Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim 6. Gün embriyoları tek gen pgt sinde elendi 4 tane 5. Gün embriyosu kaldı onlar da ngs testine gitti 4 ü de sağlıklı geldi
Bizde taşıyıcı bir hastalık yok tüm gen testlerini yaptırdık. Bugün yumurta toplamadan önce pgt ve ondan daha mantıklısı ngs istedim ama hemsire ngs hic duymadıgını pgtyi not aldıgını söyledi

Kızlar hepinize teşekür ederim yazdıklarınız için çok zorlu bir süreçten geçtim yine de çok şükür bebeğim kucağımda doğdu an neler yaşadım onu öyle mor görünce iyiki tesadüfen kontrole o gün gitmişim hemn almışlar çok iyi geçti ama ikinci gün üfürüm olduğunu öğrendik ağladım biraz ama yinede çok şükür inşallah geçer iyi bakımla 6 ay zorlu bi süreçimiz olacak malum onunla ilgileniyorum sizlere teker teker yazamadım hepinizden allah razı olsun

Cok şükür cok sevindim Allah bağışlasın sana amin

Cnm çok çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte bebişe şifa versin inşallah.Allahım bizlerede sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle evlatlarımızı kucağımıza aldırsın inşallah

Allah analı babalı büyütmeyi nasipetsin benim kızımın da kalbinde üfürüm vardı bu her çocukta olurmuş kimisi doğumda kimisi ilerleyen zamanda düzelir dedi doktor şimdi iyi kızım inşaallah sizinki de düzelir ilk doktor dediğinde bende çok kötü olmuştum kontrollerini eksiketmeyin

Ya bunu bende soracaktım. İlaçları bana hep 4 gün dediler. Transfer günü be kullanıyoruz? Ne kullanmıyoruz? Ben şu an folidoce, metformin günde 2 kez, rulid, prednol ve crinone kullanıyorum.
Canım zaten rulid ve prednol transfer gününe kadar bitiyor; jeli kesinlikle transfer sabahı kullanmanızı söylüyor hemşireler;ben özellikle arayıp sormuştum;bir de jelin pıhtı pıhtı bir süre sonra çıkma durumu da var ya;o sebeple transfer esnasında çıkar falan diye merka etmiştim;hemşire sabhtan kullanıp hastaneye öyle gelmemi söyledi,ama metformin için bilemşyorum

Aynen kuzum;hekimlik yalnızca tıbbi bilgi ile olmuyor maalesef;bana şu yaşattığı saatlerin hesabını verebilir mi;odadan çıkınca dünya başıma yıkılmış gibiydi;şimdi daha iyiyim çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…