Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tesekkur ederim bilmiyorum amh değerim 3 haliyle daha cok yumurta olur daha güzel gelişirler diyordum üzüldüm. Pazar ya da pazartesi yumurta toplama olacakmıs msj bekliyorum.

Amin

Gözünaydın Allah kucagına almayı nasip etsin. Aman kan sulandırıcı iğnelerine dikkat et en önemlisi o

Transferden sonraki 9. Gün canım . Bakalım nasip yarın Güzel haberler almak nasip olur inşallah. Senin ikinci kontrolün yarındı değil mi?
9. Günse bayağı iyiymiş sonuç
selamarkadaşlar. sonucum 140 çıktı hamdolsun
çok ama çooook sevindim. Maşallah Allah tamamına hayırlısı ile erdirsin. İnanılmaz sevindim ya. Çok şükür

Doktorunla görüsebildin mi? Kalp durma sebebi pıhtılaşmada doz eksikliği olabilirmiş
Takip doktorum çok karışmadı memorial ne dediyse onu uygula dedi onlarda coraspin falan vermedi sadece clexane kullanmıştım şu sonuçlar bi çıksın hayırlısıyla ona göre plan yapalım dedi yücel bey

Gözünaydın Allah kucagına almayı nasip etsin. Aman kan sulandırıcı iğnelerine dikkat et en önemlisi o

Teşekkür ederim canım. Alarm kurdum her gün aynı saatte yapıyorum :) bugün hemşirede onu söyledi kan sulandırıcımıza çok dikkat ediyoruz düzenli vuruyoruz dedi. Sende canını sıkma lütfen güzel güzel yumoşların toplanıcak yumurta sayın gayet iyi hhiç telaşlanma.

9. Günse bayağı iyiymiş sonuç

çok ama çooook sevindim. Maşallah Allah tamamına hayırlısı ile erdirsin. İnanılmaz sevindim ya. Çok şükür

Trabzon’lumm :) çok teşekkür ederim canım. İnşallah 2 hafta sonra senden de çok güzel haberler alıcaz inanıyorum .

Hadi gözünüz aydın :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı diğer tüm bekleyen isteyen arkadaşlarıma

Bu kıymetli cuma vaktinde ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah. Allah test günü bekleyen doğum bekleyen kalp atışı görmeyi bekleyen herkese nasip etsin en güzel duyguları yaşamayı hayırlısıyla.

Amin İnşallah
Hadi bakalım sıra sende
Darısı sizlerin başına
Sende paylaş bizimle bu güzel mutluluğu

Sıkma canını gercekten opu sorasında daha fazla toplanabilme ihtimali var son günde bile antraller iyi büyüyebiliyor

Bu kan sulandırıcı iğneleri transferden sonra herkese mi veriyolar yoksa gerekli gördüklerine mi ben bilmiyorum mesela pıhtılaşma olup olmadığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…