Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

2 gün sonra yolculuk bi sıkıntı yaratmaz. Bir çok arkadaş uçak vs ile uzak yerlere gitti .

Jeli kullanma kılavuzunda ki gibi uyguladıktan sonra 2 3 dakika sonra kalkıp hareket etmek gerekiyor . Mümkün olduğunca yürüyüş şeklinde hareket en faydalı olanı . Jelin emilimini kolaylaştırıyor. 10 15 dk en az hareket etmek lazım .

Strongmom_ canım o kadar çok üzüldüm ki anlatamam. Allah sabır versin. Çektiğin acıların mükafatını en kısa zamanda yaşatsın ıns sana. Veren de allah alan da. Dua etmekten başka birşey gelmiyor elden ne yazık ki.

Böyle üzüntülü haberlerin yani sıra hayat devam ediyor bir şekilde ve biz sevinçli haberlerde alabiliyoruz. Mutlu1anne tebrik ederim canım. Sonucun olumlu olacağı içime doğmuştu arkadaşım. Sakın değer düşük diye moral bozup keyfini kaçırma. Eminim ki 2 gün sonra çok güzel katlanacak değerin. Ve yine biz burda hep beraber sevineceğiz. Darısı transfer hazirliginda olan tüm arkadaşların başına. Allah hepimize evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.

Bu arada bizde cinsiyetimizi öğrendik. Tüp bebekler genelde kız oluyor tezi doğru galiba. Allah izin verirse bir prenses gelecek ıns.

Canım trasnfer günü sana zaten bir kağıt veriyorlar orada yazıyor,1 gün sonra uçak veya otobüsle seyahat edebilirsiniz diye;için rahat olsun;bir de ben jeli uyguladıktan hemen sonra kalkıp yürüyorum;çalışıyorsan ve sabahları yürüme imkanın varsa sabah evden çıkmadan hemen önce uygula ve evden çık yürü;ben öyle yapıyorum.. Sabah dememin sebebi transferde görevli hemşireler jeli sabah uyulamamı özellikle tembihlediler; tüp bebek katındaki ilaç eğitiminde bana bunu söylememişlerdi.. bilgin olsun sabah 6-10 aralığı en uygun zamanlarmış,sanırım hormonların salgılanmasıyla alakalı bir şey

Canım maşallah;sağlıkla kucağına al inşallah.. bu kız furyası devam etsin inşallah sene sonuna kadar:) şu an kaçıncı haftandasın

Defrent hayırlısıyla atlattım cok şükür baya heycan yaptım dokunsalar ağlıcaktım ama bi iğne yaptılar gerisi yok günseli hanım geldi cıkınca 8-9 diyodum ama 16 topladık dedi ağladım tutamadım...sonrasında ağrım oldu biraz bekleyelim dediler cıkısım 1 i buldu sonra evde de uyudum hep şimdi iyiyim artık heycanla yarın haberleri bekliyorum..inşallah hayırlı haberler alırım..dondurma olcak dediler ama yinede transfer olcak gibi hazırlanalım diye ilaç verdiler..pgt nerde yapılıyor diye sordum burda dediler,ben yurt dışına gidiyor sanıyodum

Dün gittiğimde bir yum önden gidiyordu 16mm diğerleri 14 13mmlerde idi. Yarın tekrar gidicem muhtemelen pazar ya da pazartesi opu olucakmıs. Eşim de ben opu olurken mi örnek vericek? Hemen o gün mü döllencek?
Evet sen opudayken eşin örnek veriyor sen cıkana kadar onun işi coktan bitiyor bende bugün oldum opu..düşündüğümden daha kolay oldu cokm şükür senin ki de hayırlısıyla gecer gider inşallah

Geçmiş olsun :) umarım yarın sabah yine güzel haberler verirsin kaliteli embriyoların olur sağlıkla 5. Gune gelirler.

Ağrı durumun nasıl 15 yumurta ile teyit etmiş olalım seninle çok mu ?

Bende çapadan rapor aldım 3 kez aşılama oldum yalnız ondan sonra verdiler ama bana sorun yok diyolardı o yüzden önce 3 kez aşılama şartı vardı belki sana direk verelm derler bir de oraya sor istersen..memorialda gecmiyo rapor ama %20 indiirm yapıyolar buda cok iyi

Çok sağol canım nasibi yokmuş kuzumun elden birşey gelmiyor maalesef Rabbim yardım etsin

Tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim kız furyasına :)

Geçmiş olsun :) umarım yarın sabah yine güzel haberler verirsin kaliteli embriyoların olur sağlıkla 5. Gune gelirler.

Ağrı durumun nasıl 15 yumurta ile teyit etmiş olalım seninle çok mu ?
İnşallah cok sağol..ağrım şimdi nerdeyse hiç kalmadı ama cıktığımda ve 3-4 saat sonrasında sağ ve sol tarafımda aşırı baskı hissi vardı yatarken cok değil ama kalkınca baya ağrı oluyodu parol içtim geçti sonrasında öyle ağrımadı cok şükür ama kesinlikle korktuğum kadar değildi benim reglilerim cok ağrılı olur o ağrının yarısı bile yoktu parol kolayca kesti yani diyebilirim

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Rabbim prensesini sana bağışlasın sağlıcakla hayırlısıyla al kucağına inşallah. Herkes emek veriyor bir sürü yollardan geçiyoruz. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.

Çok sağol canım nasibi yokmuş kuzumun elden birşey gelmiyor maalesef Rabbim yardım etsin

Tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim kız furyasına :)
Canım çok üzüldüm Allah yaşamısından versin kucağını doldursun canım

Tesekkur ederim verdiğin bilgiler icin :) bugün kontrolden cıktım smdi, biri önden gidiyor 19 diğerleri 16 16.5 mm toplam 8 olgun var. Diğerleri de arkadan geliyor 12mmlerde onları saymadım. Doktor biraz daha büyütebiliriz cünkü hepsi cevap veriyor dedi. Herhalde catlatma iğnemi cumartesi vuracagım pazartesi de yumurta toplama olcakmıs. Buarada eşime bugünden sonra cinsel perhiz dedi ama bugün kendi başına bazı işleri halletmesi lazımmış. Buna da eşim cok gerildi :/

Ya şimdi nedense doktor randevusu olmadan yapmazlardı ben bişey anlamadım ya yarın kan verince alıncagız ne olduğunu inşallah haledebiliriz 2 ay mı bizimde mi böle olucak
Daha erken alan arkadaşlar vardı genelde 2 ay sonra diyorlar .. internetten istediğin hastane hangisiyse tıbbi genetikten randevu al git hiç uğraşmıyorsun .. istersen randevu hattını arayıp alabilirsin o daha kolay ..

Kızlar 53.17 çıktı sonucum. Biraz düşük çok korkuyorım. Dua edin bana
Canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim hiç korkma daha düşük çıkanıda görmedik mi burda sağlıklq ilerledi maşallah inşallah yarın katlanmış şekilde göreceğiz değerini

inşallah canım çok çok teşekkür ederim. umarım yarın buraya güzel şeyler yazabilirim. olmazsada yola devam . napalım bizim sınavımızda bu. buna şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…