birkaç gün rapor alırsın alabilirsen sonrasında da biraz çalışmak iyi de gelebilir zaman hızlı geçerCanım çok teşekkür ederim moral oldu, çok hareketli ve yorgun olduğum için öncesinde kendimi biraz da suçlu hissettim açıkçası, aylardır uğraşıyoruz yanlış mı yapıyorum diye. Sonrası için de dediğiniz tavsiyelere uyacağım. Sadece şu sevimsiz 27 basamak aşırı dik merdiven canımı sıkıyor. Bilgisayarımı alıp başka yerde çalışmaya çalışacağım ofiste.
Teşekkürler desteğin için, sevgiler.
Anladım sonuç beklicez artıkPgt sonucu ile ilgili bir kağıdı transfer günü verdiler yalnızca;pgt ye gidenler için bir şey verilmedi
Aynen bende sorunca bugün dosyamdan baktılar sölediler bikac bişi ama sanki ilk ben soruyomusum gibi davrandılarBana sonuçları dosyamdan söylediler ama vermediler bile, ben fotokopi istedim aldım dosyamdan.
Canım her şey güzel gidecek inşallah içini ferah tut; sanki güzel şeyler hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor bazı zamanlar ama bi bakıyosun hayallerin elinde:)) çok az kaldı,son zamanlarda hep güzel teansfer sonuçları alıyoruz arka arkaya; seninle de devam etsinCanım çok teşekkürler sen de az destek olmadın bana. Cuma artık o an Allah ne yazdıysa o olacak. Geride 2. Bir yumoşumun olması da biraz rahatlatıyor. Ama olmasa da sın tedavim olmak zorunda değil, yine girerim tedaviye toplarım bi yerlerden paraları. Kıyafet almam, parfüm almam paramı oraya harcarım. Tedavide opmak, gebe kalmak, kürtaj bunlar hayat tarzım oldu 2.5 yıldır gündemimiz bu. Allah eşlerimizle bize sağlık versin olacaksa olur.
Tavsiyeler için teşekkürler ben de biraz takılıp dinleneceğim.
Sevgiler
Cnm bazen akışına bırakmak gerekiyor herseyi . Ben ilk transferde Herseyime çok dikkat ettim tatile gittim, spor yaptım kilo verdim yediklerime dikkat ettim vs... Ama olmadı negatif oldu 2. Transferde özel olarak hiçbirşey yapmadım ve pozitifi aldım Rabbim yeterki nasip etsin ne yaparsan yap oluyorCanım teşekkür ederim.
Annem de kalkmış Trabzon'dan gelmiş memleketten söylediğimin ertesi günü damladı bana bakacakmış canım benim :)
Ben bu sefer çok çaktırmayacaktım kendime. Zaten hiç ara vermeden hsonu da çalıştım gece yarılarına kadar, hafta içi de sabah 7.00 de iş yerine girdim dün gece 12.00 de çıkıp eve uyumaya gittim. Bugün de öyle olacak, prş nırmal çalışıp cuna ile gitmeyeceğim ancak transfer sabahı dinlenmiş olacağım.Transfer öncesi vücudu dinlendirin diye bi kanı var galiba ben tam tersi günde 15 saat çalışmaya başladım
Zararlı herşeyi yenek istiyorum galiba stresten. 2 yıldır fast food yemiyordum bugün koca yapay bir hamburgeri indirdim :)
Öncesi böyle, sonrasına Allah kerim. Hakkımızda hayırlısı
İnşallah canım ben de dediğin gibi yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısıbirkaç gün rapor alırsın alabilirsen sonrasında da biraz çalışmak iyi de gelebilir zaman hızlı geçerhoopp mutlu sona ulaşıvermişsin
Amin inşallah. Allah buradaki her aşamada olanlara hepimize yardım etsin, ne verirse hayırdır elbet.Canım her şey güzel gidecek inşallah içini ferah tut; sanki güzel şeyler hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor bazı zamanlar ama bi bakıyosun hayallerin elinde:)) çok az kaldı,son zamanlarda hep güzel teansfer sonuçları alıyoruz arka arkaya; seninle de devam etsin
Maşallah canım, Allah bize de nasip etsin inşallah hayırlısıysa..Cnm bazen akışına bırakmak gerekiyor herseyi . Ben ilk transferde Herseyime çok dikkat ettim tatile gittim, spor yaptım kilo verdim yediklerime dikkat ettim vs... Ama olmadı negatif oldu 2. Transferde özel olarak hiçbirşey yapmadım ve pozitifi aldım Rabbim yeterki nasip etsin ne yaparsan yap oluyor
Anladim canim igne yok dimi yada kisiye gore degisiyor sanirim kalcadan igne oldugunu okudum birkac yerde o cok acitan igneden veriliyor mu ? Ama bildigim kadariyla cok ilac yoktu tedirginim cok evladin hayirli ugurlu olsun bu arada saglikla kucagina alman dilegiylecanım ilk tüpte birtane varsa ilk onu çözerler 1 tane transfer ederler inş tutar tutmazsada 3. taransferinde iki tane embriyo koyarlar
Cnm ben hiç kalçadan iğne vurulmadım. naturel transfer olduğu için göbekten çatlatma iğnesi vuruldum oda canımı acıtmadı. Bu arada çok sağol inş sana da Rabbim yavruna bir kardeş nasip ederAnladim canim igne yok dimi yada kisiye gore degisiyor sanirim kalcadan igne oldugunu okudum birkac yerde o cok acitan igneden veriliyor mu ? Ama bildigim kadariyla cok ilac yoktu tedirginim cok evladin hayirli ugurlu olsun bu arada saglikla kucagina alman dilegiyle
Günün en güzel haberi çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirmeyi de nasip etsin inşKızlar günaydın, bugün test günümdü. Erkenden koşarak kan verdim işe başlamadan sonucu öğrenmek için. Sizinle de paylaşayım.. Çok şükür Rabbim hiçbir test günü boynumuzu bükmemişti, bugün de bükmedi.. Çok şükür.. İnşallah bundan sonrası da bu kez güzel ilerler.. Önce değerin katlanması sonra da kese kalp atışı için gün sayacağız, inşallah Allah hep güzelini yaşatır dualarım bu yönde..
Dua eden herkesten Allah razı olsun, dualarınızı eksik etmeyin yine, çok güçlüler ...
Allah hepimize hayırlısını versin..
Canım tedavi sırasında ilişki yasak değil yane ilk zamanlar girebiliyorsun transferden sonra yasak koyuyorlar eşinin perhizi için doktora danışabilirsin kontroller sırasında yumurtanın gelişimine göre cinsel perhiz gününü doktor sana söylüyor o süre boyunca ilişkiye girebilirsinizArkadaşlar kafamı kurcalayan deli sorular tedaviye başlayınca ilişki yasaklanıyor ama erkekte 5,6günden daha uzun süre ereksiyon olmassa sperm kalitesi düşüyor diye biliyorum yanılıyormuyum, yada napmak gerekiyo yardımm lütfenn
Canımmm çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı başıma benim de transferden sonra ikinci günüm bugün .zaman geçmek bilmiyor inşallah sımsıkı tutunmuşturKızlar günaydın, bugün test günümdü. Erkenden koşarak kan verdim işe başlamadan sonucu öğrenmek için. Sizinle de paylaşayım.. Çok şükür Rabbim hiçbir test günü boynumuzu bükmemişti, bugün de bükmedi.. Çok şükür.. İnşallah bundan sonrası da bu kez güzel ilerler.. Önce değerin katlanması sonra da kese kalp atışı için gün sayacağız, inşallah Allah hep güzelini yaşatır dualarım bu yönde..
Dua eden herkesten Allah razı olsun, dualarınızı eksik etmeyin yine, çok güçlüler ...
Canım tebrik ederim. Çok sevindim. Sağlıkla da kucagına alamayı nasip etsin rabbim. darısı bizlerinde başına inş. Bundan sonraki süreçte sağlıklar diliyorum sana.Kızlar günaydın, bugün test günümdü. Erkenden koşarak kan verdim işe başlamadan sonucu öğrenmek için. Sizinle de paylaşayım.. Çok şükür Rabbim hiçbir test günü boynumuzu bükmemişti, bugün de bükmedi.. Çok şükür.. İnşallah bundan sonrası da bu kez güzel ilerler.. Önce değerin katlanması sonra da kese kalp atışı için gün sayacağız, inşallah Allah hep güzelini yaşatır dualarım bu yönde..
Ama bize yasak dediler, banada saçma gelmişti ama bilemedim şimdiCanım tedavi sırasında ilişki yasak değil yane ilk zamanlar girebiliyorsun transferden sonra yasak koyuyorlar eşinin perhizi için doktora danışabilirsin kontroller sırasında yumurtanın gelişimine göre cinsel perhiz gününü doktor sana söylüyor o süre boyunca ilişkiye girebilirsiniz
Cnm çok çok sewindim Rabbim daim etsin.güzel güzel haberler alalım verelim hep bebişlerimizle ilgili.Rabbim ewlatlarımızı sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle kucaklarımıza almayı bizlere nasip etsin inşallah.Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın,evlatlarla sınamasın inşallahKızlar günaydın, bugün test günümdü. Erkenden koşarak kan verdim işe başlamadan sonucu öğrenmek için. Sizinle de paylaşayım.. Çok şükür Rabbim hiçbir test günü boynumuzu bükmemişti, bugün de bükmedi.. Çok şükür.. İnşallah bundan sonrası da bu kez güzel ilerler.. Önce değerin katlanması sonra da kese kalp atışı için gün sayacağız, inşallah Allah hep güzelini yaşatır dualarım bu yönde..
Ya nasıl sevindim anlatamam mâşâAllah Rabbim sağlıkla kucağınızda görmeyi nasip etsin inşâAllahKızlar günaydın, bugün test günümdü. Erkenden koşarak kan verdim işe başlamadan sonucu öğrenmek için. Sizinle de paylaşayım.. Çok şükür Rabbim hiçbir test günü boynumuzu bükmemişti, bugün de bükmedi.. Çok şükür.. İnşallah bundan sonrası da bu kez güzel ilerler.. Önce değerin katlanması sonra da kese kalp atışı için gün sayacağız, inşallah Allah hep güzelini yaşatır dualarım bu yönde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?