Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Salı günüydü canım. Evet Semra hoca yaptı.

Canımsın çok sağol. Bugün gittim, yarın da çağırdılar. Transfer yaklaşıyor çok heyecanlanıyorum. Havaya girmek istemiyorum çok ama yine de umutluyum çokça.

Duygularını bastırmak için uğraşma . Bırak ne hissetmek istiyorsa duyguların yaşasın. Umut, heyecan, heves ve korku.. hepsi olağan. Hepsini hissetmemiz bu işin doğası. Umut var oldukça ışık hiç sönmeyecek ..

Sıkma canını gercekten opu sorasında daha fazla toplanabilme ihtimali var son günde bile antraller iyi büyüyebiliyor
İNşallah. Bugün yine gittim 25 olmus en büyüğü diğerleri 18 19 arası. Toplam 8 tane dedi. Umarım hepsi döllenir hepsi kalitelidir

Bana da 8-9 tane olgun var demişlerdi 21 tane toplandı 19 u döllendi o sayıya takılma canım hiç belli olmuyor
Tesekkur ederim aslında tedaviye baslarken cok pozitiftim ama şuan hersey negatif geliyor bana. Yum sayısı az, bitanesi 25mm olmuş kist mi yapıcak icimde? Sorular dönüyor kafamda

HAydi hayırlısı. Aynı gün transfer olabiliriz, Cuma :)

Tesekkur ederim aslında tedaviye baslarken cok pozitiftim ama şuan hersey negatif geliyor bana. Yum sayısı az, bitanesi 25mm olmuş kist mi yapıcak icimde? Sorular dönüyor kafamda

Canım hislerinin bir çoğu aldığın hormonların etkisi buna inan. Opudan sonra bir çoğu geçiyor. Ben opu sürecinde deli gibi her gün ağlardım sebep yok semra hoca muayeneme girerdi niye girdi umutsuz vaka mıyım derdim . Girmezdi beni gözden çıkardı ondan mı girmiyor der her aşamada ağlardım. Ahh ahh 14 gün zehir olmuştu. Birde yumurtalarım yavaş büyümüştü ağla ağla dur :) burada edindiğim çok değerli dostlarım beni hep dinledi canlarım haklarını ödeyemem. Şimdi gülüyorum halime gerçekten . O 14 gün niye gezmedim istanbulda niye tadını çıkarmadım diye. Sen kendini ferah tutmaya çalış benim gibi olma. Bırak doktorlar düşünsün bunları. Her şey güzel olacak Allahın izniyle ..

Ne güzel şey beni anlayan insanlarla birlikte olmak :) inan cok mutsuz umutsuzum. İnşallah toparlar. Bana iki gündür günseli hoca giriyor yücel hoca yerine sebebini anlamadım ama sormadım da günseli hocayı da sevdim. Bugün lucrin almamı istediler mesaj gelicek ona göre pazartesi yumurta toplama olabilirmiş. Bir de kasık ağrım var kayınvalideme söyledim diyor aklın orda da ondandır saldırmamak icin zor tuttum kendimi

Salı günüydü canım. Evet Semra hoca yaptı.
Hayırlısıyla tutar inşallah. Benim daha opu olucak da temmuz adeti gecicek de transfere hazırlık başlayacak... İnan heycandan ölüyorum senin coğu gitmiş azı kalmış ne güzel :) kaliteleri nasıldı embriyoların?

Kuzum hayırlı olsun zaman çabuk geçiyor böylelikle bu arada tatiline gidersin :) benim kuzumun nasibi yokmuş beraber tatile gidemedik iyileşme sürecim seninle transfer tarihlerimiz denk gelebilir hakkımızdan hayırlısı olsun bende eylül gibi anca başlarım galiba Ağustos sonu gibi

Tesekkur ediyorum :)) umarım hersey yolunda gider durumumuz da seninle cok benziyor hayırlısıyla tez vakitte kavusuruz bebeklerimize inşallah. Opudan sonra gelicek adeti saymazsak temmuz sonu bir adetim olucak muhtemelen onunla başlanır. Belki diyorum yumurta toplanınca pgt mi yaptırsam? Nasılolsa beklicem en azından saglıklı mı onu görürüm

Kızlar merhaba opudan ne kadar sonra regli oldunuz normal zamanında mı olunuyor yani.
Selam, ben bunu baya arastırdım genelde 1 hafta icinde olmus. Tabi normal regl döndü ızunlugun da önemli. Ben aşılamada tam gününde olmuştum yani 24.gün. Suan da reglimin 12.günündeyim herhalde opu pazartesi olacaksa muhtemelen haziran sonu temmuz başında olacagımdır :)

Yücel bey izinliymiş birkaç gündür ama bugün dönmüş diye biliyorum

Hayırlı olsun inşallah güzel haberini alırız nasıl geçti transfer sıkışıklık durumu çok rahatsız etti mi
Sağol canım, inşallah güzel haber verebilirim size..
Transfer saat 13:20 gibi oldu. Ben 11:30 da yarım lt lik suyu içmeye başladım. Onu içtikten sonra bekledim zaten aşağı inince kontrol ediyorlar diye..
Aşağı aldıklarında saat 12:30du. sıkışıklık kontrolü yaptılar, ben çok sıkışık değildim ama işlem için yeterli dediler. 13:00te tekrar kontrol edelim dediler biraz sıkıimıştım ama dayanabileceğim düzeydeydi. 1 bardak boşaltın dediler. Sonra çok rahat bir sekilde transfere girdim. Çıktıktan sonra da 1 saat yatabildim..
Transfer olacaklara tavsiyem yarım lt için yaklaşık 2 saat önce ve bekleyin. Gerekirse asağıda içersiniz zaten..

Kızlar 13 tane döllenmişti 11 tanesi 3. Güne gitmiş allahım nolur 5. Güne de sağlıkla ulaşsınlar Ararken ölücem sandım heycandan...
Maşallah, inşallah tamamı Devam eder yoluna. En heyecanlı zamanlar şimdi, sağlıkla sana evlat olabilecekler inşallah 5.güne ulaşsın diye dua edelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…