- 13 Şubat 2017
- 424
- 392
- 103
- 36
Canım çok sağol desteğin için progeny f kullanıyorum ama konenazim kullansam çok mu gelir demiştim korktum içmedim ama 3-4 gün kaldı tedaviye etkisi olur mu? bir de tedavi de bıraktınız mı? bıraktıysanız neden bıraktın bir de beoo markaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam onun polen bal arı sütünü yiyorum iyi mi bilmiyorum cnm yoksa bir ay daha mı beklesem bol vitamin alsam mu kunenzim balık yağı daha mı işe yarar acelem rezerve azlığından ama kalite olması da çok önemliİnşallah yaparlar cnm indirim.sen bu süre zarfında alerjin yoksa arı sütü bal polen ye karıştırıp soğuk zincir olanından.balık yağı konenzim ve progeny f kullan cnm burda ben dahil biçok kişi kullandı tedaviye başlayıncaya kadar.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Aa süper tesadüf:))Amin canım inşallah Allah bize en hayırlısını nasip etsinBen de Cuma :)
Elele tutuşup transfere gireriz artık :)
Mübarek gün Allah gönlümüzdekini hayrımıza yazsın inşallah
Cnm benim amh kaç sende bunun kararını en iyi sen ve doktorun verir.ben arı sütünü soğuk zincir olanından almıştım herbal organik yazıyodu ve organik polen le karıştırmıştım bal ekleyerek.ben tedavideyken yedim galiba sabah akşam tahta kaşıkla aç karnına ama tam emin diilim. balık yağı ko enzim ve progeny f de almıştım.ama doktora sorman lazım ben hatırlamıyorum o kadarını sormadan tedavideyken içme burda bi arkadaş en son yücel beye sormuştu galiba arı sütü bal polen yumurtaların erken çatlamasına neden olurmu diye sende sor cnm benim ona göre devam edersin.rezerve de çok takılma bize gerekli olan bi yumoş Allah izin verirse olur inşallah cnmCanım çok sağol desteğin için progeny f kullanıyorum ama konenazim kullansam çok mu gelir demiştim korktum içmedim ama 3-4 gün kaldı tedaviye etkisi olur mu? bir de tedavi de bıraktınız mı? bıraktıysanız neden bıraktın bir de beoo markaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam onun polen bal arı sütünü yiyorum iyi mi bilmiyorum cnm yoksa bir ay daha mı beklesem bol vitamin alsam mu kunenzim balık yağı daha mı işe yarar acelem rezerve azlığından ama kalite olması da çok önemli
Evet canım bende aynı sorun tüplerde sıvı var hangi doktor senin kiHidroselpinks ten olacağım canım. Tüpümün biri tıkalı digerinde de sıvı var.sen de mi ameliyat olacaksin
Cnm benim amh kaç sende bunun kararını en iyi sen ve doktorun verir.ben arı sütünü soğuk zincir olanından almıştım herbal organik yazıyodu ve organik polen le karıştırmıştım bal ekleyerek.ben tedavideyken yedim galiba sabah akşam tahta kaşıkla aç karnına ama tam emin diilim. balık yağı ko enzim ve progeny f de almıştım.ama doktora sorman lazım ben hatırlamıyorum o kadarını sormadan tedavideyken içme burda bi arkadaş en son yücel beye sormuştu galiba arı sütü bal polen yumurtaların erken çatlamasına neden olurmu diye sende sor cnm benim ona göre devam edersin.rezerve de çok takılma bize gerekli olan bi yumoş Allah izin verirse olur inşallah cnm[/QUOT
Cnm desteğin için teşekkür ederim 1 tane embriyo oluştu diye çok üzülmüştüm sense aralık ayında beni teselli etmiştin bize lazım bir yumurta altın yumurtan olsun diye nasıl rahatlatmıştın ve gebelik oluşmuştu ama kimyasalla sonuçlandı ama 2 gün bile güzeldi
Cnm desteğin için teşekkür ederim 1 tane embriyo oluştu diye çok üzülmüştüm sense aralık ayında beni teselli etmiştin bize lazım bir yumurta altın yumurtan olsun diye nasıl rahatlatmıştın ve gebelik oluşmuştu ama kimyasalla sonuçlandı ama 2 gün bile güzeldi. Amh en son 0.81 2 sene önceCnm benim amh kaç sende bunun kararını en iyi sen ve doktorun verir.ben arı sütünü soğuk zincir olanından almıştım herbal organik yazıyodu ve organik polen le karıştırmıştım bal ekleyerek.ben tedavideyken yedim galiba sabah akşam tahta kaşıkla aç karnına ama tam emin diilim. balık yağı ko enzim ve progeny f de almıştım.ama doktora sorman lazım ben hatırlamıyorum o kadarını sormadan tedavideyken içme burda bi arkadaş en son yücel beye sormuştu galiba arı sütü bal polen yumurtaların erken çatlamasına neden olurmu diye sende sor cnm benim ona göre devam edersin.rezerve de çok takılma bize gerekli olan bi yumoş Allah izin verirse olur inşallah cnm
Cnm burda hepimiz birbirmize destek için varız dualarımız bir , kimin duasının kime geçeceği hiç belli olmaz Rabbim yeterki istesin ne olmazlar olur merak etme sen hiç.inşallah Allahım herbirimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı sıhatli uzun ömürlü evlatlar la doldursun tez vakitteCnm desteğin için teşekkür ederim 1 tane embriyo oluştu diye çok üzülmüştüm sense aralık ayında beni teselli etmiştin bize lazım bir yumurta altın yumurtan olsun diye nasıl rahatlatmıştın ve gebelik oluşmuştu ama kimyasalla sonuçlandı ama 2 gün bile güzeldi. Amh en son 0.81 2 sene önce
Amin canım İnşâAllahStrongmom_ güzel günler görücez hep birlikte inşallah hepimizin kucağında bir bebişle
amin İnşâAllah canım bi daha ki sefere de tutunsun yine kuzumStrongmom_ inşallah en kısa zamanda bu acılarının hepsini unutturacak sağlıklı hayırlı bebeğini kucağına alırsın
Canım benim amin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İnşâAllah güzel haberler verirsin bize hakkından hayırlısı olsun güzel desteğin içinde çok teşekkürler
Amin canım amin Rabbim hiç kimseye bi daha yaşatmasın sağlıkla alalım kucağımıza İnşâAllah
Pgt yaptırmamıştık canım ama çıkan parçaları genetiğe gönderdik 5aa kalitedeydi. Bende baya araştırdım ilkin atan kalp sonradan atmıyorsa bir daha atma ihtimali olmazmış zaten teknoloji gelişti üzünteleri erkenden öğrendik ultrason olmasaydı 4-5 aylık olduk sanırdık:) kanama olmayınca
Çok sağol canım desteğin için evet 7. Senemizdeyiz ilk defa pozitif aldık beta çok güzel arttı kesemiz çok güzeldi güzel yere yerleşmişti kürtaj olacağım gün bile kese hiç bozulmamıştı 3. Denememizdi öncesinde aşılama ve yumurta takiplerim vardı gereksiz ve boşuna yapılan çünkü tüplerim de hidrosalpinks varmış aldırdım iki tüpümüde maalesef artı miyom ameliyatı oldum çok sıkıntılar çektim tabi daha büyük sıkıntı yaşayanlarda var Rabbim onlarında yardımcısı olsun
Çok sağol canım zamanla acım dinecek İnşâAllah ilk yaşayan bu olayı ben değilmişim ama işte bizler daha çok yıpratıyoruz zor elde ettiğimiz için Rabbimden gelene razıyız ol dedi oldu ve aldı boynumuz kıldan ince İnşâAllah tekrardan sağlıklı bir gebelik nasip eder kucağımıza alırız hepimiz çok alışmıştım çok öyle gurur verici bişeymiş ki insanın havası değişiyormuş çünkü yıllardır o kadar çok konuşuldu ki üstüme bu bayramda o konuşan kişileri gördüm hiç sesleri çıkmadı Rabbim kem gözlerden muhafaza eylesin İnşâAllah bi daha hamile kalırsam ilk üç ay kimseye söylemicem tabi yine bulantılar çok olursa o ayrı tabi:) sizlere sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim bende 2-3 ay sonra geleyim arkanızdan İnşâAllah
Canim kusura bakma yazamadim. S çok sukur artik yazabiliyorum. Benim 10 ve 15. Kromozomda vardi %25 dediler. Semra hoca transferden yanaydi ama ben açıkçası korktum ve tekrar basladim.
Canim cok sevindim... hayirlisi ile Allah kucagina almayi nasip etsin.Evet çok şükür keseyi gördük, ama minikmiş daha kese; kalp atışı için 2 temmuza randevu verdi gönül hanım;inşallah da o gün de sıkıntısız geçer;korkuyorum açıkçası..
Ben de yazdıklarının ayınıni yapıcam canım yarından itibaren ilaçlara başlıcam cuma günü transfere gidicem hayırlısıylaArkaDaşlarım transfer öncesi için bir kaç sorum olacak.
Dün çatlatma vurdum, 6 gün sonra transfer, sizde de böylemiydi? Transferden 4 gün önce crinone jel, rulid ve prednol başlayacağım. Jeli sabah uyanınca işe çıkmadan düşünüyorum. Rulid karnına yazıyor, prednol de tok karna. Siz naturelde neleri ne zaman kullanıyorsunuz?
Genetiğe gönderdim canım yücel beye mesaj attım radyoloji raporunu hemen kürtaj olup parçayı genetiğe gönderin çıkan sonuçla gelin konuşalım yeni tedaviyi dedi dondurulmuş embriyolarım var canım çok şükürDüşüğünü genetiğe gönderdin mi canım? Ordan da faydalı bir bilgi gelir belki. Donmuş embriyon var mu? Varsa çok bekleme, sıcağı sıcağına yaptır bence. Tabii doktorun tavsiyesi en önemlisi. Doktorun kimdi, ne dedi bu düşük ve sonrası için?
aynen benimde böyle işlemişti süreçArkaDaşlarım transfer öncesi için bir kaç sorum olacak.
Dün çatlatma vurdum, 6 gün sonra transfer, sizde de böylemiydi? Transferden 4 gün önce crinone jel, rulid ve prednol başlayacağım. Jeli sabah uyanınca işe çıkmadan düşünüyorum. Rulid karnına yazıyor, prednol de tok karna. Siz naturelde neleri ne zaman kullanıyorsunuz?
Merhaba canım;Canim kusura bakma yazamadim. S çok sukur artik yazabiliyorum. Benim 10 ve 15. Kromozomda vardi %25 dediler. Semra hoca transferden yanaydi ama ben açıkçası korktum ve tekrar basladim.
Cuma başlamıştım, bugün kontrolüm var bakalım ne durumdaNe olur ne olmaz tedbir iyidir. Ama hiç duymamıştım. Her bünye bir olmuyor işte.
Ne zaman başladın iğnelere ?
Canım bana rulid le prednolü,jelden 3 gün önce başlatmışlardı;kişiye göre başlama zamanı değişior olabilir.. jeli kullanmanın en güzel zamanı sabah işe giderken bence de.. Haydi inşallah en güzel haberlerle dönün buraya:))ArkaDaşlarım transfer öncesi için bir kaç sorum olacak.
Benimde 10. günüm bugün opudan sonra merak ettim. Günümü bekleyeyim bakalım.Ben ilk tedavimde 6, ikinci de 8 gün sonra okdum canım
ArkaDaşlarım transfer öncesi için bir kaç sorum olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?