- 15 Eylül 2012
- 8.435
- 6.897
- 398
Yok yok bu sefer çıkartmazsın hayırlı mutlu sonuçlar al İnşâAllahAma her kan sonucunu beklemek çok stres yahu yarın yine sonuç çıkana kadar 5 tane sivilce çıkartırım sanırım:)
Yok yok bu sefer çıkartmazsın hayırlı mutlu sonuçlar al İnşâAllah:)
Cnm benimde eşim sabah 8 de vuruyordu ama bugün seçimde görevli sabah 6.30 vurdu.Daha öncede iki defa sabah 6 da vurmuşluğumuz var doktorumuz anti faktör xa testi istediğinde iğne vurduktan 4 saat sonra kan vermek gerekiyoda o günlerde sabah 6 da vurduk 10 da kan verdik.Tedirgin olmayım demi cnm ne biliyim.Allahım korusun ona emanetiz hepimiz.Günaydın ben genelde akşam 8:15 ile 8:30 arası vuruyorum. Alarmımı 8.30 a kurdum ama hep alarmdan önce hatırlıyorum bu aralarda vuruyorum.
Cnm benimde eşim sabah 8 de vuruyordu ama bugün seçimde görevli sabah 6.30 vurdu.Daha öncede iki defa sabah 6 da vurmuşluğumuz var doktorumuz anti faktör xa testi istediğinde iğne vurduktan 4 saat sonra kan vermek gerekiyoda o günlerde sabah 6 da vurduk 10 da kan verdik.Tedirgin olmayım demi cnm ne biliyim.Allahım korusun ona emanetiz hepimiz.
Cnm ben 8. Haftada başladım merkez de gönül hoca gerek yok dedi pai serpine 1 ve mthfr heterozigot çıkmıştı bende ama takip doktorum başlattı cleaxine 0.4 iğneye 8. Haftada ona gittiğimde.20 gün yada ayda birde anti faktör xa testi yapıyoo ölçüyoo durumu.o testleri yaptırırken sabah 6 da vurup dört saat sonra kan veriyoruz.ben kendim vuramıyorum hiç bi iğnemi vuramadım kendim hep eşim yaptı sağolsun tedavi sürecinde de iğneleri.doktor kol bacak demedi hiç bize.göbek dedi bide yanlarımız var yağlı gibi olan kısımlar oralara yapıyoz cnm.Allahım korusun Allaha emanetiz evet cnm.Rabbim hepimizin bebeişlerini korusun kollasın sağlık sıhat versin inşallahBir şey olmaz canım o kadardan . Hemde saati geçe değil erkene çekmişsiniz. Benimde yarım saat farkla vurduğum oluyor. Rahat ol . Dediğin gibi Allaha emanetiz .
Bu arada benimde eşim kolumdan vuruyor evde olduğunda ama nöbet usulu çalışıyor. 24 saat olmadığı günlerde göbeğimden vuruyorum ve koldan çok daha az acıyor göbek. Denemeni tavsiye ederim.
İnşallah canım bebeğin ve sen sağlıklısınızdır dualarımızdasınErken doğuma alıyorlar dua edin bize sağlıkla çıkalım sabahtan bebeğimin hareketleri yoktu dua edin bol bol
Benimde sonucum aynı memorialdaki tüm doktorlar gerekli değil diyor hamile kaldığımda takip doktorum da vermezse iğne sorun olur mu acaba kafam çok karışıyorCnm ben 8. Haftada başladım merkez de gönül hoca gerek yok dedi pai serpine 1 ve mthfr heterozigot çıkmıştı bende ama takip doktorum başlattı cleaxine 0.4 iğneye 8. Haftada ona gittiğimde.20 gün yada ayda birde anti faktör xa testi yapıyoo ölçüyoo durumu.o testleri yaptırırken sabah 6 da vurup dört saat sonra kan veriyoruz.ben kendim vuramıyorum hiç bi iğnemi vuramadım kendim hep eşim yaptı sağolsun tedavi sürecinde de iğneleri.doktor kol bacak demedi hiç bize.göbek dedi bide yanlarımız var yağlı gibi olan kısımlar oralara yapıyoz cnm.Allahım korusun Allaha emanetiz evet cnm.Rabbim hepimizin bebeişlerini korusun kollasın sağlık sıhat versin inşallah
Cnm senindemi aynı bu genlerde heterozigot çıktı banada gönül hoca gerek yok demişti defalarca sordum.ama takip doktorum 8. Haftada edindiğim doktor öncesindekiler bakmamıştı bile hiç o verdi kullan dedi arada da testini yapıyoo dediğim gibi.anladığımız bişe değil olsa yorum da yapamıyoruz yani.11+2 de perinatolog cihat şene gitmiştim özellikle sordum kullanabilirsin dedi öle çok üzerinde durmadı bile ben anlamadım hiç.kimsede doğru düzgün açıklama yapmıyoo yani.heterozigot olunca taşıyıcımı olunuyoo ne oluyoo bilmiyorum hiç.burda bi ara anlatılmaya çalışıldı ama işte insan korkuyoo herşeyden tedirgin oluyoo.Rabbim korusun Allaha emanetiz hep.Rabbim sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle kucağımıza aldırsın inşallah.Allahım tez vakitte bu yolda çaba sarfedenlerede sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.Benimde sonucum aynı memorialdaki tüm doktorlar gerekli değil diyor hamile kaldığımda takip doktorum da vermezse iğne sorun olur mu acaba kafam çok karışıyor
Haklısın aslında. O kadar çok şey yaşadım ki, bunları yaşamak, yaşadıklarınla çevrenden kaçmak kabuğunda sinip kalmak yordu beni. Aslında artık daha rahatım çevremde bazı yakınlarıma anlatıyorum artık rahatlıyorum.Duygularını bastırmak için uğraşma . Bırak ne hissetmek istiyorsa duyguların yaşasın. Umut, heyecan, heves ve korku.. hepsi olağan. Hepsini hissetmemiz bu işin doğası. Umut var oldukça ışık hiç sönmeyecek ..
Ben ilk tedavimde 6, ikinci de 8 gün sonra okdum canımKızlar merhaba opudan ne kadar sonra regli oldunuz normal zamanında mı olunuyor yani.
Ben de Cuma :)Benim kesinleşti canım hayirlisiyla cuma günü transferim var:)
Haklısın aslında. O kadar çok şey yaşadım ki, bunları yaşamak, yaşadıklarınla çevrenden kaçmak kabuğunda sinip kalmak yordu beni. Aslında artık daha rahatım çevremde bazı yakınlarıma anlatıyorum artık rahatlıyorum.
Neyse bu arada Cuma günü transfer olacağım, dualarınızı beklerim bolca :)
Bana göbekten yap demişlerdi göbekte yer kalmadı takip doktorum kol ve bacaktan da yapılır dedi bi kaç kez bacaktan da yapmıştım kol çok zor benim eşim yapamaz zaten :)Bir şey olmaz canım o kadardan . Hemde saati geçe değil erkene çekmişsiniz. Benimde yarım saat farkla vurduğum oluyor. Rahat ol . Dediğin gibi Allaha emanetiz .
Bu arada benimde eşim kolumdan vuruyor evde olduğunda ama nöbet usulu çalışıyor. 24 saat olmadığı günlerde göbeğimden vuruyorum ve koldan çok daha az acıyor göbek. Denemeni tavsiye ederim.
Bana göbekten yap demişlerdi göbekte yer kalmadı takip doktorum kol ve bacaktan da yapılır dedi bi kaç kez bacaktan da yapmıştım kol çok zor benim eşim yapamaz zaten :)
Doktoruna sor istersen bacak çok acımıyor tabi bölgesi var her yerine yapılmıyorKol zaten çok acıyor ya ben göbekte yer kalsın diye arada koldan onun dışında göbekten yapıyorum. :)
Ben bu testi yaptırmadım of bir de bu mu var?sadece genetik tarama yaptırmıstım mtfhr heterozigot pai homozigot faktör v heterozigot filan bunları biliyorum
Allah tekrar pozitifler aldırsın, kucağına nasip etsin inşallah arkadaşım . İleri haftada kayıp nedir çok iyi bilirim. Allah hayırlar nasip etsin ve böyle pozitif kal hep, bravo canımBen de 3 kere vermiştim emin olmak için iki yeterli aslında ben doyamayıp evde bile bi sürü test yapmıştım:)
Amin canım çok zor sabaha kadar ağladım bu gece hiç uyuyamadım o ultrason resimlerine bakarak çok acı çokAllah tekrar pozitifler aldırsın, kucağına nasip etsin inşallah arkadaşım . İleri haftada kayıp nedir çok iyi bilirim. Allah hayırlar nasip etsin ve böyle pozitif kal hep, bravo canım
Amin amin amin. Allah razı olsun canım.Anlıyorum seni bende aynıyım . Mübarek günde kuzucuğunu alacaksın çok güzel. Dualarımız seninle. Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?