Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah sağolun

Ben de öyle karar verdim en iyisi yalnız olmak..sabah 8 de çağırdılar yalnız günseli hanım yapcak dediler yücel beyle devam ediyodum aslında onu bekliyodum onun hiç opu yapmadığını söylediler günseli hanım nasıldır acaba

Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda istediğine kavuştursun

Strongmom_ canım arkadaşım bu da Rabbimin bir imtihanı;sessiz sedasız kabullenip mükafatını dileyeceğiz elden bu gelir ancak;inşallah bundan sonraki embriyolardan rabbim yüzünü güldürsün;yavrun sana şefaatçi olsun inşallah;belki de Rabbim o vesile ile,anne-babasına şefaatçi olması isteği ile sana nasip etmiştir bu durumu..Allah büyük canım benim..

Merhaba arkadaşlar ... ben 2. Tüp bebek denemesi yaptıracağım memorial da ama ilk yaptırdığımdaki hiçbir doktor kalmamış Semra hoca harici ... ekipteki hangi doktoru önerirsiniz ?...olumlu olumsuz önerileriniz nedir ?.

İlk denemem benim yücel beyle başladım ben gayet memnun kaldım kendisinden cok kibar ve ilgili bikere gözünün iiçine bakıyor gercekten o yüzden tavsiye edebilirim

Merhaba canım bende yeni başladım ön görüşme yaptık yücel beyle çok iyi bir doktora benziyor çok ilgili ve nazikti hatta ortamda öle ben biraz da gerginimdim belki ondanda ama yücel bey diyebilirim .

İlk denemem benim yücel beyle başladım ben gayet memnun kaldım kendisinden cok kibar ve ilgili bikere gözünün iiçine bakıyor gercekten o yüzden tavsiye edebilirim

Merhaba canım bende yeni başladım ön görüşme yaptık yücel beyle çok iyi bir doktora benziyor çok ilgili ve nazikti hatta ortamda öle ben biraz da gerginimdim belki ondanda ama yücel bey diyebilirim .

Aslında kadın doktor seçeneğim varsa erkek doktora gitmek istemiyorum çok ... kadınlar arasında var mo önerebileceğiniz peki ?..

Aslında kadın doktor seçeneğim varsa erkek doktora gitmek istemiyorum çok ... kadınlar arasında var mo önerebileceğiniz peki ?..

Gönül hanımı önerebilirim. Benim ekip doktorum kendisiydi çok tatlı biri. Sonra yücel beyle devam etmiştim o da harika biri. Ama bayan tercihiniz varsa gönül hanım derim.

Opuları genelde Melih bey yapıyor ve Melih bey sadece opu yapıyor. Bayan doktor isteyenin Gönül hanım veya Günseli hanım yapıyor. Melih bey izinde olabilir. Benim son opuyu Günseli hanım yaptı 13 yumurta toplandı sıkıntı yaşamadım. İlk defa görüştük kendisi ile üstelik.
Çatlatma iğnesini kaçtayaptın dün akşam?

Merhaba canım bende gönül hanımı öneririm. Hatırladığım kadarıyla sen hamileydin Birkaç yıl önce Memorial de tedavi görmüştün.şimdi 2.yi mi düşünüyorsunuz

Kızlar bende hastanedeyim maalesef bebeğimin kalbi durmuş bugün kürtaj olcam dua edin İnşâAllah sizlere sağlıkla kucağınıza alırsınız Allah'a emanet olun
Geçmiş olsun demekle geçmiyor biliyorum. Allah sabırlar versin... Sana da burdaki kimseye de Allah tekrar böyle acılar yaşatmasın. Genetiğine baktır mutlaka. Pgt yi her halükarda mı düşünüyorsun?

Evet aradım sordum melih bey izindeymiş..inşallah benimki de güzel gecer ..iğneyi 21.30 da yaptım yarın 9.30 da olcakmış ama 8 de gelin dediler hazırlık için

Gönül hanım ı öneririm

Gönül hanımı önerebilirim. Benim ekip doktorum kendisiydi çok tatlı biri. Sonra yücel beyle devam etmiştim o da harika biri. Ama bayan tercihiniz varsa gönül hanım derim.

Tamam arkadaşlar teşekkür ederim bunu duyduğum iyi oldu , çok sağolun ....

Merhaba canım bende gönül hanımı öneririm. Hatırladığım kadarıyla sen hamileydin Birkaç yıl önce Memorial de tedavi görmüştün.şimdi 2.yi mi düşünüyorsunuz

Evet canım , nasıl hatırladın öyle ... elhamdulillah 2 yaşı bitecek ekim de ... şimdi 2. ye niyetlendik nasipse ... dondurulmuşlar vardı zaten , herhalde onlarla başlarız

Geçmiş olsun demekle geçmiyor biliyorum. Allah sabırlar versin... Sana da burdaki kimseye de Allah tekrar böyle acılar yaşatmasın. Genetiğine baktır mutlaka. Pgt yi her halükarda mı düşünüyorsun?

Sağol canım geçecek bu günlerde hayırlısıyla Amin
Genetiğe gönderdik canım 3 hafta sonra çıkarmış sonuçlar dondurulmuşa pgt yapılıyor mu bilmiyorum ama oluyorsa yapılsın isterim tabi bozulma ihtimali yüksekse yaptırmayız kafam çok karışık

Canım çok üzüldüm allah sabır versin Allah tez zamanda acılarını unutturup kucağını doldursun inşallah

Cnım çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın umarım hızlıca toparlarsın. Dualarımdasın.

Sadece patoloji de mi anlaşılıyormuş biz genetiğe gönderdik
Sonuçlar bi çıksın yücel bey gel bi görüşelim dedi
Balım bence gönder içi rahat etsin. menekşe hanıma sor bence gönder Balım Allah benzerinden beterinden korusun sevgili kardeşim

Strongmom_ canım çok çok çok üzüldüm okurken dondum kaldım inan allahım şu mübarek günde sabır versin tez vakitte yerini doldursun inşallah canım

Strongmom_ canım ne diyeceğimi bilmiyorum inan Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah .

Çok teşekkür ederim kızlar amacım sizlerin moralini bozmak değildi beni bi sizler anlıyorsunuz hepinizi çok seviyorum Allah'a emanet olun Rabbim bi gün hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşâAllah

Canım, benim ilk transfer taze olmuştu 3 tane de dondurabilmiştik. Kürtaj sonrası incelemede kromozom bozukluğu çıktı Semra hoca ile görüşmede donmuşlara pgt yapalım demişti. Ben bi zarar görmezler mi diyince de görecek olsa ben bunu önerir miyim demişti..
Şu şekilde oluyo, embriyoyu çözdürüp biyopsi ile örnek alıp yeniden donduruyorlar. Pgt sonucu sağlıklı geleni transfer günü çözdürüp transfer ediyorlar. Benim embriyom zarar görmemişti. Sağlıkla çözülmüştü. Kafandaki soru işaretini gidermek adına bi süredir yazmaya çalışıyorum da anca fırsat oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…