İnşallah sağolunYumurta sayisi çok olunca ohss riski oluyor ve vücut şu topluyor ister istemez ağrıda artıyor doğal olarak . Sizde itle bur durum söz konusu değil diye biliyorum .
Çok uzun bir işlem değil tatlı tatlı uyuyup uyanacaksiniz inşallah sıkıntı yapmayın .
Ben de öyle karar verdim en iyisi yalnız olmak..sabah 8 de çağırdılar yalnız günseli hanım yapcak dediler yücel beyle devam ediyodum aslında onu bekliyodum onun hiç opu yapmadığını söylediler günseli hanım nasıldır acabaEşin gerekli ve yeterli. Başka kimseyi götürme bence de. Çatlatma iğnesini kacta yaptıysan işleme tam o saatte alınacaksın 36 saat sonra. Yani bu akşam 10da yaptiysan sabah 10da olacak senin işlemin. Sabah bankoya gittiğinizde seni 6.kata eşini 2.kata örnek vermeye yönledirirler muhtemelen ama siz saati de göz önünde bulundurarak eşinle beraber çıkın yatış katına. Sen hazırlan seni almaya geldiklerinde beraber inseniz yeterli. Zaten senin işin bitene kadar onunki de bitmiş olur. Benim opularda anesteziden uyanıp oradan çıkışta eşim kapıda bekliyor oluyor. Odaya da beraber çıkıyoruz. Hadi hayırlısı.
Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda istediğine kavuştursunEvet canım nasibi yokmuş demek ki amin Rabbim bu acıyı hiç kimseye yaşatmasın hiç bi belirtim olmadı yaklaşık 2 hafta önce durmuş kalbi ne leke ne kanama ne sancı hiç bi sıkıntım yoktu bol mide bulantısı çektim hala da çekiyorum Rabbim yardımcımız olsun canımız sağolsun
İlk denemem benim yücel beyle başladım ben gayet memnun kaldım kendisinden cok kibar ve ilgili bikere gözünün iiçine bakıyor gercekten o yüzden tavsiye edebilirimMerhaba arkadaşlar ... ben 2. Tüp bebek denemesi yaptıracağım memorial da ama ilk yaptırdığımdaki hiçbir doktor kalmamış Semra hoca harici ... ekipteki hangi doktoru önerirsiniz ?...olumlu olumsuz önerileriniz nedir ?.
Merhaba arkadaşlar ... ben 2. Tüp bebek denemesi yaptıracağım memorial da ama ilk yaptırdığımdaki hiçbir doktor kalmamış Semra hoca harici ... ekipteki hangi doktoru önerirsiniz ?...olumlu olumsuz önerileriniz nedir ?.
İlk denemem benim yücel beyle başladım ben gayet memnun kaldım kendisinden cok kibar ve ilgili bikere gözünün iiçine bakıyor gercekten o yüzden tavsiye edebilirim
Merhaba canım bende yeni başladım ön görüşme yaptık yücel beyle çok iyi bir doktora benziyor çok ilgili ve nazikti hatta ortamda öle ben biraz da gerginimdim belki ondanda ama yücel bey diyebilirim .
Gönül hanım ı öneririmAslında kadın doktor seçeneğim varsa erkek doktora gitmek istemiyorum çok ... kadınlar arasında var mo önerebileceğiniz peki ?..
Aslında kadın doktor seçeneğim varsa erkek doktora gitmek istemiyorum çok ... kadınlar arasında var mo önerebileceğiniz peki ?..
Opuları genelde Melih bey yapıyor ve Melih bey sadece opu yapıyor. Bayan doktor isteyenin Gönül hanım veya Günseli hanım yapıyor. Melih bey izinde olabilir. Benim son opuyu Günseli hanım yaptı 13 yumurta toplandı sıkıntı yaşamadım. İlk defa görüştük kendisi ile üstelik.Ben de öyle karar verdim en iyisi yalnız olmak..sabah 8 de çağırdılar yalnız günseli hanım yapcak dediler yücel beyle devam ediyodum aslında onu bekliyodum onun hiç opu yapmadığını söylediler günseli hanım nasıldır acaba
Merhaba canım bende gönül hanımı öneririm. Hatırladığım kadarıyla sen hamileydin Birkaç yıl önce Memorial de tedavi görmüştün.şimdi 2.yi mi düşünüyorsunuzMerhaba arkadaşlar ... ben 2. Tüp bebek denemesi yaptıracağım memorial da ama ilk yaptırdığımdaki hiçbir doktor kalmamış Semra hoca harici ... ekipteki hangi doktoru önerirsiniz ?...olumlu olumsuz önerileriniz nedir ?.
Geçmiş olsun demekle geçmiyor biliyorum. Allah sabırlar versin... Sana da burdaki kimseye de Allah tekrar böyle acılar yaşatmasın. Genetiğine baktır mutlaka. Pgt yi her halükarda mı düşünüyorsun?Kızlar bende hastanedeyim maalesef bebeğimin kalbi durmuşbugün kürtaj olcam dua edin İnşâAllah sizlere sağlıkla kucağınıza alırsınız Allah'a emanet olun
Evet aradım sordum melih bey izindeymiş..inşallah benimki de güzel gecer ..iğneyi 21.30 da yaptım yarın 9.30 da olcakmış ama 8 de gelin dediler hazırlık içinOpuları genelde Melih bey yapıyor ve Melih bey sadece opu yapıyor. Bayan doktor isteyenin Gönül hanım veya Günseli hanım yapıyor. Melih bey izinde olabilir. Benim son opuyu Günseli hanım yaptı 13 yumurta toplandı sıkıntı yaşamadım. İlk defa görüştük kendisi ile üstelik.
Çatlatma iğnesini kaçtayaptın dün akşam?
Gönül hanım ı öneririm
Gönül hanımı önerebilirim. Benim ekip doktorum kendisiydi çok tatlı biri. Sonra yücel beyle devam etmiştim o da harika biri. Ama bayan tercihiniz varsa gönül hanım derim.
Merhaba canım bende gönül hanımı öneririm. Hatırladığım kadarıyla sen hamileydin Birkaç yıl önce Memorial de tedavi görmüştün.şimdi 2.yi mi düşünüyorsunuz
Geçmiş olsun demekle geçmiyor biliyorum. Allah sabırlar versin... Sana da burdaki kimseye de Allah tekrar böyle acılar yaşatmasın. Genetiğine baktır mutlaka. Pgt yi her halükarda mı düşünüyorsun?
Canım çok üzüldüm allah sabır versinAllah tez zamanda acılarını unutturup kucağını doldursun inşallah
Cnım çok üzüldümrabbim bir daha yaşatmasın umarım hızlıca toparlarsın. Dualarımdasın.
Ah arkadaşım nasıl üzüldüm anlatamam. Allah bir daha yaşatmasın. Sabır versin. Doğurana kadar elimiz yüreğimizde. Herşey yolunda giderken bir anda yolundan çıkabiliyor. Rabbim yardımcın olsun. Kimseye yaşatmasın bu tür acılar
Sadece patoloji de mi anlaşılıyormuş biz genetiğe gönderdikcnm şahsi fikrimi söylemem gerekırse embriyolarını pgt yaptırabilirsin ama kürtajdan sonra pataloji yaptırman yane nasıl desem bebeğinde kromozom bozukluğu yoksa bir anlamı olmuyor parça temiz gelıyor... Zaten kalan embriyolarına pgt yaptırırsan kromozom bozukluğu olanlar ayıklanıyor... Arkadaşım 2 düşük yaptı ikiside patalojiden temiz geldi , doktor özellıkle patalojide biz kromozom bozukluğu olanları ayıklayabiliyoruz, binlerce genetik hastalık var onları bulamayınca patalojiden temiz gelıyor embriyo dedi... Memoril nasıl bir yol izliyor bilmiyorum bunu Semra Hanıma danış bence
Sonuçlar bi çıksın yücel bey gel bi görüşelim dediCanım çok çok üzüldüm. 9. haftada benim de bir kaybım var daha önceden. Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Allah sabrını versin inşallah.
Şubattaki negatiften sonra Emre beye dondurulmuşlara pgt yaptırsak olur mu diye sorduğumda bozulma olabiliyor embriyoda dedi. Dondurma çözdürme tekrar dondurma yapılmış oluyor çünkü. Yücel bey seni yönlendirir. Semra hocayla da bi konuş istersen. Belki o riski alman gereken bi durumdasındır bilemeyiz.
Pıhtılaşma varmıydı sende?
Balım bence gönder içi rahat etsin. menekşe hanıma sor bence gönder Balım Allah benzerinden beterinden korusun sevgili kardeşim
Off çok üzüldüm canım ya sağlık olsun bir daha olur inşallah belki üzme kendini Allah sana sabır versin . çok zor ama umudunu yitirme alahım sanada sağlıkla bir evlat nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Strongmom_ canım arkadaşım bu da Rabbimin bir imtihanı;sessiz sedasız kabullenip mükafatını dileyeceğiz elden bu gelir ancak;inşallah bundan sonraki embriyolardan rabbim yüzünü güldürsün;yavrun sana şefaatçi olsun inşallah;belki de Rabbim o vesile ile,anne-babasına şefaatçi olması isteği ile sana nasip etmiştir bu durumu..Allah büyük canım benim..
Strongmom_ canım çok çok çok üzüldüm okurken dondum kaldım inan allahım şu mübarek günde sabır versin tez vakitte yerini doldursun inşallah canım
Strongmom_ canım ne diyeceğimi bilmiyorum inan Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah .
Canım, benim ilk transfer taze olmuştu 3 tane de dondurabilmiştik. Kürtaj sonrası incelemede kromozom bozukluğu çıktı Semra hoca ile görüşmede donmuşlara pgt yapalım demişti. Ben bi zarar görmezler mi diyince de görecek olsa ben bunu önerir miyim demişti..Sağol canım geçecek bu günlerde hayırlısıylaAmin
Genetiğe gönderdik canım 3 hafta sonra çıkarmış sonuçlar dondurulmuşa pgt yapılıyor mu bilmiyorum ama oluyorsa yapılsın isterim tabi bozulma ihtimali yüksekse yaptırmayız kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?