Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Doktorunuz kim benim de bugun toplandi yumurtalarim günseli hanım topladi dr.umz gönül hnm ikisi de cok iyi yalniz bana ikinci adetide geleceksin dediler pgt yapilcak bize ama ben bi adet gecince transfer olur diye bekliyrdum. Buarada bi de tecrubeliker sabah toplanan yumurtalar icin döllenme haberi ne zaman gelir

Kızlar bugun bebeğimi kaybettim rabbim hepinizin kucağını doldursun. Kader kısmet yaşayacağımız varsa yaşarız rabbim ol derse olur. Umudumuz hiç bitmesin inşaallah.
Allah sabir versin benim de 3 kaybim var doğal gebeliklerdi hepsi cok iyi anliyrm sizi simdi pgt ile ilk tüp denemesi yapiurz insan ayni seyleri yasama korkusu ile

Kızlar bugun bebeğimi kaybettim rabbim hepinizin kucağını doldursun. Kader kısmet yaşayacağımız varsa yaşarız rabbim ol derse olur. Umudumuz hiç bitmesin inşaallah.
Rabbim sabır versin inşallah.Rabbim bi daha yaşatmasın. evlat acısıyla hiçbirimizi sınamasın inşallah.Tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize cnm.

İnşallah çıkmaz canım,aynı olacak diye bir şey yok ki;sen gönlünü ferah tut inşallah; iyi bir hematoloji doktoru bilen varsa İstanbulda; yazın arkadaşlar;ben şu an şaşırıp kalmış bir durumdayım; kan pıhtılaşması için gönül hoca günde iki kez iğne ve aspirin verdi;ama ben memoriala devam edemeyeceğim;muayene ve testleri çok pahalı, benim hem iyi bir hematolog hem de iyi bir kadın doğumcu veya perinatolog bulmam gerekiyor; her yerde hematoloji yok olanlar pahalı; üni hastanesi cerrahpaşa örneğin çok sıra bekleyip tüm gün oradan oraya koşturma demek, 7. Haftada olduğum için halsizlik ve uyku hali had safada..ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar.. bir tavsiyesi olan varm mı.. bir de günde iki kez iğne vuruyorsam benim durumum daha da ciddi sanırım

Ertesi gün arıyorlar

Canım memorialde ki hematologlar iyi diye duydum. Perinatolog olarak ; ibrahim bildirici ve recep has çok iyiymiş. Hastanelerini bilmiyorum ama onlara giden arkadaşlarımdan duydum bu isimleri. Yine memorialde ki ahmet göçmen çok iyi bir perinatologmuş. Ama hematoloji dediğin gibi her yerde yok devlette onlara ulaşmak için çok çaba sarfetmek gerekiyor özellerde eğer ssk anlaşması yoksa baya pahalıdır . İnşallah gönlüne göre anlaşabileceğin bir doktor bulursun.

Kızlar cerrahpaşa prof atalay beyden randevu aldım ben pıhtılaşmayla ilgili görüşcem kadın doğum ana bilim dalı başkanı ve riskli gebelik uzmanı. Pıhtılaşma yüzünden 3 düşük yapmış bir arkadaş Mardinden gelerek onun kontrolüne girmiş ve sağlıkla hamileliğini gecirip doğum yapmıs

Muayenehanesinden mi aldiniz randevu cerrapasada muayene etmiyolar dediler cihat sen ve onun icin

Muayenehanesinden mi aldiniz randevu cerrapasada muayene etmiyolar dediler cihat sen ve onun icin
Evet muayenehanesinden aldım 350 tl imiş ücreti de ama napalım yeter ki icim rahat etsin adam gibi testi var o pıhtılaşmanın ilac doz ayarı icin o test yapılsın. Mesela rahim duvarına embriyo tutunamıyabiliyormus pıhtılaşan kan yeterince gidip orayı besleyemediği icin. Bunları okurken kendimi memorialdeki standart prosedüre teslim edersem bişey olunca kendimi suclarım en azından ben elimden geleni yaptım demek icin gideceğim

Canım ne diyeceğimi bilemedim gerçekten .. Rabbim mükafatını kat be kat verecektir bunu biliyorum sadece . Rabbim sabrını da versin inşallah . Tez zamanda hayırlı sağlıklı yavrucaklarla doldursun inşallah ..

Atalay demişim Altay olcak :)

İnşâAllah kuzum ya Allah razı olsun umutsuz bi insan değildim ben ama nedense bu yaşadığım beni çok sarstı inşâAllah hepimize nasip olur hayırlısıyla anne olmak eşimizle sağ Salim Gebelik forumlarında bi arkadaş Bakırköy şadi konuk eah gidiyordu perinatolog için orasıda olabilir
Hadi hayırlısı olsun git bakalım inşâAllah güzel sonuçlar alırsın canım

Arkadaşlar bu pıhtılaşma konusunda takip dr larinizi dinleyin derim gerçekten güven duyduğunuz dr lar bulabildiyseniz eğer . Hematoloji uzmanlari esliginde .
Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah .
Ben dinledim maalesef sonuç hüsran takip doktorum hiç bişeye karışmadı 2 senedir gittiğim ameliyatlarımı yapan iyi bir cerrah ama bu konularda yetersiz geldi bana çok pişmanım çok en son 24 Mayıs'ta 7+3te gitmiştim ve ikinci kontrol için 18 Haziran'a gün verdi işi çıkmış 24 Haziran'a gel dedi eşim seçim görevlisi dedim zorla 19 Haziran'da gittim hiç önemsemedi bence daha sık takipte olmamız lazım bizim ama yapmadı bide diyor ki artık gelme bana istersen ben iyi gelmedim sana bi daha gitmem zaten büyük konuşmayayımda... Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…