Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynı dönemlerde tedavi görmüştük bende Bahçeci de tedavi olmuştum olumsuzdu.o zamanlar herkese yardımcı olmaya çalışıyordun sende bahçecide olumsuz sonuç almıştın. Bende şimdi memoriale geçtim.emriyolarım donduruldu kısmetse aralık gibi transferim olacak.eğer doktor arıyorsan kesinlikle gönül hanım derim canım.hakkında hayırlısı olsun inşallah

Teşekkür ederim canım çok sağol kafamdaki sorulara cevaplandırdın kaç ay geçmesi lazım Yen'i tedavi için acaba kürtajdan sonra

Teşekkür ederim canım çok sağol kafamdaki sorulara cevaplandırdın kaç ay geçmesi lazım Yen'i tedavi için acaba kürtajdan sonra
Cnm ben ağustosun ilk haftası gibi kürtaj olmuştum Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah hiçbirmize.eylülde kontrol edildi rahim sonra ekimde başlamıştım.yeniden tedaviydi birde benim ki ve histereskopi oldu kürtaj sonrası.senin çok şükür dondurulmuşların var cnm.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Canım kürtajı yaptılar mı bugün. Ağrın sızın var mı? Nasılsın?
Evet canım yapıldı ben bugün istemedim aslında ama eşim beklersem daha çok stres olacağımı düşündü o yüzden oldu kürtaj bugün ağrım var ve ayrıyeten gaz sancısı
Amin canım Rabbim korusun evet var dondurulmuş İnşâAllah onlara bişey olmaz

Ay canım çok teşekkür ederim icim rahatladı:)

Canım benim Allah büyüktür sen kendini dik tutmaya çalış. Biliyorum zor ama Rabbim yardımcın olsun inşallah. Eğer bizim yapabileceğimiz bir şey olursa yaz olur mu dualarımız sizinle ..
Sizlerden sadecee duaa istiyorum dua edelim ilacı erken gelsin şifa bulsun kızım

Allah razı olsun hepinizden. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın...

Sağol canım amin İnşâAllah Rabbim senin yavruna da hayırlı şifalar versin
Çok geçmiş olsun cNım bende ilk hamileliği de aynısını yaşadım ve şimdi de belirtilerim kaybolduğu için aynı tedirginlikteyim ama sağlıkla grlsin die dua ediyorum bebeklerimiz.güzel şeyler olucak inanıyorum canım zaman herşeyin ilacı

Kızlar selam, esimde sperm dna hasarı vardı tedaviyle düsürmüstük. Ben ve esimin kanda bakılan hani su cıkması 2 ay süren genetik testi kromozomal anlamda temiz cıkmıstı. Ancak burda bende pıhtılaşma oldugu görüldü. Şimdi sorum şu embriyolara pgt yaptırayım mı? İlk deneme oldugu ve hic gebe kalmadıgım icin gerek yok deniyor ama ben bilemiyorum. Maddi boyutu da embriyo başı nekadar geliyor?

Çok sağol canım işin kötü tarafı benim belirtilerim hiç kaybolmamıştı bulantı kusma ne sancı ne leke hiç bişey yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…