Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tamam canım çok teşekkür ederim.. Bi bakayım ben de
Ya ben de geçen bi özele gittim crinone yazdırmak için, doktor çok hevessiz yazdı dedi normalde biz yazmıyoruz başka doktorun verdiği ilacı mırın kırın etti. Öyle bi lüksünüz var mı ihtiyacım var sonuçta şu an dedim. Bu seferlik böyle olsun dedi yazdı sonra..

Yok canım Estağfurullah bendede baya yapışıklık var over in üzerinde çikolata kistinden oluşan bi kitle var bide overde birden çok küçük çikolata kistleri var öyle varda varrr Semra hoca bize ahmet hocaya yönlendirdi 8 bin dedi ama cem bey Ataşehir de özel sigorta ya ücretsiz diye duydum oraylada görüşücem bakalım çok korkuyommmm size nekadar fiyat verdiler? canım soru cevap gideriz artık:))

canım bende medicalpark'ta çıkarıyorum trabzon'da. istanbulda da medicalparklarda çıkar . her gün aynı saatte vur sabah akşam tek dikkat etmen gereken bu. birde iğneyi vurduğun yer dışında herhangi bir yerin morarırsa vücudunda mutlaka doktoruna haber ver.

Bir test varmış doz belirlemede o yapıldı mı sana? Neye göre doz belirlendi? Gebelikle mi başladın?

Canım benim de 17 embriyodan sadece 4 ü 5. Güne kalmıştı çok üzülmüştüm ertesi gün 6 tane daha blast olmuştu yarını bekle bence olmazsa da 3 embriyon da testi sağlıkla geçebilir üzme kendini

bana da bayağı mırın kırın etti tüp bebek yapmıyormuş böyle bir sorumluluk alamazmış başkasına gittim o da sadece bir kutu yazdı

Canımm yakınımdaki bir hastanede veriyorlarmış rapor; geldim bekliyorum ama elimde ne bir kağıt var ne bir şey.. Gönğl hanım test sonuçlarıma göre whatsaptan yazdı;umarım sorun çıkmaz

Cnm benim benim doktorum medicalpark doktorlarından ve bende sabahları 0.4 kullanıyorum cleaxine.rapor çıkarttı sağolsun eve depoladım çok şükür.bi dene istersen cnm.ayrıca sen neden sabah akşam vuruyorsun anlamadım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…