldursun unuttursun inşallah.bilirim kürtaj acısını Rabbim bir daha ne sana ne bana ne de hiç bir kadına yaşatmasın inşallahKızlar bende hastanedeyim maalesef bebeğimin kalbi durmuşbugün kürtaj olcam dua edin İnşâAllah sizlere sağlıkla kucağınıza alırsınız Allah'a emanet olun
Evet canım nasibi yokmuş demek ki amin Rabbim bu acıyı hiç kimseye yaşatmasın hiç bi belirtim olmadı yaklaşık 2 hafta önce durmuş kalbi ne leke ne kanama ne sancı hiç bi sıkıntım yoktu bol mide bulantısı çektim hala da çekiyorum Rabbim yardımcımız olsun canımız sağolsunAh cnm benim ya çok üzüldüm neden öle olmuş ki 12.haftana falan gelmiştin galiba bütün ilaçlarını da alıyordun lekelenme kanama ağrı sızı varmıydı.Rabbimin takdiri Allahım gidenin acısını boşluğunu tez vakitte doldursun unuttursun inşallah.bilirim kürtaj acısını Rabbim bir daha ne sana ne bana ne de hiç bir kadına yaşatmasın inşallah
Cok cok üzüldüm gerçekten ama herşeyde bir hayır vardır Balım. Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin en güzellerini. En son kaçıncı haftanda gitmiştin Balım doktora. Ben sen pgt yaptırdın diye hatırlıyorum. Allahım içini ferahlatsınEvet canım nasibi yokmuş demek ki amin Rabbim bu acıyı hiç kimseye yaşatmasın hiç bi belirtim olmadı yaklaşık 2 hafta önce durmuş kalbi ne leke ne kanama ne sancı hiç bi sıkıntım yoktu bol mide bulantısı çektim hala da çekiyorum Rabbim yardımcımız olsun canımız sağolsun
Cnm benim Dediğin gibi demekki nasibi yokmuş Allahım sonrakilere uzun ömür nasip edip kucağına aldırsın inşallah.Rabbim herbirimizin yardımcısı olsun inşallahEvet canım nasibi yokmuş demek ki amin Rabbim bu acıyı hiç kimseye yaşatmasın hiç bi belirtim olmadı yaklaşık 2 hafta önce durmuş kalbi ne leke ne kanama ne sancı hiç bi sıkıntım yoktu bol mide bulantısı çektim hala da çekiyorum Rabbim yardımcımız olsun canımız sağolsun
canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versinKızlar bende hastanedeyim maalesef bebeğimin kalbi durmuşbugün kürtaj olcam dua edin İnşâAllah sizlere sağlıkla kucağınıza alırsınız Allah'a emanet olun
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an, benzer durumu bir sene önce yaşamıştım ikizlerdeEvet canım nasibi yokmuş demek ki amin Rabbim bu acıyı hiç kimseye yaşatmasın hiç bi belirtim olmadı yaklaşık 2 hafta önce durmuş kalbi ne leke ne kanama ne sancı hiç bi sıkıntım yoktu bol mide bulantısı çektim hala da çekiyorum Rabbim yardımcımız olsun canımız sağolsun
Canım çok üzüldüm allah sabır versinKızlar bende hastanedeyim maalesef bebeğimin kalbi durmuşbugün kürtaj olcam dua edin İnşâAllah sizlere sağlıkla kucağınıza alırsınız Allah'a emanet olun
Cnım çok üzüldümKızlar bende hastanedeyim maalesef bebeğimin kalbi durmuşbugün kürtaj olcam dua edin İnşâAllah sizlere sağlıkla kucağınıza alırsınız Allah'a emanet olun
Ah arkadaşım nasıl üzüldüm anlatamam. Allah bir daha yaşatmasın. Sabır versin. Doğurana kadar elimiz yüreğimizde. Herşey yolunda giderken bir anda yolundan çıkabiliyor. Rabbim yardımcın olsun. Kimseye yaşatmasın bu tür acılarSağolun kızlar alıntı yapamadım bişey sormak istiyorum alınan parçaya genetik test yapılsın dedi yücel bey ne kadara yapılıyor bilginiz var mı
Biz Para vermemiştik sanırsam cnm patolojiye gitmişti benimki orda belkide yanliş hatırlıyorumdur acıdan sadece kürtaj parası vermiştik 8.haftadaydı.Ama genetikle pataloji Farklı bişe sanırım cnm fark vardır galiba.senin embriyo pgtlimiydi acaba yada en son ne zaman kontole gitmiştin cnmSağolun kızlar alıntı yapamadım bişey sormak istiyorum alınan parçaya genetik test yapılsın dedi yücel bey ne kadara yapılıyor bilginiz var mı
7,5 haftalıkken gitmiştim 8+ 5 te durmuş şu an 10+5 pgt yaptırmamıştık şuan dondurulmuşum var onlara yapılır mı pgtPara alınmıyoo cnm patolojiye gitmişti benimki orda sadece kürtaj parası vermiştik 8.haftadaydı.Ama genetikle pataloji fatklı bişe sanırım yinede emin değilim cnm.senin embriyo pgtlimiydi acaba yada en son ne zaman kontole gitmiştin cnm
patoloji ve genetik farklı sanırım cnm ücret alabilirler yinede tam bilmiyorum cnm.dondurulmuşlar çözülüp genetiğe gidip tekrar dondurulur sanırsam kaliteleri önemlidir galiba en ii cvbı doktorun verecektir cnm.Rabbim sabır versin inşallah ve hepimize yardım etsin inşallah7,5 haftalıkken gitmiştim 8+ 5 te durmuş şu an 10+5 pgt yaptırmamıştık şuan dondurulmuşum var onlara yapılır mı pgt
Bide 2 hafta olmuş ve bebek tutunmaya devam etmiş kanama ağrı leke yoktu diyorsun.mide bulantıları devam etti diyorsun cnm benim genetiğe göndermek mantıklı en azından sorun varsa şayet onu öğrenmiş olursun cnm.Rabbim hiç birimize bir daha yaşatmasın inşallah.7,5 haftalıkken gitmiştim 8+ 5 te durmuş şu an 10+5 pgt yaptırmamıştık şuan dondurulmuşum var onlara yapılır mı pgt
cnm şahsi fikrimi söylemem gerekırse embriyolarını pgt yaptırabilirsin ama kürtajdan sonra pataloji yaptırman yane nasıl desem bebeğinde kromozom bozukluğu yoksa bir anlamı olmuyor parça temiz gelıyor... Zaten kalan embriyolarına pgt yaptırırsan kromozom bozukluğu olanlar ayıklanıyor... Arkadaşım 2 düşük yaptı ikiside patalojiden temiz geldi , doktor özellıkle patalojide biz kromozom bozukluğu olanları ayıklayabiliyoruz, binlerce genetik hastalık var onları bulamayınca patalojiden temiz gelıyor embriyo dedi... Memoril nasıl bir yol izliyor bilmiyorum bunu Semra Hanıma danış bence7,5 haftalıkken gitmiştim 8+ 5 te durmuş şu an 10+5 pgt yaptırmamıştık şuan dondurulmuşum var onlara yapılır mı pgt
7,5 haftalıkken gitmiştim 8+ 5 te durmuş şu an 10+5 pgt yaptırmamıştık şuan dondurulmuşum var onlara yapılır mı pgt
Balım bence gönder içi rahat etsin. menekşe hanıma sor bence gönder Balım Allah benzerinden beterinden korusun sevgili kardeşimSağolun kızlar alıntı yapamadım bişey sormak istiyorum alınan parçaya genetik test yapılsın dedi yücel bey ne kadara yapılıyor bilginiz var mı
Bahsettiğiniz hastane neresi nasıl bi yer bilmiyorum ama sizin hastaneyle işiniz yokki zaten genetik bölümüne kan verip çıkıyorsunuz .. size yakın ve en erken nerde çıkıyorsa oraya yaptırın bence
Kızlar bende hastanedeyim maalesef bebeğimin kalbi durmuşbugün kürtaj olcam dua edin İnşâAllah sizlere sağlıkla kucağınıza alırsınız Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?