- 15 Eylül 2012
- 8.435
- 6.897
- 398
Canım ya öğretmenlik işte millete basit geliyor ama çocukları bırakmak zor Allah kolaylık versin kimmiş bu Altay hoca ne doktoru bende doktor arayışındayım bende gitmek istiyorumRapor alsam da en fazla 1 hafta... bilmem neye yararbir de pıbtılaşma var ya korkuyorum kolay düşük olur diye.He buarada senin de vardı dmi pıhtı durumu. Cerrahpaşada altay hoca varmış prof cok iyiymiş bi ona gidicem pıhtılaşma konusunda gönlüm rahat etsin
Bendede yakınsanız gidin bi konuşunNe icin verdiler hic anlamadım. Hemsireye ilaclarımı söyledim 3. Regl olur ozaman dedi. Kücük kücük peşimde gelenler var demek :) ah keşke açıklama yapan olsaydı. Eşim diyorki cuma filan bi gidelim konusalım yücel hocayla telefondan daha iyi olur diyor
Cnm ben transfer günü ve ertesi günü raporluydum sonra işe başladım evde insan daha çok takıyor. Yürümek, merdiven çıkmak, çalışmak bunlar tutunmayı etkilemez. Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap. İstersen 1 hafta raporda alabilirsinCanım sen git doktora sor bence. Arada operasyon vs birşey yoksa belki olur, ama olmasa da kasma napalım vardır bi hikmet. Ben de transfer tam yıllık iznime denk gelecek sanıyordum, erkene çağırdılar 1 hafta önce. Şimdi ben de rapor mu alsam 1 hafta evde yatsam mı transferden sonra, ufaktan işe mi gitsem karar veremiyorum. İşim de aşırı yoğun ve stresli öyle gideyim zaman geçsin gibi bir işim yok maalesef. Bi de dimdik 27 basamaklı merdiven var
Sizler transfer sonrasını nasıl geçirdiniz arkadaşlar?
İnşallah Cnm çok sağol menogon lh varmış araştırıyorum şimdi herşey güzel olur hepimiz içinBugün arkadaşımda başladı tedaviye ilk görüşmesiidi ama adetin üçüncü günü olunca başlatmışlar ondada yumurta rezervi sıkıntılı sanırım ondan dolayı onada menegın verilmiş. inşallah herşey güzel olur
Aynen öyle bir 10 dk geciksen 40 cocuk okulda başıboş kalıyor. Altay hoca riskli gebelikte uzman bir prof cerrahpaşa kadın doğum anabilimdalı başkanıCanım ya öğretmenlik işte millete basit geliyor ama çocukları bırakmak zor Allah kolaylık versin kimmiş bu Altay hoca ne doktoru bende doktor arayışındayım bende gitmek istiyorum
Bendede yakınsanız gidin bi konuşun
İnşallah cnmm.hayırlı olsun inşallah.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yoldaCnm soramadım çünkü kullandığım progeny f bile bıraktırdı e2 düşük çıktı normal folic asit iç sadece denildi heyecandan zaten birşey soramıyorum ki bakalım iğneler işe yarar inşallah bu defa
Bence alabildiğin kadar rapor al. Mutlaka sorcam cuma gibi gidipCanım sen git doktora sor bence. Arada operasyon vs birşey yoksa belki olur, ama olmasa da kasma napalım vardır bi hikmet. Ben de transfer tam yıllık iznime denk gelecek sanıyordum, erkene çağırdılar 1 hafta önce. Şimdi ben de rapor mu alsam 1 hafta evde yatsam mı transferden sonra, ufaktan işe mi gitsem karar veremiyorum. İşim de aşırı yoğun ve stresli öyle gideyim zaman geçsin gibi bir işim yok maalesef. Bi de dimdik 27 basamaklı merdiven var
Sizler transfer sonrasını nasıl geçirdiniz arkadaşlar?
Canım beni 5. ve 6. Gün yalnızca embriyo laboraturandan embriyolog aradı ve bilgi verdi; katraki doktorlardan kimse aramadı; pgt sonuçları için doktor arayıp bilgi verdi;herkeste durum aynı mı bilemem amaDoğru diyosun sorularım cok, doktorum da opudan sonra arayıp bilgi vermeliydi bence. Bana embriyolar 5.güne gelince bilgilendirme icin ararlar transfer tarihi icin dedi hemsire. Tüm sorularıma 5.günü bekliyorum ben de. Aslında benim de ohss riskim yoktu hatta opudan önce 8 olgun yumurta sayıyorlardı.Opuda 13 yumurta toplanmış. 11i olgunmuş 9u mikroenjeksiyonla döllenmiş. Biri dün devam etmemiş 8i bugün devam ediyormus. Kan sulandırıcı muhtemelen pıhtılaşma hastası oldugumdan verdiler ama o da bi enteresan cünkü bana transferden sonra kan sulandırıcı başlancak dedi. Şimdi adet olana kadar kan sulandırıcı kullancam. Cetrotide ise hic anlamadım icerde yumurta kaldı da onu mu kücültüyolar nedir
İnan bu sürecin en güzel kısmı transfer zamanları bence..Allah inşallah hayırlı ve güzel şeyler nasip eder KuZumHafi hayırlısı. Benim cuma transfer inşallah :)
Heyecan var biraz
Ben pgt istiyorum demeyi unuttum yücel hocaya opu günü söyledim not aldılar ama bilmem pgt yapılacak mı. En iyisi yücel beyden randevu alayım geniş geniş sorayım. Belkide adeti beklerim kist var mı baksın diye zorlarım :)))Canım beni 5. ve 6. Gün yalnızca embriyo laboraturandan embriyolog aradı ve bilgi verdi; katraki doktorlardan kimse aramadı; pgt sonuçları için doktor arayıp bilgi verdi;herkeste durum aynı mı bilemem ama
Asprin verdi mi memorial sana? Benim bildiğim vermiyorlarArkadaşlar pıhtılaşma için iğne ve aspirini aynı zamanlarda mı alıyorsunuz? Benim sabah akşam 0.4 lük iğnem var günde iki kez;aspirini gün içinde ne zaman alsam bilemedim;öğlen mi alayım ikisinin arasında acaba
Rabbim kolaylık versin canım.. ben çalışmıyorum ev hanımıyım onda bile dışarı çıkarken panik atak olacaktım nerdeyse:) bende bi araştırayım Hematolojiye de yönlendirsinAynen öyle bir 10 dk geciksen 40 cocuk okulda başıboş kalıyor. Altay hoca riskli gebelikte uzman bir prof cerrahpaşa kadın doğum anabilimdalı başkanı
Yok opudan sonra muayene. Opudan 5-10 gün sonrali kanama ilk adet sonra 2. Adette başlanacaksa 2. Gün direkt gidiyorsun. Ya da işte 3. Adetin 2. Günü duruma göre.Amin insallah tesekkur ederim :) kızlar peki şey dicem ilk adet olucaz ya bi cagırıp muayene ediyolar mı icerde kist filan oluşmuş mu hersey yolunda mı diye
Vermiyorlar derken cnm? Bana hem iğne hem aspirin verdiler iğne günde iki kez; aspirin bi tane ama işte o aspirini iğnelerin biriyle mi yoksa arada mı alsam;bu konuda bir şey demediler; kullanan varsa dedim benim gibi ona göre kullanayım ben de;kızlar bir de Altay bey demişsiniz cerrahpalada;normal randevu sistemiyle randevu alınabiliyor mu o doktordan..Asprin verdi mi memorial sana? Benim bildiğim vermiyorlar
Genelde aspirini kahvaltı sonrası veriyorlar canım önemli bi saati yok sabah veya öğlen alman da bi sakınca yok benceVermiyorlar derken cnm? Bana hem iğne hem aspirin verdiler iğne günde iki kez; aspirin bi tane ama işte o aspirini iğnelerin biriyle mi yoksa arada mı alsam;bu konuda bir şey demediler; kullanan varsa dedim benim gibi ona göre kullanayım ben de;kızlar bir de Altay bey demişsiniz cerrahpalada;normal randevu sistemiyle randevu alınabiliyor mu o doktordan..
canım ilk tüpte birtane varsa ilk onu çözerler 1 tane transfer ederler inş tutar tutmazsada 3. taransferinde iki tane embriyo koyarlarMerhabalar 3 yil kadar once tedavi gordum memorialde 2 yasinda bir oglum var suan hastanede 3 tane dondurulmus embriyom var yilbasina dogru tekrar denemek istiyorum surec nasil isliyor neler yapiliyor bir tupte birtane diger tupte iki tane olmak uzere donduruldu nasil cozdurulcek kac tane koyulur acaba yasim 27 bilgisi olan yazarsa cok sevinirim
Henüz ben de randevu almadım nasıl alacagım bilmiyorum ama ilk adetimde gidip muayene olup pıhtılaşma icin orda yol cizmeyi düsünüyorumVermiyorlar derken cnm? Bana hem iğne hem aspirin verdiler iğne günde iki kez; aspirin bi tane ama işte o aspirini iğnelerin biriyle mi yoksa arada mı alsam;bu konuda bir şey demediler; kullanan varsa dedim benim gibi ona göre kullanayım ben de;kızlar bir de Altay bey demişsiniz cerrahpalada;normal randevu sistemiyle randevu alınabiliyor mu o doktordan..
Canım iki sene önce bende memorilade kürtaj oldum kahraman bey yapmıştı operasyonu bana bugünü adet günün olarak hesapla dedi ve dediği gibi oldu kürtajdan 1 ay sonra yine adet oldumKürtaj olan hanımlar kürtajdan sonra ne zaman adet olunur bu kanamalar ne zaman biter Yen'i tedavi kaç ay sonra başlar içim içimi yiyor ne olacak ne bitecek diye aynı şeylerin tekrarlamasından korkuyorumçok fazla ara vermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?