Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim döngüm 31 gün sürer belki bu yüzden 21. Güne denk gelicek tabi yarın kan verince tekrar belli olur bu sefer daha bi heyecan yaptım sanki

Evet döngüye göre değişiyor arkadaşım. Ovulasyondan 5-6 gün sonra yapılıyor transfer. Zaten 18-22. Günler arası transfer yapılıyor. Seninde döngüne göre 21. Gün yahut 22. Gün yapılacaktır. Allah gönlüne göre versin nasip etsin inşallah en hayırlısını

Maşallah canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı hepimizin başına sırayla güzel haberleri vermeye devam ederiz inşallah

Aminn inşallahcanım çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin kucaklarını tez vakitte doldursun. Güzel haberlerle dolup taşsın buralar.

Amin inşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Trabzon’lumm :) çok teşekkür ederim canım. İnşallah 2 hafta sonra senden de çok güzel haberler alıcaz inanıyorum .
Canımsın çok sağol. Bugün gittim, yarın da çağırdılar. Transfer yaklaşıyor çok heyecanlanıyorum. Havaya girmek istemiyorum çok ama yine de umutluyum çokça.

Allah yardımcın olsun, synı dırumdayız canım. Benim de 1 haftaya eli kulağında.
Mart'ta başlamıştık. Yüzdük kuyruğuna geldik, Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Amin canım Rabbim hepimizin yüzünü guldursun peş peşe transfer olucaz inşallah peşpeşede hayırlı pozitif haberleri veririz..

Amin canım Rabbim hepimizin yüzünü guldursun peş peşe transfer olucaz inşallah peşpeşede hayırlı pozitif haberleri veririz..
Kaçıncı gündesin canım? Ben 9 bugün, 16-17 gibi transfer olacak gibi size dedi.
Bir de benim genelde normal adette 26gübde olurum ve 13-14 günleri yumurtlama olduğunu şeffaf kaygan akıntımdam anlarım. Bu akıntı direkt 8-9 da başladı, doktora söyledim. Evet yumurta hızlı gelişiyor gibi söylemeniz iti oldu dedi. YAni bu tarz değişik şeyler hissedersen bilgi vermeni tavsiye ederim naçizane

Ben de bu dediğine katılıyorum. Benim de bir kez kontrollerimde semra hoca ile birlikte o vardı. Gayet bilgili, dikkatli ve detaycı biriydi. Hatta transferimde de semra hoca nın yanındaydı yine birlikte dosyamı inceliyorlardı. Memorial da yakın zamanda giden doktorlar oldu, soner bey mevcutların içinde bence tecrübe olarak iyi olanlardan..

Ben ikinci kez muayene oldum kendisine. Çok sade basit günlük sohbet de edince insan bi rahatlıyor sanki. Transfer sonrası için de tavsiyelerini sordum, içimi rahatlattı ikna etti beni evde kös kös yatmamam için. Senin transfer ne zamandı? Semra Hoca mı yaptı?

Benim bugün 14.günümdu canım muhtemelen yarın çatlatma iğnesini yapıcam 6 gün sonra yani cuma günüde hayırlısıyla transferim olucak evet bugün benimde şeffaf akintim oldu yarın iğne için saat verirler diye düşünüyorum transferim 21. Güne gelicek bakalım bu sefer çift transfer olucak rabbim bu yolda çaba sarfeden herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…