Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım zaten rapor alsanda memeorilde rapor geçmiyor sadece 1.000 lira indirim yapıyorlar ve ilaçlarda biraz indirim oluyor o kadar... Aslında 2 tüpünde sıkıntılı daha önce aşılama yaptırdınmı? Devlette rapor alman için 2 defa iğneli aşılama yaptırman lazım ama tüpler sıkıntılı olduğu için bu aşama sende atlanabilir... Tabi bunu devletteki heyet doktorları tescillemesi lazım ... Süreç biraz sıkıntılı olabilir ama alabilirsin rapor...

Kızlar 53.17 çıktı sonucum. Biraz düşük çok korkuyorım. Dua edin bana
canım tebrik ederim 2 günde 2 kat artarsa sorun yok ... Burda bir arkadaşımız vardı Kediligelin onunda değeri düşüktü ama arkadaş nerdeyse doğuracak :))

İnşallah canım hayırlısı

Canım öncelikle hayırlı olsun
İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliğin
Benim 3. gün embriyosu idi
9. gün 63
11. gün 103
13. gün 328 çıktı

Bak bana 2 gün sonra bile tam 2 ye katlanmamıştı
Ama diğer 2 gün sonra atak yaptı resmen
Şimdi bebeğini üzme değerin gayet iyi
Elini karnına koy onu sev beni bırakma diye konuş.

inşallah canım inşallah benim 5, gün embriyosuydu ama bakalım cuma günü ne çıkacak .

Kızlar merhaba dün bizde periferik kan vermek için hastane bakıyorduk. bir kaç yeri aradı 700 aşagı sölemedi bir ay da çıkıyormuş bide sonra 182 arayıp bursada Yüksek İhtisas tıbbı genetik bölümüne aldık yarın kan vermeye gidicez . gene oda 1 ay bulur diye düşünüyorum ama şey aklımıza takıldı bana aldık da eşime de almam gerekiyor mu randevu ?

Cevabın için teşekkür ederim canım biliyorum öyle çok bişiy karşılamıyor rapor bize1700 indirim yaparız dedi ilaçlarda olmaz dedi ama benim için 1700 de 1700 dur yani bu süreçte malum para çok değerli ordaki bayan doktor size vermeyiz rapor dedi

Haseki de tüp bebek var mı ki canım memorialde rapor geçmiyor zaten Süleymaniye de çıkıyor rapor bende tüplerimi aldırdım canım sıvı birikmesi yüzünden
Şuan tedavi görüyormusun peki .
Ya hasakide tüp bebek varmı bilmiyorumda ama infertilite bölümü var diye oraya gittim ya zaten çok bişiy karşılamıyor rapor yinede olsun okadar sigorta parası ödüyom 1000 lirada 1000 liradır benim için

inşallah canım. cuma günü inşallah güzel haberler alırız. Allah yardımcımızolsun.

canım tebrik ederim 2 günde 2 kat artarsa sorun yok ... Burda bir arkadaşımız vardı Kediligelin onunda değeri düşüktü ama arkadaş nerdeyse doğuracak :))
Ayy evet resmen yuvarlanıyorum artık Mutlu1anne güzel bir sonuç canım tebrik ederim moralini bozma rakamlara takılma Allah gönlüne göre verir inşallah. Bak gör 2 gün sonra da güzel bi sonuç alacaksın. Güzel haberlerin devamı gelir inşallah S sinkar sen nasılsın canım nasıl gidiyor? Göbek şişti mi?

İnşallah canım inşallah :)

Benim bebeğimin dün kalbinin atmadığını gördük ve kürtaj oldum maalesef artık bi kaç ay sonra dondurulmuşlarla başlarız nasipse infertilite bölümü var ama rapor konusunu bilmiyorum basit infertilite ile uğraşıyorlar mesela ben miyom ameliyatım için gittiğimde doktor tüp bebek merkezine git dedi biz yapamayız dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…