Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gözün aydın hayırlısıyla devamı gelsin inşallah

Bende de pıhtılaşma var
Buradaki doktorum kullanman gerekli diye söylüyor dedim merkeze
Bana memorialin en son dediği şu şekilde oldu
"Sen bilirsin biz takip doktoru değiliz
Diğer değerlerin normal"

İşte bunları duyunca mecburen başka bir doktorun fikrini almak gerekiyor. Ben en kısa zamanda perinatologa gideyim en iyisi.

Öyle ayrıntılıysa süper insanın aklıma takılıyo sonra

Vee ben kontrolüm vardı gittim çok şükür bi sorun yok devam ediyorum iğnelere, ama ben yumurta toplama işleminde Semra hocayı istedim haftaya olucak muhtemelen ve Semra hoca yumurta toplama işlemine yıllardır girmiyor dediler arkadaşlar, inanamıyorum ben bu merkeze onun için gittim ama yüzünü ilk randevu dışında görmedim canım sıkıldı şimdi, sizlerde de böylemi durum bendemi gariplik var

Bunu en iyisi hematologlar biliyor
Sonuçta kan bilimi ile uğraşıyorlar
Eğer imkanın varsa hematoloji doktoruna git

Tamam canım hematologdan da bir randevu alayım. Ben memorialde perinatolog ahmet göçmene değerlerimi göstermiştim sadece aspirin ya da iğne yeterli ikisine birlikte gerek yok demişti ama hiç hematologa gitmedim bide ona göstereyim.

Bu tür durumlara takılma. Semra hocanın güzel bir ekibi var o ilk muayneye girer gerekli gördüğü takdirde tedavi sürecinde sizi görmek isteyebilir. Yumutra toplama işinide genelde belli doktorlar yapıyor gayette başarılılar. Zaten öyle olmasa o ekipte olmazlar. Yapılan tüm işlemlerden semra hocanın bilgisi var. İçin rahat oldun bu tür şeylerle kafanı yorup stres yapma. Ekibe güven.

Kızlar bugun bebeğimi kaybettim rabbim hepinizin kucağını doldursun. Kader kısmet yaşayacağımız varsa yaşarız rabbim ol derse olur. Umudumuz hiç bitmesin inşaallah.

Cnm semra hoca yumurta toplamaya girmiyor nadiren transfere giriyor o kadar. Benim ilk muaneme, 2. Transferde ki kontrolüme ve negatif görüşmeme girdi o kadar

Kızlar bugun bebeğimi kaybettim rabbim hepinizin kucağını doldursun. Kader kısmet yaşayacağımız varsa yaşarız rabbim ol derse olur. Umudumuz hiç bitmesin inşaallah.
Başın sağolsun cnm Rabbim sabır versin en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inş

Arkadaşım başın sağolsun rabbim sabır versin.Allah sağlıklı evlatlar basip etsin tez zamanda

Selam kızlar bir kaç gündürlü giremiyorum siteeye uzak kalmışım güzel haberler var galiba öncelikle canım B BiYesilBiKahve hayırlı olsun allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin hayırlı olsun daha güzeel günler görmek dileğiyle canım

Gelelim bize bu aralar çok karışık duygular içindeyim havanın verdiği yoğunlukta var tabi ama işler yoluna girmediği için mi bilmiyorum .Kendimi işlere verdim , tabi sınavda var cumartesi günü ona bi bakıyorum geri bırakıyorum valla yapıyorum bişler bende bilmiyorum Zaten küçük leyla 'yı biliyorsunuzdur kaç günden beri çok üzülüyorum çocuğa allah nelerle imtihan ediyor bizleri gerçekten belki daha anne değilim hissedibiliyorum ne acı allah kötülüklerden korusun bütün çocuklarımızı yavrumda bulunur inşallah ..
Galiba onun etkisinden midir nedir gece rüyamda erkek bebek gördüm sallıyordum uyusun diye benim bebeğiymiiş herkes görmeye gelmiş ama ben hayla inanmıyorum falan güzel habermiş erkek bebek .Allahım inşalllah erkek, kız sağlıklı elli ayaklı bebekler nasip etsin bizlere önemli olan o bu kadar beklemişim daha da beklerim ...
Şuan kan sonuçlarımızı bekliyoruz 1 hafta oldu haftaya falan çıkar galiba öle olursa temmuz 2.ci haftası hastaneye gideriz diye düşünüyorum gidince eşim üroloji bölümüne gidicez incelemek istediler sonra biz de ne yaparız bilmiyorum sizce bu gitmemizde bende sorun çıkmadı ilaç başlarlar mı ? kan da da bişey çıkmaz sa bide şey diyeceğim bana glifor verdi yücel bey kilo vemem için verdi 3 kilo verdim resmen affedersiniz çok kötü yapıyor beni iştah falan kalamadı ne yemek yiyesim geliyor ne bişey yapasım bence bu bişey değil gibi geliyor bana daha neler kullanırız kim bilir .çok uzattım kızlar kusura bakmayınnn özürrrr

Bende de pıhtılaşma var
Buradaki doktorum kullanman gerekli diye söylüyor dedim merkeze
Bana memorialin en son dediği şu şekilde oldu
"Sen bilirsin biz takip doktoru değiliz
Diğer değerlerin normal"
Banada vermemişti memorial.bende hiç bişe anlamıyorum bu olaydan.kimin kullanması gerekli kimin diil.ama takip doktoru başlattı,cihat şen de kullanabilirsin demişti.neye göre karar veriliyoo anlamış diilim.Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah

Teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıyorum

Ay nasıl kötü oldum anlatamam dun gece kotu ruyalar gordum
arkadaşım cennetre bir meyven daha seni bekliyor annesine babasına şefaat edeceği günü bekliyor olucak
Rabbim sabır versin başın sağolsun
Çok üzüldüm cokk

Nasıl üzüldüğümü kelimelere dökemeyeceğim sanırım. Rabbim sabırlar versin inşallah. Öbür dünyada meleğin sana şefaatçi olsun, en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle yavruna kavuşmak nasip olsun inşallahh.

Canım sen iğneyi kaçlık kullanıyordun merak ettim de; bir de kafanı karıştırmak istemem ama bir arkadaşım da embriyolarına pgt yaptırmadı;doktoru tercih etmemiş;bahçecide yaptırdı o; ilk transferinde pozitif aldı ama 8/9 haftalıkkrn düşük yaptı ve bahçecideki doktoru demekki kromozomal nir sıkıntısı varmış embriyonun demiş;yani belki pıhtılaşma ile ilgili değil de böyle bir durum da olabilir mi acaba sendeki? Hemen 2 ay sonra dondurulmuş emrbiyolarından biriyle yine hamile kaldı ve şuan 5-6 aylık oğlu var..darısı hepimize inşallah

Canım yavrun sana cennet kapılarını açmış.. Böyle özel evlatlar sebepsiz gelmiyorlar dünyaya..Anne babalarına şefaatçi olmak için dünyada bizlere verilen bir nimet onlar.. Ben de 1.5 yaşında kızımı kaybettim..Doğrusunu iyisini bize nasip eden Allah a hamdolsun..

Hala göbekten Cnm kırıyorum gonal f gibi değil senin de mi yumurta rezervin düşüktü?
Düşük değildi devlette gördüm tedavi iyi gelmedi bana ohss oldum
Aynen canım bende iyi bir Hematoloji uzmanı arıyorum

Bu durumda ne denir ki.... Rabbim sabırlar versin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin bende geçen hafta düşük yaşadım o bile beni mahvetti Rabbim yardımcın olsun
Canım aynı şeyi bizde düşündük ve genetiğe gönderdik inşâAllah hayırlı bir sonuç çıkar dondurulmuş yavrularda inşâAllah bi sorun çıkmaz

0.4 lük kullandım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…