İzmir’de transferin 4. Yada 6. Günü embriyo ya göre değişiyor e2 ve progestorona bakılıp takviye veriliyor 4 defa transfer oldu hepsinde bakıldı hamile kaldığımda e2 900 progestoron 126 idi bugün biraz daha düşük beta erken baktırdım ama ne bileyim 5. Gün embriyosu azda olsa çıkar dedim
Canım günlerdir giremedim hep aklıma geldin. Değerin kötü değil bence. Yarın katlanır inşallah. 53 10.gün müydü 12, gün mü?Kızlar 53.17 çıktı sonucum. Biraz düşük çok korkuyorım. Dua edin bana
Canım seni de merak ettim. Mesajlarından anladım durumu.üzülme lütfen. Vardır bir hikmet, hayırlısı olsun napalım. Genetiğe göndermem iyi olmuş, ben mesela doğal gebelikten bi düşüğümü kürtaj sonrası göndermiştim gerçekten de genetik açıdan sıkıntı çıkmıştı.Kızlar bende hastanedeyim maalesef bebeğimin kalbi durmuşbugün kürtaj olcam dua edin İnşâAllah sizlere sağlıkla kucağınıza alırsınız Allah'a emanet olun
Canım günlerdir giremedim hep aklıma geldin. Değerin kötü değil bence. Yarın katlanır inşallah. 53 10.gün müydü 12, gün mü?
Selam kızlar yine benBUgün nasıl geçti ben anlamadım resmen şimdi oturdum desem yeridir nasıl bişeydir anlamadım paran varsa herşey oluyor yoksa varya rezillik .bugün sabah erkenden gittik bURSA ihtisas devlet hastanesi gittik iyi güzel hoca gördü bir ton soru hadi cevap verdik, kadın gerizekalı kendi kafasına göre hocanın istediğinden başka tahlil istedi neymiş eşim le aynı memleketliymişiz diye hayır yücel bey biliyor o zaman o sölerdi bize isterdi oda ve sonuç ne kadar çıksa 3 ay tabiki biz duyunca istemedi,kk 3 ay ne demek ben gider ,3 ay içinde yol almış olurum . neyse hemen çıktık ordan medicana dan benim kadın doğum doktorum vardı neriman hocaya yapar diye düşündük orda yokmuş test jimerde yaparlar diye düşündük ama hoca tavsiye etmedi sonunda Bursada genetik tanı labaratuvar varmış oraya gittik 500 lira verdik ama beklemeyelim diye 2 hafta sonra sonuçlar çıkarmış . yani kısaca zor oldu ama kanı verdik ne kadar zor şeyler hele bide bilmesen daha da zor ne biliyim Allah hepimizin çabasını boşa çıkarmasın Allah en kısa zamanda bizede hayırlı evlatlar nasip etsin
Bu işler böyle malesef kocaelide üniversite de yaptiramadik biz mesela . Buradaki ozellerde memorial ile aynı fiyat olunca bari güvendiğim yerde yaptırayım deyip tekrar memorial de yaptırmıştım.
Sorma malasef bizde öyle oldu hayır anlamadığım devlette var 3 ay sonra çıkar diyor ya ben tedavimi niye 3 ay uzatayımki o 3 ay benim için zaman kaybı zaten sterst var endişe panik insan daha çok merak duyacak . ama anlayan bide tersliyorlar istemedik ne yapalım bua rada siz ne kadar ücret vermiştiniz
Sormayın hatırladıkça sinir oluyorum oralarda test yaptırmak ne mümkün en doğal hakkımızdan yararlanamiyoruz ne kadar saçma kavga etmeden cikabildiyseniz ne güzel.
3 aydan önce zaten ne mümkün prosedür öyle vs vs.
Neyse biz 1200 ödedik ama sadece bana yapıldı . Aralık ayında yaptırdım .
Ne gıcık şey ya eşime kalsa o kavga ederdi de edemedi ben olaylar büyümesin zaten sıkıntı lı bir durum diye .
Yani allah korusun adamın kötü bir hastalığı var sada ölür beklerken valla ..
Şey bizim ikimizden istediler ama eşimde verdi kan preferik kanda kromozom analizi
Sizin komple sanırım bi sürü test var tabi .
Ben trombofili testi yaptirdim sadece .
Herhalde bilmiyorum kromzom alakalı bişey diye düşündük sanırım bir kere yapıcaz hepsine bakılacak diye düşündüm.
bide eşim bebekken prematüre bebek doğmuş o yüzden de bakılıyor sanırım .Eşimde üstüne düşülmesini istedi yücel hoca sıkıntı ondada
İnşallah sorun çıkmaz canım ne yapalım mecbur uğraşıyoruz.
Rabbim hepimizin işlerini kolaylaştırsın hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah .
çok sevindim cnm hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inş :))selamarkadaşlar. sonucum 140 çıktı hamdolsun
canım benım hep sağ tarafta yumurta gelişti solda yumurta yoktu opu sırasında sağda 12 yumurta solda da 3 yumurta toplandı... Yane opuya kadar net bir sayı veremıyorlar , bana olgun sağ tarafta 10 yumurta var dediler.. Ama opuda 15 tane toplandı... 11 taneside blast olup dondurulmuştuKızlar cok canım sıkıldı sağda tüm yumurtalar eşit giderken solda biri diğerlerini baskılamış ve cok önde gidiyor. Sağda 6 yumurta kadar var olgun yani 18mm ama solda o ileri giden yüzünden sadece kendisi gelişmiş diğerleri 11mm iken o 22mm. Doktor o yumurtanın baskıladıgını ama bunu halledebilceklerini söyledi. Yumurta sayım da az cıktı bunun yüzünden cok üzgün ve telaşlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?