Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Huyum kurusun didik didik okurum herseyi öğretmenlik alışkanlığı opudan sonraki o 5-7 gün icindeki kanama 1. Adet sayılacak,Ondan sonraki adette ise tedavi başlayacak o halde
Valla canım benim ve birçok arkadaşın 2. Regl ile transfer hazırlığı başladı ama yine de sen kendin için doktordan bilgi al istersen

Bakalım genetikten ne gelecek. Dondurulmuşların olmasına sevindin çok, bu da önemli bir teselli aslında. Çok şükür
Evet canım
Çok şükür var inşâAllah onlarda bi sıkıntı çıkmaz
Çok geçmiş olsun canım ben Medipol Esenlerde çıkartmıştım
Hayır canım öyle bişey olsa doktorun yada hemşire uyarırdı ben kullanıp gitmiştim jel zaten vajinada kalıyor embriyo katater ile rahim içine yerleşiyor
Arkadaşlar yarın gönül hanım yokmuş yıllık izine gitmiş sanırım Yücel bey randevu verdiler nasıl biridir
Süper biri yücel bey ben hep kendisini tercih etmiştim
Semra hanımı sen mi istedin yoksa onlar mı söyledi canım. Bende Çarşamba günü ameliyat olacağım dualarınızı bekliyorum
Hadi canım dualarım seninle ameliyata girmeden Bedir ashabının isimlerini okuyup dua et
gözün Aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşâAllah hayırlı şifalar versin yüce mevlam

Kızlar böyle diyor bana verilen kağıtta
benimde 3. Adetle başlayacaktı ben 8 Ocak'ta opu oldum 1 şubatta tüpümü aldırdım açık ameliyatla yücel bey 2 ay iyileşme süresi verdiği için 4. Adetle başladım yoksa opu sonrası ilk adet 1. Sayılıyor sonra 2. Oluyor 3. İle başlanıyor normalde ama duruma göre

Huyum kurusun didik didik okurum herseyi öğretmenlik alışkanlığı opudan sonraki o 5-7 gün icindeki kanama 1. Adet sayılacak,Ondan sonraki adette ise tedavi başlayacak o halde
Canım hemşire hattını arayıp bilgi alabilirsin ben aramıştım bnmde temmuz sonu yani 2. regli 2. günü gel dediler. Ama suan sendeki o yzıyı görünce bide bazı arkadaşlar 3. regli yazınca bir tereddüt ettim bende yanlış anlamış olmama heralde ya.

Çok teşekürler yok hiç aksatmayacaz 10 günde bir kontrolu olacak geçer inşallah

Teşekürler canım

Çok teşekürler yok hiç aksatmayacaz 10 günde bir kontrolu olacak geçer inşallah

çok çok geçmiş olsun arkadaşım. çok şükür bebeğine kavuştun sağlıkla. endişelenme öbür durum büyüdükçe geçecek. Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin size. darısı başımıza inşallah.

Umarım 2. Regl 2.günüdür hayırlısıyla. Buarada embriyolog aradı smdi ve 13 yumurtadan 11i olgun cıkmıs. 11inden 9una mikroenjeksiyon yapılmış, 8i döllenmiş nasıl sizce??

Bende hemşire hattı numarası yok hep santralden tüp bebeğe bağlanıyorum. Henüz hic hemsireyle görüsmedim de nedir numarası?

Hadi ya kafam karıstı bak smdi. Aslında benim telaşım okula denk gelmesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…