- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Bu kan sulandırıcı iğneleri transferden sonra herkese mi veriyolar yoksa gerekli gördüklerine mi ben bilmiyorum mesela pıhtılaşma olup olmadığını
Canım seni merak ettim doğum yaptığım gün sen de transfer olmuştun çok şükür o gün ikimize de yaramış oldu . Çok sevindim Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde kavuşmayı nasip etsinselamarkadaşlar. sonucum 140 çıktı hamdolsun
Canım seni merak ettim doğum yaptığım gün sen de transfer olmuştun çok şükür o gün ikimize de yaramış oldu . Çok sevindim Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde kavuşmayı nasip etsin
Peki cok teşekkürler tekrardan hayırlı uğurlu olsun:)benim ailemde genetik kalp rahatsızlığı olduğu için genetik test yaptırdık transferden önce. pıhtılaşma problemi çıktı. bu yüzden kan sulandırıcı iğne kullandım. sizin eilede genetik hastalık öykünüz yoksa, daha önce hiç düşük vs geçirmediyseniz sanırım istemiyorlar bu testleri.
Mutlu1anne canım Allah tamamına erdirsin cok sevindim hissetmiştim iyi olacağını hayırla sağlıkla devam etsin inşaAllah
Mutlu1anne heyyy maşallah barekallah
Gözün aydın canım
Bi defasında bi yazını okumuştum hiç unutmiycam
Bir yerden eve döndüğümde evim buz gibi sessiz demiştin
Çok şükür evin ısınmaya başladı inşallah
Hadi ya allah bismillah
Şimdi gözümüz kulağımız B BiYesilBiKahve de dualarım onunla
Canım çok sevindim gözun aydin olsun Allah tamamina erdirsinçok duygulandım gözlerim doldu... evet gerçekten öyle. sonsuz bir karanlık gibi. son zamanlarda da evden kaçmaya başlamıştım.
çok çok çok teşekkür ederim canım. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. B BiYesilBiKahve 'den de çok güzel haberler alacağız , inanıyorum dua ediyorum
Canım çok sevindim gözun aydin olsun Allah tamamina erdirsin
Mutlu1anne heyyy maşallah barekallah
Gözün aydın canım
Bi defasında bi yazını okumuştum hiç unutmiycam
Bir yerden eve döndüğümde evim buz gibi sessiz demiştin
Çok şükür evin ısınmaya başladı inşallah
Hadi ya allah bismillah
Şimdi gözümüz kulağımız B BiYesilBiKahve de dualarım onunla
çok duygulandım gözlerim doldu... evet gerçekten öyle. sonsuz bir karanlık gibi. son zamanlarda da evden kaçmaya başlamıştım.
çok çok çok teşekkür ederim canım. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. B BiYesilBiKahve 'den de çok güzel haberler alacağız , inanıyorum dua ediyorum
Hanimlar Naturel de transferiniz kaçıncı güne denk geldi acaba?
Tebrikler canım. Gercekten cok sevindim. Umarım kucağına alana kadar sağlıkla ilerler herşey. Darısı diğer arkadaşların başına.hayırlısı olsun canım.selamarkadaşlar. sonucum 140 çıktı hamdolsun
Benim bugün 14. Günümdu yumurtam 18.5 olmuş kan verdim bugün çatlatma iğnesini vururum diye düşünüyordum ama yarın tekrar cagirdilar..Eğer yarın iğneyi yaparsam 21.güne denk gelicekbenim 20. gün transferim oldu. regli düzenim 29 günde bir.
Canım benim fazlasıyla sancım vardı,gönül hanım kendisi çağırdı; yoksa normal ilk randevuyu ay sonu ya da temmuz balına verdiler;şimdi kalp atışı için 2 temmuzda artık:)Canım inşallah kalp atışını da duyarsın hayırlısıyla. Erkenden gitmeyi sen mi tercih ettin onlar mı çağırdı, normalde kalp atışı için randevu veriyorlar da direk merak ettim.
Benim 19. Gün transfer oldu cnmHanimlar Naturel de transferiniz kaçıncı güne denk geldi acaba?
Canım gözümüz kulağımız duamız şimdi artık seninle.. Ben buradaki arakdaşların dualarının gücüne inanıyorum,çünkü biz birbirimizi anlıyoruz ve o nedenle kime dua ediyorsak Çok şükğr Rabbim nasip ediyor inşallah..şimdi dualar senin için..Bize güzel haberler ver inşallah:))Beni de duygulandırıyorsunuz amainşallah duyguların yönü hep güzele döner bundan sonra hepimiz için..
Rabbim sağlıkla sıhhatle bu dünya meyvesinin tadını huzurunu yaşatmayı nasip etsin hepimize..Beni de duygulandırıyorsunuz amainşallah duyguların yönü hep güzele döner bundan sonra hepimiz için..
Benim döngüm 31 gün sürer belki bu yüzden 21. Güne denk gelicek tabi yarın kan verince tekrar belli olur bu sefer daha bi heyecan yaptım sankiBenim 19. Gün transfer oldu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?