- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Canım Allah sabır versin, bu acıları unutturacak güzellikler nasip etsin tez zamanda..Kızlar bugun bebeğimi kaybettim rabbim hepinizin kucağını doldursun. Kader kısmet yaşayacağımız varsa yaşarız rabbim ol derse olur. Umudumuz hiç bitmesin inşaallah.
Doktorunuz kim benim de bugun toplandi yumurtalarim günseli hanım topladi dr.umz gönül hnm ikisi de cok iyi yalniz bana ikinci adetide geleceksin dediler pgt yapilcak bize ama ben bi adet gecince transfer olur diye bekliyrdum. Buarada bi de tecrubeliker sabah toplanan yumurtalar icin döllenme haberi ne zaman gelirVee ben kontrolüm vardı gittim çok şükür bi sorun yok devam ediyorum iğnelere, ama ben yumurta toplama işleminde Semra hocayı istedim haftaya olucak muhtemelen ve Semra hoca yumurta toplama işlemine yıllardır girmiyor dediler arkadaşlar, inanamıyorum ben bu merkeze onun için gittim ama yüzünü ilk randevu dışında görmedim canım sıkıldı şimdi, sizlerde de böylemi durum bendemi gariplik var
Allah sabir versin benim de 3 kaybim var doğal gebeliklerdi hepsi cok iyi anliyrm sizi simdi pgt ile ilk tüp denemesi yapiurz insan ayni seyleri yasama korkusu ileKızlar bugun bebeğimi kaybettim rabbim hepinizin kucağını doldursun. Kader kısmet yaşayacağımız varsa yaşarız rabbim ol derse olur. Umudumuz hiç bitmesin inşaallah.
Rabbim sabır versin inşallah.Rabbim bi daha yaşatmasın. evlat acısıyla hiçbirimizi sınamasın inşallah.Tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize cnm.Kızlar bugun bebeğimi kaybettim rabbim hepinizin kucağını doldursun. Kader kısmet yaşayacağımız varsa yaşarız rabbim ol derse olur. Umudumuz hiç bitmesin inşaallah.
İnşallah çıkmaz canım,aynı olacak diye bir şey yok ki;sen gönlünü ferah tut inşallah; iyi bir hematoloji doktoru bilen varsa İstanbulda; yazın arkadaşlar;ben şu an şaşırıp kalmış bir durumdayım; kan pıhtılaşması için gönül hoca günde iki kez iğne ve aspirin verdi;ama ben memoriala devam edemeyeceğim;muayene ve testleri çok pahalı, benim hem iyi bir hematolog hem de iyi bir kadın doğumcu veya perinatolog bulmam gerekiyor; her yerde hematoloji yok olanlar pahalı; üni hastanesi cerrahpaşa örneğin çok sıra bekleyip tüm gün oradan oraya koşturma demek, 7. Haftada olduğum için halsizlik ve uyku hali had safada..ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar.. bir tavsiyesi olan varm mı.. bir de günde iki kez iğne vuruyorsam benim durumum daha da ciddi sanırımDüşük değildi devlette gördüm tedavi iyi gelmedi bana ohss oldum
Aynen canım bende iyi bir Hematoloji uzmanı arıyorum
Bu durumda ne denir ki.... Rabbim sabırlar versintez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin bende geçen hafta düşük yaşadım o bile beni mahvetti Rabbim yardımcın olsun
Canım aynı şeyi bizde düşündük ve genetiğe gönderdik inşâAllah hayırlı bir sonuç çıkar dondurulmuş yavrularda inşâAllah bi sorun çıkmaz
0.4 lük kullandım canım
Ertesi gün arıyorlarDoktorunuz kim benim de bugun toplandi yumurtalarim günseli hanım topladi dr.umz gönül hnm ikisi de cok iyi yalniz bana ikinci adetide geleceksin dediler pgt yapilcak bize ama ben bi adet gecince transfer olur diye bekliyrdum. Buarada bi de tecrubeliker sabah toplanan yumurtalar icin döllenme haberi ne zaman gelir
İnşallah çıkmaz canım,aynı olacak diye bir şey yok ki;sen gönlünü ferah tut inşallah; iyi bir hematoloji doktoru bilen varsa İstanbulda; yazın arkadaşlar;ben şu an şaşırıp kalmış bir durumdayım; kan pıhtılaşması için gönül hoca günde iki kez iğne ve aspirin verdi;ama ben memoriala devam edemeyeceğim;muayene ve testleri çok pahalı, benim hem iyi bir hematolog hem de iyi bir kadın doğumcu veya perinatolog bulmam gerekiyor; her yerde hematoloji yok olanlar pahalı; üni hastanesi cerrahpaşa örneğin çok sıra bekleyip tüm gün oradan oraya koşturma demek, 7. Haftada olduğum için halsizlik ve uyku hali had safada..ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar.. bir tavsiyesi olan varm mı.. bir de günde iki kez iğne vuruyorsam benim durumum daha da ciddi sanırım
Ne tarafta oturuyrsnz bilmiyrm.ama Beylikdüzü medicana da yıldız hnm cok iyi bi kadin dogumcu kürtaja gerek kalmadan düştüğümü tertemiz yapmıştım sonuncuyu bi de nisantasinda oerinatolog murat bey var ama onun da muayenesi pahali gekdi banaErtesi gün arıyorlar
Muayenehanesinden mi aldiniz randevu cerrapasada muayene etmiyolar dediler cihat sen ve onun icinKızlar cerrahpaşa prof atalay beyden randevu aldım ben pıhtılaşmayla ilgili görüşcem kadın doğum ana bilim dalı başkanı ve riskli gebelik uzmanı. Pıhtılaşma yüzünden 3 düşük yapmış bir arkadaş Mardinden gelerek onun kontrolüne girmiş ve sağlıkla hamileliğini gecirip doğum yapmıs
Evet muayenehanesinden aldım 350 tl imiş ücreti de ama napalım yeter ki icim rahat etsin adam gibi testi var o pıhtılaşmanın ilac doz ayarı icin o test yapılsın. Mesela rahim duvarına embriyo tutunamıyabiliyormus pıhtılaşan kan yeterince gidip orayı besleyemediği icin. Bunları okurken kendimi memorialdeki standart prosedüre teslim edersem bişey olunca kendimi suclarım en azından ben elimden geleni yaptım demek icin gideceğimMuayenehanesinden mi aldiniz randevu cerrapasada muayene etmiyolar dediler cihat sen ve onun icin
Kızlar bugun bebeğimi kaybettim rabbim hepinizin kucağını doldursun. Kader kısmet yaşayacağımız varsa yaşarız rabbim ol derse olur. Umudumuz hiç bitmesin inşaallah.
Atalay demişim Altay olcak :)Kızlar cerrahpaşa prof atalay beyden randevu aldım ben pıhtılaşmayla ilgili görüşcem kadın doğum ana bilim dalı başkanı ve riskli gebelik uzmanı. Pıhtılaşma yüzünden 3 düşük yapmış bir arkadaş Mardinden gelerek onun kontrolüne girmiş ve sağlıkla hamileliğini gecirip doğum yapmıs
İnşâAllah kuzum ya Allah razı olsun umutsuz bi insan değildim ben ama nedense bu yaşadığım beni çok sarstı inşâAllah hepimize nasip olur hayırlısıyla anne olmak eşimizle sağ Salimİnşallah çıkmaz canım,aynı olacak diye bir şey yok ki;sen gönlünü ferah tut inşallah; iyi bir hematoloji doktoru bilen varsa İstanbulda; yazın arkadaşlar;ben şu an şaşırıp kalmış bir durumdayım; kan pıhtılaşması için gönül hoca günde iki kez iğne ve aspirin verdi;ama ben memoriala devam edemeyeceğim;muayene ve testleri çok pahalı, benim hem iyi bir hematolog hem de iyi bir kadın doğumcu veya perinatolog bulmam gerekiyor; her yerde hematoloji yok olanlar pahalı; üni hastanesi cerrahpaşa örneğin çok sıra bekleyip tüm gün oradan oraya koşturma demek, 7. Haftada olduğum için halsizlik ve uyku hali had safada..ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar.. bir tavsiyesi olan varm mı.. bir de günde iki kez iğne vuruyorsam benim durumum daha da ciddi sanırım
Hadi hayırlısı olsun git bakalım inşâAllah güzel sonuçlar alırsın canımKızlar cerrahpaşa prof atalay beyden randevu aldım ben pıhtılaşmayla ilgili görüşcem kadın doğum ana bilim dalı başkanı ve riskli gebelik uzmanı. Pıhtılaşma yüzünden 3 düşük yapmış bir arkadaş Mardinden gelerek onun kontrolüne girmiş ve sağlıkla hamileliğini gecirip doğum yapmıs
Ben dinledim maalesef sonuç hüsranArkadaşlar bu pıhtılaşma konusunda takip dr larinizi dinleyin derim gerçekten güven duyduğunuz dr lar bulabildiyseniz eğer . Hematoloji uzmanlari esliginde .
Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah .
Soyadı neydi canımAtalay demişim Altay olcak :)
Genetik ten Seval hanımdan aldım ben çıkar çıkmaz genetikten iste belki mail atarlar.pgt ye giden embriyolarla ilgili bir bilgilendirme kağıdı neden vermiyolar kızlar..
Altay gezerSoyadı neydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?