Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayy hadi inşallah çoookkk güzel haberler alasın , niye aralık ı bekletiyorlar ?...

Kızlar 53.17 çıktı sonucum. Biraz düşük çok korkuyorım. Dua edin bana
Cnm hiç korkma Rabbim nasip ettiyse olacak inşallah .önemli olan yüksek çıkması değil iki katı artması inşallah oda olucak Allahın izniyle.Ki senin düşük te değil ayrıca aynı saatte aynı yerde kan vermeye dikjat et sadece cnm.Tebrikler

Canım benimm hala çıkmadı sonucum. Allahtan hayırlısı inşallh. Ne güzel kalbin var senin

Kızlar 53.17 çıktı sonucum. Biraz düşük çok korkuyorım. Dua edin bana
oyyyyy kuzum çok sevindimmmmm senin test günün yarın düşük değil ki sonuç yarın olsaydı iki katı yüksek olurdu tebrik ederim İnşâAllah Rabbim kucağına almayı nasip etsin bi kaç ay sonra arkanızdan gelirim bende nasip olursa :)

BU arada 2 gün arayla test vermek gerekiyor 1 buçuk kat artması lazımmış

Yok canım test günüm bugündü. Sabah 8.10 gibi verdim kanı..

Kızlar Merhaba bende aranıza katılmak istiyom pazartesi Semra hocayla görüştük çok güzel geçti görüşmemiz yanlız bende baya sıkıntı var çikolata kistim var iki tüpdede sıvı var önce leroskopi olup iki tüp alınıcak kistler temizlenicek sağ overseas bi kitle var o patalojiye gönderlicek inşallah temiz çıkar onun sonuç ları daha sonra inşallah tüp bebege başlıycaz bu arada 3 yıllık evliyim 23 yaşındayım size bişiy sormak istiyorum tüp bebek için devletten rapor almak istiyom şimdi haseki eğitim ve araştırma hastanesinde geldim sinirlerim alt üst oldu rapor veremem diyo önce başka tedavi denemem lazımmış dalgamı geçiyo ne tüpü sıvı dolu olan biri nasıl bir tedavi göre bilirki ya sinirden ağlıycamya fikri olan bana yardımcı olabilirmi

Haseki de tüp bebek var mı ki canım memorialde rapor geçmiyor zaten Süleymaniye de çıkıyor rapor bende tüplerimi aldırdım canım sıvı birikmesi yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…