Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok şükür cnm rabbim sağlıkla kavuşmayıda nasip etsin inş. Canını boşuna sıktın bunda sonrası sağlıkla geçsin

aminnn canım çok teşekkür ederim inşallah.. Rabbim sağlıcakla herkesi bebeğine kavuştursun. hepimiz kucaklarımız dolu çıkalım bu hastaneden..

Canım telaş edip kendini üzme bnmde farklıydı boyutları seninkisi gibi biri 22 oldu diğeri 13 gibi birşeydi ama 9 yumurta topalntı. 5 taneside döllendi çok şükür. Onlar ayarlıyor gerçekten bende korkmuştum nasıl olucak diye ama çok şükür bir şekilde hallettiler sonraki gittiğimde boyutları neredeyse yaklaşmıştı öbürüne.

Sağol canım nasip kısmet elden hiç birşey gelmiyor üzülmekten başka... sonuç bi çıksın yücel bey öyle gel konuşalım dedi süreç nasıl işleyecek hiç bilmiyorum

Canım hiç sen bunları düşünme bize lazım olan bir yumurta İnşâAllah sonucun pozitif olacak

Kendilerimi arıyo
Ayy yemin ederim kendim kadar sevindim gözün aydın Allah ım darısı başımıza gözlerim doldu yaaaa çok şükür bin şükür

sen arayıp öğrenebilirsin canım, onlar aramıyor sanırım. bu arada çok teşekkür ederim. Rabbim ilk denemen de sana da nasip etsin. bizlerede devamını nasip etsin.

Canım çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza artık. Bana da umut oldun.bugün doktorla görüşmeye gidiyoruz biz de ameliyat için bakalım ne diyecek.

çok teşekkür ederim canımm. darısı başına inşallah ilk denemende. sorunlarımız aynıydı . umut olduğum için çok mutluyum. sende doktor görüşmenin sonucunu benimle paylaş olur mu? Fatih Şendağ ile mi görüşüyorsun?

sen arayıp öğrenebilirsin canım, onlar aramıyor sanırım. bu arada çok teşekkür ederim. Rabbim ilk denemen de sana da nasip etsin. bizlerede devamını nasip etsin.
Şuan kanadı olsa uçucam ya nasıl sevindim artık ameliyata girerken felan hiç korkmuycam .
Ama sana kötü bir haberim var seni soru bombardumanına tutucam aklıma takılan herşeyi katlanıcan artık Ayy çok güzel bir duygu demi

canım benim , istediğini sorabilirsin hepimiz aynı uğurda çaba sarfediyoruz. bende buradaki arkadaşlarım sayesinde bu sürece bu şekilde girebildim hep destek oldular Allah razı olsun onlardan. sende bana istediğini sorabilirsin. Allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin cuma hürmetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…