Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende tam bunu sorcaktım opudan sonra 5. Güne kadar doktorumuzu görmicez mi hiç..pgt için bir yorum yapmıcak mı doktorumuz..

Pgt yaptıracaksaniz sizin için şu aşamada karar vermeniz lazım . Embriyolar 5 güne gittiğinde parça alınıp o şekilde donduralacak .

Bunu konuşmak için hastaneyi arayıp takip doktorunuza not bırakın sizi arasınlar detaylı konuşursunuz .

Pgt tekrarlayan düşükler de ileri kadın yaşında ve ailede bilinen genetik rahatsızlıklar varsa kesinlikle yapılması dr lar tarafından öneriliyor.

Bunun dışında siz yaptırmak isterseniz yapılıyor tabi ki . Transfer öncesi sağlıksız embriyolari ayıklamak için yapılabilir hem de embriyolariniz in genetik bir sıkıntısı olmadığı için iç rahatlığı da mevcut oluyor.

Tabi maddi açıdan biraz zorlayabiliyor embriyo başına 300 yada 400 dolar di sanırım yaptıran arkadaşlar da yazarlar muhakkak.

Eğer dr önermemisse bu sizin eşinizle vereceğiniz bir karar . Genellikle genç çiftlerde ve ilk denemelerde maliyeti düşünülürse dr hemen onermeyebiliyorlar.

Sizin embriyolar dondurulmuş eğer yine de pgt yaptırmak isterseniz çözülür parça alınır ve tekrar dondurulur. Siz de takip dr unuzu arayıp not bırakın detaylı konuşursunuz.

Bilgilendirme için teşekkürler cnm bizde ailede herhangi ibr problem yok. Yaşımız genç daha önce düşük vs. gibi sorunlarda yaşamadım çok şükür. Muhtemelen o yüzden doktor gerek görmedi ve konusmadı. Fakat burada çok bahsedildiği için merak ettim. Yaptırmam gerekmez diye düşünüyorum su aşamada eger 1. denemede tutmaz ise düşünülebilir tabi. İnş. onada gerek kalmaz.

Hadi hayırlısı olsun . Holly gibi sürpriz yumurtaların gelebilir anladığım kadarıyla ne güzel . Eşinin neden gerildigini anlayamadım ben mi yanlış anladım acaba .
Bu işleri planlı programlı yapmak gerekince kendisine bir haller oluyor. Hep yumurtlama günlerini kacırırız bu sebeple de

Bu işleri planlı programlı yapmak gerekince kendisine bir haller oluyor. Hep yumurtlama günlerini kacırırız bu sebeple de

Bende opu günü kendisinin bizzat yapması gereken bir iş olduğunu sandım .

Yapacak birşey yok bu surecte kadınlar o kadar sıkıntıyı neredeyse tek başına çekiyor. Bi zahmet o kadar nazlı olmasınlar değil mi :)

Keseyi görebildin mi

Evet çok şükür keseyi gördük, ama minikmiş daha kese; kalp atışı için 2 temmuza randevu verdi gönül hanım;inşallah da o gün de sıkıntısız geçer;korkuyorum açıkçası..
Canım inşallah kalp atışını da duyarsın hayırlısıyla. Erkenden gitmeyi sen mi tercih ettin onlar mı çağırdı, normalde kalp atışı için randevu veriyorlar da direk merak ettim.

Canım inşallah kalp atışını da duyarsın hayırlısıyla. Erkenden gitmeyi sen mi tercih ettin onlar mı çağırdı, normalde kalp atışı için randevu veriyorlar da direk merak ettim.
Amin kzum,senden de güzel haberler alacağız inşallah bak ne arka arkaya pozitif haberleri alıyor sayfa;sıra sana geliyor cnm haydi inşallah birlikte sevinmek nasip olsun

Arkadaşlar transferin 4. Günü beta sı 1 olupta yükselen var mı 1.89 erken biliyorum doktor e2 istemişti yapmışken beta az da olsa çıkar dedim ama maalesef benim gibi olan var mı 5. Gün embriyosu benim ayrıca transferden sonra e2 ve progestoron değerleriniz kaç çıktı

Transfer sonrası e2 tahlili ni ilk defa duydum ne için istediler ki ?.

4. Gün test için çok erken o vakitte kan tahlili yaptıran olduğunu pek sanmıyorum ama sonuca bakıp üzülmeyin çünkü çok çok erken .

@eskişehir Bazı merkezler e 2 tahlili yapıyoo ama bizim merkez yapmıyoo.sanırım memeorialda yaptırmadınız siz.bu arada sanırsam e 2 nin yüksek mi çıkması gerekiyor artması mı lazım ki neye bakıyor doktorlarınız.yani onların bu yaptırdığınız testlere yorumu ne oldu merak ettim.Ayrıca arkadaşında dediği gibi 4. Gün hiç test yapanı bende duymadım üzülmek için erken bence de.Allah hayırlısını nasip etsin inşallah

Kızlar bişiy sorcam Memorial bana semar testi yaptılar vakat ben heycandan unuttum sonuçlar nezaman çıkar diye sormayı ararlarmı yoksa arasammı bilemedim ya çok da korkuyom inşallah bişiy çıkmaz

Kızlar bişiy sorcam Memorial bana semar testi yaptılar vakat ben heycandan unuttum sonuçlar nezaman çıkar diye sormayı ararlarmı yoksa arasammı bilemedim ya çok da korkuyom inşallah bişiy çıkmaz

Smear testi 1 haftada çıkıyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…