Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin canım çok zor sabaha kadar ağladım bu gece hiç uyuyamadım o ultrason resimlerine bakarak çok acı çok İnşâAllah Rabbim hepimize nasip eylesin
Allah sabır, güç versin canım, kaldıramayacağımız sınav vermesin napalım. Önemli olan isyana düşmeyeceğiz, modumuz düşebilir ama isyana düşemeyiz. BEn çok acılar yaşadım ama başla yönden çooook şey kazandım. Kuvvetim, inancım çok güzelleşti eski halime göre. Bin şükür.
Sen de çok güçlüsün maşallah. Ağla çok normal ama yıkılmıyoruz, devam Allah'ın izniyle

Canım zaten gelişim çok geride kalmamışydı sende? 10 haftada 8 demiştin yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden kafana takılmasın. Doktoruna güven, komşundan azıcık uzak dur bu ara :)

Amin canım İnşâAllah kolay atlatırım Rabbim yardımcımız olsun
Canım zaten gelişim çok geride kalmamışydı sende? 10 haftada 8 demiştin yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden kafana takılmasın. Doktoruna güven, komşundan azıcık uzak dur bu ara :)
evet 10+5 sata göre normalde ultrasondan daha büyük gözüküyordu yani ultrasonda 11+2 falan olması gerekiyordu karından baktı 7+6 çıktı alttan baktı 8+5 çıktı detaylıda karından baktı radyoloji uzmanı yine 7+6 çıktı en son gittiğimde de 7+3 tü demek ki 3 gğn yaşamış kuzum kafam karışık alttan neden daha büyük çıktı daha önce orantılıydı vajinal v e karından bakınca ah ne karışık işler bu arada komşum çok iyidir ama işte bazen böyle olabiliyor Ramazan boyunca kadıncağız baktı bana :)

Tatlım bu ihtimaller çok çok düşük günümüz koşullarında ki teknolojiyi varsayarsak . Bu detaylar sadece senin ruhsal durumunu daha da bozar düşünme böyle şeyleri . Komşun da iyiymiş ama bunların bir faydası yok sana artık .

Rabbim sabır güç kuvvet versin . İnşallah bu sıkıntılı günlerini unutturacak sağlıklı bebekler nasip edecek Rabbim .

Öyle bi bunalıma giriyor ki insan acabalarla yaşamak çok zor geliyor benim için rahattı emin bi şekilde girdim kürtaja işte kafa karıştıran çok kafayı yemek üzereyim

Bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim asla isyan etmiyorum ama elimde değil ağlıyorum sürekli şu an sancım da çok düşündükçe iyice mahvoluyorum canımız sağolsun İnşâAllah nasip olur bizede bi evlat hayırlısıyla benim yüzümden sizlerin de morali bozuluyor özür diliyorum hepinizden Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Canım benim, ben yaşadığın acıyı iki kez yaşadım farklı haftalarda. Sonra ümitler tam da yeşerdi yeniden derken bi düşük yaşadım. 5 sene önce şu yaşayacaklarımı anlatsalar nasıl dayanıcam derdim. çok ağlıyorsun üzülüyorsun ama bir şekilde dayanabiliyorsun. Çünkü elden bir şey gelmiyor. Sadece dua edebiliyoruz, bunu da bolca yapıp nasibimizi beklememiz lazım ... Tıpkı benim şimdi beklediğim gibi. 5.gün bitti umut ve heyecanla Rabbim ne nasip edecek onu bekliyorum..
Kimseyi üzdüğünü de düşünme lütfen .. Burda her şeyi ortak yaşıyoruz. Nasıl birlikte sebindiysek üzüleceğiz de .. Allah tez zamanda yüzünü güldürsün

.
Cnm benim Rabbim sabrını veriyor bende yaşadım Allahım bir daha hiç yaşatmasın hiç birimize inşallah.Allahın izniyle inşallah sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle evlatlarımızı alırız inşallah bizlerde kucaklarımıza.Allahım bu yolda hangi aşamada olursak olalım yardım etsin inşallah.Sabır versin güç versin ve hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah

Canım söylediğin haftalar arasında ciddi fark var. Ben bi kürtajımda senin gibi böyle tekrar bakalım diye tutturdum, 1 hafta daha bekledik, doktorum yazık gel dedi başka doktor arkadaşına da götürdü yan odadaki. Dediler ki maalesef ümit yok. Zaten 3-4 gün fazla veya az olması normal özellikle ilk haftalarda, yojsa 1-2 hafta fark zaten emin olmamızı sağlıyor, kalp atışı da zaten 9-10-11de hala yoksa beklemeye gerek yok demişlerdi. Senin hepsi buna uyuyor. Yani kafana takıp kendini bunaltma canım. Allah ona o kadar can vermiş. Önüne bakman daga hayırlı canım.
Bu kaybına pgt yapılmışmıydu? Senin hikayeni bilmiyorum çok kusura bakma. Normal tedavi miydi? Genetik taramalı mu?

Ayrıca acını paylaştığın için özür dilemene gerek yok. Biz burda birbirini hiç tanımayan ama en iyi tanıyan kardeş gibi olduk. Sizler benim gün içinde desteğim, can yoldaşım oldunuz. İçindekileri yaz sayfalarca rahatlarsın, ağlayabilirsin de çok normal sadece çok yıpratma. İlk defa mı gebelik oluşmuştu? İlk gebelik ilk düşükse de daha hassas olabilirsin. Allah güç kuvvet versin sana inşallah

İstediğin kadar yazabilirsin canım biz burada birbirimize destek olmak için varız. Ben bu süreçte yaşadığım hiçbir duyguyu en yakın arkadaşlarıma bile anlatamıyorum. Burası olmasa nasıl umut dolarım bilmiyorum.
Bende senin gibi hissediyorum bazen, ama sonra dönüp aynaya bakıyorum hala sağlıklıyım hala elim ayağım tutuyor ve hala ümit var. Dayanıcaz ve başarıcaz. Acı ve mutluluk insani olmamızın en derin duyguları, tabiki yaşAyacağız. Ve bir gün bizde çoookk güzel anneler ve teyzeler olacağız:)

Canım benim ne demek o öyle. Biz birlikte bu süreci yaşıyoruz. Üzüntü sevinç hepsinibetaber yaşayacağız. Keşke elimizde sihirli değnekler olsa da durumları düzeltebilsek. Ama biz birbirimizle konuşarak, birbirimizin için dualar ederek acılarımızı hafifleteceğiz. Lütfen istediğin , bunaldığın her an yaz . Tek elimizden gelen dua ve iletişimi koparmayalım. Bugünler geçecek.. güzel günler gelecek..
unutma ki; her zorluğun sonunda mutlaka ki bir kolaylık vardır.

Canım benim amin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İnşâAllah güzel haberler verirsin bize hakkından hayırlısı olsun güzel desteğin içinde çok teşekkürler
Amin canım amin Rabbim hiç kimseye bi daha yaşatmasın sağlıkla alalım kucağımıza İnşâAllah
Pgt yaptırmamıştık canım ama çıkan parçaları genetiğe gönderdik 5aa kalitedeydi. Bende baya araştırdım ilkin atan kalp sonradan atmıyorsa bir daha atma ihtimali olmazmış zaten teknoloji gelişti üzünteleri erkenden öğrendik ultrason olmasaydı 4-5 aylık olduk sanırdık:) kanama olmayınca
Çok sağol canım desteğin için evet 7. Senemizdeyiz ilk defa pozitif aldık beta çok güzel arttı kesemiz çok güzeldi güzel yere yerleşmişti kürtaj olacağım gün bile kese hiç bozulmamıştı 3. Denememizdi öncesinde aşılama ve yumurta takiplerim vardı gereksiz ve boşuna yapılan çünkü tüplerim de hidrosalpinks varmış aldırdım iki tüpümüde maalesef artı miyom ameliyatı oldum çok sıkıntılar çektim tabi daha büyük sıkıntı yaşayanlarda var Rabbim onlarında yardımcısı olsun

Çok sağol canım zamanla acım dinecek İnşâAllah ilk yaşayan bu olayı ben değilmişim ama işte bizler daha çok yıpratıyoruz zor elde ettiğimiz için Rabbimden gelene razıyız ol dedi oldu ve aldı boynumuz kıldan ince İnşâAllah tekrardan sağlıklı bir gebelik nasip eder kucağımıza alırız hepimiz çok alışmıştım çok öyle gurur verici bişeymiş ki insanın havası değişiyormuş çünkü yıllardır o kadar çok konuşuldu ki üstüme bu bayramda o konuşan kişileri gördüm hiç sesleri çıkmadı Rabbim kem gözlerden muhafaza eylesin İnşâAllah bi daha hamile kalırsam ilk üç ay kimseye söylemicem tabi yine bulantılar çok olursa o ayrı tabi:) sizlere sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim bende 2-3 ay sonra geleyim arkanızdan İnşâAllah

İnşallah en kısa zamanda tekrar nasip etsin

A Asuuhazirannnn cnm naptın tedavi için karar verdinmi indirim yapıp yapmadıklarını soruyordun sanırım en son.yapıyorlardır cnm bence sonuçta bii kaç tedavi oluyorsun aynı yerde
Canım Allah izin verirse gidicem reglime 3 gün kaldı ne zaman olursa bekliyorum ama gitmeden önce testler istemişlerdi yarın arayıp onu sorucam ne yaptırmam lazım diye inşallah indirim yaparlar ama korkuyorum da 5. Tedavi 2 sene oldu maalesef yumurtam az ve kalitesiz

İnşallah yaparlar cnm indirim.sen bu süre zarfında alerjin yoksa arı sütü bal polen ye karıştırıp soğuk zincir olanından.balık yağı konenzim ve progeny f kullan cnm burda ben dahil biçok kişi kullandı tedaviye başlayıncaya kadar.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…