Peki bunlardan kaç tanesi sağlıklı geldiBenim 9 toplandı en son, 9u döllendi 8i 5.güne gitti ama 5.gün ilk 3 tane sonra 5.güj akşam geriden gelen 3 taneyi gönderdiler pgt ye
Tamam canım çok teşekkür ederim.. Bi bakayım ben deMedipol mega. Hematoloji den almıştım ben
3 tanesiPeki bunlardan kaç tanesi sağlıklı geldi
Ya ben de geçen bi özele gittim crinone yazdırmak için, doktor çok hevessiz yazdı dedi normalde biz yazmıyoruz başka doktorun verdiği ilacı mırın kırın etti. Öyle bi lüksünüz var mı ihtiyacım var sonuçta şu an dedim. Bu seferlik böyle olsun dedi yazdı sonra..Tamam canım çok teşekkür ederim.. Bi bakayım ben de
İnşallah hayırlısı olur3 tanesi
Yok canım Estağfurullah bendede baya yapışıklık var over in üzerinde çikolata kistinden oluşan bi kitle var bide overde birden çok küçük çikolata kistleri var öyle varda varrr Semra hoca bize ahmet hocaya yönlendirdi 8 bin dedi ama cem bey Ataşehir de özel sigorta ya ücretsiz diye duydum oraylada görüşücem bakalım çok korkuyommmm size nekadar fiyat verdiler? canım soru cevap gideriz artık:))Benim ki Fatih Şendağ canım.biraz pahalı ama Benim karnımda yoğun yapışıklık ta var oyüzden her doktor yapamıyor.senin doktorun kim canım sen nezaman olacaksın. ? bi de nekadara yapacak? Sanirim çok soru sordum.
Arkadaşlar acil bir şey sormam lazım; İstanbulda clexane için rapor verebilen özel hastaneler hamgileri acaba?? Sabah akşam 0.4 doz vurulmamı uygun gördülerbu ilaç için söyleyeceğiniz bir şey var mı bir de,dikkat etmem gereken bir şey?? Devlet hastanelerine gidemem rapor için; bazı özel hastaneler de çıkarıyormuş İstanbul içi özellikle Avrupa yakasında bilen varsa yazarsa çok sevinirim
Amin inşallah. Bakalım yarın biz mi arıyacagız onlar mı söylediler de unuttum :)hayırlı olsun canım. çok güzel maşallah. 5. günüde bol bol blastların olsun inşallah.
Amin inşallah. Bakalım yarın biz mi arıyacagız onlar mı söylediler de unuttum :)
Bir test varmış doz belirlemede o yapıldı mı sana? Neye göre doz belirlendi? Gebelikle mi başladın?Arkadaşlar acil bir şey sormam lazım; İstanbulda clexane için rapor verebilen özel hastaneler hamgileri acaba?? Sabah akşam 0.4 doz vurulmamı uygun gördülerbu ilaç için söyleyeceğiniz bir şey var mı bir de,dikkat etmem gereken bir şey?? Devlet hastanelerine gidemem rapor için; bazı özel hastaneler de çıkarıyormuş İstanbul içi özellikle Avrupa yakasında bilen varsa yazarsa çok sevinirim
Kızlar şimdi aradım merkezi bugün 5. Gündü şu ana kadar 3 tanesi blastokist oldu pgtye uygun diğerleri şimdilik dondurmaya uygun değil belki yarına kadar değişiklik okur dediler dün aradığımda 11 tane vardı 8 i iyi 3ü orta kaliteydi bugin şimdi neden bu kadar azalma oldu sizce
Kızlar şimdi aradım merkezi bugün 5. Gündü şu ana kadar 3 tanesi blastokist oldu pgtye uygun diğerleri şimdilik dondurmaya uygun değil belki yarına kadar değişiklik okur dediler dün aradığımda 11 tane vardı 8 i iyi 3ü orta kaliteydi b
bana da bayağı mırın kırın etti tüp bebek yapmıyormuş böyle bir sorumluluk alamazmış başkasına gittim o da sadece bir kutu yazdıYa ben de geçen bi özele gittim crinone yazdırmak için, doktor çok hevessiz yazdı dedi normalde biz yazmıyoruz başka doktorun verdiği ilacı mırın kırın etti. Öyle bi lüksünüz var mı ihtiyacım var sonuçta şu an dedim. Bu seferlik böyle olsun dedi yazdı sonra..[/QUOTE
Canımm yakınımdaki bir hastanede veriyorlarmış rapor; geldim bekliyorum ama elimde ne bir kağıt var ne bir şey.. Gönğl hanım test sonuçlarıma göre whatsaptan yazdı;umarım sorun çıkmazcanım bende medicalpark'ta çıkarıyorum trabzon'da. istanbulda da medicalparklarda çıkar . her gün aynı saatte vur sabah akşam tek dikkat etmen gereken bu. birde iğneyi vurduğun yer dışında herhangi bir yerin morarırsa vücudunda mutlaka doktoruna haber ver.
Bana doz belirlemek için bir şey yapılmadı;kan sonuçlarıma göre ve kilo durumuma göre belirledi Gönül hanım;öyle bir şey mi var bu ilaçla ilgili??Bir test varmış doz belirlemede o yapıldı mı sana? Neye göre doz belirlendi? Gebelikle mi başladın?
Gönül hanım dozu kiloya göre belirliyoruz yazmış bana; gebelikle başlıyorum ben 7. haftadayım
Cnm benim benim doktorum medicalpark doktorlarından ve bende sabahları 0.4 kullanıyorum cleaxine.rapor çıkarttı sağolsun eve depoladım çok şükür.bi dene istersen cnm.ayrıca sen neden sabah akşam vuruyorsun anlamadım cnmArkadaşlar acil bir şey sormam lazım; İstanbulda clexane için rapor verebilen özel hastaneler hamgileri acaba?? Sabah akşam 0.4 doz vurulmamı uygun gördülerbu ilaç için söyleyeceğiniz bir şey var mı bir de,dikkat etmem gereken bir şey?? Devlet hastanelerine gidemem rapor için; bazı özel hastaneler de çıkarıyormuş İstanbul içi özellikle Avrupa yakasında bilen varsa yazarsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?