Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım ya öğretmenlik işte millete basit geliyor ama çocukları bırakmak zor Allah kolaylık versin kimmiş bu Altay hoca ne doktoru bende doktor arayışındayım bende gitmek istiyorum
Bendede yakınsanız gidin bi konuşun

Cnm ben transfer günü ve ertesi günü raporluydum sonra işe başladım evde insan daha çok takıyor. Yürümek, merdiven çıkmak, çalışmak bunlar tutunmayı etkilemez. Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap. İstersen 1 hafta raporda alabilirsin

İnşallah Cnm çok sağol menogon lh varmış araştırıyorum şimdi herşey güzel olur hepimiz için

Aynen öyle bir 10 dk geciksen 40 cocuk okulda başıboş kalıyor. Altay hoca riskli gebelikte uzman bir prof cerrahpaşa kadın doğum anabilimdalı başkanı

İnşallah cnmm.hayırlı olsun inşallah.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda

Bence alabildiğin kadar rapor al. Mutlaka sorcam cuma gibi gidip

Arkadaşlar pıhtılaşma için iğne ve aspirini aynı zamanlarda mı alıyorsunuz? Benim sabah akşam 0.4 lük iğnem var günde iki kez;aspirini gün içinde ne zaman alsam bilemedim;öğlen mi alayım ikisinin arasında acaba

Canım beni 5. ve 6. Gün yalnızca embriyo laboraturandan embriyolog aradı ve bilgi verdi; katraki doktorlardan kimse aramadı; pgt sonuçları için doktor arayıp bilgi verdi;herkeste durum aynı mı bilemem ama

Canım beni 5. ve 6. Gün yalnızca embriyo laboraturandan embriyolog aradı ve bilgi verdi; katraki doktorlardan kimse aramadı; pgt sonuçları için doktor arayıp bilgi verdi;herkeste durum aynı mı bilemem ama
Ben pgt istiyorum demeyi unuttum yücel hocaya opu günü söyledim not aldılar ama bilmem pgt yapılacak mı. En iyisi yücel beyden randevu alayım geniş geniş sorayım. Belkide adeti beklerim kist var mı baksın diye zorlarım :)))

Asprin verdi mi memorial sana? Benim bildiğim vermiyorlar

Merhabalar 3 yil kadar once tedavi gordum memorialde 2 yasinda bir oglum var suan hastanede 3 tane dondurulmus embriyom var yilbasina dogru tekrar denemek istiyorum surec nasil isliyor neler yapiliyor bir tupte birtane diger tupte iki tane olmak uzere donduruldu nasil cozdurulcek kac tane koyulur acaba yasim 27 bilgisi olan yazarsa cok sevinirim

Aynen öyle bir 10 dk geciksen 40 cocuk okulda başıboş kalıyor. Altay hoca riskli gebelikte uzman bir prof cerrahpaşa kadın doğum anabilimdalı başkanı
Rabbim kolaylık versin canım.. ben çalışmıyorum ev hanımıyım onda bile dışarı çıkarken panik atak olacaktım nerdeyse:) bende bi araştırayım Hematolojiye de yönlendirsin

Amin insallah tesekkur ederim :) kızlar peki şey dicem ilk adet olucaz ya bi cagırıp muayene ediyolar mı icerde kist filan oluşmuş mu hersey yolunda mı diye
Yok opudan sonra muayene. Opudan 5-10 gün sonrali kanama ilk adet sonra 2. Adette başlanacaksa 2. Gün direkt gidiyorsun. Ya da işte 3. Adetin 2. Günü duruma göre.

Asprin verdi mi memorial sana? Benim bildiğim vermiyorlar
Vermiyorlar derken cnm? Bana hem iğne hem aspirin verdiler iğne günde iki kez; aspirin bi tane ama işte o aspirini iğnelerin biriyle mi yoksa arada mı alsam;bu konuda bir şey demediler; kullanan varsa dedim benim gibi ona göre kullanayım ben de;kızlar bir de Altay bey demişsiniz cerrahpalada;normal randevu sistemiyle randevu alınabiliyor mu o doktordan..

Genelde aspirini kahvaltı sonrası veriyorlar canım önemli bi saati yok sabah veya öğlen alman da bi sakınca yok bence

canım ilk tüpte birtane varsa ilk onu çözerler 1 tane transfer ederler inş tutar tutmazsada 3. taransferinde iki tane embriyo koyarlar

Kürtaj olan hanımlar kürtajdan sonra ne zaman adet olunur bu kanamalar ne zaman biter Yen'i tedavi kaç ay sonra başlar içim içimi yiyor ne olacak ne bitecek diye aynı şeylerin tekrarlamasından korkuyorum çok fazla ara vermek istemiyorum

Henüz ben de randevu almadım nasıl alacagım bilmiyorum ama ilk adetimde gidip muayene olup pıhtılaşma icin orda yol cizmeyi düsünüyorum

Canım iki sene önce bende memorilade kürtaj oldum kahraman bey yapmıştı operasyonu bana bugünü adet günün olarak hesapla dedi ve dediği gibi oldu kürtajdan 1 ay sonra yine adet oldum
Birde kürtajdan sonra kanama değil de 10 gün kadar süren lekelenmem oldu
Ben biraz geç toparlandım o yüzden bir kaç ay sonra gittik yeni tedavi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…