Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hakkısın cnm haberleşiriz bundan sonra sizin fiyatlar çok iyiymiş.bize 20 bin dediler.izmire yakın olduğumuz için burayı düşündük aslında.istanbulda fiyatlar daha iyi.Allah yardımcımız olsun.

B BiYesilBiKahve önce3 sanra 3 tane daha gönderdim demiştin ya pgtye sonradan gönderdiklerinden sağlıklı cıkan oldu mu
2si sonradan eklenenlerdendi.
Olumsuz şeyler düşünme lütfen, sonradan gidenler pgt den sağlıklı çıkamaz gibi mesela. Çünkü görüntüdeki iyilikle doğru orantı lı değil pgt den sağlıklı gelme ihtimali.

Maşallah cok şanslısın inş ben de bu testleri yaptırıp doz ayarlayan bir doktor istanbulda bulabilirim
Maşallah cnm ewet işin ilginci gerçekten ihtiyacım varmı yokmu bilmiyoruz çünkü benim gibi olanlara merkez bu kan sulandırıcıyı vermemişti banada vermemişti anlamışta değilim hala cnm gerçekten ihtiyacın varsa kullanılacak bişi çünkü.Rabbim yardımcımız olsun ii insanlarla işini bile ii doktorlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah

Son düzenleme:
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz canım bu kan sulandırıcıların takiplerini kadın doğumcu yapıyor sanırım değil mi?
İnşallah cnm benim sen sıkma canını hiç üzme kendini gönül hoca ihtiyacın olmasa vermez zaten Kötü bişi olsada söylerdi merak etme hiç Allahım büyük inşallah bebişlermizi sag salim alırız Allahın izniyle kucağımıza.Üzülme bebişide üzme annesi.o doktorada bi daha uğrama bile.Rabbim hepimize yardımcı olsun inşaallah.

Ya gercektenmi inşallah bnmkilerdende olur yarın bir anda azalınca cok üzülüyo insan..sen pgt yaptırmışmıydın peki nasıldı şimdi durum
Benim 6. Gün embriyoları tek gen pgt sinde elendi 4 tane 5. Gün embriyosu kaldı onlar da ngs testine gitti 4 ü de sağlıklı geldi

Kızlar bugün yumurta toplamadan sonra bana kan sulandırıcı da vermisler 0.4lük clexane. Adet olana kadar yapacagım sonra yok. Size de verildi mi?

Gitmeden testler yaptırdım
E2- 20 ( kendi doktorum istemediğimiz bir sonuç ama yapacak birşey yok dedi )
Lh- 5.64
Fsh- 9.32 ( bu değer için de 5 lerde olsa daha iyi olur )
Progesteron 0,2
Prolaktin 26,31
Sizce nasıl arkadaşlar böyle değerleri olan varmıydı

Amin canım kucağına alana kadar bu tedirginlik bitmeyecek,inşallah sağ salim o günleri de görmek nasip olur

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi olacak benim, kaçıncı adetle tedaviye başlanacak? Bugün yumurta toplandı. Haziran sonunda bir adetim var, diğeri de temmuz sonunda. Temmuz sonundakiyle mi başlıcaz ağustosta olcak olanla mı?

Opu
opu sonrası 2. Regl ile yani temmuzdaki ile başlarsın

Kızlar böyle diyor bana verilen kağıtta

Eklentiler

• B0C177C6-9649-4FA7-98E8-0A070B580E70.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 66
Canım bana opu sonrası 2. Regl itibari ile transfer hazırlığına başlanabilir denildi ve öyle de oldu;ben 27 Mart’ta opu oldum,1. Regl 6 Nisan,2 Regl 11 mayısta oldu ve 11 mayısta transfer hazırlığına başladık.. hatta benim embriyolara arka arkaya 2 pgt yapıldı da onlar bile yetişti 2. Regle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…