Cok sağol hepimizden hayırlı haberler duyalım inşallahMaşallah, inşallah tamamı Devam eder yoluna. En heyecanlı zamanlar şimdi, sağlıkla sana evlat olabilecekler inşallah 5.güne ulaşsın diye dua edelim:)
Benim kesinleşti canım hayirlisiyla cuma günü transferim var:)HAydi hayırlısı. Aynı gün transfer olabiliriz, Cuma :)
Maddi imkanınız varsa yaptırın canım benim ki eylül gibi anca olurTesekkur ediyorum :)) umarım hersey yolunda gider durumumuz da seninle cok benziyor hayırlısıyla tez vakitte kavusuruz bebeklerimize inşallah. Opudan sonra gelicek adeti saymazsak temmuz sonu bir adetim olucak muhtemelen onunla başlanır. Belki diyorum yumurta toplanınca pgt mi yaptırsam? Nasılolsa beklicem en azından saglıklı mı onu görürüm
ben 25 günde bi adet oluyorum opudan sonra 9. Gün adet oldum normal adet tarihimden 2 gün önce olmuş oldumKızlar merhaba opudan ne kadar sonra regli oldunuz normal zamanında mı olunuyor yani.
Ben gonal f 450 kullanmıstım ama hep 500 cıkıyordu bazen biraz daha bile fazla oluyodu.aynen senin gibi yetmeyen dozu yenisini takıp yapıyodum eğitim hemşiresi de aynen böyle söylemişti..sorun yoktur yani fazla koyuyolar ilaçlarıUzun zamandır soru sormadım ama buraya kadar ben yeni bir soruyla yine yeniden karşınızda çok şükür dün tedaviye başladıkiğne yapıyorum şuan puregon la başladık, 225 yapıyorum ampulde 300 mil var yazıyo ama ben ikinci günde aynı ampulden 220daha yaptım eksik kalan 25 i yeni ampul takarak tamamladım yanlış mı yaptım acaba 300ml olan ampulden nasıl 450ml çıktı ki, lütfenn cevap acill
Pazartesi gösterirsin canım ya da başka hastaneye baksaydın benim değerler kaç çıkmıştı hiç hatırlamıyorum bi bakayım söyleyeyim sanaArkadaşlar memorailda yapılan pıhtılaşma testleri sınırda pozitif çıkınca;gönül hanım romatolojiye yönlendirmişti;bu sebeple transferden 1 hafta önce cerrahpaşada verdiğimiz test sonuçları çıktı ama ben çok tedirgin oldum; pıhtılaşma ile ilgili gerçekten bilgisi olan arkadaşlar değerler için ne diyebilirsiniz? Aksi gibi cumartesi bugün cerrahpaşadaki doktora randevu da alamam6 haftalık gebelik var şu anda
Çok teşekkür ederim içim rahatladıBen gonal f 450 kullanmıstım ama hep 500 cıkıyordu bazen biraz daha bile fazla oluyodu.aynen senin gibi yetmeyen dozu yenisini takıp yapıyodum eğitim hemşiresi de aynen böyle söylemişti..sorun yoktur yani fazla koyuyolar ilaçları
Pazartesi gösterirsin canım ya da başka hastaneye baksaydın benim değerler kaç çıkmıştı hiç hatırlamıyorum bi bakayım söyleyeyim sana
Ben gonal f 450 kullanmıstım ama hep 500 cıkıyordu bazen biraz daha bile fazla oluyodu.aynen senin gibi yetmeyen dozu yenisini takıp yapıyodum eğitim hemşiresi de aynen böyle söylemişti..sorun yoktur yani fazla koyuyolar ilaçları
İyi olur canım ya çok saol vallaPazartesi gösterirsin canım ya da başka hastaneye baksaydın benim değerler kaç çıkmıştı hiç hatırlamıyorum bi bakayım söyleyeyim sana
Bana yapılan kromozom nalizinde yani genetik taramada bazı genlerimde heterozigot ve homozigotluklarla pıhtılaşma var dendi. Hic böyle test görmedim pıhtılaşma ile ilgili bu nedir?Arkadaşlar memorailda yapılan pıhtılaşma testleri sınırda pozitif çıkınca;gönül hanım romatolojiye yönlendirmişti;bu sebeple transferden 1 hafta önce cerrahpaşada verdiğimiz test sonuçları çıktı ama ben çok tedirgin oldum; pıhtılaşma ile ilgili gerçekten bilgisi olan arkadaşlar değerler için ne diyebilirsiniz? Aksi gibi cumartesi bugün cerrahpaşadaki doktora randevu da alamam6 haftalık gebelik var şu anda
Ben bu testi yaptırmadım of bir de bu mu var?Pazartesi gösterirsin canım ya da başka hastaneye baksaydın benim değerler kaç çıkmıştı hiç hatırlamıyorum bi bakayım söyleyeyim sana
Erken doğuma alıyorlar dua edin bize sağlıkla çıkalım sabahtan bebeğimin hareketleri yoktu dua edin bol bol
Rabbim sağlıkla bebişinle birlikte çıkmayı nasip etsin inşallahErken doğuma alıyorlar dua edin bize sağlıkla çıkalım sabahtan bebeğimin hareketleri yoktu dua edin bol bol
Arkadaşlar başka bir forumda tedavi başladıktan sonra arı sütü kullanımı yumurtaların erken oluşup çatlamasına neden oluyor kullanmayın yazmışlar varmı aranızda böyle bişey yaşayan
Öyle yapıcam artık yumurta kalitesi artsın diye kullanmayı düşünüyordum sonuna kadar ama korktum duyuncaDuymadım canım ama iğnelere başladıysan bırak sende .
Öyle yapıcam artık yumurta kalitesi artsın diye kullanmayı düşünüyordum sonuna kadar ama korktum duyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?