Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aradım aradım. 3.adetle olcakmıs tedavi. Yani bu opu sonrası ilk kanama 1. ,Temmuzdaki 2. , Ağustostaki 3. İle başlıcak
ben ikinci adet ile başladım eğer ohss olmamışsanız durmunuzda uygunsa 2. adetle ilede başlanabilir ...

Cok moralim bozuldu sırf okula denk gelmesin diye yazı bekledim ve bomboş geçecek. Hop okullar acılcak yine tedavi telaşı
Durumunu belirt canım doktoruna sor kan değerlerin uygunsa rahim kalınlığın falan da normalse başlanır. 2. Adetle başlayan ve pozitif alan arkadaşlar olmuş mâşâAllah

N Nuayyy Canım geçmiş olsun gözlerin aydın olsun tebrik ederim. Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin. Bebeğin ömürlü olsun. inşallah bebeğin sağlık sorunuda bir an önce duzelir. Korkma. benim kalbim 7 yaşına kadar delikmiş en basit durumlarda morarıp bayılıyormuşum. 7 yaşından sonra geçti. Üfürmede geçer endişe etme şükür aldın kucağına. Darısı bizlere artık sırayla hamile kalıp doğursun herkes.

Durumunu belirt canım doktoruna sor kan değerlerin uygunsa rahim kalınlığın falan da normalse başlanır. 2. Adetle başlayan ve pozitif alan arkadaşlar olmuş mâşâAllah
İnşallah biraz bekleyeyim embriyo gelişimini öğreneyim bana hemsire 5.güm size haber verirler transfer sürecini dedi o zaman söyleyeceğim. Evim okula cok uzak ve toplu taşıma artı yarım saat yürüyerek varabiliyorum. Branşım gereği oturarak anlatamıyorum da cok zor olur

Bir de bana opudan sonra antibiyotik, kan sulandırıcı iğne ve cetrotide verdiler bu normal mi

Bir de bana opudan sonra antibiyotik, kan sulandırıcı iğne ve cetrotide verdiler bu normal mi

şimdi anlaşıldı senin 3, adetinle transfere hazırlanma sebebin canım. yumurta sayın fazla olduğu için cetrodite vermişler ohss olmaman için. o yüzden bi süre bekleticekler transfer için. antibiyotik hepimiz kullandık. cetrodite yumurta sayısına bağlı. ama kan sulandırıcıyı bilmiyorum sanırım o da yumurta durumunla alakalı. korkulacak endişelenecek bir şey yok canım.

Hmmm anladım cetrotide ohss olmamam icin yani. Neyse hayırlısı olsun ama çalışırken bu işler cok zormuş her adımı ayrı stres. Bakalım 5.gün arayayım hemşireyi belki net bilgi alabilirim yücel beyden. Pıhtılaşma hastasıyım ben muhtemelen ondan extra verdiler ama bunların hepsini regle kadar kullancam sonra bırakcakmışım. Hayret cok yumurta da cıkmadı benden ama demekki geriden gelen cok oldu

Ben sadece antibiyotik kulladım. off kafam karıştı ya bana da 2. adet demişlerdi ben tekrar arayayım en iyisi yada doktordan bilgi almak isteyeyim. Gerçi temmuzda tatil planımız vardı ona denk gelmesin diye dua ediyorsum. Bakalım nasıl olucak.

Hemşire bana kullandıgım ilacları sordu. Onun üzerine 3. Adet dedi. Bence benim cetrotide kullanmamla alakalı gecikme

Ben de cetrotide kullandım ama ohss riskim yoktu, öyle birşey denmedi. 8 yumurta toplandı. Aslında 10 gibi görünüyordu en son ultrason muayenesinde 8 iyi gelişmiş aldık, yumurta rezervinizi bozmamak için gibi bir ifade söykemişti opu yapan doktor

Ben de opu dan sonra sadece rulid antibiyotik kullanımıştım 5 gün. Ağrı kesici vardı sadece ama hiç almadım

Hemşire bana kullandıgım ilacları sordu. Onun üzerine 3. Adet dedi. Bence benim cetrotide kullanmamla alakalı gecikme
Bence doktorunu ara kafandakileri sor. Söylenen zamanlar, hangi ilaç neden kısaca bilgi iste. Zaten bunları anlatmaları lazım aslında çok kısa da olsa, tamam yoğunlar ama biz de grip teşhisi ile gelmiyoruz.biraz bilgilendirme gerekiyor.
Ben doktorumdan çok memnundun ama geçen sorularım yarım kaldı biraz canım sıkıldı. Soramadım yani, bir dahakine sırarum artık napayım dedim saldım, aşırı da önemli değildi sorularım ama soru işaretleri ile kalmayı sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…