Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım çok sağol desteğin için progeny f kullanıyorum ama konenazim kullansam çok mu gelir demiştim korktum içmedim ama 3-4 gün kaldı tedaviye etkisi olur mu? bir de tedavi de bıraktınız mı? bıraktıysanız neden bıraktın bir de beoo markaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam onun polen bal arı sütünü yiyorum iyi mi bilmiyorum cnm yoksa bir ay daha mı beklesem bol vitamin alsam mu kunenzim balık yağı daha mı işe yarar acelem rezerve azlığından ama kalite olması da çok önemli

Cnm benim amh kaç sende bunun kararını en iyi sen ve doktorun verir.ben arı sütünü soğuk zincir olanından almıştım herbal organik yazıyodu ve organik polen le karıştırmıştım bal ekleyerek.ben tedavideyken yedim galiba sabah akşam tahta kaşıkla aç karnına ama tam emin diilim. balık yağı ko enzim ve progeny f de almıştım.ama doktora sorman lazım ben hatırlamıyorum o kadarını sormadan tedavideyken içme burda bi arkadaş en son yücel beye sormuştu galiba arı sütü bal polen yumurtaların erken çatlamasına neden olurmu diye sende sor cnm benim ona göre devam edersin.rezerve de çok takılma bize gerekli olan bi yumoş Allah izin verirse olur inşallah cnm

Cnm desteğin için teşekkür ederim 1 tane embriyo oluştu diye çok üzülmüştüm sense aralık ayında beni teselli etmiştin bize lazım bir yumurta altın yumurtan olsun diye nasıl rahatlatmıştın ve gebelik oluşmuştu ama kimyasalla sonuçlandı ama 2 gün bile güzeldi. Amh en son 0.81 2 sene önce

Cnm burda hepimiz birbirmize destek için varız dualarımız bir , kimin duasının kime geçeceği hiç belli olmaz Rabbim yeterki istesin ne olmazlar olur merak etme sen hiç.inşallah Allahım herbirimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı sıhatli uzun ömürlü evlatlar la doldursun tez vakitte

Strongmom_ güzel günler görücez hep birlikte inşallah hepimizin kucağında bir bebişle
Amin canım İnşâAllah
Strongmom_ inşallah en kısa zamanda bu acılarının hepsini unutturacak sağlıklı hayırlı bebeğini kucağına alırsın
amin İnşâAllah canım bi daha ki sefere de tutunsun yine kuzum Ya nasıl bişeymiş bu minnacık bişey ama sanki koca bebekmiş gibi hissediyordum ilkim canım yavrum yarımda olsa bana anneliği tattırdı benim için hep özel kalacak bunu kendime benzettim gözlerim böyle 7/24 İnşâAllah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Düşüğünü genetiğe gönderdin mi canım? Ordan da faydalı bir bilgi gelir belki. Donmuş embriyon var mu? Varsa çok bekleme, sıcağı sıcağına yaptır bence. Tabii doktorun tavsiyesi en önemlisi. Doktorun kimdi, ne dedi bu düşük ve sonrası için?

ArkaDaşlarım transfer öncesi için bir kaç sorum olacak.
Dün çatlatma vurdum, 6 gün sonra transfer, sizde de böylemiydi? Transferden 4 gün önce crinone jel, rulid ve prednol başlayacağım. Jeli sabah uyanınca işe çıkmadan düşünüyorum. Rulid karnına yazıyor, prednol de tok karna. Siz naturelde neleri ne zaman kullanıyorsunuz?

Ben de yazdıklarının ayınıni yapıcam canım yarından itibaren ilaçlara başlıcam cuma günü transfere gidicem hayırlısıyla

Genetiğe gönderdim canım yücel beye mesaj attım radyoloji raporunu hemen kürtaj olup parçayı genetiğe gönderin çıkan sonuçla gelin konuşalım yeni tedaviyi dedi dondurulmuş embriyolarım var canım çok şükür
aynen benimde böyle işlemişti süreç

Canim kusura bakma yazamadim. S çok sukur artik yazabiliyorum. Benim 10 ve 15. Kromozomda vardi %25 dediler. Semra hoca transferden yanaydi ama ben açıkçası korktum ve tekrar basladim.
Merhaba canım;
Sizde translasyon yoktur bize onay vermedi burda bir arkadaşla konuştum o şimdi 20 haftalık hamileydi mozaik embriyosu ile ben bir süre rafa kaldırdım bakalım gelecek ne gösterecek
Herşeyin hayırlısı

Canım bana rulid le prednolü,jelden 3 gün önce başlatmışlardı;kişiye göre başlama zamanı değişior olabilir.. jeli kullanmanın en güzel zamanı sabah işe giderken bence de.. Haydi inşallah en güzel haberlerle dönün buraya:))

bende aynı bu şekilde kullandım canım. naturel dondurulmuştu benimkide.

Arkadaşlar regli oldum yarın başlıcaz tedaviye kismet olursa ama Semra hoca gelmeden önce test istemişti sanırım yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum aranız da var mı giderken test yaptıran sordum hastaneye ama burada e2 falan yapılıyor zaten dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…