Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar memorailda yapılan pıhtılaşma testleri sınırda pozitif çıkınca;gönül hanım romatolojiye yönlendirmişti;bu sebeple transferden 1 hafta önce cerrahpaşada verdiğimiz test sonuçları çıktı ama ben çok tedirgin oldum; pıhtılaşma ile ilgili gerçekten bilgisi olan arkadaşlar değerler için ne diyebilirsiniz? Aksi gibi cumartesi bugün cerrahpaşadaki doktora randevu da alamam 6 haftalık gebelik var şu anda

Lupus Antikoagülan
*Düz tarama referans 31-44___ benim değerim 62.3 *doğrulama testi (düz) referans 30-38_____ benim değerim 40
*Düz oran referans 0.8-1.2____benim değerim 1.56

Maddi imkanınız varsa yaptırın canım benim ki eylül gibi anca olur
Kızlar merhaba opudan ne kadar sonra regli oldunuz normal zamanında mı olunuyor yani.
ben 25 günde bi adet oluyorum opudan sonra 9. Gün adet oldum normal adet tarihimden 2 gün önce olmuş oldum

Uzun zamandır soru sormadım ama buraya kadar ben yeni bir soruyla yine yeniden karşınızda çok şükür dün tedaviye başladık iğne yapıyorum şuan puregon la başladık, 225 yapıyorum ampulde 300 mil var yazıyo ama ben ikinci günde aynı ampulden 220daha yaptım eksik kalan 25 i yeni ampul takarak tamamladım yanlış mı yaptım acaba 300ml olan ampulden nasıl 450ml çıktı ki, lütfenn cevap acill

Ben gonal f 450 kullanmıstım ama hep 500 cıkıyordu bazen biraz daha bile fazla oluyodu.aynen senin gibi yetmeyen dozu yenisini takıp yapıyodum eğitim hemşiresi de aynen böyle söylemişti..sorun yoktur yani fazla koyuyolar ilaçları

Pazartesi gösterirsin canım ya da başka hastaneye baksaydın benim değerler kaç çıkmıştı hiç hatırlamıyorum bi bakayım söyleyeyim sana

Çok teşekkür ederim içim rahatladı
Pazartesi gösterirsin canım ya da başka hastaneye baksaydın benim değerler kaç çıkmıştı hiç hatırlamıyorum bi bakayım söyleyeyim sana

Bana yapılan kromozom nalizinde yani genetik taramada bazı genlerimde heterozigot ve homozigotluklarla pıhtılaşma var dendi. Hic böyle test görmedim pıhtılaşma ile ilgili bu nedir?

Ben bu testi yaptırmadım of bir de bu mu var? sadece genetik tarama yaptırmıstım mtfhr heterozigot pai homozigot faktör v heterozigot filan bunları biliyorum

Şmdi gördüm benim de yapılmış onlar ama anlamını bilmiyorum

Eklentiler

• 63AC422F-F4A2-4E41-A273-0316D24F064D.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 73
Arkadaşlar başka bir forumda tedavi başladıktan sonra arı sütü kullanımı yumurtaların erken oluşup çatlamasına neden oluyor kullanmayın yazmışlar varmı aranızda böyle bişey yaşayan

Arkadaşlar başka bir forumda tedavi başladıktan sonra arı sütü kullanımı yumurtaların erken oluşup çatlamasına neden oluyor kullanmayın yazmışlar varmı aranızda böyle bişey yaşayan

Duymadım canım ama iğnelere başladıysan bırak sende .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…