Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Değerlere çok takılmamak laxım benim 9. Gün 188 11.gün 674 13. Gün 2020 çıkmıştı ama maalesef devam edemedi önemli olan sağlıkla artması

canım bende 23. haftadayım hamile olduğum dikkatli bakılırsa bellı oluyor birazda bol giyiniyorum 5 kg aldım bebeğim için yavaş yavaş alışverişe başladım ... Ayrıntılı ultrasyonda da hersey normal ... En son geçen hafta gittim bebeğim 500 gr olmuştu, rahatım anlıyacağın buğünlerime binlerce kez şükürler olsun

Değerlere çok takılmamak laxım benim 9. Gün 188 11.gün 674 13. Gün 2020 çıkmıştı ama maalesef devam edemedi önemli olan sağlıkla artması

Aynen öyle
Rabbim sana da tez zamanda tekrardan hayırlı sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin inşallah
Rabbim çektiğin acıları unutturup ahirette sizlere şefaatçi eylesin inşALLAH

Maşallah... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ardakaşım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bende gün sayıyorum artık. Normal istediğimiz için bekliyoruz hanımefendinin keyfini. Sıcaklara dikkat çok yorma kendini.

Kızlar bende hastanedeyim maalesef bebeğimin kalbi durmuş bugün kürtaj olcam dua edin İnşâAllah sizlere sağlıkla kucağınıza alırsınız Allah'a emanet olun
Çok geçmiş olsun bende sizinle aynı durumu yaşadım daha önce, işallah sağlıkla bebişl kucağımıza alacağımız günlerde geleck,kaç haftallıktı canım

Tatlım pgt konusunda hep aynı şeyleri söylüyoruz genelde yaptır veya yaptırma diyemeyiz maddi manevi zor bir karar bu eşinizle karar verin bence .

Maddi imkan varsa yapılınca insan daha rahat olur diye düşünüyorum sadece .
Fiyat olarak da 300 dolar diye hatırlıyorum embriyo başına yada 400 du.

Bize dr konusunu açmadı ilk deneme sayılırdı yaş 31 di yaptirmadik zaten 2 adet embriyomuz vardı .

Canım rapor çıkarmakla uğraşacaksın madem raporun geçerli olduğu iyi merkezlerde var Bahçeci mesela çok daha az para ödersin, sonuçta rapor hakkın iki kez sadece, üçüncüyü karşılamıyor devlet, onun için tavsiyem raporu çıkar anlaşmalı merkezlerde dene şansın varken, fazla para ödeme

Yok canım tüp bebek merkezinden istediler dedim ben kan verip çıktım 2 ay sonrada sonucum geldi ..

Çok üzüldüm Rabbim tez zamanda acını unutturucak bebişini sana göndersin inşallah canım benim çok zor ama böylesi hayırlısıymış demekki vaz geçtim rapor işinden başımı bide ora için ağırtamam ya buğün baya sinirlendim neyse

Anladım canım ama ben bahçesine bi kere gittim 6 bin sadece testlere verip çıktım sonuçları göstermeye gittiğimde ise sadece 15 dk konuşup ćıktı Erbil bey neyse ordan dilim fena yandı kapısından geçmem bidaha neyse rapor işi yalan oldu anlaşılan ama Memorial çok iyi bir hastane 3 doktor ilgilendi muane etti sıfır ücretle çıktık hastaneden ücreti geç ilgi alakaları yeter

Bende yaklaşık 8 10 yumurta gelişim göstermiş neden böyle az oldu anlamadım kaç embriyo olur hic bilmiyorum

Sayıya takılma gayet iyi bir rakam ayrica az olsun öz olsun.

Ne asamadasin opu ne zaman
Dün gittiğimde bir yum önden gidiyordu 16mm diğerleri 14 13mmlerde idi. Yarın tekrar gidicem muhtemelen pazar ya da pazartesi opu olucakmıs. Eşim de ben opu olurken mi örnek vericek? Hemen o gün mü döllencek?

Dün gittiğimde bir yum önden gidiyordu 16mm diğerleri 14 13mmlerde idi. Yarın tekrar gidicem muhtemelen pazar ya da pazartesi opu olucakmıs. Eşim de ben opu olurken mi örnek vericek? Hemen o gün mü döllencek?

Anladım canım az kalmış . Eşinle beraber gideceksiniz seni işleme aldıklarında esin de örnek verecek evet .

Sonra yumurta ve spermler işleme alınacak . Ertesi gün sabah hastaneden arayarak bilgilendirileceksin kaçı döllenmiş durumları vs.

3. 4. 5.Gün yine bilgilendirileceksin sabredemezsen sende arayabiliyorsun.

İnşallah bol kaliteli embriyoların olur hayırlısı olsun inşallah . Stres yapma sakın ne kadar rahat o kadar iyi

Merhaba kızlar bugün 24. Günümde çatlatma iğnemi vuruldum .inşallah hayırlısıyla 26 Haziran'da transferim olacak 28 inde yolculuk yapsam sıkıntı olur mu ? Bir de crinone jelin eğitimini vermediler uyguladıktan sonra ne kadar yatmam gerek ne kadar hareket etmem gerek herkes farklı bir şey söylemiş internette kafam karıştı.

Arkadaşlar bilginiz var mı 1 Antalya Memorial 2 tanesi Şişli memorial de tedavi oldum 4. Tedavi için indirim olur mu yoksa eşim maddi durumlardan dolayı gitmek istemiyor ama bize 1000 tl indirim yapmışlardı doktor kağıdı alınca

Yok canım tüp bebek merkezinden istediler dedim ben kan verip çıktım 2 ay sonrada sonucum geldi ..

Ya şimdi nedense doktor randevusu olmadan yapmazlardı ben bişey anlamadım ya yarın kan verince alıncagız ne olduğunu inşallah haledebiliriz 2 ay mı bizimde mi böle olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…