Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bana doz belirlemek için bir şey yapılmadı;kan sonuçlarıma göre ve kilo durumuma göre belirledi Gönül hanım;öyle bir şey mi var bu ilaçla ilgili??
cnm benim doktorum ayda bir anti faktör xa testi yaptırıyor orda çıkan sonuca göre bu cleaxine nin dozu arttırılıp azaltılabiliyo, PT ve APTT testleri de bu pıhtılaşma ile ilgili cnm haberin olsun.takip doktorun yapıcaktır büyük ihtimalle.doz ayarlamasında kiloyada bakılıyoo doğru.ayrıca kol bacak çok önerilmiyoo morarıyoo diye cnm göbek üç parmak çeyrek hilal şeklinde vuruluyoo acımıyoo ozaman hiç yada yağlı olan yan kısımlarımız var ya oralardan vurulması tavsiye ediliyo.oranı buranı morarmaya karşı koru ve arada bi kontrol et cnm ayrıca kesiklere ve kanamalara dikkat et cnm.

Canım Gönül hanım 0.8 doz verdi bana;onu sabah akşam ikiye böldü;bu ilaç baya sıkıntılı bir şey o zaman

C
Canım hiç bilmiyorum bu dediklerini;ama rapor için geldiğim doktor çok fena moralimi bozdu ama çok fena

Doktorun kim? Pıhtılaşmaya negüzel tedbirli yaklaşıyor

Benim testlerimde lupus antikoagülan diye bir değer yüksek;bağışıklık sistemiyle alakalı çok önemli ve tedavisi olmayan bir hastalık diyo;gebelikte düşük yapar diyo;suratıma acıyarak baktı falan; çok üzgünüm şu anda;çok moralim bozuk..Gönül hanım bana böyle bir şeyden hiç bahsetmedi;yalnızca gebelik boyunca kan sulandırıcı kullanacaksın dedi;ya öleceğim şimdi((

Doktorun kim? Pıhtılaşmaya negüzel tedbirli yaklaşıyor
Çok şükür cnm maşallah.Doktorum yardımcı doçent cnm ben istanbulda değilim kocaelindeyim.ona 8.haftada gitmeye başladım cnm başladığım gibi gen testlerini görmek istedi ve hemen 0.4 başlattı kullanmaya başladıktan on - on beş gün sonrada bu testleri istedi hatta anti faktör xa testini vermek için iğneyi vurduktan dört saat sonra kan vermen gerekiyor. her ay istiyor bu testten yarın 3. Defa yaptırıcam işte cnm.bebeişler sağlıkla sıhatle hayırla gelsinlerde doktorlar ne derse yapıyoruz işte cnm

Son düzenleme:
Cnm o testi biliyorum bende yaptırdım burda ki çoğu kişi yaptırmıştır sonucun kaçtıki yüksek diyor ve bu derecede kesin konuşuyoo.hemen bozma moralini lütfen.bende gebelik boyunca kullanıcam başlayan herkes kullanacak bu iğneleri gebelik boyunca.sen içini ferah tut cnm Allah korusun Allah büyük.bi hematoloji uzmanına yada bi perinatolağa görün.hemen öyle indirme umutları yere Cnm.Rabbim bebişlerimizi korusun inşallah Allaha emanetiz

Canım gönül hanımla görüş istersen hemen yılgınlığa kapılma iğne kullanarak bebeğin hep seninle kalmasını sağlayacaksın inşallah sağlıklı bir Doğum yapıp kavuşacaksın yavruna

Kızlar biraz önce yarınki transferim için aradılar burada bir arkadaşın o gün crinone jel kullanmadan gelin embriyonun geçişi için sorun olur dediğini hatırlıyorum özellikle sordum ama jeli uygulayıp gelin dediler kafam karıştı siz nasıl yaptınız cevaplayabilir misiniz lütfen

C

Canım hiç bilmiyorum bu dediklerini;ama rapor için geldiğim doktor çok fena moralimi bozdu ama çok fena
Herhangi protein eksikliği cıktı mı peki? Bence takılma doktorlar da pıhtılaşmada hicbirseye hem fikir değil. Bu benim sonucun bak notu oku. Düzen kabta yaptırmıstım testi

Eklentiler

• 879477CE-3F42-46DE-BA2E-2BCB0428920B.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 58
Maşallah cok şanslısın inş ben de bu testleri yaptırıp doz ayarlayan bir doktor istanbulda bulabilirim

evet canım sabah uygulayıp gitmiştim bende. hemşireler ısrarla uygulayıp geliyorsunuz dediler.

canım değil mi ya, burada bile kaç arkadaş kullanıyor; inşallah sürecimiz sağlıkla ilerler.. benim bu testlerimi cerrahpaşa yaptı;bikaç testten emin olamadılar sanırım yarın sabah gidip tekrarlayacağım; orada da doktora detaylı sorarım inşallah.. içimi rahatlattınız arkadaşlar Allah razı olsun sizden

İnşallah bir sıkıntı çıkmaz canım bu kan sulandırıcıların takiplerini kadın doğumcu yapıyor sanırım değil mi?

Canım benim de 17 embriyodan sadece 4 ü 5. Güne kalmıştı çok üzülmüştüm ertesi gün 6 tane daha blast olmuştu yarını bekle bence olmazsa da 3 embriyon da testi sağlıkla geçebilir üzme kendini
Ya gercektenmi inşallah bnmkilerdende olur yarın bir anda azalınca cok üzülüyo insan..sen pgt yaptırmışmıydın peki nasıldı şimdi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…