selamarkadaşlar. sonucum 140 çıktı hamdolsun
çok sevindim cnm hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inş :))
OLEYYY
Rabbimize hamdü senalar olsun bebeğin seninle
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşALLAH
Çok şükür cnm rabbim sağlıkla kavuşmayıda nasip etsin inş. Canını boşuna sıktın bunda sonrası sağlıkla geçsinselamarkadaşlar. sonucum 140 çıktı hamdolsun
Çok şükür cnm rabbim sağlıkla kavuşmayıda nasip etsin inş. Canını boşuna sıktın bunda sonrası sağlıkla geçsin
Canım telaş edip kendini üzme bnmde farklıydı boyutları seninkisi gibi biri 22 oldu diğeri 13 gibi birşeydi ama 9 yumurta topalntı. 5 taneside döllendi çok şükür. Onlar ayarlıyor gerçekten bende korkmuştum nasıl olucak diye ama çok şükür bir şekilde hallettiler sonraki gittiğimde boyutları neredeyse yaklaşmıştı öbürüne.Kızlar cok canım sıkıldı sağda tüm yumurtalar eşit giderken solda biri diğerlerini baskılamış ve cok önde gidiyor. Sağda 6 yumurta kadar var olgun yani 18mm ama solda o ileri giden yüzünden sadece kendisi gelişmiş diğerleri 11mm iken o 22mm. Doktor o yumurtanın baskıladıgını ama bunu halledebilceklerini söyledi. Yumurta sayım da az cıktı bunun yüzünden cok üzgün ve telaşlıyım
Hadi gözün aydın cnmm tebriklerr Allahım sağ salim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallahselamarkadaşlar. sonucum 140 çıktı hamdolsun
teşekkür ederim canım Rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah.Hadi gözün aydın cnmm tebriklerr
Sağol canım nasip kısmet elden hiç birşey gelmiyor üzülmekten başka... sonuç bi çıksın yücel bey öyle gel konuşalım dedi süreç nasıl işleyecek hiç bilmiyorumCanım seni de merak ettim. Mesajlarından anladım durumu.üzülme lütfen. Vardır bir hikmet, hayırlısı olsun napalım. Genetiğe göndermem iyi olmuş, ben mesela doğal gebelikten bi düşüğümü kürtaj sonrası göndermiştim gerçekten de genetik açıdan sıkıntı çıkmıştı.
En azından buna göre bir yok çizersin dondurulmuşlarınla. Dondurulmuşlar çözülüp genetik yapılabiliniyormuymuş?
Canım benim çok şükür MâşâAllah artık miniğin seninleselamarkadaşlar. sonucum 140 çıktı hamdolsun
Canım hiç sen bunları düşünme bize lazım olan bir yumurta İnşâAllah sonucun pozitif olacakKızlar cok canım sıkıldı sağda tüm yumurtalar eşit giderken solda biri diğerlerini baskılamış ve cok önde gidiyor. Sağda 6 yumurta kadar var olgun yani 18mm ama solda o ileri giden yüzünden sadece kendisi gelişmiş diğerleri 11mm iken o 22mm. Doktor o yumurtanın baskıladıgını ama bunu halledebilceklerini söyledi. Yumurta sayım da az cıktı bunun yüzünden cok üzgün ve telaşlıyım
Kendilerimi arıyoSmear testi 1 haftada çıkıyor canım.
Canım çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza artık. Bana da umut oldun.bugün doktorla görüşmeye gidiyoruz biz de ameliyat için bakalım ne diyecek.selamarkadaşlar. sonucum 140 çıktı hamdolsun
Ayy yemin ederim kendim kadar sevindim gözün aydın Allah ım darısı başımıza gözlerim doldu yaaaa çok şükür bin şükürselamarkadaşlar. sonucum 140 çıktı hamdolsun
Kendilerimi arıyo
Ayy yemin ederim kendim kadar sevindim gözün aydın Allah ım darısı başımıza gözlerim doldu yaaaa çok şükür bin şükür
Canım çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza artık. Bana da umut oldun.bugün doktorla görüşmeye gidiyoruz biz de ameliyat için bakalım ne diyecek.
Canım benim çok şükür MâşâAllah artık miniğin seninleÇok dikkat et kendine bundan Rabbime emanet
Canım sene ameliyatı olcanCanım çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza artık. Bana da umut oldun.bugün doktorla görüşmeye gidiyoruz biz de ameliyat için bakalım ne diyecek.
Şuan kanadı olsa uçucam ya nasıl sevindim artık ameliyata girerken felan hiç korkmuycam .sen arayıp öğrenebilirsin canım, onlar aramıyor sanırım. bu arada çok teşekkür ederim. Rabbim ilk denemen de sana da nasip etsin. bizlerede devamını nasip etsin.
Şuan kanadı olsa uçucam ya nasıl sevindim artık ameliyata girerken felan hiç korkmuycam .
Ama sana kötü bir haberim var seni soru bombardumanına tutucam aklıma takılan herşeyi katlanıcan artık Ayy çok güzel bir duygu demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?