İnşallah güzel sonuçlar alırsınkızlar yarın transferim olacak inşallah bugünden ararlar mı yarın mı arayacaklar heyecan dorukta :)
Hayırlı uğurlu olur inşallah canım transferin dualarımız seninle.9 gün sonra mutlu haberlerle dönersin inşallah.kızlar yarın transferim olacak inşallah bugünden ararlar mı yarın mı arayacaklar heyecan dorukta :)
Hakkısın cnm haberleşiriz bundan sonra sizin fiyatlar çok iyiymiş.bize 20 bin dediler.izmire yakın olduğumuz için burayı düşündük aslında.istanbulda fiyatlar daha iyi.Allah yardımcımız olsun.Yok canım Estağfurullah bendede baya yapışıklık var over in üzerinde çikolata kistinden oluşan bi kitle var bide overde birden çok küçük çikolata kistleri var öyle varda varrr Semra hoca bize ahmet hocaya yönlendirdi 8 bin dedi ama cem bey Ataşehir de özel sigorta ya ücretsiz diye duydum oraylada görüşücem bakalım çok korkuyommmm size nekadar fiyat verdiler? canım soru cevap gideriz artık:))
Olur yakında canım. Daha geç olanlar da okudum burada.Benimde 10. günüm bugün opudan sonra merak ettim. Günümü bekleyeyim bakalım.
2si sonradan eklenenlerdendi.B BiYesilBiKahve önce3 sanra 3 tane daha gönderdim demiştin ya pgtye sonradan gönderdiklerinden sağlıklı cıkan oldu mu
Maşallah cnm ewet işin ilginci gerçekten ihtiyacım varmı yokmu bilmiyoruz çünkü benim gibi olanlara merkez bu kan sulandırıcıyı vermemişti banada vermemişti anlamışta değilim hala cnm gerçekten ihtiyacın varsa kullanılacak bişi çünkü.Rabbim yardımcımız olsun ii insanlarla işini bile ii doktorlarla karşılaştırsın hepimizi inşallahMaşallah cok şanslısın inş ben de bu testleri yaptırıp doz ayarlayan bir doktor istanbulda bulabilirim
İnşallah cnm benim sen sıkma canını hiç üzme kendini gönül hoca ihtiyacın olmasa vermez zaten Kötü bişi olsada söylerdi merak etme hiç Allahım büyük inşallah bebişlermizi sag salim alırız Allahın izniyle kucağımıza.Üzülme bebişide üzme annesi.o doktorada bi daha uğrama bile.Rabbim hepimize yardımcı olsun inşaallah.İnşallah bir sıkıntı çıkmaz canım bu kan sulandırıcıların takiplerini kadın doğumcu yapıyor sanırım değil mi?
Benim 6. Gün embriyoları tek gen pgt sinde elendi 4 tane 5. Gün embriyosu kaldı onlar da ngs testine gitti 4 ü de sağlıklı geldiYa gercektenmi inşallah bnmkilerdende olur yarın bir anda azalınca cok üzülüyo insan..sen pgt yaptırmışmıydın peki nasıldı şimdi durum
Evet kötü düşünmemeye çalışıcam cok sağol2si sonradan eklenenlerdendi.
Olumsuz şeyler düşünme lütfen, sonradan gidenler pgt den sağlıklı çıkamaz gibi mesela. Çünkü görüntüdeki iyilikle doğru orantı lı değil pgt den sağlıklı gelme ihtimali.
Amin canım kucağına alana kadar bu tedirginlik bitmeyecek,inşallah sağ salim o günleri de görmek nasip olurİnşallah cnm benim sen sıkma canını hiç üzme kendini gönül hoca ihtiyacın olmasa vermez zaten Kötü bişi olsada söylerdi merak etme hiç Allahım büyük inşallah bebişlermizi sag salim alırız Allahın izniyle kucağımıza.Üzülme bebişide üzme annesi.o doktorada bi daha uğrama bile.Rabbim hepimize yardımcı olsun inşaallah.
opu sonrası 2. Regl ile yani temmuzdaki ile başlarsınKızlar dondurulmuş embriyo transferi olacak benim, kaçıncı adetle tedaviye başlanacak? Bugün yumurta toplandı. Haziran sonunda bir adetim var, diğeri de temmuz sonunda. Temmuz sonundakiyle mi başlıcaz ağustosta olcak olanla mı?
Oh gercekten cok rahatladım cok sağol memorialin bugün verdiği dosyada 3.adet yazıyor bak fotosunu cekip atacagım. Bir an okullar acılıyor yetismiyor diye cok korktumOpu
opu sonrası 2. Regl ile yani temmuzdaki ile başlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?