- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Erken doğuma alıyorlar dua edin bize sağlıkla çıkalım sabahtan bebeğimin hareketleri yoktu dua edin bol bol
Rabbim yarın evladınla hayırlı sağlıklı haberlerini alalım inşaAllah canım Allah yanında olsunErken doğuma alıyorlar dua edin bize sağlıkla çıkalım sabahtan bebeğimin hareketleri yoktu dua edin bol bol
Allah yardımcınız olsubErken doğuma alıyorlar dua edin bize sağlıkla çıkalım sabahtan bebeğimin hareketleri yoktu dua edin bol bol
Yücel bey bana da kullanmamamı söylemişti erken büyütebiliyo diyeÖyle yapıcam artık yumurta kalitesi artsın diye kullanmayı düşünüyordum sonuna kadar ama korktum duyunca
Allah yardımcın olsun canım, inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz. Allah bebeğine de sana da sağlık sıhhat versin.Erken doğuma alıyorlar dua edin bize sağlıkla çıkalım sabahtan bebeğimin hareketleri yoktu dua edin bol bol
Canım o genetik kısmı, bize memorial da yapıldı sanırım ama tam da bilmiyorum,bunlar cerrahpaşada bakılanlar.. çok da bilgim yok açıkçasıBana yapılan kromozom nalizinde yani genetik taramada bazı genlerimde heterozigot ve homozigotluklarla pıhtılaşma var dendi. Hic böyle test görmedim pıhtılaşma ile ilgili bu nedir?
Canımm sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına almışsındır inşallah..Dualar seninle..bize güzel haberler ver inşallah...Erken doğuma alıyorlar dua edin bize sağlıkla çıkalım sabahtan bebeğimin hareketleri yoktu dua edin bol bol
Evet canım dün görüştük. 10 temmuzda ameliyat olacağım.inşallah sorun çıkmaz .ameliyat biraz korkutuyor ama sonucu güzel olsun da herseye razıyız.çok teşekkür ederim canımm. darısı başına inşallah ilk denemende. sorunlarımız aynıydı . umut olduğum için çok mutluyum. sende doktor görüşmenin sonucunu benimle paylaş olur mu? Fatih Şendağ ile mi görüşüyorsun?
Hidroselpinks ten olacağım canım. Tüpümün biri tıkalı digerinde de sıvı var.sen de mi ameliyat olacaksinCanım sene ameliyatı olcan
Canım allah yardımcınız olsun allaha emanet olun inşallah hayirli sağlıklı haberlerini bekliyoruzErken doğuma alıyorlar dua edin bize sağlıkla çıkalım sabahtan bebeğimin hareketleri yoktu dua edin bol bol
Canım Rabbim sağlıkla sıhatle hayırla kucağına aldıraın inşallah.umarım herşey yolundadır.Erken doğuma alıyorlar dua edin bize sağlıkla çıkalım sabahtan bebeğimin hareketleri yoktu dua edin bol bol
Günaydın kızlar aranızda kan sulandırıcı kullanan varmı acaba aynı saattemi yapıyorsunuz hergün hiç sektirmeden
Evet canım dün görüştük. 10 temmuzda ameliyat olacağım.inşallah sorun çıkmaz .ameliyat biraz korkutuyor ama sonucu güzel olsun da herseye razıyız.
Benimkiler referans arasında çıkmış canımİyi olur canım ya çok saol valla
Bunlar da trombofili biyokimya testleri zaten yaptırmışsın şimdi gördümBen bu testi yaptırmadım of bir de bu mu var?sadece genetik tarama yaptırmıstım mtfhr heterozigot pai homozigot faktör v heterozigot filan bunları biliyorum
Evet canım ben yapıyordum hep aynı saatte benim transferim akşam 6 da olmuştu o yüzden hemen başlamıştım eve gidip yapmıştım19:30 da yapıyordum hergünGünaydın kızlar aranızda kan sulandırıcı kullanan varmı acaba aynı saattemi yapıyorsunuz hergün hiç sektirmeden
Mutlu1anne canım nasılsın tekrar beta yaptırdın mı
Ben de 3 kere vermiştim emin olmak için iki yeterli aslında ben doyamayıp evde bile bi sürü test yapmıştım:)Canım memorial gerek yok dedi. Buradaki doktorlar hep 3 kez tekrarlarıyomuş pazartesi tekrar bi kan ver demişti. Emin olamıyorum versem mi vermesem mi diye ama sanırım yarın vericem bir kan daha .
Ben de 3 kere vermiştim emin olmak için iki yeterli aslında ben doyamayıp evde bile bi sürü test yapmıştım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?