Gözün aydın hayırlısıyla devamı gelsin inşallahKızlar günaydın, bugün test günümdü. Erkenden koşarak kan verdim işe başlamadan sonucu öğrenmek için. Sizinle de paylaşayım.. Çok şükür Rabbim hiçbir test günü boynumuzu bükmemişti, bugün de bükmedi.. Çok şükür.. İnşallah bundan sonrası da bu kez güzel ilerler.. Önce değerin katlanması sonra da kese kalp atışı için gün sayacağız, inşallah Allah hep güzelini yaşatır dualarım bu yönde..
Dua eden herkesten Allah razı olsun, dualarınızı eksik etmeyin yine, çok güçlüler ...
Allah hepimize hayırlısını versin..
Bende de pıhtılaşma var
Buradaki doktorum kullanman gerekli diye söylüyor dedim merkeze
Bana memorialin en son dediği şu şekilde oldu
"Sen bilirsin biz takip doktoru değiliz
Diğer değerlerin normal"
Öyle ayrıntılıysa süper insanın aklıma takılıyo sonraZaten sonuç çıkınca verdiler bana da canım transfere sonuç çıktıktan sonra hazırlanıyorsun ya zaten .. kaç tane embriyo teste gitti hangisinde hangi kromozom bozuk hangileri sağlıklı hangi kromozomlara bakılmış vs onlar yazıyor
İşte bunları duyunca mecburen başka bir doktorun fikrini almak gerekiyor. Ben en kısa zamanda perinatologa gideyim en iyisi.
Bunu en iyisi hematologlar biliyor
Sonuçta kan bilimi ile uğraşıyorlar
Eğer imkanın varsa hematoloji doktoruna git
Bu tür durumlara takılma. Semra hocanın güzel bir ekibi var o ilk muayneye girer gerekli gördüğü takdirde tedavi sürecinde sizi görmek isteyebilir. Yumutra toplama işinide genelde belli doktorlar yapıyor gayette başarılılar. Zaten öyle olmasa o ekipte olmazlar. Yapılan tüm işlemlerden semra hocanın bilgisi var. İçin rahat oldun bu tür şeylerle kafanı yorup stres yapma. Ekibe güven.Vee ben kontrolüm vardı gittim çok şükür bi sorun yok devam ediyorum iğnelere, ama ben yumurta toplama işleminde Semra hocayı istedim haftaya olucak muhtemelen ve Semra hoca yumurta toplama işlemine yıllardır girmiyor dediler arkadaşlar, inanamıyorum ben bu merkeze onun için gittim ama yüzünü ilk randevu dışında görmedim canım sıkıldı şimdi, sizlerde de böylemi durum bendemi gariplik var
Cnm semra hoca yumurta toplamaya girmiyor nadiren transfere giriyor o kadar. Benim ilk muaneme, 2. Transferde ki kontrolüme ve negatif görüşmeme girdi o kadarVee ben kontrolüm vardı gittim çok şükür bi sorun yok devam ediyorum iğnelere, ama ben yumurta toplama işleminde Semra hocayı istedim haftaya olucak muhtemelen ve Semra hoca yumurta toplama işlemine yıllardır girmiyor dediler arkadaşlar, inanamıyorum ben bu merkeze onun için gittim ama yüzünü ilk randevu dışında görmedim canım sıkıldı şimdi, sizlerde de böylemi durum bendemi gariplik var
Başın sağolsun cnm Rabbim sabır versin en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşKızlar bugun bebeğimi kaybettim rabbim hepinizin kucağını doldursun. Kader kısmet yaşayacağımız varsa yaşarız rabbim ol derse olur. Umudumuz hiç bitmesin inşaallah.
Arkadaşım başın sağolsun rabbim sabır versin.Allah sağlıklı evlatlar basip etsin tez zamandaKızlar bugun bebeğimi kaybettim rabbim hepinizin kucağını doldursun. Kader kısmet yaşayacağımız varsa yaşarız rabbim ol derse olur. Umudumuz hiç bitmesin inşaallah.
Banada vermemişti memorial.bende hiç bişe anlamıyorum bu olaydan.kimin kullanması gerekli kimin diil.ama takip doktoru başlattı,cihat şen de kullanabilirsin demişti.neye göre karar veriliyoo anlamış diilim.Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallahBende de pıhtılaşma var
Buradaki doktorum kullanman gerekli diye söylüyor dedim merkeze
Bana memorialin en son dediği şu şekilde oldu
"Sen bilirsin biz takip doktoru değiliz
Diğer değerlerin normal"
Teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıyorumBu tür durumlara takılma. Semra hocanın güzel bir ekibi var o ilk muayneye girer gerekli gördüğü takdirde tedavi sürecinde sizi görmek isteyebilir. Yumutra toplama işinide genelde belli doktorlar yapıyor gayette başarılılar. Zaten öyle olmasa o ekipte olmazlar. Yapılan tüm işlemlerden semra hocanın bilgisi var. İçin rahat oldun bu tür şeylerle kafanı yorup stres yapma. Ekibe güven.
Ay nasıl kötü oldum anlatamam dun gece kotu ruyalar gordumKızlar bugun bebeğimi kaybettim rabbim hepinizin kucağını doldursun. Kader kısmet yaşayacağımız varsa yaşarız rabbim ol derse olur. Umudumuz hiç bitmesin inşaallah.
Kızlar bugun bebeğimi kaybettim rabbim hepinizin kucağını doldursun. Kader kısmet yaşayacağımız varsa yaşarız rabbim ol derse olur. Umudumuz hiç bitmesin inşaallah.
Canım sen iğneyi kaçlık kullanıyordun merak ettim de; bir de kafanı karıştırmak istemem ama bir arkadaşım da embriyolarına pgt yaptırmadı;doktoru tercih etmemiş;bahçecide yaptırdı o; ilk transferinde pozitif aldı ama 8/9 haftalıkkrn düşük yaptı ve bahçecideki doktoru demekki kromozomal nir sıkıntısı varmış embriyonun demiş;yani belki pıhtılaşma ile ilgili değil de böyle bir durum da olabilir mi acaba sendeki? Hemen 2 ay sonra dondurulmuş emrbiyolarından biriyle yine hamile kaldı ve şuan 5-6 aylık oğlu var..darısı hepimize inşallahBende hiç kafaya takmamıştım pıhtılaşmayı nasıl olsa ki iğne kullanıyordum! Ah keşke araştırsaydım biraz daha belli değil neden olduğu ama içim içimi yiyor takip doktoruma iğne yetersiz mi geldi acaba diye soruyorum memoriala suç atıyor coraspin neden başlatmadılar diyor seneye bu kadın memorialde tüp bebek doktoru olacak üstelik ! Kafam çok karışık hayırlısıyla şu genetikten sonuç çıksın emriyolarıma yaptıramadım maalesef maddi imkanlar yüzünden işte böyle olunca da keşkeler peşimi bırakmıyor herşey Allah'tan bunu biliyorum nasipten ötesi Yok tedbir bizden takdir Allah'tan
Canım yavrun sana cennet kapılarını açmış.. Böyle özel evlatlar sebepsiz gelmiyorlar dünyaya..Anne babalarına şefaatçi olmak için dünyada bizlere verilen bir nimet onlar.. Ben de 1.5 yaşında kızımı kaybettim..Doğrusunu iyisini bize nasip eden Allah a hamdolsun..Kızlar bugun bebeğimi kaybettim rabbim hepinizin kucağını doldursun. Kader kısmet yaşayacağımız varsa yaşarız rabbim ol derse olur. Umudumuz hiç bitmesin inşaallah.
Düşük değildi devlette gördüm tedavi iyi gelmedi bana ohss oldumHala göbekten Cnm kırıyorum gonal f gibi değil senin de mi yumurta rezervin düşüktü?
Aynen canım bende iyi bir Hematoloji uzmanı arıyorumBende memorialin pıhtılaşma eğilimine pek fazla kafa yormadıklarını düşünüyorum. Hepimize aynı şeyi diyorlar çünkü. Ne yazık ki İstanbul’da değilim orada iyi bir perinatologa gidemiyorum ama burada bir perinatolog var sadece ona gideceğim en yakın zamanda. En azından fikrini alayım sadece iğne yeterli derse iğneyle devam ederim. Ama aspirinde ekleyelim derse en azından elimden geleni yapmış olurum. Şuan sadece 0.6 iğne kullanıyorum.
Bu durumda ne denir ki.... Rabbim sabırlar versinKızlar bugun bebeğimi kaybettim rabbim hepinizin kucağını doldursun. Kader kısmet yaşayacağımız varsa yaşarız rabbim ol derse olur. Umudumuz hiç bitmesin inşaallah.
Canım aynı şeyi bizde düşündük ve genetiğe gönderdik inşâAllah hayırlı bir sonuç çıkar dondurulmuş yavrularda inşâAllah bi sorun çıkmazCanım sen iğneyi kaçlık kullanıyordun merak ettim de; bir de kafanı karıştırmak istemem ama bir arkadaşım da embriyolarına pgt yaptırmadı;doktoru tercih etmemiş;bahçecide yaptırdı o; ilk transferinde pozitif aldı ama 8/9 haftalıkkrn düşük yaptı ve bahçecideki doktoru demekki kromozomal nir sıkıntısı varmış embriyonun demiş;yani belki pıhtılaşma ile ilgili değil de böyle bir durum da olabilir mi acaba sendeki? Hemen 2 ay sonra dondurulmuş emrbiyolarından biriyle yine hamile kaldı ve şuan 5-6 aylık oğlu var..darısı hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?