Aynı dönemlerde tedavi görmüştük bende Bahçeci de tedavi olmuştum olumsuzdu.o zamanlar herkese yardımcı olmaya çalışıyordun sende bahçecide olumsuz sonuç almıştın. Bende şimdi memoriale geçtim.emriyolarım donduruldu kısmetse aralık gibi transferim olacak.eğer doktor arıyorsan kesinlikle gönül hanım derim canım.hakkında hayırlısı olsun inşallahTamam arkadaşlar teşekkür ederim bunu duyduğum iyi oldu , çok sağolun ....
Evet canım , nasıl hatırladın öyle ... elhamdulillah 2 yaşı bitecek ekim de ... şimdi 2. ye niyetlendik nasipse ... dondurulmuşlar vardı zaten , herhalde onlarla başlarız
Teşekkür ederim canım çok sağol kafamdaki sorulara cevaplandırdın kaç ay geçmesi lazım Yen'i tedavi için acaba kürtajdan sonraCanım, benim ilk transfer taze olmuştu 3 tane de dondurabilmiştik. Kürtaj sonrası incelemede kromozom bozukluğu çıktı Semra hoca ile görüşmede donmuşlara pgt yapalım demişti. Ben bi zarar görmezler mi diyince de görecek olsa ben bunu önerir miyim demişti..
Şu şekilde oluyo, embriyoyu çözdürüp biyopsi ile örnek alıp yeniden donduruyorlar. Pgt sonucu sağlıklı geleni transfer günü çözdürüp transfer ediyorlar. Benim embriyom zarar görmemişti. Sağlıkla çözülmüştü. Kafandaki soru işaretini gidermek adına bi süredir yazmaya çalışıyorum da anca fırsat oldu..
Teşekkür ederim canım çok sağol kafamdaki sorulara cevaplandırdın kaç ay geçmesi lazım Yen'i tedavi için acaba kürtajdan sonra
Cnm ben ağustosun ilk haftası gibi kürtaj olmuştum Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah hiçbirmize.eylülde kontrol edildi rahim sonra ekimde başlamıştım.yeniden tedaviydi birde benim ki ve histereskopi oldu kürtaj sonrası.senin çok şükür dondurulmuşların var cnm.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Teşekkür ederim canım çok sağol kafamdaki sorulara cevaplandırdın kaç ay geçmesi lazım Yen'i tedavi için acaba kürtajdan sonra
Evet canım yapıldı ben bugün istemedim aslında ama eşim beklersem daha çok stres olacağımı düşündü o yüzden oldu kürtaj bugün ağrım var ve ayrıyeten gaz sancısıCanım kürtajı yaptılar mı bugün. Ağrın sızın var mı? Nasılsın?
Amin canım Rabbim korusun evet var dondurulmuş İnşâAllah onlara bişey olmazCnm ben ağustosun ilk haftası gibi kürtaj olmuştum Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah hiçbirmize.eylülde kontrol edildi rahim sonra ekimde başlamıştım.yeniden tedaviydi birde benim ki ve histereskopi oldu kürtaj sonrası.senin çok şükür dondurulmuşların var cnm.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Ay canım çok teşekkür ederim icim rahatladı:)Merhaba;bemim bir arkadaşımın amh değeri 15, ileri derecede pco ve o da ilaçsız regl olamıyordu;izmirde tüp bebek yaptırdı ve pozitifi aldı;çok detaylı bilmemekle birlikte bu şekilde olduğunu biliyorum;ayrıca doktorlar senin durumuna özel ne gerekiyorsa fazlasıyla yapıyorlar bence hiç üzme kendini:) sana verilen numara kimin numarası acaba;merkezde öyle günlerce ulaşılamayan veya dönğş sağlanmayan bir numara yok sanki; yani en azından benim aylardır her telefonum açıldı veya kısa süre sonra dönüş sağlandı.. dediğim gibi hiç üzülme doktorlar inşallah bu durumunun da çaresine bakarlar
Sizlerden sadecee duaa istiyorum dua edelim ilacı erken gelsin şifa bulsun kızımCanım benim Allah büyüktür sen kendini dik tutmaya çalış. Biliyorum zor ama Rabbim yardımcın olsun inşallah. Eğer bizim yapabileceğimiz bir şey olursa yaz olur mu dualarımız sizinle ..
Allah razı olsun hepinizden. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın...Çok ağır bir sınavdan geçiyorsun. Allah kimseyi bu şekil sınamasın çok zor bir durum olduğundan eminim. Dilerim rabbim bebeğine ömür vermiştir yiyecek ekmeği içecek suyu vardır. Direniyor yavrum maşallah inşallah o ilaç gelir ve büyük fayda sağlar. Allah sana güç versin bebeğine uzun bir ömür i
Rabbim yardım etsin inşallah inşallah şifa bulsun tez vakitteSizlerden sadecee duaa istiyorum dua edelim ilacı erken gelsin şifa bulsun kızım
Sağol canım amin İnşâAllah Rabbim senin yavruna da hayırlı şifalar versinStrongmom_ çok ama çok üzüldümm herşeyin hayırlısı insan ne diyeceğini bilemiyor. Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşaallah.
Çok geçmiş olsun cNım bende ilk hamileliği de aynısını yaşadım ve şimdi de belirtilerim kaybolduğu için aynı tedirginlikteyim ama sağlıkla grlsin die dua ediyorum bebeklerimiz.güzel şeyler olucak inanıyorum canım zaman herşeyin ilacıSağol canım amin İnşâAllah Rabbim senin yavruna da hayırlı şifalar versin
Çok sağol canım işin kötü tarafı benim belirtilerim hiç kaybolmamıştı bulantı kusma ne sancı ne leke hiç bişey yoktuÇok geçmiş olsun cNım bende ilk hamileliği de aynısını yaşadım ve şimdi de belirtilerim kaybolduğu için aynı tedirginlikteyim ama sağlıkla grlsin die dua ediyorum bebeklerimiz.güzel şeyler olucak inanıyorum canım zaman herşeyin ilacı
Mutlu1anne kuzum dualarımız seninle haydi pozitifle gel bu havamızı bi değiştir :)
Mutlu1anne cnm merakla beklıyoruz senı :) 08:30 da kan verecektin daha çıkmadı mı sonuçların?
ne zaman verdin kanı canım genellıkle 1 saat içinde çıkıyorHala çıkmadı canım
Hayırlı sonuçlarla gel inşallah canımCanım benimm hala çıkmadı sonucum. Allahtan hayırlısı inşallh. Ne güzel kalbin var senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?