canım zaten rapor alsanda memeorilde rapor geçmiyor sadece 1.000 lira indirim yapıyorlar ve ilaçlarda biraz indirim oluyor o kadar... Aslında 2 tüpünde sıkıntılı daha önce aşılama yaptırdınmı? Devlette rapor alman için 2 defa iğneli aşılama yaptırman lazım ama tüpler sıkıntılı olduğu için bu aşama sende atlanabilir... Tabi bunu devletteki heyet doktorları tescillemesi lazım ... Süreç biraz sıkıntılı olabilir ama alabilirsin rapor...Kızlar Merhaba bende aranıza katılmak istiyom pazartesi Semra hocayla görüştük çok güzel geçti görüşmemiz yanlız bende baya sıkıntı var çikolata kistim var iki tüpdede sıvı var önce leroskopi olup iki tüp alınıcak kistler temizlenicek sağ overseas bi kitle var o patalojiye gönderlicek inşallah temiz çıkar onun sonuç ları daha sonra inşallah tüp bebege başlıycaz bu arada 3 yıllık evliyim 23 yaşındayım size bişiy sormak istiyorum tüp bebek için devletten rapor almak istiyom şimdi haseki eğitim ve araştırma hastanesinde geldim sinirlerim alt üst oldu rapor veremem diyo önce başka tedavi denemem lazımmış dalgamı geçiyo ne tüpü sıvı dolu olan biri nasıl bir tedavi göre bilirki ya sinirden ağlıycamya fikri olan bana yardımcı olabilirmi
canım tebrik ederim 2 günde 2 kat artarsa sorun yok ... Burda bir arkadaşımız vardıKızlar 53.17 çıktı sonucum. Biraz düşük çok korkuyorım. Dua edin bana
canım tebrik ederim 2 günde 2 kat artarsa sorun yok ... Burda bir arkadaşımız vardıKediligelin onunda değeri düşüktü ama arkadaş nerdeyse doğuracak :))
İnşallah canım hayırlısı
Canım öncelikle hayırlı olsun
İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliğin
Benim 3. gün embriyosu idi
9. gün 63
11. gün 103
13. gün 328 çıktı
Bak bana 2 gün sonra bile tam 2 ye katlanmamıştı
Ama diğer 2 gün sonra atak yaptı resmen
Şimdi bebeğini üzme değerin gayet iyi
Elini karnına koy onu sev beni bırakma diye konuş.
Kızlar 53.17 çıktı sonucum. Biraz düşük çok korkuyorım. Dua edin bana
Canım çokkkkk sevindim hadi inşallah katlanarak çoğalır inşallah ..
Hiç korkma bence herşey çok güzel olucak inşallah
Hayırlı olsn cnm allah kucağna almayı nasip etain kuzunuKızlar 53.17 çıktı sonucum. Biraz düşük çok korkuyorım. Dua edin bana
Cevabın için teşekkür ederim canım biliyorum öyle çok bişiy karşılamıyor rapor bize1700 indirim yaparız dedi ilaçlarda olmaz dedi ama benim için 1700 de 1700 dur yani bu süreçte malum para çok değerli ordaki bayan doktor size vermeyiz rapor dedicanım zaten rapor alsanda memeorilde rapor geçmiyor sadece 1.000 lira indirim yapıyorlar ve ilaçlarda biraz indirim oluyor o kadar... Aslında 2 tüpünde sıkıntılı daha önce aşılama yaptırdınmı? Devlette rapor alman için 2 defa iğneli aşılama yaptırman lazım ama tüpler sıkıntılı olduğu için bu aşama sende atlanabilir... Tabi bunu devletteki heyet doktorları tescillemesi lazım ... Süreç biraz sıkıntılı olabilir ama alabilirsin rapor...
Şuan tedavi görüyormusun peki .Haseki de tüp bebek var mı ki canım memorialde rapor geçmiyor zaten Süleymaniye de çıkıyor rapor bende tüplerimi aldırdım canım sıvı birikmesi yüzünden
Mutlu1anne canım hayırlı olsun sağlıkla tutunsun devam etsin yavrun inşallah
Mutlu1anne canımm tebrik ederim:))) değerlere çok takılma,gönül hanım bana 2 güne bir yüzde 60 artması yeterli bizim için demişti; cuma günkü değerine göre sevineceksin inşallah..Maşallahh:) güzel haberler alalım hep böyle:) B BiYesilBiKahve sıra sende inşallah canım benim
Ayy evet resmen yuvarlanıyorum artıkcanım tebrik ederim 2 günde 2 kat artarsa sorun yok ... Burda bir arkadaşımız vardıKediligelin onunda değeri düşüktü ama arkadaş nerdeyse doğuracak :))
İnşallah canım inşallah :)Mutlu1anne canımm tebrik ederim:))) değerlere çok takılma,gönül hanım bana 2 güne bir yüzde 60 artması yeterli bizim için demişti; cuma günkü değerine göre sevineceksin inşallah..Maşallahh:) güzel haberler alalım hep böyle:) B BiYesilBiKahve sıra sende inşallah canım benim
Balım hayırlı olsun tebrik ederim cok. Bence güzel bir değer Maaşallahaminn arkadaşım inşallah.
Balım hayırlı olsun tebrik ederim cok. Bence güzel bir değer Maaşallah
Benim bebeğimin dün kalbinin atmadığını gördük ve kürtaj oldum maalesef artık bi kaç ay sonra dondurulmuşlarla başlarız nasipse infertilite bölümü var ama rapor konusunu bilmiyorum basit infertilite ile uğraşıyorlar mesela ben miyom ameliyatım için gittiğimde doktor tüp bebek merkezine git dedi biz yapamayız dedilerŞuan tedavi görüyormusun peki .
Ya hasakide tüp bebek varmı bilmiyorumda ama infertilite bölümü var diye oraya gittim ya zaten çok bişiy karşılamıyor rapor yinede olsun okadar sigorta parası ödüyom 1000 lirada 1000 liradır benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?