Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bakalım genetikten ne gelecek. Dondurulmuşların olmasına sevindin çok, bu da önemli bir teselli aslında. Çok şükür

İnşallah canım güzel haberler cermek nasip olur. Olmazsa da hayırlısı diyeceğiz napalım. Sabah başladım ilaçlara ben de

Kızlar demin memorial lı aradım semar testi için sonucunuz gözükmüyor dedi baya bekletti sonra tekrar dönüş yaptı ücret ödemediyseniz ondan dolayı gözükmüyor ola bilir dedi .
İyide biz çıkarken muasebeyle görüştük har hangi bir ücret talep edilmedi
Sizler yaptınızmı semar testti

ben yaptım canım ama benimkini ahmet göçmen yapmıştı. tam 1 hafta sonrada sonuç çıkmıştı:S
sen bence direk tüp bebek bankosuna bağlan onlara sor.

ben yaptım canım ama benimkini ahmet göçmen yapmıştı. tam 1 hafta sonrada sonuç çıkmıştı:S
sen bence direk tüp bebek bankosuna bağlan onlara sor.
Onlara bağlandım kuzum ama yok o an heycandan Gülserin hocaya sormayıda unuttum offf canım sıkıldı zaten korkuyom m bişiy çıkıcak diye ya belki doktorunuza gitmiştir dedi baya bekletti sonra yok sistemde gözükmüyor dedi tam bir hafta oldu

Kızlar şimdi aradım merkezi bugün 5. Gündü şu ana kadar 3 tanesi blastokist oldu pgtye uygun diğerleri şimdilik dondurmaya uygun değil belki yarına kadar değişiklik okur dediler dün aradığımda 11 tane vardı 8 i iyi 3ü orta kaliteydi bugin şimdi neden bu kadar azalma oldu sizce cok canım sıkıldı

Canım sıkma canını yarına kadar değişir dedikleri de uygun olur inş, burada birçok kişinin öyle oldu ben de dahil.

İnşallah canım. Peki kaç günde ayağa kalkmıştin? 3 gün sonra arkadaşımın dugunu var da gidebilir miyim ki?

Evet canım bende aynı sorun tüplerde sıvı var hangi doktor senin ki
Benim ki Fatih Şendağ canım.biraz pahalı ama Benim karnımda yoğun yapışıklık ta var oyüzden her doktor yapamıyor.senin doktorun kim canım sen nezaman olacaksın. ? bi de nekadara yapacak? Sanirim çok soru sordum.

İnşallah canım. Peki kaç günde ayağa kalkmıştin? 3 gün sonra arkadaşımın dugunu var da gidebilir miyim ki?

hımm 3 gün erken sanki canım ya. bir gün sonra ayağa kalkabiliyorsun zaten evde dolanıyosun ama ben 1 hafta sonra şehir dışına çıkmıştım. gerçi düğün aynı şehirdeyse gidebilirsin belki ama oynayamazsın :) doktorunla bir görüş canım bu durumu.

canım önemli olan sağlıklı olması. sağlıkla sana evlat olsun inşallah kalan embriyoların. sıkma canını lütfen. benimde 10 tane toplantı ama 5, güne 5 tane kaldı.

Arkadaşlar acil bir şey sormam lazım; İstanbulda clexane için rapor verebilen özel hastaneler hamgileri acaba?? Sabah akşam 0.4 doz vurulmamı uygun gördüler bu ilaç için söyleyeceğiniz bir şey var mı bir de,dikkat etmem gereken bir şey?? Devlet hastanelerine gidemem rapor için; bazı özel hastaneler de çıkarıyormuş İstanbul içi özellikle Avrupa yakasında bilen varsa yazarsa çok sevinirim

Medipol mega. Hematoloji den almıştım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…