Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Oh gercekten cok rahatladım cok sağol memorialin bugün verdiği dosyada 3.adet yazıyor bak fotosunu cekip atacagım. Bir an okullar acılıyor yetismiyor diye cok korktum
Valla bilemiyorum ki hatta ben opu hazırlığı yaparken bile burada birçok arkadaşa sormuştum,opu sonrası 2. Regl ile başlanıyor demişlerdi; ama şimdi ben de kağıdıma baktım hiç dikkat etmemiştim bende de öyle 3. Regl yazıyormuş;ama ben opu sonrası 2. Regl ile başladım transfer hazırlığına yani o yazı hiç dikkatimi çekmemiş;istersen bi merkezi ara sor

Canım canını sıkma bazen insanların bi tame çıkıyor tutuyor. Bir de bana da orta kalite dedikleri de ertesi güne güzel gelişti demişlerdi senin de myle olur inşallah

Huyum kurusun didik didik okurum herseyi öğretmenlik alışkanlığı opudan sonraki o 5-7 gün icindeki kanama 1. Adet sayılacak,Ondan sonraki adette ise tedavi başlayacak o halde

Canım sana neden 2 pgt yapılmıştı? Bu arada kalp atışı ne zaman inşallah?

Teşekkürler dualarınız için kızlar sevgii20 @Holly06 yarın 12 gibi olacakmış Semra hanım yapacak inşallah güzel haberler veririm sonrasında da
Semra hanımı sen mi istedin yoksa onlar mı söyledi canım. Bende Çarşamba günü ameliyat olacağım dualarınızı bekliyorum

Canım tedbir bizden, takdir Allah'tan. Ama moralini bozma, o doktorun kabalığı. Terbiyesiz vicdansız da çok doktor var maalesef. Olunsuz da olsa bir konu böyle mi söylenir. Ruhsuzluk, şuursuzluk, aldırma, öodunu düşürme.Kafandaki soruları da tüp bebek doktoruna da sor mutlaka.

Ya bunu bende soracaktım. İlaçları bana hep 4 gün dediler. Transfer günü be kullanıyoruz? Ne kullanmıyoruz? Ben şu an folidoce, metformin günde 2 kez, rulid, prednol ve crinone kullanıyorum.

Arkadaşım benim tedaviye başladığım ay e2 25di hiçbir problem yok dendi.

Semra hanımı sen mi istedin yoksa onlar mı söyledi canım. Bende Çarşamba günü ameliyat olacağım dualarınızı bekliyorum
Ben istemiştim dosyama not almışlardı hastanede olduğu bir gün olursa olabilir demişlerdi denk geldik inşallah ameliyatın başarılı geçer en kısa zamanda şifa bulursun canım

Ya bunu bende soracaktım. İlaçları bana hep 4 gün dediler. Transfer günü be kullanıyoruz? Ne kullanmıyoruz? Ben şu an folidoce, metformin günde 2 kez, rulid, prednol ve crinone kullanıyorum.
Ben de aynı ilaçları kullanıyorum jeli sabah diğerlerini gece yatmadan önce içiyordum bu gece rulid prednol son zaten yarın sabah jeli kullanıp gideceğim akşamına da folik asitle metaformini kullanırım

Ben istemiştim dosyama not almışlardı hastanede olduğu bir gün olursa olabilir demişlerdi denk geldik inşallah ameliyatın başarılı geçer en kısa zamanda şifa bulursun canım
Allah razı olsun canım. Sende Mutlu1anne gibi hamile kalacaksın inşallah onu da hissetmiştim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…