- 15 Eylül 2012
- 8.435
- 6.897
- 398
Değerlere çok takılmamak laxım benim 9. Gün 188 11.gün 674 13. Gün 2020 çıkmıştı ama maalesef devam edemediCanım öncelikle hayırlı olsun
İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliğin
Benim 3. gün embriyosu idi
9. gün 63
11. gün 103
13. gün 328 çıktı
Bak bana 2 gün sonra bile tam 2 ye katlanmamıştı
Ama diğer 2 gün sonra atak yaptı resmen
Şimdi bebeğini üzme değerin gayet iyi
Elini karnına koy onu sev beni bırakma diye konuş.
canım bende 23. haftadayım hamile olduğum dikkatli bakılırsa bellı oluyor birazda bol giyiniyorum 5 kg aldım bebeğim için yavaş yavaş alışverişe başladım ... Ayrıntılı ultrasyonda da hersey normal ... En son geçen hafta gittim bebeğim 500 gr olmuştu, rahatım anlıyacağın buğünlerime binlerce kez şükürler olsunAyy evet resmen yuvarlanıyorum artık@CigdemAsya güzel bir sonuç canım tebrik ederim moralini bozma rakamlara takılma Allah gönlüne göre verir inşallah. Bak gör 2 gün sonra da güzel bi sonuç alacaksın. Güzel haberlerin devamı gelir inşallah S sinkar sen nasılsın canım nasıl gidiyor? Göbek şişti mi?
Değerlere çok takılmamak laxım benim 9. Gün 188 11.gün 674 13. Gün 2020 çıkmıştı ama maalesef devam edemediönemli olan sağlıkla artması
Maşallah... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ardakaşım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bende gün sayıyorum artık. Normal istediğimiz için bekliyoruz hanımefendinin keyfini. Sıcaklara dikkat çok yorma kendini.canım bende 23. haftadayım hamile olduğum dikkatli bakılırsa bellı oluyor birazda bol giyiniyorum 5 kg aldım bebeğim için yavaş yavaş alışverişe başladım ... Ayrıntılı ultrasyonda da hersey normal ... En son geçen hafta gittim bebeğim 500 gr olmuştu, rahatım anlıyacağın buğünlerime binlerce kez şükürler olsun
Çok geçmiş olsun bende sizinle aynı durumu yaşadım daha önce, işallah sağlıkla bebişl kucağımıza alacağımız günlerde geleck,kaç haftallıktı canımKızlar bende hastanedeyim maalesef bebeğimin kalbi durmuşbugün kürtaj olcam dua edin İnşâAllah sizlere sağlıkla kucağınıza alırsınız Allah'a emanet olun
Kızlar selam, esimde sperm dna hasarı vardı tedaviyle düsürmüstük. Ben ve esimin kanda bakılan hani su cıkması 2 ay süren genetik testi kromozomal anlamda temiz cıkmıstı. Ancak burda bende pıhtılaşma oldugu görüldü. Şimdi sorum şu embriyolara pgt yaptırayım mı? İlk deneme oldugu ve hic gebe kalmadıgım icin gerek yok deniyor ama ben bilemiyorum. Maddi boyutu da embriyo başı nekadar geliyor?
Canım rapor çıkarmakla uğraşacaksın madem raporun geçerli olduğu iyi merkezlerde var Bahçeci mesela çok daha az para ödersin, sonuçta rapor hakkın iki kez sadece, üçüncüyü karşılamıyor devlet, onun için tavsiyem raporu çıkar anlaşmalı merkezlerde dene şansın varken, fazla para ödemeCevabın için teşekkür ederim canım biliyorum öyle çok bişiy karşılamıyor rapor bize1700 indirim yaparız dedi ilaçlarda olmaz dedi ama benim için 1700 de 1700 dur yani bu süreçte malum para çok değerli ordaki bayan doktor size vermeyiz rapor dedi
Yok canım tüp bebek merkezinden istediler dedim ben kan verip çıktım 2 ay sonrada sonucum geldi ..Aaaa öylemi bnde dünden beri hastaneleri arıyorum hatta bu sabah uludağ üniv çalışan bir tanıdık vardı manyak sinir etti bizi yok muayne olucakmşz yok sıra varmış dışardan gelen tahliller olmazmış o yüzden şuan özel hastenelere bakıyoruz çok hastane vardı da hangisi yapıyor bilmiyoruz .
Çok üzüldüm Rabbim tez zamanda acını unutturucak bebişini sana göndersin inşallah canım benim çok zor ama böylesi hayırlısıymış demekki vaz geçtim rapor işinden başımı bide ora için ağırtamam ya buğün baya sinirlendim neyseBenim bebeğimin dün kalbinin atmadığını gördük ve kürtaj oldum maalesef artık bi kaç ay sonra dondurulmuşlarla başlarız nasipse infertilite bölümü var ama rapor konusunu bilmiyorum basit infertilite ile uğraşıyorlar mesela ben miyom ameliyatım için gittiğimde doktor tüp bebek merkezine git dedi biz yapamayız dediler
Anladım canım ama ben bahçesine bi kere gittim 6 bin sadece testlere verip çıktım sonuçları göstermeye gittiğimde ise sadece 15 dk konuşup ćıktı Erbil bey neyse ordan dilim fena yandı kapısından geçmem bidaha neyse rapor işi yalan oldu anlaşılan ama Memorial çok iyi bir hastane 3 doktor ilgilendi muane etti sıfır ücretle çıktık hastaneden ücreti geç ilgi alakaları yeterCanım rapor çıkarmakla uğraşacaksın madem raporun geçerli olduğu iyi merkezlerde var Bahçeci mesela çok daha az para ödersin, sonuçta rapor hakkın iki kez sadece, üçüncüyü karşılamıyor devlet, onun için tavsiyem raporu çıkar anlaşmalı merkezlerde dene şansın varken, fazla para ödeme
Bende yaklaşık 8 10 yumurta gelişim göstermiş neden böyle az oldu anlamadım kaç embriyo olur hic bilmiyorumTatlım pgt konusunda hep aynı şeyleri söylüyoruz genelde yaptır veya yaptırma diyemeyiz maddi manevi zor bir karar bu eşinizle karar verin bence .
Maddi imkan varsa yapılınca insan daha rahat olur diye düşünüyorum sadece .
Fiyat olarak da 300 dolar diye hatırlıyorum embriyo başına yada 400 du.
Bize dr konusunu açmadı ilk deneme sayılırdı yaş 31 di yaptirmadik zaten 2 adet embriyomuz vardı .
Cok üzüldüm neden böyle olmuş ki yaDeğerlere çok takılmamak laxım benim 9. Gün 188 11.gün 674 13. Gün 2020 çıkmıştı ama maalesef devam edemediönemli olan sağlıkla artması
Bende yaklaşık 8 10 yumurta gelişim göstermiş neden böyle az oldu anlamadım kaç embriyo olur hic bilmiyorum
Dün gittiğimde bir yum önden gidiyordu 16mm diğerleri 14 13mmlerde idi. Yarın tekrar gidicem muhtemelen pazar ya da pazartesi opu olucakmıs. Eşim de ben opu olurken mi örnek vericek? Hemen o gün mü döllencek?Sayıya takılma gayet iyi bir rakam ayrica az olsun öz olsun.
Ne asamadasin opu ne zaman
Dün gittiğimde bir yum önden gidiyordu 16mm diğerleri 14 13mmlerde idi. Yarın tekrar gidicem muhtemelen pazar ya da pazartesi opu olucakmıs. Eşim de ben opu olurken mi örnek vericek? Hemen o gün mü döllencek?
Yok canım tüp bebek merkezinden istediler dedim ben kan verip çıktım 2 ay sonrada sonucum geldi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?