- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
ne zaman verdin kanı canım genellıkle 1 saat içinde çıkıyor
Hayırlı sonuçlarla gel inşallah canım
Aynı dönemlerde tedavi görmüştük bende Bahçeci de tedavi olmuştum olumsuzdu.o zamanlar herkese yardımcı olmaya çalışıyordun sende bahçecide olumsuz sonuç almıştın. Bende şimdi memoriale geçtim.emriyolarım donduruldu kısmetse aralık gibi transferim olacak.eğer doktor arıyorsan kesinlikle gönül hanım derim canım.hakkında hayırlısı olsun inşallah
benım kan sonucum 40 dk da çıkmıştı ben istanbul da bir tıp merkezinde yaptırmıştım ... 2 saat olmuş gerçekten çok yavaşlar8.15’de verdim ama burası biraz yavaş sanırım
Hepimiz güzel haberler alalım inşallah canım. Miyom ameliyatı olacağım 2 hafta içinde ondan sonra 5-6 ay dinlenme sonra transferAyy hadi inşallah çoookkk güzel haberler alasın , niye aralık ı bekletiyorlar ?...
İnşallah çok güzel hayırlı haberler alırsın cnm8.15’de verdim ama burası biraz yavaş sanırım
Ay canım dualarmız seninle.sonucu böyle olup çıkan çok kişi var.moralini bozma sakın. İnşallah hersey çok güzel olacak.Kızlar 53.17 çıktı sonucum. Biraz düşük çok korkuyorım. Dua edin bana
Cnm hiç korkma Rabbim nasip ettiyse olacak inşallah .önemli olan yüksek çıkması değil iki katı artması inşallah oda olucak Allahın izniyle.Ki senin düşük te değil ayrıca aynı saatte aynı yerde kan vermeye dikjat et sadece cnm.TebriklerKızlar 53.17 çıktı sonucum. Biraz düşük çok korkuyorım. Dua edin bana
Canım hayırlı olsun tebrik ederim.inşallah değerin katlanarak devam eder. Önemli olan ikiye katlanmasıKızlar 53.17 çıktı sonucum. Biraz düşük çok korkuyorım. Dua edin bana
Canım benimm hala çıkmadı sonucum. Allahtan hayırlısı inşallh. Ne güzel kalbin var senin
oyyyyy kuzum çok sevindimmmmm senin test günün yarın düşük değil ki sonuç yarın olsaydı iki katı yüksek olurdu tebrik ederim İnşâAllah Rabbim kucağına almayı nasip etsin bi kaç ay sonra arkanızdan gelirim bende nasip olursa :)Kızlar 53.17 çıktı sonucum. Biraz düşük çok korkuyorım. Dua edin bana
oyyyyy kuzum çok sevindimmmmm senin test günün yarın düşük değil ki sonuç yarın olsaydı iki katı yüksek olurdu tebrik ederim İnşâAllah Rabbim kucağına almayı nasip etsin bi kaç ay sonra arkanızdan gelirim bende nasip olursa :)
Yine de güzel canım mâşâAllahYok canım test günüm bugündü. Sabah 8.10 gibi verdim kanı..
Canım hadi gözün aydın Rabbim kat kat artırsın inşallah değerini çok iyi stres yapma bol bol dua et darısı başımıza inşallahYok canım test günüm bugündü. Sabah 8.10 gibi verdim kanı..
Hepimiz güzel haberler alalım inşallah canım. Miyom ameliyatı olacağım 2 hafta içinde ondan sonra 5-6 ay dinlenme sonra transfer
Dr.mu dedi dusuk diye canim guzel aslinda ya yarin yinemi vericeksin yani?Yok canım test günüm bugündü. Sabah 8.10 gibi verdim kanı..
Dr.mu dedi dusuk diye canim guzel aslinda ya yarin yinemi vericeksin yani?
Haseki de tüp bebek var mı ki canım memorialde rapor geçmiyor zaten Süleymaniye de çıkıyor rapor bende tüplerimi aldırdım canım sıvı birikmesi yüzündenKızlar Merhaba bende aranıza katılmak istiyom pazartesi Semra hocayla görüştük çok güzel geçti görüşmemiz yanlız bende baya sıkıntı var çikolata kistim var iki tüpdede sıvı var önce leroskopi olup iki tüp alınıcak kistler temizlenicek sağ overseas bi kitle var o patalojiye gönderlicek inşallah temiz çıkar onun sonuç ları daha sonra inşallah tüp bebege başlıycaz bu arada 3 yıllık evliyim 23 yaşındayım size bişiy sormak istiyorum tüp bebek için devletten rapor almak istiyom şimdi haseki eğitim ve araştırma hastanesinde geldim sinirlerim alt üst oldu rapor veremem diyo önce başka tedavi denemem lazımmış dalgamı geçiyo ne tüpü sıvı dolu olan biri nasıl bir tedavi göre bilirki ya sinirden ağlıycamya fikri olan bana yardımcı olabilirmi
Ay insallah yaDoktor iyi dedi ben düşük gibi hissediyorum. Cuma vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?