Seninle birebir aynı gidiyoruz galiba :)Ben de yazdıklarının ayınıni yapıcam canım yarından itibaren ilaçlara başlıcam cuma günü transfere gidicem hayırlısıyla
Bakalım genetikten ne gelecek. Dondurulmuşların olmasına sevindin çok, bu da önemli bir teselli aslında. Çok şükürGenetiğe gönderdim canım yücel beye mesaj attım radyoloji raporunu hemen kürtaj olup parçayı genetiğe gönderin çıkan sonuçla gelin konuşalım yeni tedaviyi dedi dondurulmuş embriyolarım var canım çok şükür
aynen benimde böyle işlemişti süreç
İnşallah canım güzel haberler cermek nasip olur. Olmazsa da hayırlısı diyeceğiz napalım. Sabah başladım ilaçlara ben deCanım bana rulid le prednolü,jelden 3 gün önce başlatmışlardı;kişiye göre başlama zamanı değişior olabilir.. jeli kullanmanın en güzel zamanı sabah işe giderken bence de.. Haydi inşallah en güzel haberlerle dönün buraya:))
Kızlar demin memorial lı aradım semar testi için sonucunuz gözükmüyor dedi baya bekletti sonra tekrar dönüş yaptı ücret ödemediyseniz ondan dolayı gözükmüyor ola bilir dedi .
İyide biz çıkarken muasebeyle görüştük har hangi bir ücret talep edilmedi
Sizler yaptınızmı semar testti
Onlara bağlandım kuzum ama yok o an heycandan Gülserin hocaya sormayıda unuttum offf canım sıkıldı zaten korkuyom m bişiy çıkıcak diye ya belki doktorunuza gitmiştir dedi baya bekletti sonra yok sistemde gözükmüyor dedi tam bir hafta olduben yaptım canım ama benimkini ahmet göçmen yapmıştı. tam 1 hafta sonrada sonuç çıkmıştı:S
sen bence direk tüp bebek bankosuna bağlan onlara sor.
Canım sıkma canını yarına kadar değişir dedikleri de uygun olur inş, burada birçok kişinin öyle oldu ben de dahil.Kızlar şimdi aradım merkezi bugün 5. Gündü şu ana kadar 3 tanesi blastokist oldu pgtye uygun diğerleri şimdilik dondurmaya uygun değil belki yarına kadar değişiklik okur dediler dün aradığımda 11 tane vardı 8 i iyi 3ü orta kaliteydi bugin şimdi neden bu kadar azalma oldu sizce cok canım sıkıldı
İnşallah canım. Peki kaç günde ayağa kalkmıştin? 3 gün sonra arkadaşımın dugunu var da gidebilir miyim ki?Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah. Doktorunda iyi rahat ol. Hiç korkocak bir şey yok uyuyosun uyanıyorsun bitmiş:) ben hiç ağrı sızı hissetmedim çok memnun kaldım. Gerçekten 1 tane bile ağrı kesici kullanmadım ameliyat sonrası ilk günde bile .
Benim ki Fatih Şendağ canım.biraz pahalı ama Benim karnımda yoğun yapışıklık ta var oyüzden her doktor yapamıyor.senin doktorun kim canım sen nezaman olacaksın. ? bi de nekadara yapacak? Sanirim çok soru sordum.Evet canım bende aynı sorun tüplerde sıvı var hangi doktor senin ki
İnşallah canım. Peki kaç günde ayağa kalkmıştin? 3 gün sonra arkadaşımın dugunu var da gidebilir miyim ki?
Kızlar selam, yumurta toplama işlemim bugün gercekleşti hastane yatagından yazıyorum 13 yumurta toplanmış cok mutlu oldum
Kızlar şimdi aradım merkezi bugün 5. Gündü şu ana kadar 3 tanesi blastokist oldu pgtye uygun diğerleri şimdilik dondurmaya uygun değil belki yarına kadar değişiklik okur dediler dün aradığımda 11 tane vardı 8 i iyi 3ü orta kaliteydi bugin şimdi neden bu kadar azalma oldu sizce cok canım sıkıldı
İnşallah değişir senin nasıl olmustuCanım sıkma canını yarına kadar değişir dedikleri de uygun olur inş, burada birçok kişinin öyle oldu ben de dahil.
Benim 9 toplandı en son, 9u döllendi 8i 5.güne gitti ama 5.gün ilk 3 tane sonra 5.güj akşam geriden gelen 3 taneyi gönderdiler pgt yeİnşallah değişir senin nasıl olmustu
Medipol mega. Hematoloji den almıştım benArkadaşlar acil bir şey sormam lazım; İstanbulda clexane için rapor verebilen özel hastaneler hamgileri acaba?? Sabah akşam 0.4 doz vurulmamı uygun gördülerbu ilaç için söyleyeceğiniz bir şey var mı bir de,dikkat etmem gereken bir şey?? Devlet hastanelerine gidemem rapor için; bazı özel hastaneler de çıkarıyormuş İstanbul içi özellikle Avrupa yakasında bilen varsa yazarsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?