- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Tesekkur ederim bilmiyorum amh değerim 3 haliyle daha cok yumurta olur daha güzel gelişirler diyordum üzüldüm. Pazar ya da pazartesi yumurta toplama olacakmıs msj bekliyorum.Canım telaş edip kendini üzme bnmde farklıydı boyutları seninkisi gibi biri 22 oldu diğeri 13 gibi birşeydi ama 9 yumurta topalntı. 5 taneside döllendi çok şükür. Onlar ayarlıyor gerçekten bende korkmuştum nasıl olucak diye ama çok şükür bir şekilde hallettiler sonraki gittiğimde boyutları neredeyse yaklaşmıştı öbürüne.
Doktorunla görüsebildin mi? Kalp durma sebebi pıhtılaşmada doz eksikliği olabilirmişCanım hiç sen bunları düşünme bize lazım olan bir yumurta İnşâAllah sonucun pozitif olacak
Amincanım benim , istediğini sorabilirsin hepimiz aynı uğurda çaba sarfediyoruz. bende buradaki arkadaşlarım sayesinde bu sürece bu şekilde girebildim hep destek oldular Allah razı olsun onlardan. sende bana istediğini sorabilirsin. Allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin cuma hürmetine
Maşallah canım tebrik ederim hayırlı olsunselamarkadaşlar. sonucum 140 çıktı hamdolsun
Gözünaydın Allah kucagına almayı nasip etsin. Aman kan sulandırıcı iğnelerine dikkat et en önemlisi ocanım benim , istediğini sorabilirsin hepimiz aynı uğurda çaba sarfediyoruz. bende buradaki arkadaşlarım sayesinde bu sürece bu şekilde girebildim hep destek oldular Allah razı olsun onlardan. sende bana istediğini sorabilirsin. Allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin cuma hürmetine
9. Günse bayağı iyiymiş sonuçTransferden sonraki 9. Gün canım . Bakalım nasip yarın Güzel haberler almak nasip olur inşallah. Senin ikinci kontrolün yarındı değil mi?
çok ama çooook sevindim. Maşallah Allah tamamına hayırlısı ile erdirsin. İnanılmaz sevindim ya. Çok şükürselamarkadaşlar. sonucum 140 çıktı hamdolsun
selamarkadaşlar. sonucum 140 çıktı hamdolsun
Takip doktorum çok karışmadı memorial ne dediyse onu uygula dedi onlarda coraspin falan vermedi sadece clexane kullanmıştım şu sonuçlar bi çıksın hayırlısıyla ona göre plan yapalım dedi yücel beyDoktorunla görüsebildin mi? Kalp durma sebebi pıhtılaşmada doz eksikliği olabilirmiş
Gözünaydın Allah kucagına almayı nasip etsin. Aman kan sulandırıcı iğnelerine dikkat et en önemlisi o
9. Günse bayağı iyiymiş sonuç
çok ama çooook sevindim. Maşallah Allah tamamına hayırlısı ile erdirsin. İnanılmaz sevindim ya. Çok şükür
Maşallah canım tebrik ederim hayırlı olsun
Canımmm çok güzel çokkk sevindim allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun
Hadi gözünüz aydın :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı diğer tüm bekleyen isteyen arkadaşlarımaTeşekkür ederim canım. Alarm kurdum her gün aynı saatte yapıyorum :) bugün hemşirede onu söyledi kan sulandırıcımıza çok dikkat ediyoruz düzenli vuruyoruz dedi. Sende canını sıkma lütfen güzel güzel yumoşların toplanıcak yumurta sayın gayet iyi hhiç telaşlanma.
Hadi gözünüz aydın :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı diğer tüm bekleyen isteyen arkadaşlarıma
Bu kıymetli cuma vaktinde ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah. Allah test günü bekleyen doğum bekleyen kalp atışı görmeyi bekleyen herkese nasip etsin en güzel duyguları yaşamayı hayırlısıyla.
Tebrikler allah tamamına erdirsin inşallahselamarkadaşlar. sonucum 140 çıktı hamdolsun
Sıkma canını gercekten opu sorasında daha fazla toplanabilme ihtimali var son günde bile antraller iyi büyüyebiliyorKızlar cok canım sıkıldı sağda tüm yumurtalar eşit giderken solda biri diğerlerini baskılamış ve cok önde gidiyor. Sağda 6 yumurta kadar var olgun yani 18mm ama solda o ileri giden yüzünden sadece kendisi gelişmiş diğerleri 11mm iken o 22mm. Doktor o yumurtanın baskıladıgını ama bunu halledebilceklerini söyledi. Yumurta sayım da az cıktı bunun yüzünden cok üzgün ve telaşlıyım
Bu kan sulandırıcı iğneleri transferden sonra herkese mi veriyolar yoksa gerekli gördüklerine mi ben bilmiyorum mesela pıhtılaşma olup olmadığınıTeşekkür ederim canım. Alarm kurdum her gün aynı saatte yapıyorum :) bugün hemşirede onu söyledi kan sulandırıcımıza çok dikkat ediyoruz düzenli vuruyoruz dedi. Sende canını sıkma lütfen güzel güzel yumoşların toplanıcak yumurta sayın gayet iyi hhiç telaşlanma.
Tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?