- 13 Ocak 2018
- 214
- 408
- 23
Kızlar günaydın, bugün test günümdü. Erkenden koşarak kan verdim işe başlamadan sonucu öğrenmek için. Sizinle de paylaşayım.. Çok şükür Rabbim hiçbir test günü boynumuzu bükmemişti, bugün de bükmedi.. Çok şükür.. İnşallah bundan sonrası da bu kez güzel ilerler.. Önce değerin katlanması sonra da kese kalp atışı için gün sayacağız, inşallah Allah hep güzelini yaşatır dualarım bu yönde..
Dua eden herkesten Allah razı olsun, dualarınızı eksik etmeyin yine, çok güçlüler ...
Allah hepimize hayırlısını versin..
Benim doktorum senelerdir gidiyorum doğru düzgün bir açıklama bile yapmadı üstelik artık bana gelme sana uğurlu gelmedim dedi. Çok sağol canımCanım iki sene önce bende memorilade kürtaj oldum kahraman bey yapmıştı operasyonu bana bugünü adet günün olarak hesapla dedi ve dediği gibi oldu kürtajdan 1 ay sonra yine adet oldum
Birde kürtajdan sonra kanama değil de 10 gün kadar süren lekelenmem oldu
Ben biraz geç toparlandım o yüzden bir kaç ay sonra gittik yeni tedavi için
Bende öyle düşünmüştüm ama emin olamadımKanama uzun sürse de kürtaj günün son adet tarihi kabul edilerek ona göre kendi düzeninde adet oluyorsun
Kaçıncı haftalarda kürtaj oldunuz kanama mı başlamıştı yoksa benim ki gibi sessiz miydiCanım sana bu seneki iki talihsiz kürtajımdan istatistiklerime baktım, söylüyorum. 5-6 gün azalarak adet gibi gelmiş. 10. Gün artık küçük lekelenmeler dahil bitmiş. Sonra arada ufak tefek lekelenmeler olmuş. 35 gün sonra adet görmüşüm ikisinde de. Ve Şubat'ta kürtaj oldum, 35 gün sonraki adette Memorial de direkt tedaviyi başlayalım demişti takip doktorum ve semra hanım, başladık.
Menagon yakıyor canım biraz daha sabır Rabbim kolaylık versin ben ampülü kırıp küçük uçlu enjektöre çekiyordum hala öyle mi yoksa gonal f gibi pratik mi normalde kalçadan yapılıyormuş bizim tedavilerde göbekten yapılıyor ve subkutan iğne ile çok aramıştım o iğneleri eczanelerde yasakmış hastanenin acilinden almıştımArkadaşlar menogon 2. günüm ama şimdiden dokunamıyorum bile gonal f yaptım yer de hiç birşey yok daha günler var. yer kalmayacak gibi göbeğim de normal mi böyle olması yanlış birşey mi yapıyorum acaba
Canım tebrik ederim allahım bu mutluluğu tamamına erdirsin. Güzel güzel ilerlesin hamileliğin. Artık sabrının emeğinin ödülünü kucağına al inşallah dualarım seninleKızlar günaydın, bugün test günümdü. Erkenden koşarak kan verdim işe başlamadan sonucu öğrenmek için. Sizinle de paylaşayım.. Çok şükür Rabbim hiçbir test günü boynumuzu bükmemişti, bugün de bükmedi.. Çok şükür.. İnşallah bundan sonrası da bu kez güzel ilerler.. Önce değerin katlanması sonra da kese kalp atışı için gün sayacağız, inşallah Allah hep güzelini yaşatır dualarım bu yönde..
Dua eden herkesten Allah razı olsun, dualarınızı eksik etmeyin yine, çok güçlüler ...
Zaten sonuç çıkınca verdiler bana da canım transfere sonuç çıktıktan sonra hazırlanıyorsun ya zaten .. kaç tane embriyo teste gitti hangisinde hangi kromozom bozuk hangileri sağlıklı hangi kromozomlara bakılmış vs onlar yazıyorSonuç cıkınca isterim artık bende ozaman hayırlısıyla çıksında
Ne kadar sürede cıkıyor sonucları?Zaten sonuç çıkınca verdiler bana da canım transfere sonuç çıktıktan sonra hazırlanıyorsun ya zaten .. kaç tane embriyo teste gitti hangisinde hangi kromozom bozuk hangileri sağlıklı hangi kromozomlara bakılmış vs onlar yazıyor
Benim 21 günde çıktı daha erken çıkanlarda olmuşNe kadar sürede cıkıyor sonucları?
Sen pıhtılaşmadan neden bu kadar korkuyorsun canım; daha önce yazdıysan da kaçırmışımdır kusura bakma; bende de çıktı ben sabah akşam 0.4 lük iğne vuruyorum bikaç gündür ama iğnelerimi düzenli vurursam ve dikkat edersem sağlıkla ilerler hamileliğim diye kendimi teselli ediyorum ve binlerce örnek var iğne desteği ile bebeklerini kucaklarına alanların.. Ben mi fazla rahatım ya şimdi benim de canım çok sıkıldıKızlar selam, hastaneden aradılar 9 embriyom da 3.güne gelmiş:) ben 8 döllenen var diye biliyodum dedim, biri ilk gün ben aradıktan sonra döllenmiş :) günlerine uygun gidiyor gelişimleri dedi hemşire:) pgt yaptırcakmsınız dedi evet dedim 4 tanesine yapılsın dedim. 5.gün beklenicek sonra pgt yapılcakmıs.Şimdi tek korkum şu pıhtılaşma işi. Bunca emekle kaliteli embriyolarımızın benim yüzümden yok olması cok üzer
Ben cok evhamlıyım sakın sıkma canını lütfen :))Sen pıhtılaşmadan neden bu kadar korkuyorsun canım; daha önce yazdıysan da kaçırmışımdır kusura bakma; bende de çıktı ben sabah akşam 0.4 lük iğne vuruyorum bikaç gündür ama iğnelerimi düzenli vurursam ve dikkat edersem sağlıkla ilerler hamileliğim diye kendimi teselli ediyorum ve binlerce örnek var iğne desteği ile bebeklerini kucaklarına alanların.. Ben mi fazla rahatım ya şimdi benim de canım çok sıkıldı
Bende hiç kafaya takmamıştım pıhtılaşmayı nasıl olsa ki iğne kullanıyordum! Ah keşke araştırsaydım biraz daha belli değil neden olduğu ama içim içimi yiyor takip doktoruma iğne yetersiz mi geldi acaba diye soruyorum memoriala suç atıyor coraspin neden başlatmadılar diyor seneye bu kadın memorialde tüp bebek doktoru olacak üstelik ! Kafam çok karışık hayırlısıyla şu genetikten sonuç çıksın emriyolarıma yaptıramadım maalesef maddi imkanlar yüzünden işte böyle olunca da keşkeler peşimi bırakmıyor herşey Allah'tan bunu biliyorum nasipten ötesi Yok tedbir bizden takdir Allah'tanKızlar selam, hastaneden aradılar 9 embriyom da 3.güne gelmiş:) ben 8 döllenen var diye biliyodum dedim, biri ilk gün ben aradıktan sonra döllenmiş :) günlerine uygun gidiyor gelişimleri dedi hemşire:) pgt yaptırcakmsınız dedi evet dedim 4 tanesine yapılsın dedim. 5.gün beklenicek sonra pgt yapılcakmıs.Şimdi tek korkum şu pıhtılaşma işi. Bunca emekle kaliteli embriyolarımızın benim yüzümden yok olması cok üzer
İnşâAllah bi sıkıntı çıkmaz canım içini ferah tutBen cok evhamlıyım sakın sıkma canını lütfen :))
Hala göbekten Cnm kırıyorum gonal f gibi değil senin de mi yumurta rezervin düşüktü?Hepünize çok geçmiş olsun arkadaşlar çok zormuş minicik fasülye kadarlar ama acıları çok büyükmüş Rabbim hiç birimize yaşatmasın bi daha
Benim doktorum senelerdir gidiyorum doğru düzgün bir açıklama bile yapmadı üstelik artık bana gelme sana uğurlu gelmedim dedi. Çok sağol canım
Bende öyle düşünmüştüm ama emin olamadım
Kaçıncı haftalarda kürtaj oldunuz kanama mı başlamıştı yoksa benim ki gibi sessiz miydi
Menagon yakıyor canım biraz daha sabır Rabbim kolaylık versin ben ampülü kırıp küçük uçlu enjektöre çekiyordum hala öyle mi yoksa gonal f gibi pratik mi normalde kalçadan yapılıyormuş bizim tedavilerde göbekten yapılıyor ve subkutan iğne ile çok aramıştım o iğneleri eczanelerde yasakmış hastanenin acilinden almıştım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah arkadaşım... dualarımız seninle...Kızlar günaydın, bugün test günümdü. Erkenden koşarak kan verdim işe başlamadan sonucu öğrenmek için. Sizinle de paylaşayım.. Çok şükür Rabbim hiçbir test günü boynumuzu bükmemişti, bugün de bükmedi.. Çok şükür.. İnşallah bundan sonrası da bu kez güzel ilerler.. Önce değerin katlanması sonra da kese kalp atışı için gün sayacağız, inşallah Allah hep güzelini yaşatır dualarım bu yönde..
Bende hiç kafaya takmamıştım pıhtılaşmayı nasıl olsa ki iğne kullanıyordum! Ah keşke araştırsaydım biraz daha belli değil neden olduğu ama içim içimi yiyor takip doktoruma iğne yetersiz mi geldi acaba diye soruyorum memoriala suç atıyor coraspin neden başlatmadılar diyor seneye bu kadın memorialde tüp bebek doktoru olacak üstelik ! Kafam çok karışık hayırlısıyla şu genetikten sonuç çıksın emriyolarıma yaptıramadım maalesef maddi imkanlar yüzünden işte böyle olunca da keşkeler peşimi bırakmıyor herşey Allah'tan bunu biliyorum nasipten ötesi Yok tedbir bizden takdir Allah'tan
Bende memorialin pıhtılaşma eğilimine pek fazla kafa yormadıklarını düşünüyorum. Hepimize aynı şeyi diyorlar çünkü. Ne yazık ki İstanbul’da değilim orada iyi bir perinatologa gidemiyorum ama burada bir perinatolog var sadece ona gideceğim en yakın zamanda. En azından fikrini alayım sadece iğne yeterli derse iğneyle devam ederim. Ama aspirinde ekleyelim derse en azından elimden geleni yapmış olurum. Şuan sadece 0.6 iğne kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?