Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim inşallah. Evet iğnemi her akşam vuruyorum.
Coraspin de iciyor musun? Cogu yerde transferden bile önce baslandıgını okudum coraspine tedbir amaclı. Sonra da coraspin ve iğne seklinde ilerlemiş sürecleri bence bunı bi doktoruna danış kimdi senin doktorun

Coraspin de iciyor musun? Cogu yerde transferden bile önce baslandıgını okudum coraspine tedbir amaclı. Sonra da coraspin ve iğne seklinde ilerlemiş sürecleri bence bunı bi doktoruna danış kimdi senin doktorun
Bende coraspin kullanmadım sadece clexane kullandım takip doktorum neden acaba coraspin vermediler dedi

Bende coraspin kullanmadım sadece clexane kullandım takip doktorum neden acaba coraspin vermediler dedi
Bence de kullanmalı bizim durumumuzdakiler, ben şöyle düşünüyorum opudan sonra coraspine başlayacagım sanırım. Transferde iğne belki yeterli olmayabilir. Benim pai homozigot
mtfhr 677 ve mtfhr 1298 heterozigot
Faktör v heterozigot
Kaldı ki cogu pıhtılaşma olmayana bile önlem olarak coraspin verilmiş tedavilerde

yücel bey takip doktorum. benim pıhtılaşma seviyeme göre sadece iğne yeterli dedi. burada bir arkadaş hem iğne hem coraspin kullanıp kanamayla düşük yapmıştı. sonra hematologa gitti ve hematolog ikisi ağır gelmiş dedi.
son transferinde önce iğne kullanacaktı değer pozitif olursa 10, haftada sanırım coraspine başlayacaktı. bu birazda sanırım pıhtılaşmanın eğilimine göre değişiyor.
ben başka bi perinatalogla ve başka bir tüp bebek doktoruyla da görüşmüştüm o da sadece iğne demişti.

Benim de yücel bey, sanırım ısrarla acıklamalı bir cevap istemeliyim korkutuyor beni kendi değerlerim. Nerdeyse hepsinde taşıyıcıyım

Benim de yücel bey, sanırım ısrarla acıklamalı bir cevap istemeliyim korkutuyor beni kendi değerlerim. Nerdeyse hepsinde taşıyıcıyım

konuş tabi düşüncelerini söyle. eğer imkanın varsa birde hematologla görüş . onlarında fikrini anlar. hematologlar bu konuda daha açıklayıcı olacaklardır. ve içinde rahat olur.

Sağol canım gerçekten kelimeler tükeniyor şuan bi boşluktayım amin İnşâAllah

Allah gerçekten insana taşıyamayacağı yük vermiyor. bunu hayatımın çeşitli alanlrında defalarca yaşadım. benim bir tane amcam vardı babanem onu o kadar seviyordu ki yani böyle anlatamam. babam ve halamlara o kadar düşkün değildi ama o amcam onun için bambaşkaydı. 42 yaşında kalp krizinden vefat etti. dedim ki babanem sanırım yaşayamaz bu acıyla başkası olsa böyle düşünmem ama amcamı nasıl kaldırır babanem dedim. o kadar kötü oldu ki babanem mezarlığında yatmak isteid ağlamaktan gözlerini kaybetti. 10 yıl geçti aradan. bu 10 yılda yeri geldi güldü eğlendi gezdi ağladı dolaştı ama öolmedi.. işte Rabbim öyle bir sabır veriyor ki insana hayata devam ediyoruz. o yaşlı olduğu için çabalayacak bir şeyi yoktu. sadece kuranı kerim okumayı bilmyiordu kurslara gidip kuran öğrenmeye çalıştı:) ama biz çabalamk zorundayız. üstümüzün başımızın tozunu silip silkeleyip hopp kaldığımız yerden devam. daha çokkk uzun yıllar var önümüzde. imkansız diye bir şey asla yok. nasipse olacak..

Öyle tabi canım beterin beteri var içimizdeki inanç ve tevekkül olmasa zaten yaşayamayız Rabbim can sağlığı versin herşey oluruna varıyor elden bişey gelmiyor bi bakıyosun bütün çabaların solda sıfır ama hayat devam ediyor

Hadi hayırlısı olsun . Holly gibi sürpriz yumurtaların gelebilir anladığım kadarıyla ne güzel . Eşinin neden gerildigini anlayamadım ben mi yanlış anladım acaba .

Hadi hayırlısı olsun . Holly gibi sürpriz yumurtaların gelebilir anladığım kadarıyla ne güzel . Eşinin neden gerildigini anlayamadım ben mi yanlış anladım
Hadi hayırlısı olsun . Holly gibi sürpriz yumurtaların gelebilir anladığım kadarıyla ne güzel . Eşinin neden gerildigini anlayamadım ben mi yanlış anladım acaba .
kızlar 13 tanesi döllenmiş demişler eşim aramış cok şükür allahım 5. Güne de götürsün inşallahhh Hepimizin yüzünü güldürsün

Kızlar merhaba benim yumurtalarım donduruldu. Çok şükür 5. güne 5 yumurtam sağlıkla ulaştı. Bahsettiğiniz pgt ve genetik testlerini doktorlar mı talep ediyor. Biz bu konuda bir talepte bulunmadık. Doktorlarda söylemedi birşey. Merak ettim. Neye göre yapılması gerekiyor bunlar. Transferim 2 ay sonrası yapılacak allahın izni ile.

Bende tam bunu sorcaktım opudan sonra 5. Güne kadar doktorumuzu görmicez mi hiç..pgt için bir yorum yapmıcak mı doktorumuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…