Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım eşin haklı ben de sana söyledim. Yaz sorularını git doktora sor öğren. Kişiye özel açıklamalar da olabiliyor çünkü. Bi burda hepimiz kendi tecrübelerimizi aktarıyoruz birbirimize ve burası sayesinde adlında doktorlar da bizim bir sürü sorumuzdan kurtuluyor. Ama bireysel soruları yanıtlamaları gerektiğini düşünüyorum. Bu iş sadece hop gel kalınlık bakalım yumurta sayalım değil, ayak üstü oat küt olmaz. Ben me yaşıyorum neden bu iğneleri kullanıyorum bi kabaca bilgi ver değil mi?
Ben ilk tedavimi başka yerde görmüştüm herşey paldır küldürdü burası o yönden daha iyi, sıkı takip var zaten. Üstüne şahsen beklentim arada bir ufak tedek ama önemli konularda biliyorsa hemşire hattına bilmiyorsa doktora ulaşabilmek. Çok büyük beklentiler değil bence, çok haklı kaygılarla soruyoruz. Bu konuda anlayış bekliyorum tedavi hastası olarak ben de. Maddi manevi, fiziksel çık yıpranıyoruz.

Kanama uzun sürse de kürtaj günün son adet tarihi kabul edilerek ona göre kendi düzeninde adet oluyorsun

Canım teşekkür ederim.
Annem de kalkmış Trabzon'dan gelmiş memleketten söylediğimin ertesi günü damladı bana bakacakmış canım benim :)
Ben bu sefer çok çaktırmayacaktım kendime. Zaten hiç ara vermeden hsonu da çalıştım gece yarılarına kadar, hafta içi de sabah 7.00 de iş yerine girdim dün gece 12.00 de çıkıp eve uyumaya gittim. Bugün de öyle olacak, prş nırmal çalışıp cuna ile gitmeyeceğim ancak transfer sabahı dinlenmiş olacağım.Transfer öncesi vücudu dinlendirin diye bi kanı var galiba ben tam tersi günde 15 saat çalışmaya başladım
Zararlı herşeyi yenek istiyorum galiba stresten. 2 yıldır fast food yemiyordum bugün koca yapay bir hamburgeri indirdim :)
Öncesi böyle, sonrasına Allah kerim. Hakkımızda hayırlısı

Canım sana bu seneki iki talihsiz kürtajımdan istatistiklerime baktım, söylüyorum. 5-6 gün azalarak adet gibi gelmiş. 10. Gün artık küçük lekelenmeler dahil bitmiş. Sonra arada ufak tefek lekelenmeler olmuş. 35 gün sonra adet görmüşüm ikisinde de. Ve Şubat'ta kürtaj oldum, 35 gün sonraki adette Memorial de direkt tedaviyi başlayalım demişti takip doktorum ve semra hanım, başladık.

Canım çok teşekkür ederim moral oldu, çok hareketli ve yorgun olduğum için öncesinde kendimi biraz da suçlu hissettim açıkçası, aylardır uğraşıyoruz yanlış mı yapıyorum diye. Sonrası için de dediğiniz tavsiyelere uyacağım. Sadece şu sevimsiz 27 basamak aşırı dik merdiven canımı sıkıyor. Bilgisayarımı alıp başka yerde çalışmaya çalışacağım ofiste.
Teşekkürler desteğin için, sevgiler.

canımm son 2 gün kaldı he. senin için çok heyecanlı,umutlu ve mutluyum. dua ediyorum senin için. her şeyin güzel olacağına gönüldenn inanıyorum. Allahım yar ve yardımcın olsun.
sıkışma konusun 1-2 tüyo vermek isterim. sat 2 gibi son lavaboda gittim. 3,30 gibi su içmeye başladım sadece hastanede ki o karton bardakla 5 bardak içtim. aşağıya indim. tam 6,30da transferim oldu . sıkışıklığım için yeterli dediler. ve ben 8,15 gibi otelde lavaboya girdim.:) o ana kadar hiç acil tuvalete gitme ihtiyacım olmadı. sakın yarım litre sudan fazla su içme çok zor durumda kalınabiliyor transferi bekleyen diğer arkadaşlardan anladığım kadarıyla. bir arkadaş 2 litre içmişti 12 bardak su boşalttırdılar ondan , çok zorlanmıştı zavallı kız.

Pgt sonucu çıktıktan sonraki görüşmede sonuçları veriyorlar sadece. Yani transfer için gittiğinizde falan ya da mail isterseniz belki yollarlar çama gidenler için bir bilgi duymadım hiç..
Bana sonuçları dosyamdan söylediler ama vermediler bile, ben fotokopi istedim aldım dosyamdan.

Canım çok teşekkür ederim. Cansın cannn :)
İşte bu yüzden buranın bağımlısı oldum ben. İnanmazsınız bütün sosyal hesap heryerleri bıraktım, şu işyerinde yoğunlukta bile arada derede buraya giriyorum. Okuyorum, bildiğimce naçizane cevap yazıyorum. Bana burası öok iyi geliyor. Senin de güzel samimi kalbin çok iyi geldi. Allah razı olsun duaların ve desteğin için. Ben de senin için dus ediyorum minnoşunun kesesi, pıt pıt atışları için heyecanlanıyorum.
Tavsiyeler için teşekkürler bu arada. Ben ilk tedavimde o 2 lt içenl

sende öylesin Trabzon'lum :) gerçekten burası insana çok iyi geliyor. Bazen bağımlılığımı azaltmak için girmemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum yine giriyorum. şuan bile iş bilgisayarından yazıyorum . evde de telefondan giriyorum:) şu ıphone'da uygulamayı yapsa da uygulama indirebilsek , daha kolay olurdu :)
kalbinin yaşadığı tüm acıları unutacağın döneme girdiğine inanıyorum canım. bunun olması için sen elinden gelen her şeyi yaptın. Allah nasip etmişse olacak hep buna inan. teslimiyet duygusu insanı rahatlatan en büyük meditasyon bence. güzel haberlerini bekliyorum. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.

Arkadaşlar menogon 2. günüm ama şimdiden dokunamıyorum bile gonal f yaptım yer de hiç birşey yok daha günler var. yer kalmayacak gibi göbeğim de normal mi böyle olması yanlış birşey mi yapıyorum acaba

Çok çok teşekkürler. Allah razı olsun senden. yine mesaideyim şu an çıkamadım işten,yazdıkların çok moral oldu. Allah senin de yardımcın olsun!
Öpüyorum

Canım kafanı dağıtmaya;stresinden uzaklaşmaya çalış;ben transfeden bir akşam önce kız arkadaşlarınimla akşam yemeğinde toplandım;kimse de bilmiyordu akşam ertesi gün transferim olacağını,vaşla tüm akşam ve gece öyle iyi geldi ki arkadaşlar bana,evde olsam düşünmekten kendimi yiyecektim; ertesi gün de güzel güzel gidip transferime girdim.. inşallah senin de sonuçların güzel olacak

Canım çok teşekkürler sen de az destek olmadın bana. Cuma artık o an Allah ne yazdıysa o olacak. Geride 2. Bir yumoşumun olması da biraz rahatlatıyor. Ama olmasa da sın tedavim olmak zorunda değil, yine girerim tedaviye toplarım bi yerlerden paraları. Kıyafet almam, parfüm almam paramı oraya harcarım. Tedavide opmak, gebe kalmak, kürtaj bunlar hayat tarzım oldu 2.5 yıldır gündemimiz bu. Allah eşlerimizle bize sağlık versin olacaksa olur.
Tavsiyeler için teşekkürler ben de biraz takılıp dinleneceğim.
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…