Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bana yapılan kromozom nalizinde yani genetik taramada bazı genlerimde heterozigot ve homozigotluklarla pıhtılaşma var dendi. Hic böyle test görmedim pıhtılaşma ile ilgili bu nedir?
Canım o genetik kısmı, bize memorial da yapıldı sanırım ama tam da bilmiyorum,bunlar cerrahpaşada bakılanlar.. çok da bilgim yok açıkçası

Evet canım dün görüştük. 10 temmuzda ameliyat olacağım.inşallah sorun çıkmaz .ameliyat biraz korkutuyor ama sonucu güzel olsun da herseye razıyız.

Günaydın kızlar aranızda kan sulandırıcı kullanan varmı acaba aynı saattemi yapıyorsunuz hergün hiç sektirmeden

Günaydın ben genelde akşam 8:15 ile 8:30 arası vuruyorum. Alarmımı 8.30 a kurdum ama hep alarmdan önce hatırlıyorum bu aralarda vuruyorum.

Evet canım dün görüştük. 10 temmuzda ameliyat olacağım.inşallah sorun çıkmaz .ameliyat biraz korkutuyor ama sonucu güzel olsun da herseye razıyız.

Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah. Doktorunda iyi rahat ol. Hiç korkocak bir şey yok uyuyosun uyanıyorsun bitmiş:) ben hiç ağrı sızı hissetmedim çok memnun kaldım. Gerçekten 1 tane bile ağrı kesici kullanmadım ameliyat sonrası ilk günde bile .

İyi olur canım ya çok saol valla
Benimkiler referans arasında çıkmış canım
Ben bu testi yaptırmadım of bir de bu mu var? sadece genetik tarama yaptırmıstım mtfhr heterozigot pai homozigot faktör v heterozigot filan bunları biliyorum
Bunlar da trombofili biyokimya testleri zaten yaptırmışsın şimdi gördüm

Günaydın kızlar aranızda kan sulandırıcı kullanan varmı acaba aynı saattemi yapıyorsunuz hergün hiç sektirmeden
Evet canım ben yapıyordum hep aynı saatte benim transferim akşam 6 da olmuştu o yüzden hemen başlamıştım eve gidip yapmıştım19:30 da yapıyordum hergün

Canım memorial gerek yok dedi. Buradaki doktorlar hep 3 kez tekrarlarıyomuş pazartesi tekrar bi kan ver demişti. Emin olamıyorum versem mi vermesem mi diye ama sanırım yarın vericem bir kan daha .
Ben de 3 kere vermiştim emin olmak için iki yeterli aslında ben doyamayıp evde bile bi sürü test yapmıştım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…