- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Kalp atışı için de 2 temmuZda görüşeceğiz Gönül hanımla nasipse.. sende durumlar nasıl şu anCanım sana neden 2 pgt yapılmıştı? Bu arada kalp atışı ne zaman inşallah?
Valla canım benim ve birçok arkadaşın 2. Regl ile transfer hazırlığı başladı ama yine de sen kendin için doktordan bilgi al istersenHuyum kurusun didik didik okurum herseyi öğretmenlik alışkanlığıopudan sonraki o 5-7 gün icindeki kanama 1. Adet sayılacak,Ondan sonraki adette ise tedavi başlayacak o halde
Evet canımBakalım genetikten ne gelecek. Dondurulmuşların olmasına sevindin çok, bu da önemli bir teselli aslında. Çok şükür
Çok geçmiş olsun canım ben Medipol Esenlerde çıkartmıştımArkadaşlar acil bir şey sormam lazım; İstanbulda clexane için rapor verebilen özel hastaneler hamgileri acaba?? Sabah akşam 0.4 doz vurulmamı uygun gördülerbu ilaç için söyleyeceğiniz bir şey var mı bir de,dikkat etmem gereken bir şey?? Devlet hastanelerine gidemem rapor için; bazı özel hastaneler de çıkarıyormuş İstanbul içi özellikle Avrupa yakasında bilen varsa yazarsa çok sevinirim
Hayır canım öyle bişey olsa doktorun yada hemşire uyarırdı ben kullanıp gitmiştim jel zaten vajinada kalıyor embriyo katater ile rahim içine yerleşiyorKızlar biraz önce yarınki transferim için aradılar burada bir arkadaşın o gün crinone jel kullanmadan gelin embriyonun geçişi için sorun olur dediğini hatırlıyorum özellikle sordum ama jeli uygulayıp gelin dediler kafam karıştı siz nasıl yaptınız cevaplayabilir misiniz lütfen
Süper biri yücel bey ben hep kendisini tercih etmiştimArkadaşlar yarın gönül hanım yokmuş yıllık izine gitmiş sanırım Yücel bey randevu verdiler nasıl biridir
Hadi canım dualarım seninle ameliyata girmeden Bedir ashabının isimlerini okuyup dua etSemra hanımı sen mi istedin yoksa onlar mı söyledi canım. Bende Çarşamba günü ameliyat olacağım dualarınızı bekliyorum
gözün Aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşâAllah hayırlı şifalar versin yüce mevlamKızlar hepinize teşekür ederim yazdıklarınız için çok zorlu bir süreçten geçtim yine de çok şükür bebeğim kucağımda doğdu an neler yaşadım onu öyle mor görünce iyiki tesadüfen kontrole o gün gitmişim hemn almışlar çok iyi geçti ama ikinci gün üfürüm olduğunu öğrendik ağladım biraz ama yinede çok şükür inşallah geçer iyi bakımla 6 ay zorlu bi süreçimiz olacak malum onunla ilgileniyorum sizlere teker teker yazamadım hepinizden allah razı olsun
benimde 3. Adetle başlayacaktı ben 8 Ocak'ta opu oldum 1 şubatta tüpümü aldırdım açık ameliyatla yücel bey 2 ay iyileşme süresi verdiği için 4. Adetle başladım yoksa opu sonrası ilk adet 1. Sayılıyor sonra 2. Oluyor 3. İle başlanıyor normalde ama duruma göreKızlar böyle diyor bana verilen kağıtta
Kızlar dondurulmuş embriyo transferi olacak benim, kaçıncı adetle tedaviye başlanacak? Bugün yumurta toplandı. Haziran sonunda bir adetim var, diğeri de temmuz sonunda. Temmuz sonundakiyle mi başlıcaz ağustosta olcak olanla mı?
Canım hemşire hattını arayıp bilgi alabilirsin ben aramıştım bnmde temmuz sonu yani 2. regli 2. günü gel dediler. Ama suan sendeki o yzıyı görünce bide bazı arkadaşlar 3. regli yazınca bir tereddüt ettim bende yanlış anlamış olmama heralde ya.Huyum kurusun didik didik okurum herseyi öğretmenlik alışkanlığıopudan sonraki o 5-7 gün icindeki kanama 1. Adet sayılacak,Ondan sonraki adette ise tedavi başlayacak o halde
Çok teşekürler yok hiç aksatmayacaz 10 günde bir kontrolu olacak geçer inşallahAllah analı babalı büyütmeyi nasipetsin benim kızımın da kalbinde üfürüm vardı bu her çocukta olurmuş kimisi doğumda kimisi ilerleyen zamanda düzelir dedi doktor şimdi iyi kızım inşaallah sizinki de düzelir ilk doktor dediğinde bende çok kötü olmuştum kontrollerini eksiketmeyin
Teşekürler canımEvet canım
Çok şükür var inşâAllah onlarda bi sıkıntı çıkmaz
Çok geçmiş olsun canım ben Medipol Esenlerde çıkartmıştım
Hayır canım öyle bişey olsa doktorun yada hemşire uyarırdı ben kullanıp gitmiştim jel zaten vajinada kalıyor embriyo katater ile rahim içine yerleşiyor
Süper biri yücel bey ben hep kendisini tercih etmiştim
Hadi canım dualarım seninle ameliyata girmeden Bedir ashabının isimlerini okuyup dua et
gözün Aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşâAllah hayırlı şifalar versin yüce mevlam
Aminnnn canım amin inşallahhCnm çok çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte bebişe şifa versin inşallah.Allahım bizlerede sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle evlatlarımızı kucağımıza aldırsın inşallah
Saol canım teşekürlerCok şükür cok sevindim Allah bağışlasın sana amin
Çok teşekürler yok hiç aksatmayacaz 10 günde bir kontrolu olacak geçer inşallah
Umarım 2. Regl 2.günüdür hayırlısıyla. Buarada embriyolog aradı smdi ve 13 yumurtadan 11i olgun cıkmıs. 11inden 9una mikroenjeksiyon yapılmış, 8i döllenmiş nasıl sizce??Canım hemşire hattını arayıp bilgi alabilirsin ben aramıştım bnmde temmuz sonu yani 2. regli 2. günü gel dediler. Ama suan sendeki o yzıyı görünce bide bazı arkadaşlar 3. regli yazınca bir tereddüt ettim bende yanlış anlamış olmama heralde ya.
Bende hemşire hattı numarası yok hep santralden tüp bebeğe bağlanıyorum. Henüz hic hemsireyle görüsmedim de nedir numarası?Canım hemşire hattını arayıp bilgi alabilirsin ben aramıştım bnmde temmuz sonu yani 2. regli 2. günü gel dediler. Ama suan sendeki o yzıyı görünce bide bazı arkadaşlar 3. regli yazınca bir tereddüt ettim bende yanlış anlamış olmama heralde ya.
Hadi ya kafam karıstı bak smdi. Aslında benim telaşım okula denk gelmesindenbenimde 3. Adetle başlayacaktı ben 8 Ocak'ta opu oldum 1 şubatta tüpümü aldırdım açık ameliyatla yücel bey 2 ay iyileşme süresi verdiği için 4. Adetle başladım yoksa opu sonrası ilk adet 1. Sayılıyor sonra 2. Oluyor 3. İle başlanıyor normalde ama duruma göre
Bende ne doktorun ne de hemsirenin numarası var. İstemek hic aklıma gelmediValla canım benim ve birçok arkadaşın 2. Regl ile transfer hazırlığı başladı ama yine de sen kendin için doktordan bilgi al istersen
Hemşire numarası gelen ilaç dozu mesajları nda oluyordu aslında. Doktor numaraları da Bankodaki kartvizitlerdeBende ne doktorun ne de hemsirenin numarası var. İstemek hic aklıma gelmedi
Bugün arayacagım mutlaka 2. Regl mi 3. Regl mi söyler dmi hemşireHemşire numarası gelen ilaç dozu mesajları nda oluyordu aslında. Doktor numaraları da Bankodaki kartvizitlerde
Evet smdi aradım sordum 3. AdetmişBugün arayacagım mutlaka 2. Regl mi 3. Regl mi söyler dmi hemşire
Canım acaba o yazı pgt yaptıran hastalar için miHadi ya kafam karıstı bak smdi. Aslında benim telaşım okula denk gelmesinden
Durumunuz uygunsa ikinci adetle de yapılabilirHadi ya kafam karıstı bak smdi. Aslında benim telaşım okula denk gelmesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?