- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Valla bilemiyorum ki hatta ben opu hazırlığı yaparken bile burada birçok arkadaşa sormuştum,opu sonrası 2. Regl ile başlanıyor demişlerdi; ama şimdi ben de kağıdıma baktım hiç dikkat etmemiştim bende de öyle 3. Regl yazıyormuş;ama ben opu sonrası 2. Regl ile başladım transfer hazırlığına yani o yazı hiç dikkatimi çekmemiş;istersen bi merkezi ara sorOh gercekten cok rahatladım cok sağol memorialin bugün verdiği dosyada 3.adet yazıyor bak fotosunu cekip atacagım. Bir an okullar acılıyor yetismiyor diye cok korktum
Canım canını sıkma bazen insanların bi tame çıkıyor tutuyor. Bir de bana da orta kalite dedikleri de ertesi güne güzel gelişti demişlerdi senin de myle olur inşallahKızlar şimdi aradım merkezi bugün 5. Gündü şu ana kadar 3 tanesi blastokist oldu pgtye uygun diğerleri şimdilik dondurmaya uygun değil belki yarına kadar değişiklik okur dediler dün aradığımda 11 tane vardı 8 i iyi 3ü orta kaliteydi bugin şimdi neden bu kadar azalma oldu sizce cok canım sıkıldı
Huyum kurusun didik didik okurum herseyi öğretmenlik alışkanlığıValla bilemiyorum ki hatta ben opu hazırlığı yaparken bile burada birçok arkadaşa sormuştum,opu sonrası 2. Regl ile başlanıyor demişlerdi; ama şimdi ben de kağıdıma baktım hiç dikkat etmemiştim bende de öyle yazıyormuş;ama ben opu sonrası 2. Regl ile başladım yani o yazı hiç dikkatimi çekmemiş
Canım sana neden 2 pgt yapılmıştı? Bu arada kalp atışı ne zaman inşallah?Canım bana opu sonrası 2. Regl itibari ile transfer hazırlığına başlanabilir denildi ve öyle de oldu;ben 27 Mart’ta opu oldum,1. Regl 6 Nisan,2 Regl 11 mayısta oldu ve 11 mayısta transfer hazırlığına başladık.. hatta benim embriyolara arka arkaya 2 pgt yapıldı da onlar bile yetişti 2. Regle
Evet aynen öyle canım. Okul açıldığında da göbüşünle gidersin artık inşallahHuyum kurusun didik didik okurum herseyi öğretmenlik alışkanlığıopudan sonraki o 5-7 gün icindeki kanama 1. Adet sayılacak,Ondan sonraki adette ise tedavi başlayacak o halde
Maşallah, güzel sağlıklı embriyoların olsun inşallahKızlar selam, yumurta toplama işlemim bugün gercekleşti hastane yatagından yazıyorum 13 yumurta toplanmış cok mutlu oldum
Haydi hayırlısı olsun şimdiden. Allah yardımcınız olsun.kızlar yarın transferim olacak inşallah bugünden ararlar mı yarın mı arayacaklar heyecan dorukta :)
Canım tedbir bizden, takdir Allah'tan. Ama moralini bozma, o doktorun kabalığı. Terbiyesiz vicdansız da çok doktor var maalesef. Olunsuz da olsa bir konu böyle mi söylenir. Ruhsuzluk, şuursuzluk, aldırma, öodunu düşürme.Kafandaki soruları da tüp bebek doktoruna da sor mutlaka.Benim testlerimde lupus antikoagülan diye bir değer yüksek;bağışıklık sistemiyle alakalı çok önemli ve tedavisi olmayan bir hastalık diyo;gebelikte düşük yapar diyo;suratıma acıyarak baktı falan; çok üzgünüm şu anda;çok moralim bozuk..Gönül hanım bana böyle bir şeyden hiç bahsetmedi;yalnızca gebelik boyunca kan sulandırıcı kullanacaksın dedi;ya öleceğim şimdi((
Ya bunu bende soracaktım. İlaçları bana hep 4 gün dediler. Transfer günü be kullanıyoruz? Ne kullanmıyoruz? Ben şu an folidoce, metformin günde 2 kez, rulid, prednol ve crinone kullanıyorum.Kızlar biraz önce yarınki transferim için aradılar burada bir arkadaşın o gün crinone jel kullanmadan gelin embriyonun geçişi için sorun olur dediğini hatırlıyorum özellikle sordum ama jeli uygulayıp gelin dediler kafam karıştı siz nasıl yaptınız cevaplayabilir misiniz lütfen
Gitmeden testler yaptırdım
E2- 20 ( kendi doktorum istemediğimiz bir sonuç ama yapacak birşey yok dedi )
Lh- 5.64
Fsh- 9.32 ( bu değer için de 5 lerde olsa daha iyi olur )
Progesteron 0,2
Prolaktin 26,31
Sizce nasıl arkadaşlar böyle değerleri olan varmıydı
Ben istemiştim dosyama not almışlardı hastanede olduğu bir gün olursa olabilir demişlerdi denk geldik inşallah ameliyatın başarılı geçer en kısa zamanda şifa bulursun canımSemra hanımı sen mi istedin yoksa onlar mı söyledi canım. Bende Çarşamba günü ameliyat olacağım dualarınızı bekliyorum
Amin inşallah hepimizin yardımcısı olur çok teşekkürlerHaydi hayırlısı olsun şimdiden. Allah yardımcınız olsun.
Ben de aynı ilaçları kullanıyorum jeli sabah diğerlerini gece yatmadan önce içiyordum bu gece rulid prednol son zaten yarın sabah jeli kullanıp gideceğim akşamına da folik asitle metaformini kullanırımYa bunu bende soracaktım. İlaçları bana hep 4 gün dediler. Transfer günü be kullanıyoruz? Ne kullanmıyoruz? Ben şu an folidoce, metformin günde 2 kez, rulid, prednol ve crinone kullanıyorum.
Semra hanımı sen mi istedin yoksa onlar mı söyledi canım. Bende Çarşamba günü ameliyat olacağım dualarınızı bekliyorum
Amin inşallah canım. Üniversite hastanesinde olacağım allah izin verirse.inşallah sorunsuz atlatır bende yakında gebe kalırım:)Hadi hayırlısı canım. Kime ameliyat olacaksın karar verdin mi?
Amin inşallah canım. Üniversite hastanesinde olacağım allah izin verirse.inşallah sorunsuz atlatır bende yakında gebe kalırım:)
Allah razı olsun canım. SendeBen istemiştim dosyama not almışlardı hastanede olduğu bir gün olursa olabilir demişlerdi denk geldik inşallah ameliyatın başarılı geçer en kısa zamanda şifa bulursun canım
Amiin inşallah hepimizin kucağı bebeğiyle dolsunMaşallah, güzel sağlıklı embriyoların olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?